F1 Challenge 99-02

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hi vki nem tudna feltenni rapidshare-ra v vhova egy cracket? mert feltettem a gémet.. csakhát.. Correct cd-rom ot kér.. szóval sztem csak egy rendes exe kell...

😞
ICEMAN15
Akkor szerintetek jo lehet az 1:26.730 pályacsúcs!?<#smile>

Én mindig, és mindenek fölött győzni akarok!!! Go Kimi Go!!Kimi Räikkonen a BAJNOK!!! HAJRÁ FRADI!!

Zsolti9014
Hogyan lehet saját modokat csinálni?

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
1:29:500 körül, az 500 nem biztos, de akörül van.

Hajrá Magyarország!

Jeff Gordon
passzolom. nem szoktam már azzal a szezonnal játszani :S
de legends moddal olyan 1,27 körül van billentyûzettel(!)
2002ben sztem 30 fölött

The only speedometer is in your head.

ICEMAN15
Valaki megtudná mondani a 2002-es évben az Albertparkban mi a legjobb idelye??
elõre is köszke!

Én mindig, és mindenek fölött győzni akarok!!! Go Kimi Go!!Kimi Räikkonen a BAJNOK!!! HAJRÁ FRADI!!

Jeff Gordon
hmmm. nagyon fun ez a kép <#nevetes1>

Prazlee
okké, bocsi.
tudom, hogy milyen az rFactor, és nekem nem jön be, még a legújabb (és nem egyészen gyagyi) móddal. Bocs, ez a véleményem. de itt inkább beszéljünk az F1C-vel kapcsolatban

Portugália!!!

lac coo
Gondoltam rá, de hátha.. 😊)))

Tessék 😊))))))))))) :

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Istencsászár
Én értem, de egy otthon fabrikált szerveren akármilyen játék is, nem biztonságos és kevés játékost bír el... Mint mondottam természetesen jobb az rF netkódja de ugyan ugy laggol ha x embernél többen vannak bent egy házilaggyártott szervern.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Knife
Látom nagyon nem vágod mit írtam. Én átlag felhasználókról, átlagszerverekrõl beszéltem, amiben lehet mérni a két játékot. Valóban 100Mbites szerveren nincs lag, ha jól van beállítva és a kliens nete sem lassú, DE EZ NEM ÁTLAG! rFactornak kisebb szerver is elég, hogy lagmentes játékot nyújtson, így az ÁTLAGFELHASZNÁLÓK számára kedvezõbb, jobb játékélményt nyújt. Ha még most sem érted mit írok és miért jobb online játékra az rF, akkor feladom.

u.i.:Sehol nem írtam, hogy azonnal mindenki váltson rF-re és azt sem, hogy egy kész F1 szimulátor volna, azt írtam jobb lehetõségek vannak benne. Azt is elolvashattad volna, hogy Marci D #3755 arra volt kíváncsi, melyik F1es játékot szerezze be, és én erre mondtam neki, hogy az rFet érdemesebb, mert arra szebb, realisztikusabb, jobban játszható modok fognak kijönni. Ha pedig végre július végén kijön a CTDP2005, akkor majd hasonlítgathatod a kettõt, mert F1C-n az RH05 sehol nem lesz ahhoz képest tudásban, s talán még a fizikája is jobb lesz. (ha csak el nem cseszik valahol a modot)

\"...Gyerünk Dodó, nagy falat!...\"

Istencsászár
Hmm, miez lopakodó hogy nem is látjuk?<#idiota><#idiota><#idiota>

( mentsd le a képet azt töltsed fel, mer emiatt nem fogok regelni😊 )

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Istencsászár
Nemtudom te hogyvagy de én ha elõzök és szélárnyékból akkor centikre mögé megyek, majd kivágódok az úccsó pillanatban és kifékezem, de ha eközbe 1 minimális lagg is lenne akkor ezt nem tehetném, meg vagy ha a prgram olyan "szar" lenne e téren mint ahogy felvázoltad... ( ilyen probléma 1-2 esetben fordult elõ hogy hozzá ért vagy nem, de mint kiderült ezek mind-mind egyéni netproblémákra vezethetõek vissza... ) Hogy neked az ilyen élémnyek honnan vannak nemtudom talán szar a net kapcsolatod vagy nem olyan jó a szerveretek eseteleg a mod nem stimmel. Azt hogy az rF minden téren jobb mint az F1c még nem igaz, mivel koránt sincs kész. Az alapok jobbak szebbek biztonságosabbak és többet tudnak ezt senki sem vitatja. Számomra 1enlõre csak 1 jó játék körözgetni, F1c pedig egy élvezetes teljes körû játék. Ez majd valószínüleg változni fog a CTDP mod kijövetelekor, bár sokakat inkább jobban izgat az Rh mint ahogy F1cben is.

lac coo
Ezt egyik német F1 szimulátor lapon találtam, a hét képe szavazáson .Elég "érdekes" autó 😊))

Knife
Nem támadlak, félre ne érts. Csak úgy vonsz le következtetéseket, hogy közben rFactoron nem hiszem, hogy egy valamirevaló F1 szimulátort kipróbáltál. A jelenleg kiadott publicok ugyanis szó szerint gagyik, szépek, de gagyik. Semmit nem használnak ki a lehetõségekbõl, csak a grafikát. Szóval mégegyszer bocs, ha támadásnak vetted. Én is szeretem az F1C-t, nem véletlen azzal megy a liga.

ICEMAN15
Valaki megtudná mondani a 2002-es évben az Albertparkban mi a legjobb idelye??
elõre is köszke!

Prazlee
Jólvan, most mindenki engem támad, amiért nekem jobban tetszik az f1C?? és különben is...ez itt egy F1C topik, és nem egy rFactor.

Portugália!!!

Knife
Jabocs, mielõtt ilyet mondasz nézd meg mindkét játékban mekkora az a távolság, amit a gép már koccanásnak vesz. Jó lehet túloztam a 3 méterrel, de rFactorban akkor is sokkal biztonságosabb a közlekedés, követés, elõzés. És bár nekünk is van szerverünk, az átlag felhasználó nem tud állandó jelleggel szervert bérelni, hogy ha neten akar játszani. És igenis sokan vannak aki nem állandó jelleggel ligákban játszanak csak, hanem idõnként felnéznek valahová szórakozásból. És ilyen szinten aztán tényleg jobb az rf. A tapasztaltabb, sokat játszó emberek, pedig azt a sok beállítási, rendszerezés pluszt élvezhetik amit a játék az F1Cvel szemben nyújtani tud.

ha jól emlékszem radtools-al
Istencsászár
"Már nincs meg az F1C azon hibája, hogy nem lehet közel autózni a másikhoz multiban, mert 3 méterrõl is kilököd, nyugodtan lehet szélárnyékba húzódni." valóban mivel ilyen az F1c-ben sem volt😊 persze nem az otthon készített rötyi nettel való szervereknél, mer ott minden van bizonyos látszán felett, akár rF akár F1c.

Sziasztok.

Milyen programmal lehet módosítani a "*.bik" fájlokat?
Konkrétan az F1 Challenge 99-02 játékba a egyes bejátszásokat tartalmazzák ezek a *.bik -ek.
Én ezeknek a bejátszások tartalmát szeretném szerkeszteni, módosítani!

Tudnátok valamilyen programot ajánlani ehez nekem!
Esetleg magyar kezelésüt és, hogy hol található!

Köszönöm szépen elõre is!
Knife
Nos ezek szerint még nem versenyeztél rFactorban. A multiplayer klasszisokkal jobb, még ha alapjaiban az F1C nem is egy rossz játék. Nyugodtan lehet kód nélkül szervert indítani, mert nincs belépési lagg. A játék közbeni lagg is jelentõsen kisebb(egyazon szerveren mérve). Már nincs meg az F1C azon hibája, hogy nem lehet közel autózni a másikhoz multiban, mert 3 méterrõl is kilököd, nyugodtan lehet szélárnyékba húzódni. Plusz itt irányíthatják a szervert a játékosok is szavazással. Multiplayerre sokkal jobb tehát. A maga korában F1C volt a csúcs és még most is tartja magát, de lassan eljár felette az idõ. Ráadásul mivel ugyanaz a csapat fejlesztette mindkettõt, gyakorlatilag ez egy F1Challenge 2. F1Challengeben is lehet izgalmas versenyeket futni, de számolni sem tudom már hány futamon volt baleset a játék hibái miatt. Nem mondom, hogy az F1C sz*r volna, csupán, hogy az rFactor most az egyetlen trónkövetelõ(LFS-t is beleértve), aki képes lelökni a királyt a trónról, majd legalább olyan hosszú uralkodás következik.

lac coo
Mivel mind a grafikai, mind a fizikai motor tovább lett fejlesztve ezért jobb....

Tomo15
Rfactor sokkal jobb. Ez van. Ahoz is nagyon jó modok jöttek ki, és fognak is. Nemsokára lesz hozzá pl: ctdp 2005...de ez már nem ebbe a topikba való😊
Prazlee
Szerintem nem jobb semennyivel az rFactor...dehát ez mindenkinek a saját döntése, nem akarok róla lebeszélni senkit! viszont az f1c-hez is már nagyon jó módokat csinálnak, itt van például a mi ligánk módja, mi használható ligán kívül is. ide klikkelve letöltheted a 2006-os autókat, de a pályák miatt kell hozzá RH 2005...

Portugália!!!

Knife
Heló! F1Challengetõl ne várj már sokat. Aki megteheti már rFactorra készít modot. Sokkal reálisabb. Az 1.087 patchel már lehetõség van lezárni az autót quali után. Kimész egy körre és onnantól semmit nem állíthatsz a kocsin, úgy kell indulnod futamon, ahogy befejezted az idõmérõt. Kevesebb benzinnel, kopott gumival. Elõször engem is eltántorított az ára, de már cseppet sem bánom, hogy megvettem. Sõt!
Ha esetleg megvszi valaki és ingyen szerveren szeretne versenyezni vele, nézzen be ide:
http://f1codcl.indexf1.hu/
vagy ide:
http://www.metosz.net/

Egyenlõre mindkét helyen csak tesztek mennek, de ha többen leszünk beindulhat a komolyabb futamozás is. <#nyes> Egyenlõre 4en vagyunk, ebbõl 3 OR pilóta.

Prazlee
Egy nagyon nagy segítségre lenne szükségem!! Szeretnék egy F1 Challenge-es 22 férõhelyes szervert, ha lehet nem túl drágán. Valaki tud ilyet, ami esetleg jeszavas, vagy a jelszót meg az ilyeneket Rcon-nal kell megcsinálnom?

Portugália!!!

Prazlee
persze hogy lehet, szerintem az RH 2005 módot tedd be, és szedd le hozzá innen a 2006-os autókat!

Portugália!!!

Ebbe lehet bele tenni 2006-os szabályokat meg kocsikat meg ilyesmi?

AKKÓ JÓVAN AKKÓ

Mármint az F1 Challange 99-02?

AKKÓ JÓVAN AKKÓ

Tomo15
Pillanatnyilag ez a legjobb<#vigyor3>
Sziasztok srácok!!

Most aztán hülyének fogtok nézni! Szóval szeretnék 1 király F1-es játékot és azt szeretném kérdezni tõletek melyiket szerezzem be. Még nem vagyok teljesen profi a vezetésben ezért jó volna ha be elhetne rajta állítani pár segítséget mint a EA-s játékokban bár szerintem nem csak abban van. Meg jó volna ha már benn e lennének a legújabb szabályok de ahogy látom ilyen nincs. Ha van valakinek valami jó amit ajánl nekem az írhatna. Ha modolni kell az nem baj. Köszi sziasztok!! 😊

AKKÓ JÓVAN AKKÓ

Darthmushroom
Hi all! Valaki tudna nekem segiteni!!! Rh2005hoz kene Mclarenes beallitas, de angol nyelven leirva h mit milyen erteke elore is kosz!!!

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

laci 700
Honnan lehet letölteni ezt a 2006-os módot?

daf xf
Mondja már mg valaki hogy a gamma a screnshotot hová rakja?

AMD Athlon 64 x2 4200+|ASUS M2N4-SLI|Point of View GF8500gt 512mb @594/1188|2GB dual chanel DDR2 KINGMAX 800mghz|powerLogic 500w táp

Jeff Gordon
azért köszi!😊 azért kéne mert abban van egy csomo amerikai pálya, viszont csak úgy kell, hogyha in-game a mod.

Istencsászár
Hmm, nemtudom nemnéztem azt a modot.

Jeff Gordon
ok, akkor irok neki egy mailt arra a címre amit a magyarításban megadott.

RaveAir
Azt nem tudom, hogy mennyire jó. De ha többen ezt használjátok, akkor talán nem lehet rossz. És köszönöm, ha megkérdezed.
Amúgy én fel tudom tölteni, ha megkapom az engedélyt.

Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/

Prazlee
ja...de mi a ligátok honlapcíme, mert azért megnézem (meggondolni nem fogom magam)??

Portugália!!!

Prazlee
Bahrain...szar vagyok ott, csak 1:30 és 1:31-es idõ a rekordom
tök szar...

Portugália!!!

Jeff Gordon
Totti! pls #3729es-ben nemtudsz segíteni?

Istencsászár

Jeff Gordon
nincs mit! szivesen látnálak a mezönyben😊 egyébként még van Renault és Audi is ha meggondolnád...
sok sikert kívánok a ligádhoz! Öszintén! és minél több gyözelmet! azt megkérdezhetem hogy Bahrainben úgy kb mennyit mész?

Prazlee
kösz Jeff a lehetõséget, de én már egy önálló liga vezetõje vagyok😄D
Kösz a lehetõséget!

Portugália!!!

Jeff Gordon
hát én nemtudom, sajnos ebben a témában nem vagyok otthon, ami mi ligánkban nem én csinálom a szervert. nem akarsz a mienkhez csatlakozni😊?
bocsi én nemtudok segíteni, de talán Totti tud!

Prazlee
sziasztok!

elkélne egy kis segítség...
Szeretnék egy állandó F1-es szervert, de eléggé tudatlan vagyok ebben a témában, és a segítségeteket kérem! lécci segítsetek, hogy melyik szolgáltatót használjam! ja...és egy 24 slotos F1C szervert szeretnék, ha egyáltalán van ilyen. Lécci segítsetek! thx

Portugália!!!

Jeff Gordon
persze!😊

Jeff Gordon
köszi szépen! egyébként nem rossz a mod, de asszem a Shoma féle jobb. majd holnap megnézem😊

ICEMAN15
Amúgy én hívhatlak Jeff-nek?