F1 Challenge 99-02

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Goodwill
nah közben megoldottam BIOS-frissítéssel jó lett, bár ahogy látom le se szart itt senki 😄

Most már tudom miért vagy szakács...úgy ütsz mint egy buzi!

GyaxyBoy
ok, köszi a segítséget! Akkor marad a próbálkozás! 😄
antijuve
hmm valóban nem írja ki. hát akkor max a pályákból tudsz következtetni sztem.
-1 pont a multirésznek

ups and downs

antijuve
azért mert nincs meg neked az a mod valszeg
rakás mod van,bármelyikkel játszhatnak
tudtommal nincs

régen játszottam már kisszerveren,de esetleg nem írja ki a modokat?

ups and downs

GyaxyBoy
Miért van az, hogy egyik netes játékra fel tudok csatlakozni, a másikra viszont nem, mert kilép hiba üzenettel az F1!
Milyen MOD al játszanak a neten? Melyik az verzió?
Van olyan progi, ami csak azokat a szervereket jeleníti meg nekem, amivel kompatibilis az én MOD om?
Köszönöm a segítséget elõre!

Goodwill
Van 1 kis gond az F1CH2007-el felraktam újra régebben semmi gond nem volt és egy idõ után mindig kifagy (kékhalállal) vagy rebútol a gép. Csak ennél a játéknál, sehol máshol. Ez mi? Már próbáltam mind3 féle seth verziót, sõt még a 1,5 éves xp-met is újra felraktam, az eredmény ugyanaz, sõt már drivereket is cserélgettem. Mi lehet a baj?

Most már tudom miért vagy szakács...úgy ütsz mint egy buzi!

Zsolti9014
Miért?
Az F1C-t is õk adták ki. Igaz, nem õk fejlesztették, de akkor is.

Hajrá Magyarország!

N o N a m e
Mit? Szimulátort? Álmodozz csak..
laci 700
Birkuc is elkezdte a 2008-as módot. Remélem h az EA tényleg kiadja a 08-as F1 szimulátort... Én várom:p

Fújjj rfactor!Én az Spanyol F1Mániásokban bízok,hogy hamarosan megcsinálják a 2008-at!
Istencsászár
Ez mind biztos, de a játék valszeg nyár végére/õszre várható ugy lenne ésszerû.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

N o N a m e
Az EA megvette a jogokat és azt hiszem hogy már neki is fogtak egy F1 játék készitésén, ahol Hamilton lesz a reklám arc 😄 de ez még nem biztos, semmi hir róla
Freedom88
thank you master😊

T.T.

Jeff Gordon
igen készül.
van a bfo08 amit elkezdtek,egészen szépen haladtak vele,aztán vmin besértõdtek,ki tudja min,és most azt mondják h nem adják ki,de lehet ki fogják,náluk sose lehet tudni,meg fõként a hsw fórum miatt,vannak ott olyanok,akik mindent fikáznak,és semmi se jó nekik.na mind1.

és akkor elvileg még van a pft08,amit bettes péter csinál,aki a pft07et is csinálta,demo már elérhetõ.teljes mod nemtudni mikor lesz.

f1ct mod már szinte biztos,hogy nem lesz,lévén hogy átalakul a liga,és rfactorral folytatják.

más nem jut eszembe,és nem is hallottam mintha készülne,a magyar modellezõk,mint mateka és hexenking szerintem már biztosan nem foglalkozik ezzel,vagy ha igen,akkor nem f1c alá,hanem rfactor alá,tehát asszem legyen ez a konklúzió,lényeg,hogy lassan váltani kell faktorra,ha aktuális modokkal akarsz menni.

The only speedometer is in your head.

antijuve
valaki biztos csinál

ups and downs

Herold
Üdv

Készül 2008-as mod az F1C-hez?

most már csak az érdekelne, hogy mi a port száma, amit meg kell adni?
leho94
Tudom <#hawaii><#nyes><#vigyor>

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"

köszi, isten vagy!!!<#worship>
leho94
Itt is van ! Linket adok inkább mert képek is vannak! A Router beállításától nézzétek az eleje nem lényeg.. Tess

antijuve
kiváncsian várjuk😊

ups and downs

leho94
Spanom megoldotta majd leírom ide ha feljön msnre !

antijuve
értesítsél minket ha sikerült😊

ups and downs

de erre kell lennie megldásnak és én meg is fogom találni!!!<#ravasz1><#duhos2>
antijuve
tudom,csak szõrszálthasogattam😊

ups and downs

Freedom88
jó, hát úgy gondoltam, h látni is fogják, mert a szerver akkor igazán szerver ha csatlakoznak is hozzá

T.T.

antijuve
dehogynem.más kérdés h nemigen fogják látni

ups and downs

Freedom88
routerrel az életben nem fogsz tudni szervert csinálni

T.T.

Srácok nekem van routerem és az érdekelne hogyan tudom megoldani azt hogy a serveremet mások is láthassák a listában.
Eddig eljutottam odáig, hogy windows tûzfalon engedélyeztem a játékot, tehát azon átmegy, viszont a router blokkol. Létrehoznék portot, csak nem tudom hogy az F1CT-nek mi aza alapértelmezett tcp/udp portja, vagy lehet hogy F1 Challenge is jó, hiszen F1CT arra épül.
Olvastam olyat, hogy lehetne valamit vakelni a routeren valami Virtual Serverrel de az nekem nincs benne. A másik lehetõség meg vmi DMZ Server, az már van, de itt csak a gépem IP-jét tudom megadni, a portot meg kell még adnom, csak azt nem tudom mi a száma.
Akinek hasonló kombinációja van (modem->router->szgép) és megoldotta az adjon már vmi ötletet, légyszi!<#miaz>
és ha rámegyek a multi beállításnál h szerver teszt gombra akkor azt írja h "nem lehet meghatározni a kapcsolatod állapotát"....na ez miért van??

Az autózás a Skodánál kezdődik....a többi csak játék...

antijuve
aha,hát én se 😛
mondjuk nekem van routerem

ups and downs

megnéztem és "nem"-re van állítva de nem tudom igenre tenni

Freedom88
meg ha úgy van akkor az ip után irják be h :34297

pl: IP: 111.111.1.1:34297 v. 111.111.1.1:34298

T.T.

antijuve
és nézd meg h igenre van-e állítva a "játék hirdetése" opció.a beállításoknál tod megnézni

ups and downs

rendben megpróbáljuk kösz!

leho94
Akkor add meg nekik az IP-d beírják és elvileg megfogja találni.

nem nekem nincs

leho94
Van routered?

heló! tudom ez nem egy rfactoros forum de valaki megtudná mondani h h kell szervert csinálni benne? mer ha megcsinálom a szervert nekem mûködik de senki nem tud belépni mert a serverek listájára nem teszi ki az enyémet:S valaki megtudná mondani h ez miért van?köszi elõre is

Freedom88
igy van

T.T.

antijuve
már más a honlap címe.tadáám

ups and downs

Fec papa
Freedom, ami van indexf1-es lap a profilodban az még él vagy már csak úgy van a neten?

Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-

Freedom88
nm
5000Ft😊

T.T.

Fec papa
Kössz! örök hála.

Freedom88
Megvan a plr fájlod, akkor szerkesztés rá, keresõ be:

Max MP Players

Átirni a megfelelõ számra! Fájl ment! F1C indit! örül virul😊

T.T.

Fec papa
Pontosan melyik sorokat kéne átirnom hozzá? 😊

Freedom88
igen, a plr fájlban

T.T.

Fec papa
Hi!

Az lenne a kérdésem hogyha csinálok játékot multiban akkor le tudom valahogy korlátozni a játékosok számát? pl csak max 7en lehessünk a serveren.

Hello mindenki!!!
Van-e valaki, aki szereti a formula1-et mert annak van egy remek ajánlatom.
Tölem megkaphatod az F1 03-07-ig a módokat. Nincsen bennük hiba garantálom,hogy nem fogsz benne csalódni de ha mégis csalódnál benne, akkor keress fel engem ezen a címen és itt is kapod meg a módokat.
Add meg a címedet ahova el tudom küldeni ezt.

Címem:[email protected]

Hello! szeretném valahogy meg szerezni az RH 2005-öt de seholse találom ha valaki tud ajánlani egy honlapot vagy meg van neki az írjon erre a címre:[email protected]