F1 Challenge 99-02

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ICEMAN15
Sya Jeff!!Nagyon tutkók a képek,marhára tetszenek!!!

Én mindig, és mindenek fölött győzni akarok!!! Go Kimi Go!!Kimi Räikkonen a BAJNOK!!! HAJRÁ FRADI!!

Jeff Gordon
jah értem. a 2006mod az CTDP alapu természetesen. a 2005ös kép pedig RHs.

The only speedometer is in your head.

Jeff Gordon
nemtom. passzolom. miért szerinted jó a magyarítás?
huuh, hát megkérdem töle emailen, ha az megfele. te feltudnád tenni?

RaveAir
Csak azért, mert kiváncsi voltam. Amúgy szerinted fel lehet rakni a Magyarítások Portálra?

Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/

lobig
de rh vagy ctdp alapú?
csak mert gyönyörûen fénylik ez a mclaren...

http://href.hu/x/z0b - free XXX [Aus P6T7 WS][Core I7 975 EE][Sapphire 5970 Crossfire-x][Kingston HyperX 12GB/2000Mhz] [4556 GB HDD][Aplus El Diablo Avance][Thermaltake 1500W]....

Jeff Gordon
az elsõ kép az 2005ös a többi 2006os,de asszem oda is irtam. meg ha megnézed a 2.képet ott is ott van hogy F1 2006.

lobig
ez melyik mod?

http://href.hu/x/z0b - free XXX [Aus P6T7 WS][Core I7 975 EE][Sapphire 5970 Crossfire-x][Kingston HyperX 12GB/2000Mhz] [4556 GB HDD][Aplus El Diablo Avance][Thermaltake 1500W]....

Jeff Gordon
Totti! lenne egy kérdésem: a játékhoz van egy olyan mod hogy ChampCar Challenge. hswrõl le is lehet tölteni. kérdésem az lenne hogy véletlenül nemtudod-e hogy ez benne van a játékban vagy külön kell indítani?
üdv: Jeff

Jeff Gordon
hali Ice!
nos akkor itt van amit kértél: 2005
Török pályán készült

2006: a mod elõnye hogy rendkivül szép viszont külön kell indítani és teljes egészében a 2005re épül: nembaj, de szép, hátmég ez a McLaren:
a menüben:

amit kértél: belsõ kamerás kép, sajnos a sebesség mérõ mindig ugyanannyit mutat, nemtudom ez mennyire látszik:

a másik elõnye számos új kamera: pl, ehhez mit szólsz?

és így néz ki életnagyságban a pályán a kocsi:

remélem tetszenek a képek!

ICEMAN15
OK. Köszike !!!!!!!!!!!!!!!!!

Én mindig, és mindenek fölött győzni akarok!!! Go Kimi Go!!Kimi Räikkonen a BAJNOK!!! HAJRÁ FRADI!!

Jeff Gordon
OK. akkor csinálok ey 2005ös et. 2006os nincs, ill van csak az hát nem is tom. tudod mit csinálok egy olyat is.
egyébként ez Legends kocsi (2004es) és a pálya Laguna Seca!

Jeff Gordon
A Vigh Csaba félét. miért?

ICEMAN15
Az utólsóra csak a 2005-ös v. 2006-os ra.

RaveAir
Kinek a magyarítását használod?

Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/

Jeff Gordon
vagy erre?

Jeff Gordon
Ice! erre gondolsz??

Jeff Gordon
a bemelegítõ futamnál lehet a rajtrácsot editálni. ha vagytok mondjuk 3an, akkor áthúzod a versenyzõket. és kész. ha 22en vagytok akkor is ugyanígy! ahogy én néztem ezt csak multiban lehet megtenni:S

Jeff Gordon
a bemelegítõ futamnál lehet a rajtrácsot editálni. ha vagytok mondjuk 3an, akkor áthúzod a versenyzõket. és kész. ha 22en vagytok akkor is ugyanígy! ahogy én néztem ezt csak multiban lehet megtenni:S

Jeffjohnson
a rajtrácsot hogyan lehet editálni mert ott van a gomb csak szürke hiába jelölöm ki a versenyzöt nem tudom editálni a rajtrácsot?

ICEMAN15
Tudna valaki küldeni egy belõkamerás képet a McLarenrõl?(mikor a versenyzõ szemszögébõl látszik)

daf xf
Az miértvan ha felrakom az Rh05-höz a 2006os modelleket akkor a ferrari kormányán nemláccik az LCD kijelzõn semmi.😞
De viszont ha a pilóta szemszögéböl nézem úgy pedig igen.

AMD Athlon 64 x2 4200+|ASUS M2N4-SLI|Point of View GF8500gt 512mb @594/1188|2GB dual chanel DDR2 KINGMAX 800mghz|powerLogic 500w táp

ICEMAN15
Tudna valaki küldeni egy belõkamerás képet a McLarenrõl?(mikor a versenyzõ szemszögébõl látszik)

Prazlee
nemtudom, ronny, nekem nincs meg a ctdp, de valszeg egy fájl módosításával lehet megcsinálni. Jáékon belül szvsz semmiképpen sem fog sikerülni. Egéybként ajánlom, hogy RH2005-tel nyomd!

Portugália!!!

Azt tudja valaki, hogy a CTDP 2005 modban mivel lehet kikapcsolni azt az effectet, hogy kanyarodáskor a pilóta feje ne dõljön jobbra, illetbe balra?

Köszi

ICEMAN15
Nemtudja valaki hogy hogy lehet felvenni videót?? pl:korábban videókat küldtetek be

Jeffjohnson
a rajtrácsot hogyan lehet editálni mert ott van a gomb csak szürke hiába jelölöm ki a versenyzöt nem tudom editálni a rajtrácsot

Prazlee
valszeg elrontottad a dezsájnt, nem?

Portugália!!!

Jeff Gordon
azt nemtudjátok, hogy hogyan kell saját csapatot betenni a játék alá? már megcsináltam mindent és valamiért nem látszik belõle semmi a játékban, szinte teljesen fehér az autó:S
köszi

Istencsászár

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Sziasztok !

Az idei, 2006 -os kvalifikációs rendszert valaki megtudta csinálni, vagy valakinek megvan az "RH 2006"-hoz(a módosított RH 2005-höz) ???

F1 Challenge 99-02/SeasonData/F1_2006.gdb -t(kinek milyen névkét szerepel,ez egyéni) kell hozzá módosítani, ha jol gondolom.
Errõl valaki tud valamit ?

Köszi !
Jeffjohnson
ez jó ötlet köcce

Istencsászár
Ha óvásos a rendszer akkor érdemes az elsõ és utolsó kört teljesen elbírálni + azokat amiket a versenyzõk benyujtanak. Ezeket mind a szabályzatban le kel írni feketén fehéren.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Jeffjohnson
Nálunk 3 bíró van. A helyzet a köv megóvtak egy bizonyos esetet elsö kanyarban volt egy kis lökdösödés én viszont észrevettem a kb 5mp el utána történt balesetet aminek az eredménye egy letörött szárny volt viszont ezt az esetet senki sem óvta meg de én ennek ellenére büntettem mert füröl keresztbe az ideális ívre jött vissza az illetö és telibevágta a másikat azonban a szenvedö alany nem óvott.....vélemény. Van olyan szabályunk hogy csak a megovott eseteket vizsgáljuk ki és aki a büntetést kapta az erre hivatkozik

b-type
óvni a résztvevõk szoktak, általában akik vmilyen módon hátrányba kerültek.
Ha van kinevezett versenybíró (jó ha van), akkor õ általában felülbírálhatja, de ez nem igazán jellemzõ, csapatfüggõ...de mindenesetre elõfordulhat hogy csapattársak nem óvják meg egymást, viszont másokat igen, vagy szal bármi ilyen módon elõforduló egyenlõtlenséget felülnézhet egy versenybíró.
De rajtuk kivûl nem nagyon szoktak, tehát ha én spec. körözök 10-20mp-el az eset elõtt vagy után, akkor nem szólok bele, mert nem érintett a dolog.

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Jeffjohnson
És ki az aki megóvhatja a versenyt egy bizonyos balesettel kapcsolatban? bárki vagy csak a résztvevöi

b-type
Ha rajtuk kivûl mást nem érintett az eset akor igen, vmint egyéb szabályokat sem sértett..pl. pálya nagy mértékû vágása..ilyesmi.
Alapvetõen vitás esetek mindig lesznek, ha az érintettek frankón meg egyeznek az már oké.
Egy liga levezénylése nem olyan egyszerû..bár nem is bonyolult, de nem árt a tapasztalat, különben szétmegy az egész, vagy komolytalanná vállik.
legfontosabb hogy ne legyenek mismatch-ok, legyen jó a sávszél, legyen jó szabályzat, és persze alkalmas emberek.

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Jeffjohnson
Tehát ha jól értem akkor mind1 hogy mit csinálsz ha a másikkal meg tudsz egyezni

Istencsászár
Attól függ hogyvan leírva a szabályzatban.
Ha óvásos a rendszer, akkor csak azokat kell megnézni amiket benyujtanak a versenyzõk.
Ha a bírák az egész versenyt visszanézik, szvsz 1enként az embereket akkor természetesen minden akciót elkell bírálni és kiosztani a megfelelõ jutalmakat.

Jelen esetben a bíra szabálytalanul járt el mivel hasára ütve 1 szituációt elbírált habár azt a 2 fél már elintézte és nem jelentette be, szal a büntetés nem jogos.

Jeffjohnson
sziasztok! van itt valaki aki komolyabb ligában versenyzik? mert szeretném kikérni a véleményét mert a mi kis micro ligánkban vita tört ki az ügyben hogy a versenybíra észrevett olyasmit ami nem volt megóvva elözöleg és ezért büntetést adott hiába egyezett meg a két pilota hogy csak versenybaleset volt egyébként nem volt az visszanézve a replayt. A kérdésem az lenne hogy a komolyabb ligákban ez hogy megy csak azokat az eseteket nézitek amire óvás van benyujtva vagy ha találtok mást akkor azt is büntetitek?

Istencsászár

daf xf
Ja és neten lehet valahol jáccani?

AMD Athlon 64 x2 4200+|ASUS M2N4-SLI|Point of View GF8500gt 512mb @594/1188|2GB dual chanel DDR2 KINGMAX 800mghz|powerLogic 500w táp

daf xf
1 amatör kérdésem lehetne?
Mi a hotfix?

ICEMAN15
nemfért volna ki ha 2 b-vel írom!ha erregondoltál!

uuupsz.. kötekesés=kötekedés <#miaz>
Nem kötekesés képpen, (mert jó a kép) csak hülyén néz ki a felirat!
legjobb, legjobbak <#wilting>

Jeff Gordon
nagyon jó😊 bár nekem Mika volt a kedvencem. Ha Kimi utoléri már örülhet😊

Tomo15
<#wilting>
Istencsászár
#3677 ekkora : 800*600

ICEMAN15
Amúhy én csináltam!!<#hawaii>Kinek hogy tetszik?

ICEMAN15
legközelebb kb ekorákban küldjem?