F1 Challenge 99-02
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
😞
Én mindig, és mindenek fölött győzni akarok!!! Go Kimi Go!!Kimi Räikkonen a BAJNOK!!! HAJRÁ FRADI!!
de legends moddal olyan 1,27 körül van billentyûzettel(!)
2002ben sztem 30 fölött
The only speedometer is in your head.
elõre is köszke!
Én mindig, és mindenek fölött győzni akarok!!! Go Kimi Go!!Kimi Räikkonen a BAJNOK!!! HAJRÁ FRADI!!
tudom, hogy milyen az rFactor, és nekem nem jön be, még a legújabb (és nem egyészen gyagyi) móddal. Bocs, ez a véleményem. de itt inkább beszéljünk az F1C-vel kapcsolatban
Portugália!!!
Tessék 😊))))))))))) :
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
u.i.:Sehol nem írtam, hogy azonnal mindenki váltson rF-re és azt sem, hogy egy kész F1 szimulátor volna, azt írtam jobb lehetõségek vannak benne. Azt is elolvashattad volna, hogy Marci D #3755 arra volt kíváncsi, melyik F1es játékot szerezze be, és én erre mondtam neki, hogy az rFet érdemesebb, mert arra szebb, realisztikusabb, jobban játszható modok fognak kijönni. Ha pedig végre július végén kijön a CTDP2005, akkor majd hasonlítgathatod a kettõt, mert F1C-n az RH05 sehol nem lesz ahhoz képest tudásban, s talán még a fizikája is jobb lesz. (ha csak el nem cseszik valahol a modot)
\"...Gyerünk Dodó, nagy falat!...\"
( mentsd le a képet azt töltsed fel, mer emiatt nem fogok regelni😊 )
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
elõre is köszke!
Portugália!!!
Milyen programmal lehet módosítani a "*.bik" fájlokat?
Konkrétan az F1 Challenge 99-02 játékba a egyes bejátszásokat tartalmazzák ezek a *.bik -ek.
Én ezeknek a bejátszások tartalmát szeretném szerkeszteni, módosítani!
Tudnátok valamilyen programot ajánlani ehez nekem!
Esetleg magyar kezelésüt és, hogy hol található!
Köszönöm szépen elõre is!
Portugália!!!
Ha esetleg megvszi valaki és ingyen szerveren szeretne versenyezni vele, nézzen be ide:
http://f1codcl.indexf1.hu/
vagy ide:
http://www.metosz.net/
Egyenlõre mindkét helyen csak tesztek mennek, de ha többen leszünk beindulhat a komolyabb futamozás is. <#nyes>#nyes> Egyenlõre 4en vagyunk, ebbõl 3 OR pilóta.
Portugália!!!
Portugália!!!
AKKÓ JÓVAN AKKÓ
AKKÓ JÓVAN AKKÓ
Most aztán hülyének fogtok nézni! Szóval szeretnék 1 király F1-es játékot és azt szeretném kérdezni tõletek melyiket szerezzem be. Még nem vagyok teljesen profi a vezetésben ezért jó volna ha be elhetne rajta állítani pár segítséget mint a EA-s játékokban bár szerintem nem csak abban van. Meg jó volna ha már benn e lennének a legújabb szabályok de ahogy látom ilyen nincs. Ha van valakinek valami jó amit ajánl nekem az írhatna. Ha modolni kell az nem baj. Köszi sziasztok!! 😊
AKKÓ JÓVAN AKKÓ
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
AMD Athlon 64 x2 4200+|ASUS M2N4-SLI|Point of View GF8500gt 512mb @594/1188|2GB dual chanel DDR2 KINGMAX 800mghz|powerLogic 500w táp
Amúgy én fel tudom tölteni, ha megkapom az engedélyt.
Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/
Portugália!!!
sok sikert kívánok a ligádhoz! Öszintén! és minél több gyözelmet! azt megkérdezhetem hogy Bahrainben úgy kb mennyit mész?
Kösz a lehetõséget!
Portugália!!!
bocsi én nemtudok segíteni, de talán Totti tud!
elkélne egy kis segítség...
Szeretnék egy állandó F1-es szervert, de eléggé tudatlan vagyok ebben a témában, és a segítségeteket kérem! lécci segítsetek, hogy melyik szolgáltatót használjam! ja...és egy 24 slotos F1C szervert szeretnék, ha egyáltalán van ilyen. Lécci segítsetek! thx
Portugália!!!