F1 Challenge 99-02
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én mindig, és mindenek fölött győzni akarok!!! Go Kimi Go!!Kimi Räikkonen a BAJNOK!!! HAJRÁ FRADI!!
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Én mindig, és mindenek fölött győzni akarok!!! Go Kimi Go!!Kimi Räikkonen a BAJNOK!!! HAJRÁ FRADI!!

Nézd meg a Galékiámban Kimirõl van 2 képem azt nézd meg.Azt akartam berakni!De már megint nemsikerült<#rinya>#rinya><#rinya>#rinya>
és a játékban sem rossz..."
( 1szerûbb ha regelsz egy tárhelyet pl az uw-ra, és onnan linkelsz ki képeket..., és ha tényleg levan kicsinyítve akkor ugy is lesz itt bent! )
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
The only speedometer is in your head.
"jellemzõ mind2 gyengélkedik"sajnos igen<#rinya>#rinya><#rinya>#rinya><#falbav>#falbav>
melyik csapatnál vagy?
én a Williamsnél. az a másik team amit nagyon szeretek. jellemzõ mind2 gyengélkedik<#rinya>#rinya>
sok sikert
Iveco Stralis Polska----------kró³ Marek
Amúgy alakíthatnának már valamit,ennyien szeretik és gyengélkednek<#rinya>#rinya><#rinya>#rinya><#rinya>#rinya>
mindenki leirja szegény ctdp-t, de kiprobálásra rajtam kivül senki nem vetemedett 😉
amugy, alonsot azt hittem elszáll, annyira rángatta .. hihetetlen, mintha enyves lett volna a gumija 😄
Forza.
sok sikert hozzá Ice! már a mi ligánkban sincs McLaren ülés...
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
2 év után újra felraktam a játékot.Gondoltam kellene egy kis frissítés.
Ahogy így olvasgatok,látom van ez az RH,meg a CDTP mod...Melyiket érdemesebb felrakni?
Alonso gyakorlatilag a szó szoros értelmében kerszbe rakta, dobálta az autót 😊)))))
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
http://href.hu/x/z0b - free XXX [Aus P6T7 WS][Core I7 975 EE][Sapphire 5970 Crossfire-x][Kingston HyperX 12GB/2000Mhz] [4556 GB HDD][Aplus El Diablo Avance][Thermaltake 1500W]....
Nincs ehez a játékhoz olyan mod, h a box utcában a crew-ek mozogjanak? A CDTP használom de akárhogy felveszem a pit crew animation-t csak a benzintankolós mozdul meg. Az RH 05 ben is ez van.
Elõre is köszönöm!
PS3 ID: SDani456
...meg különben is: Alonso célbaérésenek semmi köze sincs az rh és a cdtp közötti választáshoz (szvsz)! sry
Portugália!!!
ezek után senki ne dumáljon nekem, h az rh05 mennyire reális, ezek igenis sinautok, azaz a ctdp jobban közeliti a valoságot! <#banplz>#banplz><#vigyor>#vigyor>
Forza.
Nem mindegy melyik kocsiban ülsz ? 😊)))
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
>klikk a letöltéshez<
Portugália!!!
nem szeretnél online bajnokságban indulni?
ha érdekel a dolog vegyél fel MSN-en, címem:[email protected]
Ingyenes az egész!!
Portugália!!!
Sajna ma és holnap már nem leszek netközelben, de hétfõn lenne rá igény<#worship>#worship>{rh2005 hotfix, meg rh2004 (+ - török pálya)}. <#zavart2>#zavart2>
Bár már kezdem elveszíteni a fonalat, hogy mihez mi kell és akkor mit kell csinálni, de majd leülepszik...<#confused>#confused>
AMD Athlon X2 5200+ (2.7 GHz) CPU I M61 PME-S2 M.Board I DDR2 800 MHz Kingston RAM I GeForce 9600 GSO Extreme 384MB VGA I 160GB Maxtor HDD I Pioneer DVD-RW I XP SP3 I
Azt vettem ki a readme fájlból, hogy az RH 2005ben lévõ török incidenst az RH 2004 le tudja zsírozni.
De ha rosszul vettem ki a readmebõl, akkor tudjátok be annak, hogy angol-analfabéta vaok.<#rolleyes>#rolleyes>
AMD Athlon X2 5200+ (2.7 GHz) CPU I M61 PME-S2 M.Board I DDR2 800 MHz Kingston RAM I GeForce 9600 GSO Extreme 384MB VGA I 160GB Maxtor HDD I Pioneer DVD-RW I XP SP3 I
Köszönöm a tippet! Én is a MAStudiot használom.
Sajna nincs professzionális rajzprogramom, így a festési hibákat csak a játék autóválasztó képernyõjén kereshetem.<#falbav>#falbav>
Rakok fel screenshotot, valahova.
Bahreini futamon készült képek alapján dolgoztam.
Rajzprogi hiányában sajnos nem tudok árnyalni, de én olyan 80%-osnak mondanám.
Ez a hotfix sem tudja orvosolni a török pálya bajait?
Most szedtem le a Schoma06-ot, de látom ök sem adják nekem a török pályát.<#rinya>#rinya><#rinya>#rinya><#rinya>#rinya>
Cairass, nem szeretnél jelentkezni az F1 Racing Club ligámba? Szívesen felveszlek, jövõ vasárnap kezdõdik a 2006-os szezon. Várom válaszod...
és bárki más jelentkezhet aki egy kicsit is ért a forma1-hez!
Portugália!!!
egyébként Tottit kérdezd festés bepakolás ügyében. MAStudioval kell betenni. én is azzal tettem be egy williams átfestést. itt megtalálod a mastudiot
sok sikert!
Amúgy rengeteget játszottam az F1 2002-vel. Megtaláltam az ideális pályabeállításokat, s rájöttem a tökéletes versenybeállításokra is. 10 idény, 5 vb cím után mindenkinek ajánlom a következõ beállításokat a Challange alá is:
110%, 5x-ös benzinhasználat, 3x-os gumikopás, 33%-os versenytáv. Ez futamonként 2 boxbalátogatást eredményez, s a 16-22 kör pont a nem sok, de nem is kevés kategória.