7742

Ligák :

F1CL
|

HF1L
|
IndexF1
| F1CHUN |

KF1L

VF1CL |
F1BL

---------------------------------------------------------------------------------

RH 2005 :

Base Pack 1.0

-

Track Pack

-

Hotfix

CTDP 2005 :

Base Pack 1.0

-

Service Pack 1.0

EF1 2006 :

2006 modellek RH \'05 módhoz

---------------------------------------------------------------------------------

Minden a játék letöltésére vonatkozó kérdés törölve
lesz, ha megakarod szerezni nézz utána fájlcserélőkön ( Dc++, Torrent )

lMielőtt feltennél egy kérdést, használd az oldal alján található keresőt! A felesleges, ismétlődő kérdések szó nélkül törölve lesznek!

l

• samhun
    az f1 c hez letöltöttem múdokat(2005,2006 stb) és például 2jarno trulli van, meg 2raikonnen, stb. Ezeket, hogy lehet kijavítani?
    A másik. Az f1 c ben belehet állítani, hogy pl a minardi szarabb legyen mint a ferrari? Meg a többi kocsinál is legyen különbség?
  • Malacko20
    Hi all! Totti leszel msn keress meg pls. Thx
  • Laceee
    vedd le az árnyékot , boxcsapat animációt minimumra , ellenfél autóját közepesre ,a 3Dconfig az alapjátékhoz lett készitve , a modok nagyfelbontású textúrákat és részletesebb autómodelt tartalmaznak ami jóval gépigényesebb
  • abraka
    Hell, nekem az a gondom a géppel, hogy végigfuttattam a 3D configot a játékknál és maxot írt be mindenhova! Feltettem a patcheket 2005-2006 és ezek után van amikor beszaggat a game de nagyon, és ezt minimumon és maxon is csinálja!! Ilyenkor mi van?
  • samhun
    Kösszi!
    Az rfactornál is ez a problmám, nemtudod hogy mi kell hozzá?
  • Laceee
    Make sure that you have installed the CTDP 2003 Mod or CTDP Conversion Pack on your F1 Challenge installation.
    Tedd fel a CTDP 2003 modot vagy a CTDP Conversion Packot
  • Laceee
    ha a CTDPre gondolsz akkor rosszul raktad fel , ami van hozzá crack az tökéletesen müködik
  • samhun
    Felraktam az f1 challengére a ctdb f1 2004et. és kiírta hogy options frame add error. a játék nem eredeti, de sehol sem tudtam megvenni.
  • Istencsászár
    Súlypontot rakd előre és első szárny nagyobb legyen mint a hátsó!
  • Laceee
    zmodeler , 3dsmax ez nem olyan mint egyéb arcade játékoknál a pálya épitösdi , rsc forumon érdeklödj inkább
  • APOFISZ
    hogy lehet pályát csinálni ?
  • Laceee
    komoly 3ds tudással
  • Laceee
    a fékerö elosztást vidd előrébb
  • APOFISZ
    hali hogy lehet pályát csinálni ?
  • cselt
    Mit állítsak a setupon ha a kocsi hátulja nagyon instabil? Kanyarhoz érve könnyen kifarol.
  • Laceee
    RH05 base+trackpack , belépsz a többjátékos modba , a listatipus legyen interneten és nyomj egy frissitést
  • Laceee
    setupot felesleges letölteni mert nagyon ritkán lehet jó neked pl különbözö kormány , kormánybeállitás , vezetési stilus , de vannak leirások hogy kell-kellene setupot csinálni de ettől még nem lesz gyors senkisem , gyakorlás-gyakorlás és gyakorlás
  • webibebi
    tudna vki küldeni 1 naon fasza setup packot?kerestem de ne mtaláltam
    plz help me
  • angelus
    Hahó srácok hogy kell ezzel multiba jáccani, mert én hiába megyek be a multiplyerbe még nem jöttem rá... mondjátok mit szedjek le az alpjátokhoz, mit hova tegyek fel, és h hogyan tudnék Lanon játszani, mert majd beleőrülök h nem tok...
  • teckdeck
    Csáó mindenki!

A mostani szezonba már nem mondom, hogy gyertek, hisz több mint a fele eltelt, de 2006 november-december körül inuló szezonra várom a jelentkezéseteket a Magyar F1 ligába.
    a liga honlapja:http://magyarf1l.indexf1.hu
    jelentkezni lehet: [email protected] MSn címen, vagy a [email protected] e-mail címen.

A ligáról:
    - 100Mbit-es szerver
    - MF1L 2006-os MOD, amiben a 2006-os időmérő rendszer működik (3 etapos)
    - a futamok vasárnaponként lesznek 15:00-tól

Olyanok jelentkezését várom, akik télleg tudnak jönni. :D
    Úgy röviden ennyi :D a Lényeg hogy gyertek, mert már nincs sok hely :D

Üdv mindenkinek
    Teckdeck
  • Game Hunter
    En a sima tesztnapra gondoltam!
  • jefferson83
    A versenyhétvégén belüli szabadedzésre gondolok. De én sima tesztnapot nem is tudok indítani. Ezen a menürendszeren még nagyon ki se igazodtam :
  • Game Hunter
    Ha tesztnapot mesz?(Fomenu/tesztnap)
  • jefferson83
    Engem magátol betesz és nem hiszem, hogy külön be kellett volna állítani.
  • Game Hunter
    Azt szeretnem, hogy ha bemegyek a boxba es megalok a csapatnal, akkor magatol tegyen be, es ne kelljen ESC-et nyomni!
  • lac coo
    rF-ben mindenhol van SC .
  • lac coo
    Ezt most nem értem ..
  • Game Hunter
    Azt be lehet allitani, hogy ha tesztnapot megyek es kimegyek a boxba, akkor ne kereket csereljenek meg uzemanyagot adjanak, hanem a boxban maradjak?
  • Twinseen
    bocs hogy itt kérdezem de a rfactorba sincs SC vagy kell tölteni módot
  • cselt
    Akkor bocs tévedtem
  • lac coo
    Vehicle Removal="120.00000" = sérült autó ennyi mp-ig marad
    Debris Removal="1000.00000" gumi fék nyom ennyi mp-ig marad
    Parts Duration="120.00000" letört alkatrészek ennyi mp-ig maradnak
  • lac coo
    Azt be lehet állítani PRL-ben , másodpercre pontosan, hogy mennyi ideig legyenek ott a sérült autók, guminyomok, letört alkatrészek ..
  • Laceee
    #4540 hsz
  • cselt
    Meg F1C-ben ha baleset van a kocsikat hamar eltűnteti a játék úgyhogy értelme se lenne SC-nek.
  • Twinseen
    kár
  • Istencsászár
    F1C NEM tudja kezelni a biztonsági autót!, hiába rakod be csak egy modell az egész, amit álltalában szerver autónak szoktak használni, más jelentősége-haszna nincs!
  • Twinseen
    nincs valami safety caros mód
  • mkapas

1. 2005rh_4_f1c99-02_base_v1.00
    2. 2005rh_4_f1c99-02_trackpack_v1.0
    3. Formula_1_Season_2006_base_v1.00
    4. Formula_1_Season_2006_track_v1.00
    5. Formula_1_Season_2006_UPDATE_v1.00

ezeket honnét tudom letölteni??????
  • titty
    hide király köszi
  • Laceee