F1 Challenge 99-02

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lac coo
Csak lefestettem .
Akkoriban még nem tudtam , hogyan kell új csapatot berakni ...
Speciel F1C alá még most sem tudom csak (nagyjából) rFactor alá...

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Jeff Gordon
értem. kössze... én egy Lamborghini F1teamen dolgozok Ferrari alapon.
télleg neked ez a Suzuki új csapat vagy "csak" lefestetted valamelyik kocsit?

The only speedometer is in your head.

lac coo
Photoshop is idõigényes, de egyébként teljesen mindegy mivel csinálod, minden rajz progi jó hozzá ...

Jeff Gordon
igen. thx! én még ebben a magasságban kezdõ vagyok. most paintel próbálok festeni:S ami kicsit idõigényes...

lac coo
Hát ha tõlem kérdezed : photoshop .

Jeff Gordon
ejha! megnéztem a galériás! veszett jók ezek az f1kocsi festések! nagyon élethû... GRAT hozzá... te ezt milyen progival csinálod?? (most én is dolgozok egyen de még kezdeti stádiumban van...)
#3463és34es üziért sorry... (hülye voltam)
csak az az igazság hogy legegyszerûbb ide bedobni egy üzenetet hogy adjunk linket ahonnan ingyen leszedheti... (még a bannert sem nézi meg... eltudom képzelni mennyit nézett utánna a játéknak!!!)

Jeff Gordon
még annyi hogy mielõtt lehuhogsz valakit, vagy idiotának nevezed nézz körül alaposabban... (ez csak egy jótanács)

Jeff Gordon
csak gratulálni tudok neked<#felkialtas><#felkialtas>

lac coo
<#idiota><#idiota><#idiota>

Jeff Gordon
ha megnézed a számozást láthatod hogy egy uzenet törölve lett... 3457es<#felkialtas><#banplz>

lac coo
Versenyzõ ! VERSENYZÕ !!!!

Hogy pl Massa üljön a ferkában....<#banplz><#idiota>

Istencsászár

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Jeff Gordon
hát nem azért mondom, de még pirossal is van szedve a bannerben... PIROS BETÛÛK

helló! Valaki nem tudja honnan tudom leszedni a 2006 os versenyzõket?
Dark05

Darthmushroom
Hi all! nem tom leszeddni a 2006s autokat mert azt irja under constructoin!! Nem tudná valaki feltölteni valhova es megadni a linkjet!! Please

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Köszi mindkettõtöknek.
b-type
Szvsz merevíteni kell az autót, és viszonylag alacsony kirugózási értéket állítani.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Istencsászár
Ha rh 05rõl van szó akkor nemis lehet rámenni durván, mer egybõl megszûnik a tapadás. Ezen lehet finomítani, de ez lényegében a fizikával jár szvsz nem tudsz bizonyos kerékvetõkön/kanyarokban full gázzal áthajtani. Ilyenkor 1szerûen elkell venni gázt, mérsékelten/fokozatosan kell nyomni/kigyorsítani. Ha igy megtanulod vezetni a kocsit akkor nemlesz gond.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Sziasztok,

Van némi tapasztalatom állítgatás terén+átolvastam már a setup guide-ot is...amire még nem sikerült rájönnöm, hogy mi befolyásolja hogy a kerékvetõn hogy viselkedik a kocsi? Persze rugó, bumper stb addig ok, de milyen beállításokkal lehet elérni hogy ne pördüljön meg a kocsi egy kerékvetõ miatt, illetve egy-egy sikánban ne pattogjon a kocsi...a rugót már a legkisebbre vettem de mégis simán eldobja a kocsit az Imolai sikán...de mondhatnám az Ausztrál sikánt is ott se lehet rámenni nyugodt szívvel a kerékvetõre mert elveszti a kocsi a stabilitását...
Már elnézést, hogy beleszólok, de õ nem a játék letöltésérõl kérdezõsködött, hanem annak egy mod-járól. A mod pedig, ha jól olvastam, talán ingyenes, neeem?

ASUS A8N-E nForce4 Ultra, AMD Athlon64 3700+, CoolerMaster rézmagos hűtő, Coolink 500W táp (védelmekkel), Club3D GeForce 7900GT 256MB, 2X1GB TwinMOS RAM, 160GB és 120GB Seagate Barracuda 7200RPM.

forzajuve5
Minden a játék letöltésére vonatkozó kérdés törölve lesz, ha megakarod szerezni nézz utána fájlcserélõkön ( Dc++, Torrent )

ott van piros betûvel kiemelve direkt az olyan frissen idelátogatóknak mint te 😊

Istencsászár
Bannerben minden bennevan, kicsit légy már önálló.

és ezeket honnan lehet letölteni megtudod mondani nagyon jó lenne ha segitenél
b-type
Ralph Hummerich moddja.
meglehetõsen elterjedt és sokak szerint nagyon jó (sztem is).
innen az RH elnevezés, az RH03-04-05 moddok az éveket jelentik bár ezt gondolom kikövetkeztetted 😊

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

vagyis az alapjáték??
Istencsászár
banner...

szia köszi a választ de megtudnád mondani hogy mi az a RH mégegyszer köszi
Dark05
A liga módok általában interneten játszhatóak úgy hogy maradj a sima RH-nál ha csak a gép ellen játszol.

sziasztok tudna valaki segiteni abban hogy ezek a kiegészitések a 2005-ös és 2006-os évröl csak multiban játszhatok mert feltelepités után mikor kiválasztom az autot a versenyzöt mikor elindulna az idömérõ ledobja a játékot a gép ha valaki tud segiteni elöre is köszi
Dark05
De különbben csak vissza kellene olvasni!!!

Dark05
http://watcher.drivingitalia.net/ Tes

Kriszt020
Hali!
valaki tud segíteni, a RH2005-öt nem tom letölteni,vagy tudtok adni egy linket ahonnan rendesen lelehet szedni?

Japep
Hello!
Nekem nem sikerül letölteni az EF1 2006-ot (ha csak nem az a 35 kB-os dolog)!!!
Vagy mire kell kattintani???

CHELSEA FOOTBALL CLUB

lobig
köszi!
sajnálom.

http://href.hu/x/z0b - free XXX [Aus P6T7 WS][Core I7 975 EE][Sapphire 5970 Crossfire-x][Kingston HyperX 12GB/2000Mhz] [4556 GB HDD][Aplus El Diablo Avance][Thermaltake 1500W]....

Dark05
Nincs

lobig
tehát ne is várjam hogy lesz olyan mint az idei ausztrál nagydíjon?
alapból nincs olyan hogy beküldi az "AI"?

http://href.hu/x/z0b - free XXX [Aus P6T7 WS][Core I7 975 EE][Sapphire 5970 Crossfire-x][Kingston HyperX 12GB/2000Mhz] [4556 GB HDD][Aplus El Diablo Avance][Thermaltake 1500W]....

Istencsászár
Vedd ki az sct😊 alapból amugy sincs benne a játékban.

lobig
.plr fájl részletes magyar nyelvû leírást tud nekem valaki mondani?

lobig
értem, de az úgy nem túl "valóságos"...

SD456
Sya all!

Nekem is versenyezett a safety car. De be állítottam, h csak 19 versenyzõ legyen és már nem jött.

Ha nem érted írj privátban.

PS3 ID: SDani456

lobig
az én problémámra senki nem tudja a megoldást?

SD456
Sya all!

Nagyon szépen köszönöm Totti!

Istencsászár
F1c/save/neved/neved.prl

F4el megnyitod és átírod 1-re

[ Race Conditions ]
CURNT Formation Lap="0"
PRACT Formation Lap="0"
QUICK Formation Lap="0"
GPRIX Formation Lap="0"
CHAMP Formation Lap="0"
MULTI Formation Lap="0"
RPLAY Formation Lap="0"

Ctdp kihozta a maxot amit lehet a motorból, a nagy felbontású texturák miatt lassú, vedd le a grafikai részletességet és gyorsabb lesz.

Jeff Gordon
errõl régebben már volt szó

SD456
Sya all!

Nem tudja valaki az RH 2005 mod-ban be lehet kapcsolni a Formation Lap-ott?
A CTDP 2005 mod ment valakinek max grafikán mert nekem úgy ment, h ha nem volt elõttem se mögöttem senki csak akkor nem szagatott. Ha valaki tudna egy beállítást amivel nem szagatt akkor szóljon.

Elõre is köszönöm!!

Istencsászár
Eez most elég "buta" kérdés volt... azon kívül hogy nemlesz F1chez 2006os mod a jelen állás szerint soha, meg amugy is ha lenne mindig a szezon vége után 1-2 hónappal.

SD456
Sya all!

Mikor adják ki a CTDP 2006-ott vagy az RH 2006 modot?

Elõre is köszönöm!

Dark05
F6

Helló! Valaki megtudná mondani hol lehet a játékba bekapcsolni azt, hogy az én kocsim is törjön? Options után, mi? Milyen néven van?