7742

Ligák :

F1CL
|

HF1L
|
IndexF1
| F1CHUN |

KF1L

VF1CL |
F1BL

---------------------------------------------------------------------------------

RH 2005 :

Base Pack 1.0

-

Track Pack

-

Hotfix

CTDP 2005 :

Base Pack 1.0

-

Service Pack 1.0

EF1 2006 :

2006 modellek RH \'05 módhoz

---------------------------------------------------------------------------------

Minden a játék letöltésére vonatkozó kérdés törölve
lesz, ha megakarod szerezni nézz utána fájlcserélőkön ( Dc++, Torrent )

lMielőtt feltennél egy kérdést, használd az oldal alján található keresőt! A felesleges, ismétlődő kérdések szó nélkül törölve lesznek!

l

• warass
    1000000000 kösz Zsolt01!
  • Zsolt01
    pl.: itt Török pálya RH 2005 -höz ! Ez müködik, próbáltam. Több is van Nekem.
    Itt is vannak, de nem próbáltam itt.
  • warass
    Légyszi írjátok meg hol találom a török pályát az RH2005 trackpackhoz,
    mert így A1 van helyette, ugye...CDTP-vel még nem játszottam, a 2004 nekem
    befagy a 2005-el érdemes próbálkozni? Megközelíti az RH mnőséget? Netán jobb?
  • Laceee
    nem
  • Shevchenko
    Sziasztok!Onlinéhez szügséges az eredeti játék?
  • ZAZ
    Az f1col.try.hu-s ligába nem kell semien mód az rh 2005-tel játszunk.Ha minden igaz már csak egy hely van.Tehát gogogo.
  • Gyocsika
    f1col.try.hu lévő liga ?
  • Dexantreal
    Milyen liga?ingyenes,fizetős, ilyen mod?több info...
  • Gyocsika
    Azt akarom kérdezni mi kell hozzá hogy lehessen játszani milyen mod ?
  • Gyocsika
    Miért lehet az hogy a 2006 os mod ban a FERRARINÁL a visszapillato tükrök nem az autón vannak hanen a levegőbe és TV kamera nézetbe pedig nincsen kijellezve semmi az LCD kijelzőn!
  • cselt
    Bizony gyertek gyorsan mert már csak 2 szabad hely van és utánna indul a liga.
  • ZAZ
    f1col.try.hu vagy f1col.gepe.hu.Egy 8 személyes liga.Már csak 2-hely van úgy hogy startoljatok rá hamar.
  • Shevchenko
    Nemtudjátok ez mitöl lehet? ! C:\Documents and Settings\Varga Sándor\Asztal\if1l2_mod2_2006.zip: Nem nyitható meg if1l2_mod2_v1.0.exe
    A folyamat nem fér hozzá a fájlhoz, mert azt egy másik folyamat használja.
  • cselt
    Már meg ne haragudj de ez hogy jön az F1 Challenge játékhoz? Mert sztem elég messze áll egymástól a két dolog...
  • juve001
    Csaó! Látogassatok el a www.mufan.try.hu -ra! Naponta többször früssülő igényes MANCHESTER UNITED-es weboldal!Temérdek képpel, válogatott videókkal, megannyi érdekességgel szeretett klubunkról! Naprakész hírek, igazolási pletykák és megannyi extra! Ha felkeltettem az érdeklődésed, nézz be, nem bánod meg! Ne habozz, akár fel is kerülthetsz a weblapra ha elküldöd a UNiteddel kapcsolatos személyes fotóidat! Ne késlekedj, mindenkit szeretettel várok! u.i.: GLORY MAN.UDT.!!! üdv: nisT
  • george4
    Valaki be tudna tenni egy Cockpites kepet? thx
  • ZAZ
    Hellósztok.Kösz a segítséget.Letöltöttem újra és kitudtam telepíteni.Köszi szépen mindend.
  • Gyocsika
    Nagyon király ez a mod nem is akadozik mit a soma mod ez annál 1000* jobbb!!!!!!!!!!
  • laci 700
    Tölsd le újra nekem is ez volt.
  • Dexantreal
    singlebe tuttira yo,csak multiba vmiért nekem nem.......
  • Gyocsika
    Szóval a kkor ez a mod jó single be is?
  • Dexantreal
    :S....én nemtom, nekem simán kicsomagolta, minden gond nélkül...esetleg próbáld meg mégegyszer letölteni és úgy...
  • ZAZ
    Sziasztok.Letöltöttem a 2006-os módott amit belinkelt Dexantreal csak az az egy próblémám van hogy mikor letöltötte kiakarom bontani a bsicpacot és nem engedi mert azt irja ki hogy sérült file vagy nincs kibontható fálj.Kérlek segítsetek ha tudtok.Köszi.
  • Gyocsika
    Na most kezdtem el letölteni a 2006 os mod ot remélem jó lesz mert a shoma mos az akadozott!!
  • Dexantreal
    ja..sztem
  • george4
    Ez is az RH 2005-re epul?
  • Dexantreal
    single és multi,de nekem nem megy a multi,mer hibát észlel és leáll:S
  • Gyocsika
    Ez csak neten használható? Simán nem?
  • Laceee
    az nem F1-s játék , F1 99-02 Challenge
  • Jeff Gordon
    rFactor.
  • emikrisztian
    hali! PC-n mi a legújabb F1es játék??
  • Dexantreal
    Na, nekem meg kéne1kis help. Az a gondom, hogy most lett elegem ebből a "2006modbólhogy nemenged felszerverre" és újra aakartam rakni az egész F-1 géjmet...uninstall ikonra kattintok mappán belűl - mivel újra lett rakva a gépem és meglett mentve1része újra rakáskor, ezért programok telepítése és törlése lsitáján nincs fenn - de nem reagál semmit:S....így nemtom újrateelpíteni.

Szal pls help és előre is thanks
  • Dexantreal
    ha arra gondolsz,amit én linkeltem be, akkor válaszom: nem. Nem észleltem semmi felűlírs dolgot......még
  • ZAZ
    Kösz a 2006 módnak a címét.Csak még egy kérdés.Nem az rh 2005-öt írja felül?Mármint autókat meg a pályákat.Előre is kösz mindent.
  • Jeff Gordon
    az kevés lesz szerintem.
    ezzel a sebességgel valszeg laggolni fogsz, de próba cseresznye, sztem próbáld meg:)
  • Turboraider
    Sziasztok. Ahhoz, hogy online-ban lehessen gamelni milyen sebességű net az ajánlott? Nekem sajna 192 kbit sávszélességű van csak
  • Jeff Gordon
    igen ez engem is érdekelne.
    Totti! te hallottál gokart modról f1ch-hoz?
  • gabf1
    Hi. Nem tudjátok véletlenül hogy Jacques Villeneuve új zenéjét (accepterais-tu) esetleg honnan lehetne leszedni (mármint a teljes hosszúságú zenét)?
  • Dexantreal
    nemtom:S...1csomó msn-es haverom új ligába ment,követtem őket és mondták,hogy ott ezt kell használni..de nemtom hogy..3-n vagyunk már a ligában,akiknek nem megy a multi dolog:S....
  • Gyocsika
    Ez milyen mod új?