7742
Ligák :
F1CL |
HF1L |
IndexF1 | F1CHUN |
KF1L|
VF1CL |
F1BL
---------------------------------------------------------------------------------
RH 2005 :
Base Pack 1.0
-
Track Pack
-
Hotfix
CTDP 2005 :
Base Pack 1.0
-
Service Pack 1.0
EF1 2006 :
2006 modellek RH \'05 módhoz
---------------------------------------------------------------------------------
Minden a játék letöltésére vonatkozó kérdés törölve
lesz, ha megakarod szerezni nézz utána fájlcserélőkön ( Dc++, Torrent )
lMielőtt feltennél egy kérdést, használd az oldal alján található keresőt! A felesleges, ismétlődő kérdések szó nélkül törölve lesznek!
l
-
#4387 LOL ez nem track mania hogy olyan könnyű legyen pályát csinálni :))))))) -
APOFISZ #4386 hali
lelehete tölteni
map editor
hogy pályát lehesen csinálni ? -
Game Hunter #4385 Van valakinek egy jo setupja a Hungaroringra? -
Dexantreal #4384 biztosan veszi,csak nem hülye -
#4383 mind1 hagyd nem ide való téma, csak ha már semmi más kommunikációs eszközön nem elérhető ezt legalább elolvasta és remélem vette az üzit! -
Dexantreal #4382 segíthetek majd elverni? -
Dexantreal #4381 #4380 neked ment Istencsászár,sry... -
Dexantreal #4380 hagyjad1gyökér^^....msn-n volt szerencsém sajnos beszélni vele...úgy fikázza mások ligáját meg mindenkit -
Dexantreal #4379 és fizetős liga gondolom.... -
#4378 Nagyon eltüntél, mi a helyzet a pénzel? én a helyedbe leglább jelentkeznék hgy rajta vagyok az ügyön, nem pedig mint egy csaló lelépni azt se szó se hang hetekig... ja a türelmünk meg fogyós, adj el valamit mittudomén, de a maradék pénzünket kérjük vissza... csak annyit mondj mikor küldöd, ujabb lábtörés kéztörés, nincs munkám stb.. nem kifogás. Ha el tudtad költeni akkor vissza is tudod szerezni. Ja hogy mindenzt igy a fórumon a nyilvánosság előtt? leszarom, fogy a türelem, ha nem tünnél el és jelentkeznél néha... -
Malacko20 #4377 Van az F1 Challenge mappában egy F1CB_starter.exe azzal inditsd! -
#4376 ott vagyunk 3an a ligánkból:) -
#4375 ha érdekel akkor nézz át az F1CHL-Retro topicba:) -
Dexantreal #4374 Ahamm, még meggondolom és thanks -
#4373 keress, bár a jó liga alapja a jó szerver, azt pedig nem osztogatják ingyen... 1 évre 5 ezer ft nemsok... -
Dexantreal #4372 A másik probléma meg az, hogy sok a fizetős liga, nekem meg nincs mindig pénzem, mert szüleim nem adnak^^...és nem azért, mert szegények,hanem köcsögök,ehh. Ha tudsz nem fizetős ligát és a színvonal is jó, társaság detto, akkor talán. -
Laceee #4371 nem veszitesz semmit ha kipróbálsz egy ligát , senki nem a toppon kezdte , sokkal élvezetesebb emberek ellen menni -
Dexantreal #4370 Mert ahhoz többi segítségtől elkéne búcsúznom. Itt meg csak F3 és F6 off, többi on. Középhaladó szint a játékba, szóval azért szerintem a többiekhez képest (pl Istencsászár és ligája) még jóval elvagyok maradva és így nem is olyan nagy eredmény ez. Csak a magam kis szórakoztatására jó összvissz -
#4369 grat:)
miért nem versenyzel ligában? -
Dexantreal #4368 full stat mégegyszer eleje,sry....:
-
Dexantreal #4367 Szerintem az alap játékot is érdemes megbecsülni és nem kell midnenféle modokkal teletömködni. Ha szimpla szórakozásra vágysz, akkor irány a gép ellen, mint én. Nem vagyok profi, középhaladóba tolom és picit feltuningoltam a pilóták agressziójáját és erősségét, hogy nehéz legyen, de ne annyira. Most mentem Monacoba az 1999-es szezonba Minardival. Pár pillanat kép, ha nem bánjátok:
Rajt:
Cél:
Monaco "full stat1"...lehet vidulni:
http://sgupload.uw.hu/1154623819.jpg
Monaco "full stat 2":
-
mkapas #4366 Malacko20 !!
neked müködik is az amit belinkeltél mert nekem nem megy!!
nekem folyton kilép a játékböl amikor töltené a pályát
valaki adjon egy használhato linket mert -
Zsoberpapa #4365 Igaz lehet, hogy kijön, de RH-ék már nem1x írták azt is, hogy rFactor alá nem fognak dolgozni és nézd meg, a HSW-n épp arról volt szó, hogy rFactor alá jön ki a 2006-os mod. Így már csak reménykedni lehet, hogy még F1C alá is kijön. Az rFactort meg sztem megérte megvenni, bár alapból attól tartottam, hogy becsapnak, amikor a pénzt leveszik, de nem történt semmi. Mondjuk az alapjáték sztem nem nagy szám, de sokkal könnyebb moddolni, mint az F1 Challenge '99-'02-t. Rh-ék szavának pedig nem kell hinni, azt mondták, hogy az Expansionpack kijön hamarosan, erre még majdnem fél évet kell várni a véglegesítésre :-( -
Zsoberpapa #4364 Nahát igen. Épp ezaz, amiért már nem érdemes fejleszteni rá... -
#4363 "versenyzés nemcsak mindig veszekedés meg semmittevés megy" kellemes tapasztalatok :D , melyik ingyenes csodaligába voltál ahol ezeket szerezted?:D -
#4362 Hi all! Nem tud valaki egy igyenes f1 ligát ahol megy is a versenyzés nemcsak mindig veszekedés meg semmittevés megy? -
Frentzen #4361 Sziasztok!!!
F-1 challange 99-02 Cars: Itt -
#4360 Én azért örülnék ha kijönne mert akkor nem kéne megvenni az rFactort. 8-9 ezer forunt azért nem mind1. Nekem jó volt F1C is. -
#4359 F1 challengre már hülyeség fejleszteni. Tiszta bug az egész, és a grafikai/fizikai motor is elavultnak mondható. -
Djemba #4358 De nem lesz sajnos mert rFACTOR de mért -
#4357 Hát az nagyon jó lenne ha lenne RH06 F1C alá is. Akkor én nagyon boldog ember lennék -
Zsoberpapa #4356 Sziasztok! Lehet, elkéstem vele, de volt szerencsém felvenni a kapcsolatot Matthias Marquadt-tal (RH Team egyik alapítója)és azt írta, hogy az RH2005 Expansionpack valószínűleg 2007.januárjában jön ki :-( csak addigra tudják megcsinálni, továbbá lehetséges, hogy kijön az RH2006 F1 Challenge '99-'02 alá is, de ezen még gondolkodnak, hogy utoljára még kiadjanak-e egy 2006-os carsetet F1 Challenge '99-'02 alá :-( Az biztos, hogy az RH2006 kijön, de először csak rFactor alá :-( -
Game Hunter #4355 Ez is liga mod! Allando netkapcsolat kell a mod futtatasahoz! Benne volt a readme-ben.Honnan szarmazik ez a mod? -
Malacko20 #4354 Mkapas nem onnan származik ez ujabb mod -
Malacko20 #4353 Bocs jogos 2 ik fájlhoz a jelszo : akta -
mkapas #4352 Malacko20 !!!
a 2.fljhoz jelszo kell -
mkapas #4351 ne szorakozz már te.......
rákerestem a keresöbe de nem találtam meg hozzá a linket szoval lécci ne törölgesd amiket irok -
Game Hunter #4350 Ez a mod is liga mod innen szarmazik nem? -
Malacko20 #4349 Sziasztok! Nos akit érdekel egy 2006 os Nem FPS zabálós mód! Az szedje le ezt a 2 linken található dolgot!F1CB Carset!F1CB 2006 Carset Telepítés a letöltési sorrendben! jó játékot -
Zsoberpapa #4348 Nem, dehogyis. Ezek olyan modok lesznek, mint az RH vagy a CTDP ;-) Feltelepíted őket és kapsz egy olyan modot, amiben minden autó és minden pálya bennelesz ;-) Ráadásul nem leecher modok, hanem 100%-ig saját készítésűek. Ha valami mégis fel lett használva, ahhoz meg engedélyt kértek. Hidd el nekem, én írtam meg az engedélyeket, mert nem tudtak angolul ;-)
Sőt, most jut eszembe, hogy kifejezetten Single alkalmazásra készülnek, nem multizásra, de természetesen arra is jó lesz ;-)