F1 Challenge 99-02

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ICEMAN15

Én mindig, és mindenek fölött győzni akarok!!! Go Kimi Go!!Kimi Räikkonen a BAJNOK!!! HAJRÁ FRADI!!

Istencsászár
Méretezd át...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Dark05
<#eljen>

ICEMAN15
Sikeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer!!!!!!!!!!!4<#taps><#taps><#taps>Bocs hogy ilyen nagyra sikeredett.

Én mindig, és mindenek fölött győzni akarok!!! Go Kimi Go!!Kimi Räikkonen a BAJNOK!!! HAJRÁ FRADI!!

ICEMAN15

ICEMAN15
Ha akarsu hívhatsz így!
Nézd meg a Galékiámban Kimirõl van 2 képem azt nézd meg.Azt akartam berakni!De már megint nemsikerült<#rinya><#rinya>

Istencsászár
"ez az egyik kedvenc Williamsem. söt nem is, a kedvencem. 1. mert tetszik, 2. mert Villeneuve ül benne és 1es a rajtszám, 3. nagyon jól néz ki:S
és a játékban sem rossz..."

( 1szerûbb ha regelsz egy tárhelyet pl az uw-ra, és onnan linkelsz ki képeket..., és ha tényleg levan kicsinyítve akkor ugy is lesz itt bent! )

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Jeff Gordon
Ice! hivhatlak igy?
mit akartál velünk megosztani?

The only speedometer is in your head.

Jeff Gordon
tedd fel netre. pl. ide generál egy linket. és azt tedd be ide😊 a képre kattintva... én is igy csinálom😊

ICEMAN15
Hogy kell rendesen berakni képet?

ICEMAN15
Még eltudtam kapni egy McLaren-Kimi üllést.a Williams nekem is bejön,+ hogy kasznira szinte a tavalyi McLaren csak a motos nem hasonlít!
"jellemzõ mind2 gyengélkedik"sajnos igen<#rinya><#rinya><#falbav>

Jeff Gordon
nincs mit. abszolut egyetértek. tavaly se tudták még a csapat vb-t se hozni... wááh. mindegyis. majd jövöre😞
melyik csapatnál vagy?
én a Williamsnél. az a másik team amit nagyon szeretek. jellemzõ mind2 gyengélkedik<#rinya>

Jeff Gordon
viccet félretéve van egy olyan hogy játék bejelentése, a kapcsolat sebesség alatt. ott igennek kell lenni és annyi. nekem igy müködik is😊
sok sikert

Jeff Gordon
de. ügyesen😊

Speedway
vki nemtudja hogy kell multiba szervert csinálni hogy azt mindenki lássa??

Iveco Stralis Polska----------kró³ Marek

ICEMAN15
Kösz az nfót Jeff!Nekem már van egy helyem!Csak úgy szeretném hogy a haverom és én egy csapatnál lennénk az pedig a McLaren!!!!!
Amúgy alakíthatnának már valamit,ennyien szeretik és gyengélkednek<#rinya><#rinya><#rinya>

arty
ctdp05 + sp1-et probáltad már ? naugye ...
mindenki leirja szegény ctdp-t, de kiprobálásra rajtam kivül senki nem vetemedett 😉

amugy, alonsot azt hittem elszáll, annyira rángatta .. hihetetlen, mintha enyves lett volna a gumija 😄

Forza.

Jeff Gordon
hát ilyet nehéz lesz találnod, max egy alakuló liga, mert a McLaren a legnépszerübb csapat és általában azok az ülések kellnek el elsõként😊
sok sikert hozzá Ice! már a mi ligánkban sincs McLaren ülés...

ICEMAN15
Mégegyszer megkérdezem!Nemtudtok olyan ligát ahol ezuttal szabad 2 hely a McLarennél???????<#conf>

Glpetyus
thx 😊

Istencsászár
fel, Rhval jobban jársz😊

Glpetyus
thx
Leszedem mind2,az a legegyszerübb 😊
Egymás mellé fel lehet õket rakni ? <#miaz>

<#eljen><#vigyor2>

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Jeff Gordon
ha Grafikára utazol akkor CTDP. egyébként sztem az RH a jobb😊

Glpetyus
hi
2 év után újra felraktam a játékot.Gondoltam kellene egy kis frissítés.
Ahogy így olvasgatok,látom van ez az RH,meg a CDTP mod...Melyiket érdemesebb felrakni?

Istencsászár
😊) jóhát stabilizátor nékül ennél több már életveszélyes, meg a Rönó ebben ( is ) nagyon jó, nemhiszem hogy pl a McLarennel ilyet meg tudnak tenni😊

lac coo
Hát majdnem 😊))

Alonso gyakorlatilag a szó szoros értelmében kerszbe rakta, dobálta az autót 😊)))))

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Istencsászár
Nem-e ?😊 Amugy ez a gumik állapotától függ... Elég megnézni pl Ausztráliában az Sc mögött vagy a felvezetõkörben a hideg gumikon ennél sokkal de sokkal óvatosabb manõvertõl is kipördültek páran, viszont egy optimális hõmérsékleten használt gumi ami szó szerint tapad az aszfalthoz, azzal lehet.

lobig
miért? az rh05-ben nem tudsz így célbaérni vagy mi?

http://href.hu/x/z0b - free XXX [Aus P6T7 WS][Core I7 975 EE][Sapphire 5970 Crossfire-x][Kingston HyperX 12GB/2000Mhz] [4556 GB HDD][Aplus El Diablo Avance][Thermaltake 1500W]....

Prazlee
...bocs, de nem tudok segíteni, nekem nincs ilyen problémám!

Portugália!!!

SD456
Sziasztok!

Nincs ehez a játékhoz olyan mod, h a box utcában a crew-ek mozogjanak? A CDTP használom de akárhogy felveszem a pit crew animation-t csak a benzintankolós mozdul meg. Az RH 05 ben is ez van.

Elõre is köszönöm!

PS3 ID: SDani456

Dark05
LOL<#wilting>

Prazlee
szerintem pedig az rh jobb mint a cdtp, és nemmondanám az autóira hogy sínautók!
...meg különben is: Alonso célbaérésenek semmi köze sincs az rh és a cdtp közötti választáshoz (szvsz)! sry

Portugália!!!

arty
látta vki Alonso célbaérését?

ezek után senki ne dumáljon nekem, h az rh05 mennyire reális, ezek igenis sinautok, azaz a ctdp jobban közeliti a valoságot! <#banplz><#vigyor>

Forza.

ICEMAN15
Nekem nemnagyon!Szeretem a McLarent és azzal is szeretnék indulni!!!<#felkialtas>

Istencsászár
Eh... nemis néztem... most erre mit mondjak, ha annyi kreativitás nincs bennük hogy kitláljanak valamit, és inkább ellopják a másik ötletét akkor ez õket minõsíti.

ugy látom Totti már minden 2. új liga a mi honlapunkat vesszi alapul "lehet most már nekünk kéne váltani"
lac coo
LOL

Nem mindegy melyik kocsiban ülsz ? 😊)))

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

ICEMAN15
tudtok olyan ligákat ahol még szabad a McLaren-Kimi üllés?

Prazlee
Cairass: találtam neked egy 2005-ös török pályát!!!
>klikk a letöltéshez<

Portugália!!!

Prazlee
...és te Jeff?
nem szeretnél online bajnokságban indulni?
ha érdekel a dolog vegyél fel MSN-en, címem:[email protected]

Ingyenes az egész!!

Portugália!!!

Cairass
Nagyon megköszönném, ha valahogy hozzájuthatnék a török pályához!
Sajna ma és holnap már nem leszek netközelben, de hétfõn lenne rá igény<#worship>{rh2005 hotfix, meg rh2004 (+ - török pálya)}. <#zavart2>
Bár már kezdem elveszíteni a fonalat, hogy mihez mi kell és akkor mit kell csinálni, de majd leülepszik...<#confused>

AMD Athlon X2 5200+ (2.7 GHz) CPU I M61 PME-S2 M.Board I DDR2 800 MHz Kingston RAM I GeForce 9600 GSO Extreme 384MB VGA I 160GB Maxtor HDD I Pioneer DVD-RW I XP SP3 I

Jeff Gordon
ha nagyon kell a török pálya, akkor megpróbálom ma feltenni és belinkelni újra!

Jeff Gordon
ööö, 2004sokkal jobb. de a trackpacket szedd le hozzá, mert alapban szinte semmilyen pálya átdolgozás nincs... pl, Mo-a régi van, nem az új!

Cairass
RH 2004-et honnan lehet leszedni ingyen?

Azt vettem ki a readme fájlból, hogy az RH 2005ben lévõ török incidenst az RH 2004 le tudja zsírozni.

De ha rosszul vettem ki a readmebõl, akkor tudjátok be annak, hogy angol-analfabéta vaok.<#rolleyes>

AMD Athlon X2 5200+ (2.7 GHz) CPU I M61 PME-S2 M.Board I DDR2 800 MHz Kingston RAM I GeForce 9600 GSO Extreme 384MB VGA I 160GB Maxtor HDD I Pioneer DVD-RW I XP SP3 I

Cairass
Nos én szívesen kipróbálnám magam online is, de sajna nincs internet otthon, ráadásul ahol netezni szoktam, ott nem bírja a grafikus kártya sem az F1 2002-öt, sem pedig az F1C-t.
Köszönöm a tippet! Én is a MAStudiot használom.
Sajna nincs professzionális rajzprogramom, így a festési hibákat csak a játék autóválasztó képernyõjén kereshetem.<#falbav>
Rakok fel screenshotot, valahova.
Bahreini futamon készült képek alapján dolgoztam.
Rajzprogi hiányában sajnos nem tudok árnyalni, de én olyan 80%-osnak mondanám.
Ez a hotfix sem tudja orvosolni a török pálya bajait?
Most szedtem le a Schoma06-ot, de látom ök sem adják nekem a török pályát.<#rinya><#rinya><#rinya>

Prazlee
ez nálam is így van, hogy az A1Ring van a török helyett...érdekel hogy miért!

Cairass, nem szeretnél jelentkezni az F1 Racing Club ligámba? Szívesen felveszlek, jövõ vasárnap kezdõdik a 2006-os szezon. Várom válaszod...
és bárki más jelentkezhet aki egy kicsit is ért a forma1-hez!

Portugália!!!

Jeff Gordon
török pálya #3218as hsz. de már törölték a szerverrõl, ha gondolod akkor majd felteszem ma valamikor... ha van rá igény!

Jeff Gordon
képet tudsz betenni ide hogy milyen lett?:S
egyébként Tottit kérdezd festés bepakolás ügyében. MAStudioval kell betenni. én is azzal tettem be egy williams átfestést. itt megtalálod a mastudiot
sok sikert!

Cairass
Egy kérdésem lenne. RH 2005-öt felraktam, de a török pálya helyett az A1 ring figyel. Már csak az az egy pálya, amin még nem sikerült kipróbálnom.
Amúgy rengeteget játszottam az F1 2002-vel. Megtaláltam az ideális pályabeállításokat, s rájöttem a tökéletes versenybeállításokra is. 10 idény, 5 vb cím után mindenkinek ajánlom a következõ beállításokat a Challange alá is:
110%, 5x-ös benzinhasználat, 3x-os gumikopás, 33%-os versenytáv. Ez futamonként 2 boxbalátogatást eredményez, s a 16-22 kör pont a nem sok, de nem is kevés kategória.