F1 Challenge 99-02

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok.

Ha valaki kedvet érez egy nem profi társasághoz csatlakozni és szereti a jó kis csatákat,akkor még lehet jelentkezni a 1 hamarosan induló ligába.

link

laci 700
letöltöttem a brikuc módot elég jó de van benne jónéhány hiba... szerintem a kommentár nagyon béna... halk és egyhangú...:S

laci 700
a BFO 2007 2.0ás mód jó? vagy melyiket érdemes letölteni?
THX!

antijuve
nem sokáig😛

ups and downs

Freedom88
mert az everton kiesõ helyen áll😄DDD

T.T.

antijuve
hasonlít valamire,de nem tudom mire.

ha nem vártál mást,akkor miért kellett szóvá tenni?hmm?

ups and downs

Freedom88
nem, de nem is vártam tõled mást😊

T.T.

antijuve
mondtam h az lesz?😛

ups and downs

Freedom88
tudományos volt 😊

T.T.

antijuve
a digitális irányítás arányát vedd lejjebb.asszem ilyen néven szerepel.vagy digitális kormányzás vagy vmi hasonló😊)

ups and downs

Sziasztok!

Billentyûzettel játszom. Hol lehet a kormány ill. a fordulékonyság érzékenységén állítani? Mert alig nyomom meg a gombot, és egy csomót fordul. Tök idegesítõ, hogy egy kanyar utáni kigyorsításnál kb 5 mp-ig csak ide-oda cikázok, mire megtalálom az egyenes irányt. Van egy olyan a beállításoknál, hogy kormányozhatóság, ott is próbálgattam, de nem jött össze. Próbáltam alulkormányzást beállítani, de vhogy arra nem is reagált a kocsi.

Válaszokat elõre is köszi!
antijuve
let me entertain you?😄D (nem láttam az intrót)

ups and downs

Gyocsika
Szeretném kérdezni, hogy véletlen nem tudja valaki, hogy mi a címe annak a zenének , ami az új F1CT 2007 es mod intrójában van.
Nagyon bejön az a zene , csak nem tom mi a címe és nem tom így megszerezni. Úgy kezdõdik kb hogy " Let me you/know" ezt nem tom.
Elõre is köszi!

& sajna még egy fájl kellene a gtlhez: Skies_South.gtl
antijuve
görög???

ups and downs

ha van görög pálya, akkor szóljatok
& a gt legendshez kéne egy fájl: skies_central.gtl

elõre is köszönöm!
(biztos elérhetõségem kicsit lejjebb )
Freedom88
le

T.T.

Amiga
Volt ilyen máskor is, kisebb-nagyobb lag mindig volt. A Ligában F1-Maniaval kezdtünk, a 3. futam után álltunk át CT-re éppen a lag miatt. A CT-vel úgy nézett ki, hogy megoldódott a problémánk. Ám most kezd betelni a Liga, egyre többen vagyunk versenyen és a múltkor 17, illetve most 15 versenyzõnél már komoly lag jelentkezett. De most sokkal nagyobb, már élvezhetetlen szintû, nekem spec. a versenyem ment rá, hogy lag miatt kilöktek, de aki kilökött, annak a visszajátszásában persze nem lök ki.

Szóval úgy tûnik, hogy kezdettõl fogva van lag, de azt hittük, az F1 Mania hibája... de csinálja a CT is.

Szóval ez lehet szerverbeállítás?

Vagy ha valakinek csak pl. 256-os netje van, az lefoghatja az egész játékot???

A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.

antijuve
egy 512-es nettel is simán jó a dolog

emlékszem,tavaly nekünk is volt ilyen.akkor vmi a szerverrel volt,de gyorsan megoldották

ups and downs

antijuve
hát lehet hogy a szerver volt a hibás.

elõfordult már máskor is?

ups and downs

Amiga
MSN-t, torrentet, stb. kikapcsoljuk. Mit jelent a "kellõ"?

A leglassabb "lefékezheti" a játékot?

A szervernek jónak kéne lennie, szép summát fizetünk érte...

leho94
MSN OFF , nem töltötök mindenkinek megvan a kellõ net sebesség és nagy szerver??

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"

Amiga
Sziasztok!

Egy ligában nyomulok és olyan gondunk van, hogy a bérelt szerveren nagyon laggol az F1 CTv4. Ma este volt futam, 15-en indultunk és a lag elviselhetetlenül nagy volt, a rajtnál 50 métert ugráltak az autók ide-oda.

Ha valaki ért itt a hálózatokhoz, laggokhoz, stb., az mondja meg, pls: mitõl van ez? A szerver hibája? Vagy azé, aki a leglassabb nettel nyomja? Minden netterhelõ proggit kilövünk futam elõtt, és a gyakrolás-részben nem is érzõdik a lag. De amikor a verseny elkezdõdik... horror.

Mi okozza ezt a lag-dolgot???

leho94
Akkor még gyúrok😄😄 Meg rfactor ugysem fekszik anyira.

Freedom88
modonként változik az idõeremény és az is h milyen segitséggel mentek! Ha WTCC érdekel akkor csak a kuplung van engedélyezve és a TC

T.T.

leho94
Hát mennyire vagytok erõsek😄D F1CT v4 moddal Ausztrálba 1.21.109 az idõm😛

Freedom88
milyen az átlag?😊 Hát azért úgyérzem h elég normálisan megyünk, nincs belõle gond...

T.T.

leho94
Hmmmm a WTCC az érdekel mert már vok 1 F1 ligába (MOF1L) ahol BT vok és másra nemnagyon van idõm de erre lehet tudok idõt szakítani csak annyit akarok h ugy kb. az átlaghoz képest mien szintem vagytok?😊))

Freedom88
Az F1CHL 3.szezonját kezdi F1Cvel. Érdemes jelentkezni, hiszen tavaly is nagyon kiélezett és élvezetes volt a bajnokság!
Akinek pedig már megvan az rFactor az is nézze meg a honlapot, hiszen rFactorral is indul F1 bajnokság. Sõt aki inkább a dobozos autókat szereti, azoknak indul WTCC bajnokság! Tessék megnézni a honlapot!

F1CHL-Online

T.T.

Forma1 liga és fan club.

http://forma1challenge.extra.hu/

Jelentkezz a liga 2. szezonjára. Kezdõk és profik is jöhetnek.
Lagg mentes a szeró. A liga ingyenes! van team speak stb. minden infót megtalálsz az oldalon. Elég komoly klub élet folyik hétköznapokon is.
Jelentkezz nem bánod meg. 😊

\"autóbuzi elmebeteg vagy, aki direkt a hosszabb úton megy haza, mert arra több a kanyar\"

antijuve
nem hát

ups and downs

Freedom88
nem is fog

T.T.

Látom másnál se indul vistan az F1CH
ICEMAN15
én úgy tom nincs.De túraautós módban lehet driftelni csak kib...ott nehéz!!!!!!!

Én mindig, és mindenek fölött győzni akarok!!! Go Kimi Go!!Kimi Räikkonen a BAJNOK!!! HAJRÁ FRADI!!

hellosztok! azt szeretném kérdezni h vane vmien drift mod az 1 challenge-hez????????????????????????!😄

PS3 Slim 160Gb AsRock Fatality z87 Killer|Core i5 4570S|CM Hyper 212|ASUS GTX 760 DCUII OC|8GB DDR3 1600MHZ| FSP Aurum Pro gold 750w|

a Kormány márkálya B-Tech
laci 700
hi! megoldható valahogy hogy Vistán is menjen a játék?
thx!

lippet
lool és azt hol tom leszedni?XD

ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430

Jeff Gordon
ehhez sajnos csak fûnyírós mod van,kamionos,na az nincs😄D

The only speedometer is in your head.

lippet
Hello! Kamionos mod nincs eme játékhoz? Esetleg ami rFactorhoz van azt nem lehet valahogy átalakítani?
THX elõre is!

ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430

kormány tipus?
Hello nekkem lenne oan problémám hogy van a kormányom azt megnezzem a vezérlõpultba-Játékvezérlõk itt meglehet nézni hogy hogyan muködik
nah ha én jobra forditom van egy rész amit igy átugrik mikor f1 ezek akkoris ha ien szogbe lanyarodok pl silverstone 1 kanyar na akkor oda vissza ugrál a korm...miért????
ziac89!!!!
a 2007Pro miben más a 372(2007) modhoz képest?
Akit érdekelne 2006-os és 2007-es mod annak ezt ajánlom f1 mania 361gold (2006-os szezon)illetve f1mania372 (2007-es) és innen lehet letölteni:
http://f-1mania.es/mod/descargai.htm
Érdemes letölteni hozzá az összes kiegészitést ami az oldalon van. Ha mind2õt felrakjátok akkor elõbb a 2007-es szezont rakjátok fel és csak utána a 2006-ost.

Ha ez nem jönne be itt még találtok 2007-es modot: http://www.f1mods.ovh.org/index.php?option=com_content&task=view&id=11&Itemid=11
Mi a pálya neve?
Talán itt megtalálod!
http://www.zeemansredirect.net/html/f1c_files.html
Valakinek megvan a a Mexico track? Számomra életmentõ lenne.
Kellemes Ünnepeket!
Ha valakinek megvan a Mexicoi pálya teljesben, azt kérem legyen szíves küldje át nekem. Üzit hagyj az e-mailcímemre: [email protected]
ICEMAN15
nemtudja valaki hogy a Sport Car Challenge-et hogy kell feltelepíteni?
http://www.racesimulations.com/F1C/SC/downloads/488.html Én innen töltötem le.

Én mindig, és mindenek fölött győzni akarok!!! Go Kimi Go!!Kimi Räikkonen a BAJNOK!!! HAJRÁ FRADI!!

antijuve
hûû,igen ma van.köszönöm😊

ups and downs