F1 Challenge 99-02

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ROTI
Kössz az ötleteket. Az RH controll panellal visszaraktam az eredeti hangokat. Nekem így egy fokkal jobb. (nem a motorhangok)
Amúgy én, (ha bárkit is érdekelne<#kacsint>)game controller-el nyomom. Olyan PSX utánzat és a botokkal kormányozom. Nehéz vele precízkedni de a megcsúszásokat jobban lehet korrigálni mint a bill-el.

ha van két renault os aki szeretne ligába játszani az vegyen fel msnre:[email protected]

ALien

Istencsászár

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Istencsászár
2 sec lehet segítségekkel, de anélkül...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Jeff Gordon
ha mp-be gondolkozol akkor sztem 2-2,5sec különbség van körönként, de az is lehet hogy több. én még billes vok... és szenvedek a kormányosok ellen 😞

The only speedometer is in your head.

Jeffjohnson
..........akkor be kell szereznem egy kormányt valami tipp mit érdemes venni túl sokat nem akarok költeni rá

Istencsászár
ég és föld, tûz és víz stb...

Istencsászár
vagy használod az rh 2005 controll panelt<#idiota>

Jeffjohnson
Kb mekkor külömbség van másodpercben akkor ha billentyüzettel játszom ill. ha kormánnyal?

Jeff Gordon
ez is egy megoldás...

Istencsászár
Ha nemtetszenek azok a hangok akkor megfogod a régi carsetben levõ F1c/SeasonData/Vehicles/csapat/eddig használt kocsi/f1sounds.sfx , ezt másold be a F1c/SeasonData/Vehicles/csapat/2005RH_**** mappába.

ROTI
Na jó, megszokom<#wink>. Inkább annk kell örülnöm, hogy végre sikerült megszerezni<#wink>

Jeff Gordon
ha az rh2005el akarsz játszani akkor mindenképp szokd meg<#smile>, de a motor hangok szerintem eléggé jól sikerültek

ROTI
Sziasztok! Feltettem az RH2005-öt. Azt kérdezném, hogy ennek a hangja miért ilyen (sz*r) furcsa? Mármint a kerék kipörgés meg a csúzsások hangja szerintem eléggé rosszak. Csak most szereztem meg az F1 99-02-t. Egy-két kör után fölraktam a többit hozzá, de mintha az alap játéknak jobb gumihangja lett volna.
Vagy szokjam meg😊) ?

:S...sehogyse akar menni ez a sony..ulead video studio-t is lekaptam és kicsomiztam,de ott csak disk1van,ehh....tudsz esetleg egy normálisat adni?mer ez a kettõ sajna nem vált be

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Istencsászár
Nézz itt szét Hotlaps.de

Ha kimondottan setup packok kellenek a banner alatti linkeken találsz.

Jeffjohnson
nem tudtok véletlenül egy olyan oldalt ahhol setupokat meg telemetriát találok?

az rh 2005 nem F12002-höz való, hanem F1 Challange 99-02'-höz
Helló! A problémám az lenne, hogy feltettem a F1 2002 utánna az RH 2005 Base Packot utánna a Track packet, de mikor elindítom a játékot nem tudok kocsit választani mert mikor a versenyzõ nemzetiségét kell kiválasztani nem tudom leokézni. Mit tegyek?
Sarapetike
kösz

Origi COD 4 :) + Origi cod 5 +MW2 is XD COD 4 Szeró 84.2.39.228:28971 (idönként Cod 5 ben üzemel XD)

Valaki betudná linkelni a Hotfix-et mert nem tudom letölteni?
forzajuve5
ha csak a 2005-ös móddal akarsz játszani akkor elég az amit felsoroltál

Sarapetike
sziasztok kérdezek egyet az elég ha az alap játékra felteszem a RH 2005 Base Pack 1.0 - Track Pack - Hotfix eket ? vagy pakoljam fel a többit is mit a 2004 rh ...stb ???

Origi COD 4 :) + Origi cod 5 +MW2 is XD COD 4 Szeró 84.2.39.228:28971 (idönként Cod 5 ben üzemel XD)

Danecay
Melyik MOD körrekordjairól van szó? RH vagy CTDP, gondolom a 2 közül valamelyik, valamint melyik szezonról van szó? Gondolom 2005, csak sajna ilyen információkat nem találok az oldalon, pedig ezek elég fontos dolgok. Egyébként az oldal nekem tetszik, puritán, viszont átlátható, és pontosan és kizárólag arról szól amiért készült

megvana múvi,de kér a Sony indításkor regelést meg reg kódot..hát beszarás..soha nem lesz meg a múvi

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

arty
a kiirás sorrendjében mindet 😊

istencsászár! Menj már pár kört ctdp+sp1-el! mióta igéred!! 😉)))

Forza.

Dark05
Mindkettõt

Helló! Nemrég kezdtem el a játékot és megszeretném kérdezni, hogy ez az RH 2005-ös módnál két fájl van a Base és a Track. Melyiket kell felraknom?
Jeffjohnson
RH2005 höz leggyorsabb kör telemetriát honnan tok letölteni?

Jeffjohnson
az ctdp hez készül nem? nekemn meg RH van ha berakom akkor a boxban pattog a kocsi és használhatatlan

Jeff Gordon
#3218s üzenetem nézd meg... onnan leszedheted a török pályát

b-type
Ellenõrzi bármilyen módon az oldal a csítes idõket?
milyen módon?

Jeffjohnson: ez az A1Ring-s téma már annyiszor felmerült hogy lassan a topic címe lehetne, keress rá az alul elhelyezett keresõvel.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Jeffjohnson
A török pályát hogyan tom életrekelteni nem tudja vki mert folyamatomsan A1 et tölti be???

Aki körrekordját fel akarja tüntetni egy oldalon az megteheti a

www.f1top20.n1.hu

oldalon. Ez az oldal 2006.4.15.-én készült és örülnék ha minnél többen elküldenétek idõtöket. Az oldalon a 20 legjobb idõ lesz feltüntetve. A részleteket az oldalon megtalálod.

Legyél te a leggyorsabb!

http://www.f1top20.n1.hu/
na,megkaptam privibe Istencsászártól a linket,ezer thanks érte neki itt is<#wave>..és majd délelõtt vagy délután felveszem a versenyt,sonyval zenét vágok alá,de olyat,hogy..<#hehe>..naon yo lesz majd,megláthatjátok<#eljen>..és akko má csak felkell tölteni vhova...nem is tom..kaptam én linket vkitõl?<#fejvakaras>..ebbe a nagy kavarba má nem emlékszem már rá<#hehe>

jaaa,yo..újfent köszi az infot<#wave>..de csak 30mp-t enged,mer nemvok regisztrált<#shakehead>...a regelés meg dollárokba kerülne ammeg nem yo nekem<#shakehead>..és a múvi meg olyan 20perc kb...<#rinya>..szal asszem nem lesz ebbõl egyenlõre semmi,hacsak nem tudsz vmi megoldást erre is..

Istencsászár
Igen csak bekell másolni oda.

Istencsászár
Ez sokkal összetettebb dolog mint ahogy elsõre tünik. Frapsal csak felvenni lehet képet és hangot, hangot amit az alkalmazás alatt hallasz, jelen esetben a kocsik hangját! Miután a felvett anyag megvan jön a vágás, erre ajánlottam neked a Sony Vegast. Ezzel a progival öszerakod az anyagot és itt tudsz zenét alátenni...

Jeff Gordon
ezek felülírják a 2005ös kocsikat??? :S

a ferrarin a tükrök nem jók , vagy csak rosszul vannak beállitva ,szépek az autók csak arra nem jó amire kitalálták a játékot ... multizni vele
Istencsászár
Ez a szponzor év közben csatlakozott a csapathoz, majd lesz hozzá frissítés.

webibebi
a mclaren orráról és hátsó szárnyáról lemaradt a fly emirates

msn:[email protected] bárki felvehet

ez mind szép és jó ez a 2006-os mod de nagyobb lett a gépigénye. nálam nagyon akad amikor elmegyek a boxutca elött. nálatok is akad?- vagy csak a gépem szar:Intel Celeron 2800Mhz 512mb ddr-ram, Ati radeon 9250 128mb.

Istencsászár

2006os modellek rh alá, link a bannerban!

na yo...olyan20perces múvi,nem1órás<#hehe>

behalok komolyan..afraps csak 30mp-t vett fel és ez kb1órás múúvi<#falbav>...és azalatt a 30mp alatt még a zene se szólt,amit a rajtnál elindítottam..ehh...pls<#help>

ok,köszi<#wave>..csak olyat nem naon ismerek

AlieN911
Thx.

Honda - The Power of Dreams

AlieN911
sony
a videot meg pl feltöltöd egy atw,uw re és belinkeled ide!

Honda - The Power of Dreams

huhh,ezer thanks<#wave>...azt a Sony Vegas Movie Studiot merre találhatom?ja és még mindig nemtom hogyan pakolhatom majd ide be a múvit a fórumra<#nemtudom><#shakehead>