F1 Challenge 99-02
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Most már tudom miért vagy szakács...úgy ütsz mint egy buzi!
-1 pont a multirésznek
ups and downs
rakás mod van,bármelyikkel játszhatnak
tudtommal nincs
régen játszottam már kisszerveren,de esetleg nem írja ki a modokat?
ups and downs
Milyen MOD al játszanak a neten? Melyik az verzió?
Van olyan progi, ami csak azokat a szervereket jeleníti meg nekem, amivel kompatibilis az én MOD om?
Köszönöm a segítséget elõre!
Most már tudom miért vagy szakács...úgy ütsz mint egy buzi!
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
van a bfo08 amit elkezdtek,egészen szépen haladtak vele,aztán vmin besértõdtek,ki tudja min,és most azt mondják h nem adják ki,de lehet ki fogják,náluk sose lehet tudni,meg fõként a hsw fórum miatt,vannak ott olyanok,akik mindent fikáznak,és semmi se jó nekik.na mind1.
és akkor elvileg még van a pft08,amit bettes péter csinál,aki a pft07et is csinálta,demo már elérhetõ.teljes mod nemtudni mikor lesz.
f1ct mod már szinte biztos,hogy nem lesz,lévén hogy átalakul a liga,és rfactorral folytatják.
más nem jut eszembe,és nem is hallottam mintha készülne,a magyar modellezõk,mint mateka és hexenking szerintem már biztosan nem foglalkozik ezzel,vagy ha igen,akkor nem f1c alá,hanem rfactor alá,tehát asszem legyen ez a konklúzió,lényeg,hogy lassan váltani kell faktorra,ha aktuális modokkal akarsz menni.
The only speedometer is in your head.
\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"
T.T.
Eddig eljutottam odáig, hogy windows tûzfalon engedélyeztem a játékot, tehát azon átmegy, viszont a router blokkol. Létrehoznék portot, csak nem tudom hogy az F1CT-nek mi aza alapértelmezett tcp/udp portja, vagy lehet hogy F1 Challenge is jó, hiszen F1CT arra épül.
Olvastam olyat, hogy lehetne valamit vakelni a routeren valami Virtual Serverrel de az nekem nincs benne. A másik lehetõség meg vmi DMZ Server, az már van, de itt csak a gépem IP-jét tudom megadni, a portot meg kell még adnom, csak azt nem tudom mi a száma.
Akinek hasonló kombinációja van (modem->router->szgép) és megoldotta az adjon már vmi ötletet, légyszi!<#miaz>#miaz>
Az autózás a Skodánál kezdődik....a többi csak játék...
pl: IP: 111.111.1.1:34297 v. 111.111.1.1:34298
T.T.
ups and downs
ups and downs
Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-
Max MP Players
Átirni a megfelelõ számra! Fájl ment! F1C indit! örül virul😊
T.T.
Az lenne a kérdésem hogyha csinálok játékot multiban akkor le tudom valahogy korlátozni a játékosok számát? pl csak max 7en lehessünk a serveren.
Van-e valaki, aki szereti a formula1-et mert annak van egy remek ajánlatom.
Tölem megkaphatod az F1 03-07-ig a módokat. Nincsen bennük hiba garantálom,hogy nem fogsz benne csalódni de ha mégis csalódnál benne, akkor keress fel engem ezen a címen és itt is kapod meg a módokat.
Add meg a címedet ahova el tudom küldeni ezt.
Címem:[email protected]