7742

Ligák :

F1CL
|

HF1L
|
IndexF1
| F1CHUN |

KF1L

VF1CL |
F1BL

---------------------------------------------------------------------------------

RH 2005 :

Base Pack 1.0

-

Track Pack

-

Hotfix

CTDP 2005 :

Base Pack 1.0

-

Service Pack 1.0

EF1 2006 :

2006 modellek RH \'05 módhoz

---------------------------------------------------------------------------------

Minden a játék letöltésére vonatkozó kérdés törölve
lesz, ha megakarod szerezni nézz utána fájlcserélőkön ( Dc++, Torrent )

lMielőtt feltennél egy kérdést, használd az oldal alján található keresőt! A felesleges, ismétlődő kérdések szó nélkül törölve lesznek!

l

• titty
    nekem ezvan fönt ehez jó szerinted

1. 2005rh_4_f1c99-02_base_v1.00
    2. 2005rh_4_f1c99-02_trackpack_v1.0
    3. Formula_1_Season_2006_base_v1.00
    4. Formula_1_Season_2006_track_v1.00
    5. Formula_1_Season_2006_UPDATE_v1.00

• Laceee
    attól függ melyik , meghogy pontosan mire gondolsz , probáld ki ezt
  • titty
    Hi,a magyarosítás csak az alap játékhozjó?
  • Twinseen
    köszi
  • Laceee
    ha jól látam ez csak kibontja az sdt fájlt a benne levö fájlok mp2 és m kiterjesztésüek
  • Laceee
    mastudio 2002 vel tudod szerkeszteni , Tools fülre klikkelve lenyiló ablaknál van az sdt editor , ha nem lenne meg akkor innen letöltheted
  • Laceee
    topikot tévesztettél , meg ha warez akkor a GOOGLE a jó édes ... barátod
  • Twinseen
    Hy all! Állítólag van egy .sdt (kommentátori hang) szerkesztő progi. Ha tényleg van ilyen akkor valaki megadná a nevét? Előre köszi!
  • PLATINO
    nem tudtam
  • Istencsászár
    Kinek akarsz? és miért itt? valaki kérdzete? te csak irogatod a nagy semmibe... meg amugyis ez F1C nem rFactor.
  • PLATINO
    én csak segíteni akarok okos tolyás!!!!! te vagy az bukhalo
  • Laceee
    RH05
  • Istencsászár
    Nem, nemkell fizetni, oda van irva érthetően h csak regelni kell és már szedhető is! Szóval regelj, jelentkezz be és lehet tölteni.
  • Istencsászár
    Igy van, de ottse, mer törlik... PLATINO megállás nélkül ezen lovagol irogatja ide-oda, hogy mivel s hogy megy, csak senki sem kiváncsi rá... Lehet most jónak érzi magát mer elindult neki...
  • samhun
    Leszedném az RH2005öt, de nem megy, mert a fileplanetröl nemtudok leszedni :S
    Talán fizetni kell? Help!
  • cselt
    Megy 1.070-el is de ezt talán az rf topicban kéne folytatni...
  • b-type
    srác, ha lehetne a warezt inkább privátban.
  • Gyocsika
    Ne légy türelmetlen!
  • Gyocsika
    Vaggy tölts le az rfactort 4477# hozzászólás! 2 óra latt lenn van
  • cselt
    Ezt a játékot már nem nagyon veszed meg boltban. Inkább várd ki a letöltés végét és/vagy vedd meg az rFactort mert ezentúl ctdp és rh is erre lesz fejlesztve.
  • báttyó02
    hella

2006os ausztrál pályán kinek mennyi a kör rekordja?
    csak azért mert kiváncsi vagyok hogy mennyire vagyok jó/rossz :D
  • Daddy1
    na jo valaki azt mondja meg nekem hol tudom megvenni ezt a fene f1 challenget?mert elkezdtem letölteni de a francnak nincs kedve ennyi időt várni rá
  • Gyocsika
    Letöltöd az összeset utána pedig a rar kiterjezstésü fájlt jobb egérgomb kibontás ide és összerakja!
  • samhun
    Melyik a legnormálisabb F1 2006 kieg.? Mert vmeikben pl 4db mclaren van, 2montoya, 2kimi... Aztán saubert beleraktak, superaguri hiányzik.
  • Daddy1
    amikor letöltöttem az összeset majd magátol összerakja vagy majd éán nekem kell?
  • Daddy1
    bocs h tuloztam jah kb annyit.és köszi a segitséget mármegilyedtem h nagy átbaszás az egész
  • jefferson83
    Max 40-50-et nem? Le kell mindet tölteni. Azután egy winrar nevezetű program majd össze fogja tenni neked.
  • Daddy1
    hali all.nekem sürgös segitségre lenne szülségem.találtam egy oldalt ahol sms-el kellet regélni és nem tom h mit kell letölteni amikor rányomok a letöltésre mert 1001 filét rakot ki nekem.akárkinek megadom a kodom csak segitsen!!!!
  • titty
    itt anyiféle modvan hogy nem nagyon lehet ki igazodni meg tudja valaki mondani hogy melyik a legjobb vagy hogy melyik a legújabb
  • teckdeck
    Dexantreal az odlalamon a szabályzatba benne van, de azért leírom: :D
    azaz a billentyűket mondo mamik bevannak kapcsolva: F1, F4, F5, F7, F8, F9, F11
    Shake neked pedig az a válaszom, hogy úgy értette ma lag nélkül-t hogy a legjobb szerver megvan hozzá, hisz 100Mbit-es és amennyi lesz az meg nem fog bezavarni.
  • Dexantreal
    Segítségek közül mik vannak bekapcsolva?
  • Laceee
    ugye azt te sem gondoltad komolyan hogy lag nem lesz
  • jefferson83
    Egyik lehetséges változat: #4463 De több modot is kiadtak hozzá, szóval lehet válogatni. Pl itt is: #4513
  • teckdeck
    Csáó mindenki!

A mostani szezonba már nem mondom, hogy gyertek, hisz több mint a fele eltelt, de 2006 november-december körül inuló szezonra várom a jelentkezéseteket a Magyar F1 ligába.
    a liga honlapja:http://magyarf1l.indexf1.hu
    jelentkezni lehet: [email protected] MSn címen, vagy a [email protected] e-mail címen.

A ligáról:
    - természetesen lesz 100Mbit-es szerver, tehát LAG nem lesz
    - MF1L 2006-os MOD, amiben a 2006-os időmérő rendszer működik (3 etapos)

Úgy röviden ennyi :D a Lényeg hogy gyertek, mert már nincs sok hely :D

Üdv mindenkinek
    Teckdeck
  • Svlad
    Sziasztok

Nem tudja valaki, hogy játékon belül az F1c mi alapján ellenőrzi a levágásokat? Vagy az ugyanúgy a .dat file alapján csak nagyobb tűréssel? Csak mert számomra kicsit ellentmondásos hogy az ember tud olyan időmérő kört menni ami progi szerint levágásnak minősül (egyébként helyesen mert bár íven volt a kocsi, de lement a kerékvetőről annyira hogy az már pályaelhagyásnak minősül), azonban a progi nem tiltja le. Szóval ehhez a részhez hozzá lehet nyúlni valamivel? Utólagos ellenőrzéshez jó az AkoVCR, esetleges vágás módosításhoz meg az AkoDat, de én olyan progit keresnék amivel a játékot magát lehetne rávenni, hogy szigorúbban ellenőrizze...kiadhatnák már a forráskódot F1c-hez:( Bár gondolom licenc miatt nem fogják (úgy tudom a Sony minden F1 jogot megvett)
  • teckdeck
    köszy Gabor :D
  • titty
    Hi all

a YouTub.com-on láttam egy f1 challnge-es videot:
    http://www.youtube.com/watch?v=Xnpf-X98gDA
    de nem is merem eszt a játékot,és nem tudom hogy mien modot vagy modokat kell tlepítenem letudná nekem írni valaki részletesen hogy mit kell feltenem hozzá elöszöris felkell tenem az alap játékot eddig tudom inentöl kellene a segítségetek
  • Gyocsika
    Próbáld meg a 4086# hozzászólást!!!
    De sztem a Shoma mod sincs levédve nem? Azt nem tudom biztosan azt meg itt
    Shoma mod
    Itt meg találsz sokféle mást a játékhoz Itt
  • autoszimulator

Próbáld meg itt kösz ...
  • Jeff Gordon
    tök jó hogy ezaz f1ch topic. Én akkor is szeretni fogom a ch-t, nagyon is jójáték.