7742

Ligák :

F1CL
|

HF1L
|
IndexF1
| F1CHUN |

KF1L

VF1CL |
F1BL

---------------------------------------------------------------------------------

RH 2005 :

Base Pack 1.0

-

Track Pack

-

Hotfix

CTDP 2005 :

Base Pack 1.0

-

Service Pack 1.0

EF1 2006 :

2006 modellek RH \'05 módhoz

---------------------------------------------------------------------------------

Minden a játék letöltésére vonatkozó kérdés törölve
lesz, ha megakarod szerezni nézz utána fájlcserélőkön ( Dc++, Torrent )

lMielőtt feltennél egy kérdést, használd az oldal alján található keresőt! A felesleges, ismétlődő kérdések szó nélkül törölve lesznek!

l

• Istencsászár
    :))) , sejtettem hogy ez lesz az első kérdés... NINCS WAREZ belőle, vedd meg ITT
  • Gyocsika
    Nem nagyon tudom hogy az rFactor hogy működik mármint milyen részeket kell letölteni mi az alap játék neve légyszi ha tudod ird le ezeket!
  • antijuve
    Oks,ha adnak hozzá egy gépet,már megyek is!
  • Freedom88
    Honnan lehet letölteni?
  • lac coo
    Vegyetek rFactort kijött a CTDP2005 ;)

• Frentzen
    2002-es Lotus : Nelson Piquet és Nigel Mansell

Click:Ide
  • Gyocsika
    Ez Teckdecknek ment bocs!
  • Gyocsika
    Nézd meg a 4417# es hozzászólásomat!!!
  • teckdeck
    Cső all!

Nem tudna ajánlani nekem vki egy nagyon jó, és szép 2006-os carsetet? amiben minden file megtalálható!
    Előre is köszy.

Üdv
    Teckdeck
  • levi8
    Ok! Kösz!
  • Laceee
    alul a keresőt is használjátok néha , elég csak egy szót beirni
  • Dexantreal
    iszonayt=iszonyat
  • Dexantreal
    Megvan mindenkinek a maga baja képzeld el és a fejem felett összecsaptak a hullámok, szal nem fogok mások dolgai után szaladgálni és a readme-t iszonayt könnyű elolvasni:P......
  • Gyocsika
    Nézd meg a 4186# hozzászólást ott van egy 2006 os mod
    Itt van talán mégItt
  • Gyocsika
    Kösz szépen hogy ilyen segítőkész és rendes vagy és sajnos nagyon sok ilyen ember van a földön tisztelet a kivételnek!!
  • Dexantreal
    levi8:
    loool....visszaolvasás rúlz. Valaki lentebb leírta,h mittoménki a shomával egyesült és azé nincs shoma oldalán már. nem is használom azt a szar mod-t, de te igen és kitudja?én..lol...olvass vissza:P

Gyorcsika:
    Neked meg nem mondom el. Én letöltöttem, kicsomagoltam, elolvastam a readme-t, benne volt a végén, vagy közepén, elején, nemtom már, hogy van ilyen bug a Ferrari tükrével, arra leírták a megoldást, cselekedj aszerint. Szerintem már nincs a gépemen, ha meg igen, akkor se nézem meg, nehogy már én csináljam meg a te cuccod^^
  • levi8
    CSá! Nem tud valaki valami jó 2006-os kiegészítést? Előre is kössz!
  • Gyocsika
    Nagyon fontos lenne hogy lehet a 2006 os mod carset ben a viiszzapillanto tükröm nincs a Ferrarinal?
  • Attlen
    Kösszi..
  • Game Hunter
    Beallitasok/szabalyok/ es AI versenyzok zsamat 21-rol 19-re allitod!
  • Attlen
    Hi Nem tudja vki hogy a Rh 2005-be barrichello meg scumi 2szer van így 22 versenyző van hogy elhetne ezt kijavitanni?
  • Game Hunter
    Kinek van meg a Shoma06 1.2 mod? Mert a Shoma oldalarol nem lehet leszedni!:(
  • Game Hunter
    A torok palyat honnan lehet leszedni?
  • Laceee
    nem akarok kötöszködni de ezek a képek Túl nagyok ide a fórumba csinálj 800x600-t
  • laci 700
    Honnan lehet letölteni ezt a mod-ot?
  • Halálmadár
    1988-ból United States,Detroit
  • Jeff Gordon
    ez melyik pálya?
  • Alien1024
    nem tudna valaki adni 1 linket ahol letom szedni az EA nek az f1 2000res manageres progiját?
  • Zsolti9014
    h ogy van beállítva a nehézség?
  • Zsolti9014
    Vmi manager engem is érdekelne.
  • Alien1024
    mert az f1 2000 hez amit az ea csinált vanak mod ok meg lesném
  • Dexantreal
    No kérem. Ez a kanadai verseny se volt semmi. Márcsak azért is, mert a pilóták világbajnokságában a második helyre kerültem fel 24pontommal és velem holtversenyben áll Mika Hakkinen, Michael az első a maga 47pontjával

Rajt sima volt, aztán csak előre mentem, hátra már nem. 10-dikről indultam, a rajt után 6-dik voltam már és a 4-dik helyen lévő Rubens Barrrichelllo megelőzése pici gondot okozott. Pár körön át jókat csatáztam vele, aztán megelőztem és egy-két körre rá Fisichellát is. Ezután volt egy kis hézag, - 5 mp - én és M.Schumacher, valamint Mika Hakkinen között. Felment 6-ra is, de kemény hajsza volt. Egymásnak adogattuk a gyors köröket. Egyikben egyszer M.S. is futott egy gyorsat és pár tizeddel én mentem jobbat ugyanabba a körben...végül utolértem őket az utolsó 3 körben és egy lekörözendő bojnak köszönhetem az első helyett. 4-n voltak, egyik stewart első leszorító szárny nélkül, Michaelék ott totyogtak körülöttük én meg egyik kanyarban elzúgtam Michael, majd Mika mellett aki az egyik Saubert akarta lekörözni és a Saubert is magam mögött hagytam. Nyertem ezzel olyan 1 mp, 1,5 mp-t kb. Aztán ők beragattak és 3mp-re duzzasztottam, majd tartottam és nyertem.

Nagy volt, sry, gondoltam leírom így örömömben

Rajt pillanat - pirossal bekarikázott autóval voltam én:

• Alien1024
    az f1 manager 2000cimü gamet hol találom?
  • Halálmadár
    miért van az hogy szaggat a CTDP2005? !üziket privire várom!

köszi
  • autoszimulator
    ez a kis mnód egy karrier kieg bármely f1es játékhoz, többekközött az f1c-hez is... készitojének a nevét hirtelen nem is tudom, de nézz körül itt, elég jó cuccnak tűnik:

• Dexantreal
    Gilles Villeneuve, Kanada:

Ezt produkáltam időmérő utolsó negyed órájában a minardival

• ZAZ
    Engem is érdekelne egy manager játék.Régebben kiadtak már egy párat ha jól tom 2-őt.DE egy jó módis ütős lenne.
  • Game Hunter
    Nem rossz gondolat, de en megelegednek egy jo F1-es szimulatornak vagy egy jo F1 modnak is az F1 Challenge 99-02 ala!)
  • Dexantreal
    Javítás:

NA Live 2006=NBA Live 2006
  • Dexantreal
    Nemtom ti hogy vagytok vele, de nekem már régóta jól esne egy F-1 menedzser játék. Elmondom hogyan képzelem el. Belépsz a játékba, jó kis intro fogadna, ütős zene, aztán egy profil választás, majd rögtön egy amolyan útikalauz fogadna, amiben röviden ismertetné veled egy emberke az F-1 világát és szabályait, a játék lényegét - ezt persze lehetne skippelni, aki érti - és ekkor eléd kerülne két lehetőség:
    - tervezhetnél magadnak egy saját pilótát. Szó szerint. Te döntenéd el hogyan nézzen ki, születési hely, év időpont, akkor tetoválások, óra, szemüveg, hajviselet minden ami kell és ezután választanod kéne a számtalan kategória közül, ami Forma-1 világáig vezet majd. Gokart is benne lenne természetesen. Ja és akár az is megoldható lenne, hogy fiatalként, akár gyerekként kezdje az ember és úgy kűzdje fel magát
    - Egy, a mostani mezőnyből meglévő "kis pilótát2 választanál és vele kéne végig menni a ranglétrán. Michael és a nagyok mondjuk egy ilyen sikeres végig kűzdés után válnának elérhetővé, hogy ne rögtön a csúcson kezdjünk

Ezután, akárhogy is választasz a kettő közül, nem a verseny pályán találod magad, hanem egy újabb menübe, ahol a számtalan menedzser közül választhatsz. Mindegyik rangosorolva lenne, hogy milyen kvaliberű menedzserek is ők, mondjuk A+ a kíváló, A a jó A- a már nem annyira jó és így tovább(NA Live 2006ból vettem az ötletet) és lenne egy ilyen kis hordozható laptodot, ahol rendezgethetnéd a dolgaid, tartod a csapattal a kapcsolatot, a menedzsereddel és a többi és a többi. Az elején természetesen francokat kapsz te A3-os menedzsert, hisz kinek kell egy kezdő, nem igaz? Mondjuk olyan E szintűt kapnál, vagy C-t, ha nagy tehetség. Ez vonatkozik az újoncra, természetesen, ha Forma-1-es pilótával mész, ott picit könnyebb a menedzser választás.

Ha ez megvan és újonc vagy, saját magad álltal kreált versenyző, akkor kategóriák közül kell választanod. Célszerű gokart, vagy GP2, ezeket a gép ajánlja neked, de mindemellett a világ összes autó sport kategóriája benne lenne (NASCAR is, hogy akár F-1-ből kilépve ott versenyez, vagy onnan kerülj ide lsd: Montoya) és, ha kategóriát választottál, akkor megint csekkold szépen a laptodod. Azt had tegyem hozzá, hogy midenddig még mindig menüben vagy, autót nem láttál. Most a feladatod az, hogy az adott kategóriában csapatot szerválj magadnak, méghozzá valami középmezőnybelit, ha lehet. Jók persze, hogy nem figyelnek fel rád, kivéve, ha nagy tehetségnek örvendsz. Ezután meghívásokat kapsz pár napon belűl - mert lenne egy naptár is és ott belennének jelölve a dolgaid - és, ha azokon jó lszerepelsz, a csapatok felfigyelnek rád és itt most picit állj. Minden teszt során a teljesítményedhez mérve kapnál bizonyos skill pontokat, amiket te magad eloszthatnál, mint pl gyorsulás, agresszió és atöbbi. Csak ötlet...ez alapján válnál erőssé. HA elosztottad jobb leszel, a következő meghívásos teszteken jobban teljesítesz, jobb csapatok fognak megkeresni e-mailben, személyesen akár.

Ha sikerült csapatot választanod, akkor jöhet a számtalan szponzor az autódra, overálodra, sisakodra. Én azt javasolnám, hogy szintén - mint a kategóriák - a világ lehető legtöbb szponzora és minden szinten (üdítő,kaja,ruha,cipő, mittoménmi,vágjátok) kerüljön be, hogy minél több közül választhas. Persze itt se rögtön pl Nike-t szerződtetsz vagy mi a szösz, hanem kis szponzort.

Végre ezekután kigurulhatsz az első tesztelésedre, ami már újdonsült csapatodban történik meg. Igen tesztelés, nem verseny. Ugyanis úgymond off seasonba vagy, egy, a te általad kiválasztott kategória lefutott idény végén és most megy minde előről. Csapattársaiddal kell tesztelned hónapokon kerezstül - persze lehet picit gyorsítani a sebességet, átugorni néhány tesztnapot, vagy az egészet - és beállításokat találni magadnak. Ha ez megvan, akkor végre megkezdődik a szezon a többi csapattal és az ő versenyzőikkel.

Itt is, mint az F-1 Challenge 99-02-be lehet nehézségi szintet választani, pilóták agresszióját, ügyességét felturbózni a szinteken belűl, avagy lebutítani - szezon közbe is, bármikor, kivéve verseny alatt - és a verseny alatt akár bekapcsolni is lehet, elérhetővé válhat a tv-s közvetítés is. Két angol kommentár lenne, egy Palik féle és egy kissé csendesebb stílusú. Szerintem ez lenne a jó felálás. Szerintem. Aztán persze kiváló grafika, de ugyanakkor nem igényelne a játék egy atomkirály gépet, hanem elfutna gyengébbeken is a játék.

Verseny alatt a mechanikai hibák a valóságnak megfelelően gyakrabban jönnének elő - Ha Forma-1-ben vagy, akkor úgy, mint most McLarennek többször lenne, Ferrarinak kevesebbszer, de nekik is lenne, mert ők se hibátlanok, tökéletesek.

Minden verseny után lenne egy rövidke interjú, ahol megkérdeznének téged is, hohyan vélekedsz a futamról. Akárhányadik helyen is végeztél. Itt némi angol tudás szükségeltetik ugyebár, hisz a játék angol lenne, s késöbb lehetne magyarosítani is akár. Így lenne állandó média, botrányok is akár, pletykák és a többi. Gondolom nem kell folytatnom. Értitek úgyis.

A verseny után is, csakúgy, mint a teszteken, amikor csapatot kerestél, teljesítményedhez mérve kapod folyamatosan askill pontokat. Év végén meg, ha ügyes voltál, feljebb léphetsz a következő kategóriádba, avagy át is ugorhatod, ha nagyon jól teljesítettél.

Miért kell a menedzser? Mert kategória váltásoknál ő az, aki egyengeti útadat, keresi a jó csapatokat számodra. Ám, ha tehetségnek tűnsz, felvehetnek téged más, jobb menedzserek is. Amint haladsz a F-1 felé, úgy válnának alistán elérhetővé a híres menedzser nevek, pl Briatore, vagy Michael Schumacher mostani menedzsere Willi Webber, vagy hogyan írják már. Bár ő biztosan nem jön hozzád, míg ott van neki Michael, Briatore se tutti. Ha a csapat ismét megvan sé teszteltél, jöhet a következő szezon és így tovább midenn kategória lépésnél.

Kihangsúlyozom, hogy, ha rosszul teljesítesz, akár vissza uis csúszhatsz alúlra, elfelejtenek és kész, karrierednek lőttek, s a kategóriákból való átlépegetés se mindig jönne egy szezon után.

Ha Forma-1-ben vagy, ott is a helyzet ugyan ez. Menedzser keresés, szponzor, tesztelés majd a verseny.

Azt hiszem ennyi, én már régóta álmodozom egy ilyesféle Forma-1-es játékról, de persze úgyse fogja megcsinálni senki se

De azért jó álmodozni. Esetleg aki tud angolul, az elküldhetné valami F-1 géjm gyártónak ezt, bár gondolom úgyse fogja. Pedig akkor reménykedhetnénk. Mer ezekkel a leírtakkal aki elkészítené, nagyon jól járna, mert teljesen más szemszögből közelítené meg az F-1-t és nagy siker lenne, kaszírozhatna az illető. Szerintem

Vélemény?