7742

Ligák :

F1CL
|

HF1L
|
IndexF1
| F1CHUN |

KF1L

VF1CL |
F1BL

---------------------------------------------------------------------------------

RH 2005 :

Base Pack 1.0

-

Track Pack

-

Hotfix

CTDP 2005 :

Base Pack 1.0

-

Service Pack 1.0

EF1 2006 :

2006 modellek RH \'05 módhoz

---------------------------------------------------------------------------------

Minden a játék letöltésére vonatkozó kérdés törölve
lesz, ha megakarod szerezni nézz utána fájlcserélőkön ( Dc++, Torrent )

lMielőtt feltennél egy kérdést, használd az oldal alján található keresőt! A felesleges, ismétlődő kérdések szó nélkül törölve lesznek!

l

• ZolEE F1
    LOL ez nem track mania hogy olyan könnyű legyen pályát csinálni :)))))))
  • APOFISZ
    hali
    lelehete tölteni
    map editor
    hogy pályát lehesen csinálni ?
  • Game Hunter
    Van valakinek egy jo setupja a Hungaroringra?
  • Dexantreal
    biztosan veszi,csak nem hülye
  • Istencsászár
    mind1 hagyd nem ide való téma, csak ha már semmi más kommunikációs eszközön nem elérhető ezt legalább elolvasta és remélem vette az üzit!
  • Dexantreal
    segíthetek majd elverni?
  • Dexantreal
    #4380 neked ment Istencsászár,sry...
  • Dexantreal
    hagyjad1gyökér^^....msn-n volt szerencsém sajnos beszélni vele...úgy fikázza mások ligáját meg mindenkit
  • Dexantreal
    és fizetős liga gondolom....
  • Istencsászár
    Nagyon eltüntél, mi a helyzet a pénzel? én a helyedbe leglább jelentkeznék hgy rajta vagyok az ügyön, nem pedig mint egy csaló lelépni azt se szó se hang hetekig... ja a türelmünk meg fogyós, adj el valamit mittudomén, de a maradék pénzünket kérjük vissza... csak annyit mondj mikor küldöd, ujabb lábtörés kéztörés, nincs munkám stb.. nem kifogás. Ha el tudtad költeni akkor vissza is tudod szerezni. Ja hogy mindenzt igy a fórumon a nyilvánosság előtt? leszarom, fogy a türelem, ha nem tünnél el és jelentkeznél néha...
  • Malacko20
    Van az F1 Challenge mappában egy F1CB_starter.exe azzal inditsd!
  • Jeff Gordon
    ott vagyunk 3an a ligánkból:)
  • Jeff Gordon
    ha érdekel akkor nézz át az F1CHL-Retro topicba:)
  • Dexantreal
    Ahamm, még meggondolom és thanks
  • Istencsászár
    keress, bár a jó liga alapja a jó szerver, azt pedig nem osztogatják ingyen... 1 évre 5 ezer ft nemsok...
  • Dexantreal
    A másik probléma meg az, hogy sok a fizetős liga, nekem meg nincs mindig pénzem, mert szüleim nem adnak^^...és nem azért, mert szegények,hanem köcsögök,ehh. Ha tudsz nem fizetős ligát és a színvonal is jó, társaság detto, akkor talán.
  • Laceee
    nem veszitesz semmit ha kipróbálsz egy ligát , senki nem a toppon kezdte , sokkal élvezetesebb emberek ellen menni
  • Dexantreal
    Mert ahhoz többi segítségtől elkéne búcsúznom. Itt meg csak F3 és F6 off, többi on. Középhaladó szint a játékba, szóval azért szerintem a többiekhez képest (pl Istencsászár és ligája) még jóval elvagyok maradva és így nem is olyan nagy eredmény ez. Csak a magam kis szórakoztatására jó összvissz
  • Jeff Gordon
    grat:)
    miért nem versenyzel ligában?
  • Dexantreal
    full stat mégegyszer eleje,sry....:

• Dexantreal
    Szerintem az alap játékot is érdemes megbecsülni és nem kell midnenféle modokkal teletömködni. Ha szimpla szórakozásra vágysz, akkor irány a gép ellen, mint én. Nem vagyok profi, középhaladóba tolom és picit feltuningoltam a pilóták agressziójáját és erősségét, hogy nehéz legyen, de ne annyira. Most mentem Monacoba az 1999-es szezonba Minardival. Pár pillanat kép, ha nem bánjátok:

Rajt:

Cél:

Monaco "full stat1"...lehet vidulni:

http://sgupload.uw.hu/1154623819.jpg

Monaco "full stat 2":

• mkapas
    Malacko20 !!

neked müködik is az amit belinkeltél mert nekem nem megy!!
    nekem folyton kilép a játékböl amikor töltené a pályát
    valaki adjon egy használhato linket mert
  • Zsoberpapa
    Igaz lehet, hogy kijön, de RH-ék már nem1x írták azt is, hogy rFactor alá nem fognak dolgozni és nézd meg, a HSW-n épp arról volt szó, hogy rFactor alá jön ki a 2006-os mod. Így már csak reménykedni lehet, hogy még F1C alá is kijön. Az rFactort meg sztem megérte megvenni, bár alapból attól tartottam, hogy becsapnak, amikor a pénzt leveszik, de nem történt semmi. Mondjuk az alapjáték sztem nem nagy szám, de sokkal könnyebb moddolni, mint az F1 Challenge '99-'02-t. Rh-ék szavának pedig nem kell hinni, azt mondták, hogy az Expansionpack kijön hamarosan, erre még majdnem fél évet kell várni a véglegesítésre :-(
  • Zsoberpapa
    Nahát igen. Épp ezaz, amiért már nem érdemes fejleszteni rá...
  • Istencsászár
    "versenyzés nemcsak mindig veszekedés meg semmittevés megy" kellemes tapasztalatok :D , melyik ingyenes csodaligába voltál ahol ezeket szerezted?:D
  • Darthmushroom
    Hi all! Nem tud valaki egy igyenes f1 ligát ahol megy is a versenyzés nemcsak mindig veszekedés meg semmittevés megy?
  • Frentzen
    Sziasztok!!!

F-1 challange 99-02 Cars: Itt
  • cselt
    Én azért örülnék ha kijönne mert akkor nem kéne megvenni az rFactort. 8-9 ezer forunt azért nem mind1. Nekem jó volt F1C is.
  • Tomo15
    F1 challengre már hülyeség fejleszteni. Tiszta bug az egész, és a grafikai/fizikai motor is elavultnak mondható.
  • Djemba
    De nem lesz sajnos mert rFACTOR de mért
  • cselt
    Hát az nagyon jó lenne ha lenne RH06 F1C alá is. Akkor én nagyon boldog ember lennék
  • Zsoberpapa
    Sziasztok! Lehet, elkéstem vele, de volt szerencsém felvenni a kapcsolatot Matthias Marquadt-tal (RH Team egyik alapítója)és azt írta, hogy az RH2005 Expansionpack valószínűleg 2007.januárjában jön ki :-( csak addigra tudják megcsinálni, továbbá lehetséges, hogy kijön az RH2006 F1 Challenge '99-'02 alá is, de ezen még gondolkodnak, hogy utoljára még kiadjanak-e egy 2006-os carsetet F1 Challenge '99-'02 alá :-( Az biztos, hogy az RH2006 kijön, de először csak rFactor alá :-(
  • Game Hunter
    Ez is liga mod! Allando netkapcsolat kell a mod futtatasahoz! Benne volt a readme-ben.Honnan szarmazik ez a mod?
  • Malacko20
    Mkapas nem onnan származik ez ujabb mod
  • Malacko20
    Bocs jogos 2 ik fájlhoz a jelszo : akta
  • mkapas
    Malacko20 !!!

a 2.fljhoz jelszo kell
  • mkapas
    ne szorakozz már te.......

rákerestem a keresöbe de nem találtam meg hozzá a linket szoval lécci ne törölgesd amiket irok
  • Game Hunter
    Ez a mod is liga mod innen szarmazik nem?
  • Malacko20
    Sziasztok! Nos akit érdekel egy 2006 os Nem FPS zabálós mód! Az szedje le ezt a 2 linken található dolgot!F1CB Carset!F1CB 2006 Carset Telepítés a letöltési sorrendben! jó játékot
  • Zsoberpapa
    Nem, dehogyis. Ezek olyan modok lesznek, mint az RH vagy a CTDP ;-) Feltelepíted őket és kapsz egy olyan modot, amiben minden autó és minden pálya bennelesz ;-) Ráadásul nem leecher modok, hanem 100%-ig saját készítésűek. Ha valami mégis fel lett használva, ahhoz meg engedélyt kértek. Hidd el nekem, én írtam meg az engedélyeket, mert nem tudtak angolul ;-)

Sőt, most jut eszembe, hogy kifejezetten Single alkalmazásra készülnek, nem multizásra, de természetesen arra is jó lesz ;-)