F1 Challenge 99-02

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Cairass
Nemtoom, nekem a CTDP abszolúte nem jött be, de az RH sorozat brilliánsra sikeredett.
Nem tudná valaki megmondani, hogy behalna-e a gamé, ha az RH 2005-be bepakolnám a saját 2006-os McLarenemet? F1 2002-alá készítettem. Mondjuk "csak" a festés az enyém, de az sem volt piskóta...
Nem szeretném hazavágni a telepítést, de annyira szép a McLaren, hogy vétek lenne kihagyni.

AMD Athlon X2 5200+ (2.7 GHz) CPU I M61 PME-S2 M.Board I DDR2 800 MHz Kingston RAM I GeForce 9600 GSO Extreme 384MB VGA I 160GB Maxtor HDD I Pioneer DVD-RW I XP SP3 I

Prazlee
Indítottunk egy F1-es ligát, ha gondoljátok jelentkezzetek! A jelentkezés és a részvétel teljes mértékben díjtalan! Honlapunk címe: www.f1rc.uw.hu
Ha jlentkezni szeretnétek írjatok egy e-mailt a [email protected], vagy csak egyszerûen vegyetek fel engem MSN-re. MSN címem: [email protected]

Elõre is köszi😊

Portugália!!!

Jeff Gordon

The only speedometer is in your head.

Jabba
nem tud vki 1 pontos linket az emac-on kívûl ???
kéne még a hotfix ...

kapod qtya :))

Jeff Gordon
v. rajtautomatika.

erõsen figyelni <#buck>
Chili7
Hi!
A rajtnál mit kell csinálni, hogy ne ugorjak ki, és ne ragadjak be?

Istencsászár
Attól függ, valahol igen valahol nem, nálunk pl 75%...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

ICEMAN15
Ligákban a valóságnak megfelelõ a verseny körök száma?+ a multiban csak szimplán játszani lehet egymás ellem?

Én mindig, és mindenek fölött győzni akarok!!! Go Kimi Go!!Kimi Räikkonen a BAJNOK!!! HAJRÁ FRADI!!

Darthmushroom
Hi all! Valakinek megvannak EF1s 2006s modelek? ha igen nem tudna becsomogolva valahova feltolteni vagy linket adni mert nem lehet letolteni a honlapjukon mert bejon a filefront es engedely kell a EF1tol onnan leszedhesd!!!

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Zsolti9014
Shoma mod, link lejjebb!!! Nagyon király, könnyû, bár idõigényes a telepítése is, részletesen le van írva minden!!!

Hajrá Magyarország!

laci 700
Hi tudna valaki egy 2006-os módot amit könnyû feltelepíteni?
köszi

ICEMAN15
vissza írtam.

Én mindig, és mindenek fölött győzni akarok!!! Go Kimi Go!!Kimi Räikkonen a BAJNOK!!! HAJRÁ FRADI!!

Dark05
Privátba irtam nézd meg!!!

Firwolf
köszi szépen!

Firewolf***Intel Pentium 2,8 Ghz, Ati Radeon 256Mb, 512 Mb DDR, 80 Gb HDD, LG DVD-RW***Firewolf

Jeff Gordon
köszi!<#eljen>

Istencsászár
A mi modunkban van oval😊 fent megtalálod a linket ( F1CL ) majd carset menü és F1cl 2006 mod... onnan szedd ki.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

ICEMAN15
légyszi valaki válaszoljon!!

Jeff Gordon
hali
bocsi hogy ilyet kérdezek, de már nagyon rég óta keresem és sehol nem találom. szóval valamiféle ovál pályára nem bukkantatok rá??:S NASCARból v. IRLbõl szinte mindegy. elõlre is köszi a segítséget

Zsolti9014
itt van a 2005 rh mûködõképesen.

A 2006 nem RH, azt ne töltsd le, mert jelszavas, azt meg nem mondják meg.
2006-osból a legjobb a Shoma mod. Ehhez lejjebb van link.

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014

Hajrá Magyarország!

Firwolf
Hello!
Hiába próbálom letölteni a CTDP 2005 Módot vagy nem lehet vagy pedig hibás a letöltött fájl!
Az RH 2005 -rõl meg ne is beszéljünk!....
nem tud valaki segííteni hogy honnan tok leszedni egy mûködõ képeset???

Firewolf***Intel Pentium 2,8 Ghz, Ati Radeon 256Mb, 512 Mb DDR, 80 Gb HDD, LG DVD-RW***Firewolf

itt van ékezetes magyaritás
Chili7
Hali!
2006-os autók illetve pályák még nincsenek?
Nem mintha nem lenne jó a 2005-ös, de a pályák miatt érdekel:
Nem tudom, hogy a RH05 módban lévõ Catalunyai-ring ugyan az-e, mint amelyiken a hétvégén a verseny lesz!
Ez az a pálya?

ICEMAN15
Egy óriásui kérésem lenne felétek!!!!!!!!Meglehetne óldani hogy póstán elkûldené valaki a 2005-et????<#kerdes><#szomoru1>(nem a 2005-ös módot!!)(ha pénzért akkor is jó)
Iszonyatosan megtudnám köszönni!!!!!!!!!!

Istencsászár
Beírod alulra ( keresõ ), hogy "magyarosítás" és máris kidobja a linket.

Zsolti9014
Your Download-Link: http://rapidshare.de/files/20110572/f1challenge.rar.html

Itt van hozzá magyaritás, én csináltam, most töltöttem fel.

Hajrá Magyarország!

talpas
valakinek bejön most a Magyaritások portál??
Nekem nem hozza be...
máshonnan nem lehet leszedni a Magyaritását a játéknak???

ONLY COD4 and WOW 4EVA

Prodrive Racing a 2002-es szezonhoz.

Prodrive
Istencsászár
Ebben nincs... mint modell van, belehet rakni, de semmi több.

talpas
és nem is lessz safety car ??

ONLY COD4 and WOW 4EVA

Istencsászár
Gumi nem durran ki.
Erõseorrend valós, igen 2005ös modokban a McLaren a legerõsebb, legjobban tapad leg stabilabb.
Safety car tényleg nincs...

nincs saffety car , mivel szimulátorról van szó a többi kérdés tárgytalan ...
ICEMAN15
Most sok kérdésem lesz!!!!:a múltiban szokták nyitni a ligákat?kitud durrani a gumi?hogy lehet az írásokat a kocsin átírni v. rajzólni pl.: Totti 2005-ös McLarene?beállítások éreszhetõk?erõsorrendek valósak?ja és a Saffety Car mögött rendesen melegíteni kell a gumikat?
kösz a válaszokat elõre is<#vigyor>

Istencsászár
Lényegtelen, azér annyira értelmesnek tartom az idelátogatókat, hogy a bannerban szépen kilinklet cuccokat letudja tölteni, de kezd bennem némi kétség támadni efelõl... megkérdezheted 10szer én 10szer törlöm.

ICEMAN15
2005-ösbe balesetnél van Saffety Car?????

Knife
Igen

\"...Gyerünk Dodó, nagy falat!...\"

Dark05
Korábban is ez az internet szolgáltató volt

Knife
Próbáltuk tûzfalat leszedni úgy sem ment. A tûzfal jól van configolva. IP-s csatlakozással simán lehet csatlakozni. Korábban látszott is a szerver, aztán egyszercsak eltûnt. Lehet winreinstall megoldaná, de az hosszú leállást jelentene, amit jelenleg nem lehet.

Dark05
A szerver létrehozásakor a tûzfal ki van kapcsolva ugye?

Knife

Dark05
Csá ki az internet szolgáltatód?

Knife
Sziasztok!
Volna egy kis problémám, amiben fõleg a számítástechnikában is jártas fórumozók segítségét kérném, de természetesen bármilyen ötletnek örülnék:
Szóval van egy szerverünk, amin F1Challenge és rFactor is üzemel(mindkettõ eredeti), sajnos azonban egyik játék keresõjében sem jelenik meg a szerver, csak IP cím megadása után. A szerveren eredeti WinXP fut. Tûzfalon át van engedve mindkét játék, router nincs. Fõleg rFactor miatt volna szükség a szerver láthatóságára, hogy többen felléphessenek, hiszen az szünetmentesen tudna menni. Nem tudja valaki hogyan lehetne láthatóvá tenni a szervert?

Az oldalunk itt található: F1CoD oldal
rFactorból még nem indult liga, egyenlõre csak F1Challeneg liga fut, már a második évaddal.

Elõre is köszi a segítséget! sziasztok

de ennél úgy néz ki,hogy nem..nézd meg..már szinte az összes csapat elkelt..és június elején rajtolunk elvilleg...sajna én tábor miatt lemaradok majd Ausztráliáról

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

ICEMAN15
Köszi majd valahogy megoldom

lobig
Felrakod a RH 2005 base pack-ot, arra a hotfixet, arra a RH 2005 trackpackot.
Ezek után jöhet a Shoma féle 2006-os mod. amit innen letölthetsz. õ leírja pontosan, hogy mit hogyan kell csinálni...

http://href.hu/x/z0b - free XXX [Aus P6T7 WS][Core I7 975 EE][Sapphire 5970 Crossfire-x][Kingston HyperX 12GB/2000Mhz] [4556 GB HDD][Aplus El Diablo Avance][Thermaltake 1500W]....

ICEMAN15
nemtom hogy kell,valami nem megy!!!!
esetleg nemtudná valaki elküldeni e-mailben?
amúgy az eredeti 2005-ös re gondoltam, vagy arra is jó a shoma mod?

Istencsászár
Ez alapkövetelmény, hogy mindenki egyenlõ eséllyel indul...

lobig
ezekben a ligákban az autók egyforma teljesítményûek vagy elõjönnek a különbségek közöttük? (pl. ferrari vs. minardi)

http://href.hu/x/z0b - free XXX [Aus P6T7 WS][Core I7 975 EE][Sapphire 5970 Crossfire-x][Kingston HyperX 12GB/2000Mhz] [4556 GB HDD][Aplus El Diablo Avance][Thermaltake 1500W]....

Istencsászár
Szerintem nem az a lényeg... az ilyen "ligák" hamar semmibe vésznek...