F1 Challenge 99-02

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lobig
sziasztok!
az miért van, hogy a safety car részt vesz a versenyeimen?
mit rontottam el a 2006-os modellek berakásakor?

http://href.hu/x/z0b - free XXX [Aus P6T7 WS][Core I7 975 EE][Sapphire 5970 Crossfire-x][Kingston HyperX 12GB/2000Mhz] [4556 GB HDD][Aplus El Diablo Avance][Thermaltake 1500W]....

Istencsászár
ezt neked kell érezni, hogy mekkora szárnyal milyen gyors vagy...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Jeffjohnson
Sziasztok!
Versenyen már csak az elsö szárnyat tudom állítani.Mennyit érdemes változtatni rajta teletanknál meg kb féltanknál?

én nem nyultam semmit a hûtõnyilásokoz én az alap beállításokkal megyek.

Istencsászár
Ctdp az fps zabálók királya😊 , rh05-nek ugy kell mennie mint a 04nek, ha nem akor a gond nálad van.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

zolo
Az rh 05-nek feltettem mind3 részét.A grafikai beálllítások magas,de vmi élvezhetetlenül beszaggat a játék akár 10,akár 20 autó vana pályán.Az rh 04 szaggatás élkül ment ugyanilyen beállításokkal.Az rh 05-ben van a hiba???
A cdtp jobban fut,érdemesebb lenne leszedni?

http://flickr.com/photos/zolika90/

Istencsászár
Valszeg minimumra raktad a hûtõnyílásokat...

RH2004-ben mért megy tönkre a motor 2-3 kör alatt? ilyen hamar szét lehet hajtani a motort?

Köszi nekem ez már megvan+én Amigának írtam, hogy lehet olyan beállítást találni amivel nem kopnak el a fékek, nekem ez általában sikerül is😊 Fék miatt még nem estem ki éles futamon😊
Istencsászár

Egyébiránt meg lehet olyan beállítást találni amivel nem kopnak el a fékek a végére+lehet velük spórolni is
Istencsászár
Mehanikai meghibásodásokat kapcsold ki.

Amiga
Csak az a baj, hogy minden verseny végén csinálja, kivétel nélkül... de megnézem, ha máshogy nem megy, kikapcsolom valahogy a fékkopást (vagy a verseny utolsó két körére beállítom a sérthetetlenséget, gondolom ez is megoldja a problémát?).

A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.

arty
ingyenes távadmin prg is van: VNC

http://www.realvnc.com/

radmin talán gyorsabb, de ha ugyis 100mbiten ül a szerver, akkor mind1 😉

Forza.

Jeffjohnson
10-15eft ha jól tom

Istencsászár
Kell 1 szerver gép aminek biztosítva van 100 mbites vonal. A szervergépnek elég erõsnek kell lennie hardwerileg hogy zökkenõmentes legyen a játék. Erre a gépre felkell rakni a játékot és azon kell szervert csinálni, amire lehet csatlakozni. Ezt a gépet az tudja kezelni akinek van hozzá joga, õ tudja a pályát ujratölteni, versenyt lebonyolítani, restartolni stb. A radmin csak akkor használható ha van ilyen szervered ha nincs akkor felesleges. De ez nem olcsó mulatság, szvsz egy ilyen szerveren van 3 liga és azok közösen fizetik.

forzajuve5
Remote Administrator

Pl innen le tudod tölteni

Jeffjohnson
aham de akkor gondolom kell egy + ember aki ezt csinálja mert gondolom így versenyezni nem lehet.............honnan tom letölteni ezt a proggit

Istencsászár
Radmin ( Remote Administrator viewer ) ennek a programnak a segítségével fellehet csatlakozni egy távoli gépre és irányítani lehet, szvsz a te képernyõdön látod azt a másikk gépet.

Jeffjohnson
és akkor hogyan oldjak ezt meg valaki ül a server gép elött vagy hogyan ?

Elfogyott a fék, nézd meg verseny után valszeg az elsõ fékek valamelyike teljesen elkopott
Istencsászár
Nincs.

Jeffjohnson
Ami engem érdekelne az a server proggi már ha van ilyen

Jeffjohnson
Mi kizárolag billenytüzettel nyomjuk full helpel és nem egységes fizikával.........

Jeffjohnson
Totti!
Ez ok de mi saját ligát csinálunk olyanokkal akik többé kevésbé ismerik egymást mert már egy ideje egy helyen forumozunk ha más ligába akarnék menni akkor tudom hogy van választék de félmegoldások nem túl jók.

Amiga
Sziasztok, help!!!

Az a gondom, hogy mikor felteszem az RH2005-öt, a Hotfixet és a track pack-ot, akkor a versenyek alatt az utolsó elõtti kör közepén az autó irányíthatatlanná válik (billentyûzetrõl). Elõbb elkezd kanyarodni, instabillá válik, stb.

Óramû pontossággal csinálja minden verseny utolsó elõtti körének a közepén. Próbáltam állítani a race hosszán is, de így is csinálja.

Van erre valami tippetek?

A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.

Istencsászár
100mbit, egy teljes szervert kell kibérelni ( gép+vonal ) . F1racers <=ez kezdõknek indul 1 évre 5e és nem heti 2 óra😊

forzajuve5
Eddig milyen értékre volt állítva a fékhûtésed?

Jeffjohnson
F1 Challenge hez van külön server program vagy, hogy szokták a pro ligák megoldani a server adminolást? és kb mennyi egy szerverbérlés be lehet e társulni valahova végülis egy héten csak kb. 2 órára kellene? mert egy kis liga inditásán fáradozunk nagyon kezdökkel.............

Jaaa.. tényleg. Kössz a helpet.

lac coo
Tönkre megy a féked 😊)))

Setupban állítsd nagyobbra a break drukt sizet (vagy mit..😊)

Jobb lesz a fék hûtése és nem kopik el olyan hamar !

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

b-type
Igazából én nem foglalkozom a segítségekkel addig amíg nem megyünk egy ligában. Amelyik liga pedig használja vmely vezetést befolyásoló segítséget az az õ dolguk, ebbe aztán nem lehet beleszólni.
Mivel a F1-es sorozatban is vannak ezért aztán nincs érv, mert bár az F1-ben használt segítségek teljesen különböznek a szimben használtól, pl. TC a TC-tõl, sztem maga az autó vezetése is jóval nehezebb az F1C-ben kikapcsolt segítségekkel.

Szal én aztán nem vagyok csodagyerek 😊, nem használok vezetést befolyásoló segítségeket, mert én így szeretem, sõt már pillangó váltót sem használok, mert így ymeg pláne élvezetesebb.
DE
term. pillangóváltóval és TC-vel sokkal jobb idõket lehet menni.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Tudja valaki, hogy miért van az hogy bármely verseny utolsó köreiben elõször az egyik oldali fékerõ megy el, aztán mindkettõ? Csak akkor nem jelentkezik a problem, ha a sérülés nincs bekapcsolva. Ezt már az F1 2002-ben is észrevettem.

arty
hetek óta ezt sikoltozom itt, h nem tudok menni az F1 modokkal, egyetértünk... csakhát a "monden segitség OFF" elve??? 😊)

hazamegyek, beizzitom rh05öt, full TCvel, hátha végre tok menni vele 1 kört 😄

by type free: tényleg rendesen tucc körözni rh05el, csak kuplungal ?? normális idõket?? csodagyerek vagy? 😉

Forza.

b-type
különben nem csinálnám 😊
Nem csinálok olyasmit amit nem élvezek.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Billentyûzet vagy kormány? Mert amit én írtam az billentyûzettel

Engedélyezett segítségek nálunk

TC(high), ABS(high) (bill miatt kell sajna...bár hozzáteszem low állásban jobb idõket lehetne elérni egy kicsit), és kuplung, más nincs bekapcsolva
Istencsászár
és élvezettel végigmentél minden pályán 40 körös versenyeket?

b-type
öööö, vezettek TC nélkül 900LE-nél erõsebb F1-es verdákat is. 😊
Én sem használok segítséget, az F1c alatt clutch help-et használtam más semmit, az F1C-n kivûl már azt sem.

Istencsászár
Forma 1es gépeket nem lehet vezetni tc nélkül 1szerûen élvezhetetlen, aki mást mond az hazudik. És mivel ez nem kitalált segítség hanem valós szvsz f1es gépekben volt...

arty
hm. ez azért megmagyarázza, miért nem tok az F1 modokkal játszani 😊))

a kutya nem szolt, h itt azért ezt bekéne... én sosem kapcsolok be sehol semmit, tartottam magam ehez a szabályhoz ... igy azért 75-85%os AI-t tudok tartani pár körig 😄 de egy 10 körös versenyen már nem tok beérni ... kivéve CTDP az sp1 nélkül.. az még ugy ahogy ment.

szoval, finoman szolva álszent szimesek vagytok, akik segitséggel tolják <#awink>

Forza.

tudna adni vaalki 1 tökéletes beálitsá a valencia pájáoz a mclaren mp4-20 goz vagy 19hez

ALien

Istencsászár
Egy 900 pacis gépet kipörgésgátló nélkül vezetni... hát aki ebben véli felfedezni mazohista hajlamait akkor csak gratulálni tudok neki😊

arty
segitségek nélkül menj ... ugy volna értelme ... (najo, kuplung maradhat 😄 )

Forza.

Jeff Gordon
GRAT<#eljen>

The only speedometer is in your head.

AlieN911

Honda - The Power of Dreams

AlieN911
Hát nekem a legjobbam 1:25:117 Albert Parkban TC+Kuplunggal 😊

Honda - The Power of Dreams

Ausztráliában mennyit mentek? Mi most billentyûzettel 1:28:340, és mindennemû levágás nélkül. Kb 1:28 körül lehet az alja, esetleg 1:27:9xx
http://www.spieleforum.de/forum/t46661/s.html

Sajna ez német nyelvû fórum így én nem sokat értek belõle, de f12002-höz van itt egy kis segítség sztem f1c is ezeket használhatja, ha tévedtem bocs
Jeffjohnson
senki nem tud valami jó tippet adni hogy mivel oldhatnám meg akár az is elég lenne ha megmondanátok milyen portokat használ a game és akkor megnyitnám azokat a routeren

Jeffjohnson
Hi all!
Routerem van és nem tudok servert csinálni mert nem látja senki.....5let ?