F1 Challenge 99-02
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem tudná valaki megmondani, hogy behalna-e a gamé, ha az RH 2005-be bepakolnám a saját 2006-os McLarenemet? F1 2002-alá készítettem. Mondjuk "csak" a festés az enyém, de az sem volt piskóta...
Nem szeretném hazavágni a telepítést, de annyira szép a McLaren, hogy vétek lenne kihagyni.
AMD Athlon X2 5200+ (2.7 GHz) CPU I M61 PME-S2 M.Board I DDR2 800 MHz Kingston RAM I GeForce 9600 GSO Extreme 384MB VGA I 160GB Maxtor HDD I Pioneer DVD-RW I XP SP3 I
Ha jlentkezni szeretnétek írjatok egy e-mailt a [email protected], vagy csak egyszerûen vegyetek fel engem MSN-re. MSN címem: [email protected]
Elõre is köszi😊
Portugália!!!
The only speedometer is in your head.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Én mindig, és mindenek fölött győzni akarok!!! Go Kimi Go!!Kimi Räikkonen a BAJNOK!!! HAJRÁ FRADI!!
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
Hajrá Magyarország!
Én mindig, és mindenek fölött győzni akarok!!! Go Kimi Go!!Kimi Räikkonen a BAJNOK!!! HAJRÁ FRADI!!
Firewolf***Intel Pentium 2,8 Ghz, Ati Radeon 256Mb, 512 Mb DDR, 80 Gb HDD, LG DVD-RW***Firewolf
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
bocsi hogy ilyet kérdezek, de már nagyon rég óta keresem és sehol nem találom. szóval valamiféle ovál pályára nem bukkantatok rá??:S NASCARból v. IRLbõl szinte mindegy. elõlre is köszi a segítséget
The only speedometer is in your head.
A 2006 nem RH, azt ne töltsd le, mert jelszavas, azt meg nem mondják meg.
2006-osból a legjobb a Shoma mod. Ehhez lejjebb van link.
Hajrá Magyarország!
Hajrá Magyarország!
Hiába próbálom letölteni a CTDP 2005 Módot vagy nem lehet vagy pedig hibás a letöltött fájl!
Az RH 2005 -rõl meg ne is beszéljünk!....
nem tud valaki segííteni hogy honnan tok leszedni egy mûködõ képeset???
Firewolf***Intel Pentium 2,8 Ghz, Ati Radeon 256Mb, 512 Mb DDR, 80 Gb HDD, LG DVD-RW***Firewolf
2006-os autók illetve pályák még nincsenek?
Nem mintha nem lenne jó a 2005-ös, de a pályák miatt érdekel:
Nem tudom, hogy a RH05 módban lévõ Catalunyai-ring ugyan az-e, mint amelyiken a hétvégén a verseny lesz!
Ez az a pálya?
Iszonyatosan megtudnám köszönni!!!!!!!!!!
Itt van hozzá magyaritás, én csináltam, most töltöttem fel.
Hajrá Magyarország!
Nekem nem hozza be...
máshonnan nem lehet leszedni a Magyaritását a játéknak???
ONLY COD4 and WOW 4EVA
Erõseorrend valós, igen 2005ös modokban a McLaren a legerõsebb, legjobban tapad leg stabilabb.
Safety car tényleg nincs...
kösz a válaszokat elõre is<#vigyor>#vigyor>
\"...Gyerünk Dodó, nagy falat!...\"
Volna egy kis problémám, amiben fõleg a számítástechnikában is jártas fórumozók segítségét kérném, de természetesen bármilyen ötletnek örülnék:
Szóval van egy szerverünk, amin F1Challenge és rFactor is üzemel(mindkettõ eredeti), sajnos azonban egyik játék keresõjében sem jelenik meg a szerver, csak IP cím megadása után. A szerveren eredeti WinXP fut. Tûzfalon át van engedve mindkét játék, router nincs. Fõleg rFactor miatt volna szükség a szerver láthatóságára, hogy többen felléphessenek, hiszen az szünetmentesen tudna menni. Nem tudja valaki hogyan lehetne láthatóvá tenni a szervert?
Az oldalunk itt található: F1CoD oldal
rFactorból még nem indult liga, egyenlõre csak F1Challeneg liga fut, már a második évaddal.
Elõre is köszi a segítséget! sziasztok
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
Ezek után jöhet a Shoma féle 2006-os mod. amit innen letölthetsz. õ leírja pontosan, hogy mit hogyan kell csinálni...
http://href.hu/x/z0b - free XXX [Aus P6T7 WS][Core I7 975 EE][Sapphire 5970 Crossfire-x][Kingston HyperX 12GB/2000Mhz] [4556 GB HDD][Aplus El Diablo Avance][Thermaltake 1500W]....
esetleg nemtudná valaki elküldeni e-mailben?
amúgy az eredeti 2005-ös re gondoltam, vagy arra is jó a shoma mod?
http://href.hu/x/z0b - free XXX [Aus P6T7 WS][Core I7 975 EE][Sapphire 5970 Crossfire-x][Kingston HyperX 12GB/2000Mhz] [4556 GB HDD][Aplus El Diablo Avance][Thermaltake 1500W]....