7742
Ligák :
F1CL |
HF1L |
IndexF1 | F1CHUN |
KF1L|
VF1CL |
F1BL
---------------------------------------------------------------------------------
RH 2005 :
Base Pack 1.0
-
Track Pack
-
Hotfix
CTDP 2005 :
Base Pack 1.0
-
Service Pack 1.0
EF1 2006 :
2006 modellek RH \'05 módhoz
---------------------------------------------------------------------------------
Minden a játék letöltésére vonatkozó kérdés törölve
lesz, ha megakarod szerezni nézz utána fájlcserélőkön ( Dc++, Torrent )
lMielőtt feltennél egy kérdést, használd az oldal alján található keresőt! A felesleges, ismétlődő kérdések szó nélkül törölve lesznek!
l
-
Alien1024 #4510 tehát az rfactor 1.0.70 es evrziójával megy a ctdp2005? vagy ahoz másik mod kell? -
#4509 Hy all!
Érdeklődnék, hogy nem tudnátok -e adni nekem egy linket olyan 2006-os carsethez, ami tartalmazza a 2006-os modelleket és festést is, és fellehet használni egy saját készítésű modba, mert nem szeretek "lopni".
Lécci segítsetek, nagyon jó lenne! :D
Előre is köszy
Üdv
Teckdeck -
#4508 Keresünk 1 embert az f1col.try.hu-s ligába.Jelentkezzetek ha akartok. -
#4507 thx -
Dexantreal #4506 mondom én, hogy verjük már szét annak a tetűnek a búráját, hogy megtanulja, ezeket nem illik csinálni
Malacko20= -
Dexantreal #4505 Középhaladó
más pilóták agressziója: 30
más pilóták erőssége: 90 -
jefferson83 #4504 Majd ha megtalálom kipróbálom azt is , köcce -
Svlad #4503 Anno amikor indítottuk a saját privát bajnokságunk, minket is megkeresett, és ajánlott server bérlést+elküldte a honlapotokat, utóbbinál amúgy is saját design-t akartunk (...)FormA-1 házibajnokság ), szóval nem használtuk fel (vhogy ez se volt szimpi)...szerencsére kb 6-7 fős társaság csak a mienk, és nem annyira fanatikus a társaság, hogy megérje servert bérelni+nem igazán volt szimpi már eleve a stílusa a srácnak... (számonkért rajtam egy excel táblázatban lévő belinkelést ami azt hiszem a ti ligátok oldalára vonatkozott akkor még letölthető volt onnan az F1c -
Daddy1 #4502 mért lett trölve a hozzászolásom?he!!! -
#4501 hi!
kérlek segítsetek,mert a CTDP2005-ben nem tudom hogy miért csuszkál az autó.már a beállításokat rengetegszer átállítottam,de így se jó.
PRIVIRE ÍRJON AKI TUDJA A MEGOLDÁST!
KÖSZI -
Game Hunter #4500 A shoma mod-ban nincs ilyen hiba! Ott jo a tukor! -
jefferson83 #4499 Nincs mit, de én a hátranézést szoktam ilyen esetekben alkalmazni (B). -
PLATINO #4498 Vegyél fel MSN [email protected] és majd segítek az rFACTORAL kapcsoltaban -
#4497 Köszi hát látom igen ez a baj a sima 2006 os mod ban is köszi hogy megnézted! -
jefferson83 #4496
-
jefferson83 #4495 Sajnos nem úgy néz ki, de mindjárt rakok be a ferrariról 1-2 képet. -
Game Hunter #4494 PLATINO ment privi, de mar targytalan! -
#4493 Ok kösz!!! -
jefferson83 #4492 Mindjárt megnézem ferrarival még nem mertem menni :DD -
#4491 Azt véletlenül nem tudod hogy a ferrari tükre ki van javítva ha megkérnélek légyszi nézd meg!! -
#4490 Nem ide való téma, nem is irnám, de mivel ha a fórumukba irom törli természetesen, más módon nemlehet elérni mer nem akar beszélni, talán ezt páran olvassák, és akik vele akarnak lepaktálni azok meggondolják magukat hogy kivel nem szabad. -
#4489 hát Totti, sajnos vannak ilyen gerinctelen szemétládák, sajnos ezvan:( -
#4488 OFF:
Malacko vagy Daemon vagy akármi is most a nickje ujra alkot, lop, csal, hazudik,
Ismét az F1CL oldalát vette célba hogy lemásolja, lelopja már nemis tudjuk hányadszor csinálja meg ezt...
F1CB a lopott-másolt vagy ahogy tetszik oldal valamint az F1CL oldala
... -
jefferson83 #4487 Sajnos ehhez nem mellékeltek leírást :( Egyben raktam fel az összeset úgyhogy még tapasztalatból sem tudom. De hibák maradtak a játékban elég rendesen. Red bull boxban pl 2 autó van egymáson meg ilyen apróságok :) -
#4486 Te is én is? :)
Akkor az rfactorhoz kell majd crack ? -
PLATINO #4485 ok én is azt akarom kérdezni mit javít update? mert pont most töröltem le F1C -
#4484 Ezt mit javít? Platino közben 56% jár az Rfactor majd szólók ha lenn van! -
PLATINO #4483 köszi -
jefferson83 #4482 2006 Update -
#4481 Nagyon köszönöm a segítségeteket!!! -
#4480 Igen, most jött ki hozzá. A linket megtalálod az rFactor topicban. -
PLATINO #4479 rFACTOR olyan mint annak idelyén a F1C volt jönnek hozzá ki pályák modok minden féle (GP2,F12005,F12006 RH CTDP MAJD,LEMANS 24,E3,STB)nagyonsok mód van hozzá ésjönnek is még jobb mint a F1C!!!!!Tegnap jött ki a CTDP nagyon állat lett király jobb mint az F1C volt.
rFactor 1.070 Full Install szed le ezt tedd fel és utánna ha kéri a cracket adok!!!!!de ha nem indulna akkor adok egy másik rFACTORT!!!!!!!majd írd meg ha leszedted és felteted!!!!!!!!sok sikert -
#4478 Köszi és erre rá lehet telepiteni a CTDP 2005 mod ot? -
Zsolt01 #4477 rFactor 1.070 Full Install
De ehez kell még rFactor 1.070 Crack, Google Keresés-Weben és megtalálod.
De rFactor Crack -es változat nem az igazi, mindig van valami... -
#4476 Banner...? -
#4475 Légyszi magyarázd el nekem azt az Rfatctort neked meg van honnan tudom leszedni légyszi légyszi!!! -
PLATINO #4474 Ferrarin a tükör nagyon a szélén van és nem leeht látni
SZERINTEM NYOMJAD TE IS AZ rFACTORT CTDP 2005 -
#4473 Ez az amit én nem tudok és nekem is kéne nekem csak a 2006 os track és base pack van meg -
PLATINO #4472 aha -
Dexantreal #4471 a 2006 az amit én linkeltem be?:S