F1 Challenge 99-02

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

arty
felrakod az rh05 vagy a ctdp05+sp1 modokat

Forza.

Gyocsika
Sziasztok nekem ugy van meg a game hogy teljesen magyar és a 1999-2002 és 2004
a kérdésem az lenne hogy mit kell letöltenem ahoz hogy meglegyen a 2005 szezon és a 2006-os?
Köszi elöre is!!!!!!

Istencsászár
"ne kelljen fékkel-gázzal foglalkozni" ilyenrõl én nemtudok, ez nem vonatozás😊)

Ideális ív mindehol van, amit megkell találni... 100 kör után fogod érezni
Ha nagyon nemmegy akkor nézz meg 1-2 fedélzeti kamerás videót...

Bevan állítva hogy melyik rajtkockából indulj, ezt a beálításoknál kilehet kapcsolni. Van szabadedzés, idõmérõ, bemelgités majd a verseny.

Nemkell menni, rámész az idõmérõre azt mész minimum 1 mért kört, attól függ melyik évaddal játszol ( régi az 1 órás, uj az 1 körös ).

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Chili7
Hali! Most kezdem (3napja)az F1C-t!
Segítsetek légyszi abban, hogy van-e olyan beállítás, amivel úgy tudok véginmenni pl a Nürnburnringen, hogy ne kelljen fékkel-gázzal foglalkozni.
Végigmentem már miden kanyaron ilyen fullgázos(automata fékes) beállítással, egyet kivéve: dunlop és a rtl kanyar közötti vicces kis hajlatocskán nem tudok átmenni! A pálya vége mondhatni unalmas, de itt nem tok átmenni! Próbálgassam, vagy gázelvétellel próbáljam, vagy van valami ideális ív, vagy be lehet valahol ezt állítani?
Nem világos továbbá az sem, ha az edzésen elérek egy idõt (eddig 1:39:xxx) akkor a versenyen miért találomra a 4-ik vagy 22-ik helyrõl kell indulnom (idõ nélkül)? Next session, finish session vagy mit kell nyomnom?
Miért kell több edzésen mennem? Hogy lehet azt, hogy 1-2 idõ mérõ kör után, az idõeredményem alapján qualifikáljanak a rajtrácsra, és induljon a verseny?
Köszi!

Jeffjohnson
a radiator rol meg a brake duct ról tudok de azon kívül van még valami?

Kircsi az oldal,egyebkent is nagyon nagy fan vagyok a modokat illetoen,maga az eredeti nalam nem jon be,de a modok nagyon cool-ak.Koszi.

Istencsászár
Hûtõnyílások minimumra...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Jeffjohnson
Hi all!
Ha a mechanikai hibák ki vannak kapcsolva akkor mik azok a beállítások amiket maxra vagy minre lehet venni?

teckdeck
Csõ all!

F1-es Ligát indítottam a forma 1 challenge 99-02-ben, aminek a nyitó futama 2006.jún.3-án lesz.
A verseny 100Mbit/s-os szerveren lesz.
A verseny 2006-os autókkal lesz.
jelentkezni lehet a:[email protected]
az oldalam címe:www.magyarf1liga.atw.hu

Várom jelentkezséeteket 😄
Csövi mindenki! 😄

teckdeck
Csõ all!

Azt szeretném kérdezni, hogy nem szeretne e valaki jelentkezni F1-es Ligába?
Az MSN címem:[email protected]
az oldalam címe:www.magyarf1liga.atw.hu

Dark05
http://usuarios.lycos.es/mundof1challenge/modules.php?name=Downloads&d_op=viewdownload&cid=5 Nézzetek szét itt hátha találtok valami jót<#integet2>

Jeff Gordon
csodás darab...<#worship><#worship><#worship><#worship>
Williamsról véletlenül nincs képed? :S

The only speedometer is in your head.

Istencsászár

Jeff Gordon
így néz ki! :S

Jeff Gordon
mindjárt keresek róla egy képet...

Jeff Gordon
jaja. nekem nem jött be. majd megvárom hátha kiadnak valamiféle modot. olyat már láttam hogy 2006os pályák, kocsik egy része és V8as motorok...

eZo
Sziasztok !

Van egy nemzetközi oldal, ahol fent vannak többek között az F1 pálya rekordok a különbözõ módokkal... csak nem emléxem a címre, ha esetleg tudja valaki és kilinkelné azt megköszönném !

Amúgy melyik mód jobb a CTDP 2005 vagy az RH 2005 ?
Láttam valahol egy 200Mb körüli 2006-os Carset-et az RH 2005-höz ! Próbáltátok ?

NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]

elfogom olvasni1adag chips mellett<#hehe>

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

scakhogy milyen irányban menjek😛..

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Jeff Gordon
egyébként ezek a setupok netrõl valók. ahogy kérted. nem az enyém.

minél kevesebb segitséget használsz a játékban annál jobban érzed a változtatásokat az autón ,mindenknek magának kel megcsinánia a saját seupját mert a másé nagyon ritkán lehet jó neked ...gyakorlás ,gyakorlás ,gyakorlás
lac coo
#3489 <#vigyor>

Itt még szárny is van 😊)))

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

itt minden van,csak szárny nem<#hehe>..de ezek is igen hasznos dolgok,amik ott vannak<#eljen>..thanks<#wave>

thanks<#wave>,elolvasom és remélem,hogy már jobban fogom érteni,mint elõtte<#hehe>

thans<#wave>

miért honnan szedted a magyarositást ?
Istencsászár
F1 Challenge 99-02\Options

A magyarítást melyik mappába kell teni mert nekem a program files-EA sports-F1 chellenge 99-02 be rakja és nem mûködik!!!
forzajuve5
Start the Installation by double click on '2005RH_4_F1C99-02.exe'
Ilyen egyszerû a telepítés <#vigyor>

Sziasztok!
Kéne egykis help! A játékot hogyan lehet magyarítani????? Hiába telepítem a magyarítást sehogy nem vált magyarra! A 2005-2006-os szezont hogylehet belerakni???
Valaki írja mármeg elõre is kösz mindenkinek!!!<#worship><#worship><#worship>
lac coo
Itt mindenrõl bõvebben olvashatsz : Setup . magyar pdf.... Kötelezõ elolvasni 😊))

Jeffjohnson
Ezer Thx sokat segített

lac coo
Itt egy kis gyors segítség, olvasgasd...

Jeff Gordon
összegyûjtöttem neked néhány setupot Bahreibe... remélem jó lesz.ittmegtalálod.
sok sikert.
milyen idõnél tartasz ott? kb.

nekem meg esetleg elregélhetné valaki,hogy mennyire állítsak a szárnyakon meg ilyesmi és melyik pályán milyen nagy leszorító erõ kell a kocsnak,mer nem annyira vágom..

Jeffjohnson
Sziasztok!
Valaki nem tudna adni nekem egy linket ahhol találok Bahreinbe beállításokat?

nemtom kikérdezte honnan lehetne lekapni még a géjmet...de én találtam1-t,csak az fizetõs..ha mégis érdekel,innen lekaphatod

Japep
OK. Köszi!
😞(((((

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Istencsászár
Oda van írva, "Under Construction" vagyis átdolgozás alatt... majd ha készen lesznek akkor lehet tölteni.

Japep
Aki leszedte már az "EF1 2006"-ot, az kérem segítsen már nekem...<#conf><#conf><#conf>
Én azt sem látom, mire kell kattintani, hogy le tudjam tölteni, és hogy aztán mit kell...

Elõre is KÖSSZ !!!

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Japep
De az csak valami 35 kB-os dolog!!!
Az lenne, de akkor mit kell vele csináni, mert az csak 2 db betûkészletfájl???

CHELSEA FOOTBALL CLUB

webibebi
ott van hogy click here

msn:[email protected] bárki felvehet

Japep
Hello!
Bocs a kérdésért, de ha a "EF1 2006 : 2006 modellek RH '05 módhoz" linkre kattintok, akkor a behozott oldalon mire kell kattintani, ha le szeretném tölteni a 2006-os autókat???
Elõre is köszz!!!

CHELSEA FOOTBALL CLUB

lac coo
Tudom, megnéztem elõtte csak 1 centivel hosszabb 😊)))

Istencsászár
Szétcseszed nekem itt a topicot ilyen big képekkel<#idiota><#idiota>, amugy nájszos<#eljen>

Jeff Gordon
nagyon csinos. ha jól látom Alonso a pilóta...

lac coo
rFactor Suzuki F1 .....

Jeff Gordon
de nagyon jó lett télleg... én nekem paintel csak az a gondom hogy nehezen tudok ilyen "íveket" csinálni az autóra... de egyébként okés csak lassan megy...

Jeff Gordon
én most ezen dolgozom... (van egy csapat amit leszedtem és az alapján próbálok megcsinálni mindent) remélem sikerül...