7742
Ligák :
F1CL |
HF1L |
IndexF1 | F1CHUN |
KF1L|
VF1CL |
F1BL
---------------------------------------------------------------------------------
RH 2005 :
Base Pack 1.0
-
Track Pack
-
Hotfix
CTDP 2005 :
Base Pack 1.0
-
Service Pack 1.0
EF1 2006 :
2006 modellek RH \'05 módhoz
---------------------------------------------------------------------------------
Minden a játék letöltésére vonatkozó kérdés törölve
lesz, ha megakarod szerezni nézz utána fájlcserélőkön ( Dc++, Torrent )
lMielőtt feltennél egy kérdést, használd az oldal alján található keresőt! A felesleges, ismétlődő kérdések szó nélkül törölve lesznek!
l
-
zoleee20 #7382 Sziasztok!
Billentyűzettel játszom. Hol lehet a kormány ill. a fordulékonyság érzékenységén állítani? Mert alig nyomom meg a gombot, és egy csomót fordul. Tök idegesítő, hogy egy kanyar utáni kigyorsításnál kb 5 mp-ig csak ide-oda cikázok, mire megtalálom az egyenes irányt. Van egy olyan a beállításoknál, hogy kormányozhatóság, ott is próbálgattam, de nem jött össze. Próbáltam alulkormányzást beállítani, de vhogy arra nem is reagált a kocsi.
Válaszokat előre is köszi! -
#7381 let me entertain you?:DD (nem láttam az intrót) -
#7380 Szeretném kérdezni, hogy véletlen nem tudja valaki, hogy mi a címe annak a zenének , ami az új F1CT 2007 es mod intrójában van.
Nagyon bejön az a zene , csak nem tom mi a címe és nem tom így megszerezni. Úgy kezdődik kb hogy " Let me you/know" ezt nem tom.
Előre is köszi! -
Tannana #7379 & sajna még egy fájl kellene a gtlhez: Skies_South.gtl -
#7378 görög??? -
Tannana #7377 ha van görög pálya, akkor szóljatok
& a gt legendshez kéne egy fájl: skies_central.gtl
előre is köszönöm!
(biztos elérhetőségem kicsit lejjebb [email cim]) -
#7376 le -
#7375 Volt ilyen máskor is, kisebb-nagyobb lag mindig volt. A Ligában F1-Maniaval kezdtünk, a 3. futam után álltunk át CT-re éppen a lag miatt. A CT-vel úgy nézett ki, hogy megoldódott a problémánk. Ám most kezd betelni a Liga, egyre többen vagyunk versenyen és a múltkor 17, illetve most 15 versenyzőnél már komoly lag jelentkezett. De most sokkal nagyobb, már élvezhetetlen szintű, nekem spec. a versenyem ment rá, hogy lag miatt kilöktek, de aki kilökött, annak a visszajátszásában persze nem lök ki.
Szóval úgy tűnik, hogy kezdettől fogva van lag, de azt hittük, az F1 Mania hibája... de csinálja a CT is.
Szóval ez lehet szerverbeállítás?
Vagy ha valakinek csak pl. 256-os netje van, az lefoghatja az egész játékot??? -
#7374 egy 512-es nettel is simán jó a dolog
emlékszem,tavaly nekünk is volt ilyen.akkor vmi a szerverrel volt,de gyorsan megoldották -
#7373 hát lehet hogy a szerver volt a hibás.
előfordult már máskor is? -
#7372 MSN-t, torrentet, stb. kikapcsoljuk. Mit jelent a "kellő"?
A leglassabb "lefékezheti" a játékot?
A szervernek jónak kéne lennie, szép summát fizetünk érte... -
#7371 MSN OFF , nem töltötök mindenkinek megvan a kellő net sebesség és nagy szerver?? -
#7370 Sziasztok!
Egy ligában nyomulok és olyan gondunk van, hogy a bérelt szerveren nagyon laggol az F1 CTv4. Ma este volt futam, 15-en indultunk és a lag elviselhetetlenül nagy volt, a rajtnál 50 métert ugráltak az autók ide-oda.
Ha valaki ért itt a hálózatokhoz, laggokhoz, stb., az mondja meg, pls: mitől van ez? A szerver hibája? Vagy azé, aki a leglassabb nettel nyomja? Minden netterhelő proggit kilövünk futam előtt, és a gyakrolás-részben nem is érződik a lag. De amikor a verseny elkezdődik... horror.
Mi okozza ezt a lag-dolgot??? -
#7369 Akkor még gyúrok:D:D Meg rfactor ugysem fekszik anyira. -
#7368 modonként változik az időeremény és az is h milyen segitséggel mentek! Ha WTCC érdekel akkor csak a kuplung van engedélyezve és a TC -
#7367 Hát mennyire vagytok erősek:DD F1CT v4 moddal Ausztrálba 1.21.109 az időm[tudjahogynemthebest]:P -
#7366 milyen az átlag?:) Hát azért úgyérzem h elég normálisan megyünk, nincs belőle gond... -
#7365 Hmmmm a WTCC az érdekel mert már vok 1 F1 ligába (MOF1L) ahol BT vok és másra nemnagyon van időm de erre lehet tudok időt szakítani csak annyit akarok h ugy kb. az átlaghoz képest mien szintem vagytok?:))) -
#7364 Az F1CHL 3.szezonját kezdi F1Cvel. Érdemes jelentkezni, hiszen tavaly is nagyon kiélezett és élvezetes volt a bajnokság!
Akinek pedig már megvan az rFactor az is nézze meg a honlapot, hiszen rFactorral is indul F1 bajnokság. Sőt aki inkább a dobozos autókat szereti, azoknak indul WTCC bajnokság! Tessék megnézni a honlapot!
F1CHL-Online -
Petykafiam #7363 Forma1 liga és fan club.
http://forma1challenge.extra.hu/
Jelentkezz a liga 2. szezonjára. Kezdők és profik is jöhetnek.
Lagg mentes a szeró. A liga ingyenes! van team speak stb. minden infót megtalálsz az oldalon. Elég komoly klub élet folyik hétköznapokon is.
Jelentkezz nem bánod meg. :) -
#7362 nem hát -
#7361 nem is fog -
logitech g25 #7360 Látom másnál se indul vistan az F1CH -
#7359 én úgy tom nincs.De túraautós módban lehet driftelni csak kib...ott nehéz!!!!!!! -
sztanko15 #7358 hellosztok! azt szeretném kérdezni h vane vmien drift mod az 1 challenge-hez????????????????????????!:D -
somogyitomi #7357 a Kormány márkálya B-Tech -
#7356 hi! megoldható valahogy hogy Vistán is menjen a játék?
thx! -
#7355 lool és azt hol tom leszedni?XD -
#7354 ehhez sajnos csak fűnyírós mod van,kamionos,na az nincs:DD -
#7353 Hello! Kamionos mod nincs eme játékhoz? Esetleg ami rFactorhoz van azt nem lehet valahogy átalakítani?
THX előre is! -
Laceee #7352 kormány tipus? -
somogyitomi #7351 Hello nekkem lenne oan problémám hogy van a kormányom azt megnezzem a vezérlőpultba-Játékvezérlők itt meglehet nézni hogy hogyan muködik
nah ha én jobra forditom van egy rész amit igy átugrik mikor f1 ezek akkoris ha ien szogbe lanyarodok pl silverstone 1 kanyar na akkor oda vissza ugrál a korm...miért???? -
akaaka #7350 ziac89!!!!
a 2007Pro miben más a 372(2007) modhoz képest? -
zlac89 #7349 Akit érdekelne 2006-os és 2007-es mod annak ezt ajánlom f1 mania 361gold (2006-os szezon)illetve f1mania372 (2007-es) és innen lehet letölteni:
http://f-1mania.es/mod/descargai.htm
Érdemes letölteni hozzá az összes kiegészitést ami az oldalon van. Ha mind2őt felrakjátok akkor előbb a 2007-es szezont rakjátok fel és csak utána a 2006-ost.
Ha ez nem jönne be itt még találtok 2007-es modot: http://www.f1mods.ovh.org/index.php?option=com_content&task=view&id=11&Itemid=11 -
akaaka #7348 Mi a pálya neve? -
akaaka #7347 Talán itt megtalálod!
http://www.zeemansredirect.net/html/f1c_files.html -
Tannana #7346 Valakinek megvan a a Mexico track? Számomra életmentő lenne. -
Tannana #7345 Kellemes Ünnepeket!
Ha valakinek megvan a Mexicoi pálya teljesben, azt kérem legyen szíves küldje át nekem. Üzit hagyj az e-mailcímemre: [email protected] -
#7344 nemtudja valaki hogy a Sport Car Challenge-et hogy kell feltelepíteni?
http://www.racesimulations.com/F1C/SC/downloads/488.html Én innen töltötem le. -
#7343 hűű,igen ma van.köszönöm:)