F1 Challenge 99-02

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Istencsászár

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

laci 700
Én ezt a módot használom: Shomaf1: http://shomaf1.mailpont.hu/

laci 700
Ezt írja ki:

tudnál adni egy msn cimet h ott megbeszéljük h mi lehet az error?
Hali!
Egy olyan kérdésem lenne,hogy EF1 2006 : 2006 modellek RH '05 módhoz oldalról ami fenn van belinkelve, letöltöttem a McLaren 2006os autóját,de vmiért nem látszik,és a pálya sem töltödik be...a helpet elõre is kössz
AlieN911
a játék alapbol megy CD nélkül..

Honda - The Power of Dreams

laci 700
Van ehez a játékhoz van-e olyan program ami cd nélkül elindítja?
elõre is köszi!

Fraps - ha a játékra gondolsz
ICEMAN15
Nemtudja valaki hogy -hogy lehet videót felvenni (pl.:amiket ide beküldtetek)??<#help>

Én mindig, és mindenek fölött győzni akarok!!! Go Kimi Go!!Kimi Räikkonen a BAJNOK!!! HAJRÁ FRADI!!

Istencsászár
Vannak szabályok amiket be kell tartani... Kérdezz utánna bárhol, keress fel 1 moderátort panaszold el neki mi a bánatod, ugyan ezt fogja mondani.

#3806 itt 1szer beírtad ( elõtte is mondjuk ) de nem szóltam... utánna ugyan ezt még1szer... aki ittvan és olvassa a fórumot, valamint kiváncsi volt rá õ megnézte, nemkell még 1szer beírni ugyan azt...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

igény esetén , meggondolnám mit tehetek <#crazya>
azért néhány óránál tovább tart mert ez a mód több betütipust is használ ezért ha rendesen "ékezetesen" meg akarja valaki csinálni , ami az egyik betütipusnál jó ékezetnek a másiknál nem , a magyarositások portálon levö magyaritás nem ékezetes , tele van hiányosságal , néhol környezet idegen forditással , minden elismerésem imike-é amit a játékok magyaritása terén elért , de nem ez a legjobb forditása
b-type
azért nézik meg többen mert szórod a linkjeit (spam)..ha mindenki így gondolkodna akkor minden második hsz reklám lenne...minnél több látogató..stb.
Ez egy topic a játékról, nem pedig a nézd meg a honlapomat a játékról topic.
rakd be aláírásnak osz kész.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Prazlee
elnézését kérem õ felsége!
de most mi a bajod azzal, hogy reklámozom az oldalt?!
ez egy F1C-s fórum, amit pedig reklámoztam az egy F1C-s honlap. Szerintem sokakat érdekel, mert egyre többen nézik meg naponta, és te most nem hagyod, hogy hozzájussanak az ott lévõ dolgokhoz! Kezdtem úgyvélni, hogy jó itt ez az sg fórum, de hát egyre inkább megkérdõjelezem ezt a gondolatomat!

Portugália!!!

Istencsászár
Prazlee, már multkor is akartam szólni, hogy fejezd be a raklámozást, 1-2 szer még nembaj, de kezd sok lenni, próbálkozz máshol...

RaveAir
Néhány óránál többet úgysem vesz igénybe.

Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/

Istencsászár
Mondat melyik részét nem értitek, Nincs hozzá! 😊) Az alaphoz van ami használható az rh-hoz, CTDPhez NINCS!, ha nagyon kell valakinek akkor áljon neki az sima alapján lemagyarítani.

RaveAir
A Magyarítások Portálon nincsen fent. Ott csak az alapjáték Imyke féle fordítása található meg.

Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/

Prazlee
pontosan!
Te figyelj, láttam, hogy felvettél msn-en, gyere fel ms-re, és én majd ott mindent elmondok. Remélem azért a ligába is szeretnél jelntkezni😊

Portugália!!!

Dark05
<#banplz>

INeedspeed
szerintem nezd meg a http://www.magyaritasok.hu -n es ha nicns beszelj a tulajjal!<#kacsint><#law><#nyes><#nyes>

Jártam a pokolban és voltam a mennyben,és volt hol szerettem, és volt hol szerettek is,a mennyben sirtam a pokolban nevettem igy senki nem itélkezhet felettem..

Istencsászár
Írd még be vagy 5ször... Nincs hozzá! Minek hozzá? Csinálj hozzá.

hali nagy kérésem lenne nem tudja valaki meg mondani hogy honnan tom le szedni a F1 Mod CTDP mod hoz a magyarositást havalaki tudna ebben segiteni irjon má légy szi
b-type
Ha vkinek van türelme egy 80mb-t leszedni, felraktam egy régi Isle of Man F1C/1988 mod teljes pályás videómat:
- link
csak clutch help.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Istencsászár
Midtown Madness 1,2

Zsolti9014
Csõsztök! Vki írja már egy olyan játéknak a nevét, mint a Outrun2006 Coast 2 coast! Csak autózni kell ide-oda, ja és PC-re!! Köszi

Hajrá Magyarország!

INeedspeed
szevasztok! He prazlee felvettelek az msn re az en cimem "[email protected]" sza azt mondod hogy leszedem a trackpack felteszem es miden oke?

Jártam a pokolban és voltam a mennyben,és volt hol szerettem, és volt hol szerettek is,a mennyben sirtam a pokolban nevettem igy senki nem itélkezhet felettem..

Szevasztok!

Akit érdekel esetleg ligába való indulás az vegyen fel MSN-en. Címem [email protected]
Még 6 szabad hely van, szóval gyorsan döntsetek.
A liga oldala: Magyar F1 Liga

Prazlee
kösz

Portugália!!!

Dark05
Jó<#eljen>

Thx😞 Ez nem túl jó hír...nem igazán értettem amúgy soha hogy az EA miért nem supportolta jobban ezt a gamet...már a "tudásbázis"-t is nehezen találtam meg de abban pl semmi hasonló probléma nincs felsorolva...
hali nagy kérésem lenne nem tudja valaki meg mondani hogy honnan tom le szedni a F1 Mod CTDP mod hoz a magyarositást havalaki tudna ebben segiteni irjon má légy szi
Prazlee
nos, én talán segíthetek:
1.A módokat innen-onan lehet leszedni, rengeteg készült hozzá, szinte minden f1c-s honlapon van! Próbáld ki a mi módunkat!
2.A 2004RHban, és a 2005RHban is fellép a bahraini, török, és kínai pálya problámája, erre van megoldás, le kell tölteni a RH2004/RH2005 Trackapcket. Ajánlom, hogy az RH2005-öt használ,d az sztem jobb egy kicsit.
3.Hozzánk jelentkezhetsz, ingyen van minden, csak vegyél fel msn-re. Címem: [email protected]
E-mailem: [email protected]

Portugália!!!

INeedspeed
Hellosztok!
Nekem tobb problemam van az F1 challengel kapcsolatban :
1. nem tudja valaki honnan lehet leszedni az osszes modot hozza rendesen?
2. a 2004 Rh mod ban nem mukodik a kinai es a bahreini nagydij, a 2005 ben pedig a spa francorschamps es a torok nagydij nem tudjatok-e a hiba okat?
3. Szeretnek jelentkezni valamejk f1 es bajnoksagra de nme tom hogy hogy kell es hogy hova jelentkezhetnek pls segitsetek??<#whatever><#whatever><#nevetes1>

Svlad,
1. Multiban a pitrádiózás minden esetben elcsúszik. Pár körig jó, aztán összevissza megy utána. Ezzel semmit nem tucc kezdeni.
2. A karakterek rapszodikus ismétlése nekem is elõfordult, netprobléma miatt. Ha a host nem bírja, vagy a kliensek kapcsolatával gond van, akkor jelentkezik ez a probléma.
Zsolti9014
Csõsztök, a bhmotorsports-ról hogy kell letölteni, mert nekem még nem sikerült.

Hajrá Magyarország!

lobig
nézz szét a 3dgamers.com-on...

http://href.hu/x/z0b - free XXX [Aus P6T7 WS][Core I7 975 EE][Sapphire 5970 Crossfire-x][Kingston HyperX 12GB/2000Mhz] [4556 GB HDD][Aplus El Diablo Avance][Thermaltake 1500W]....

Zsolti9014
Valaki nem tudja hogy az Outrun coast 2 coast kijön/jött-e pc-re???

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
Köszönöm

Hajrá Magyarország!

Billentyûzetre vagy kormányra? ha elõbbi akkor én tudok adni. (lsd elõbbi honlap fájlok menüpont)
Prazlee
sziasztok!
lenne egy kérésem:
valaki lécci tegyen fel ide egy malajziai nagyon jó beállítást!! ha valaki megcsinálná nekem, akkor nagyon megköszönném neki!😄

Portugália!!!

hibásan adtam meg a linket,FormA-1 amatõr házibajnokság ez a helyes cím
Sziasztok, volna néhány kérdésem hátha valakinek volt már ilyen gondja, és megoldódott:

1. Host gépen a rádió verseny alatt végig jó, de kliens gépeken van amikor nincs full rádió, vagy pedig össze vissza van
2. Host gépen 2-3 kör után ha chat-be írok akkor olyan mintha beragadna a billentyû egy rövid leütésre is egymás után kirak vagy 4-5 ugyanolyan betût....

egyébiránt a házibajnokságunk weblapja: FormA-1 amatõr házibajnokság
Jeff Gordon
1. szinte mindehonnan érdemes modot tölteni, csak valahol regelni kell pl.rsc. de a hsw és a bhmotorsportról is érdemes szedni. Én mindehonnan töltöttem.
2. hát nekem 15mod van a játékban és tökéletesen megy minden. amenyit érzel annyit tegyél be!

The only speedometer is in your head.

Jeffjohnson
Sziasztok!
Serverbérléssel kapcsolatban érdeklödnék ,hogy kb mennyi és hol érdemes érdeklödni
vagy esetleg van e arra lehetöség ,hogy egy komolyabb ligával megosztani a költségeket és ezáltal serverhez jutni minden megoldás érdekel 😄 kb 10 állando emberünk van és már 4 versenyen túlvagyunk a mi kis mikro ligánkban és csak érdeklödni szeretnék hova lehetne tovább fejlödni

Köszi szépen. Éreztem h ide kell írnom...

THX!
lobig
ilyenkor nagy segítség lehet ám a gamecopyworld is...

http://href.hu/x/z0b - free XXX [Aus P6T7 WS][Core I7 975 EE][Sapphire 5970 Crossfire-x][Kingston HyperX 12GB/2000Mhz] [4556 GB HDD][Aplus El Diablo Avance][Thermaltake 1500W]....

Zsolti9014
Két rövid kérdésem lenne. 1.honnan lehet (érdemes) leszedni modokat?
2. Hány mod lehet fenn egyszerre? Elõre is köszi

Hajrá Magyarország!