7742

Ligák :

F1CL
|

HF1L
|
IndexF1
| F1CHUN |

KF1L

VF1CL |
F1BL

---------------------------------------------------------------------------------

RH 2005 :

Base Pack 1.0

-

Track Pack

-

Hotfix

CTDP 2005 :

Base Pack 1.0

-

Service Pack 1.0

EF1 2006 :

2006 modellek RH \'05 módhoz

---------------------------------------------------------------------------------

Minden a játék letöltésére vonatkozó kérdés törölve
lesz, ha megakarod szerezni nézz utána fájlcserélőkön ( Dc++, Torrent )

lMielőtt feltennél egy kérdést, használd az oldal alján található keresőt! A felesleges, ismétlődő kérdések szó nélkül törölve lesznek!

l

• Istencsászár
    rfactor.net , ahogy az rfactor fórumba, úgy ittse beszélünk warezról, nézz utánna...
  • antijuve
    jókkal
  • bgjanics
    Lelöltöttem az rFactort. Hozzá egy cracket. Megy a játék, meg minden, de másodszor már nem akar elindulni a létrehozott versenyző miatt. (A customise control connent)képernyő után kivág az asztalra. Ha kitörlöm az User Data mappábol a nevet akkor megin fut a game. Ha tudsz valamit erre akkor Thanks.
  • bgjanics
    ok.thanks
  • Istencsászár
    Gondolom mindekinek a modell a lényeg, hogy "jujj de jó 2006os kasznival mehetek" , akkor tessék a bannerre nézni nem hiába virít ott a EF1 2006. A legszebb modellek állandó frissítéssel! szvsz minden uj szárny és kaszni fejlesztés megtalálható rajtuk.

Teljes 2006os mod elsősorban rFactor alá készül, nem kizárt hogy még F1c alá is megjellenek utoljára, de a szabályokat, lehetőségeket rFctorban lehet megoldani, F1c nem képes erre már!
  • bgjanics
    Hy. Szernitetek melyik a mostanáig elkészült legjobb teljes 2006-mod ?
    Nekem a Shoma 2006 mod van meg, de ha valaki tud jobban az jo lenne. Thanks
  • Istencsászár
    Beállítani nem lehet, hasonlót csinálni igen.
  • Jeffjohnson
    Sziasztok nem tudna valaki segíteni nekem hogyan lehet beállítani hogy a 2006 oshoz hasonlo edzésrendszer legyen multiban
  • david508
    thx
  • Laceee
    ETCC 2003
  • david508
    hy. valaki tud mondani egy helyet vagy tud linket adni az ETCC 2003-as modról?
  • antijuve
    Helló!Lenne egy kérdésem.IndexF1-es moddal kapcsolatos.Mindent frankón letöltve,a startert elindítva ezt az üzenetet dobja ki a gép:"A windows nem tudja elérni a megadott eszközt, elérési utat vagy fájlt. Lehet hogy nem rendelkezik a hozzáféréshez szükséges engedélyekkel."

Mi lehet a baj?Köszke
  • tobias88
    Hell, milyen beállításokkal tudok úgy fékezni, mint az ellenfelek???
  • Malacko20
    Sziasztok!

Várjuk azok jelenkezését a ligánkba akik szeretnék magukat kiprobálni változatós körülmények között ezalatt értsétek hogy az időjárás változó lesz így még a legesélytelenebbnek hitt versenyző is tudhat jó eredményt elérni!
    Bövebb információk a [email protected] vagy a [email protected] cimen
    A bajnokság 100mbites szerveren fog lejátszodni igy a tagdij 2500Ft/fő/év

Köszönjük a figyelmet >>>>F1 Challenge Bajnokság
  • trial3
    Hali! nekem egy olyan kérdésem lenne, hogy ha elkezd esni akkor esőgumik ugye fel... de csak grip setuppal nem csúszkál a kocsi... azzal viszont száraz időben nagyon lassú vok... szal mit érdemes átállítani ha esik, ill. milyen beállításokkal érdemes elkezdeni a versenyt, ha eső várható?
  • Turboraider
    Hali. Lenne vki akinek legalább 2 megabites nete van és csinálna szervert? ha van akkor megkereshettek msn-en: [email protected]
  • Jeffjohnson
    Új liga indúl kifejezetten kezdöknek (no kormány csak bill.) 100mbit es szerver egységes fizika aki kedvet érez az itt jelentkezhet: http://www.nsof1cliga.extra.hu
  • Laceee
    alul a keresőbe beirod hogy török pálya ennyi
  • teckdeck
    Csáó mindenki!

A mostani szezonba már nem mondom, hogy gyertek, hisz több mint a fele eltelt, de 2006 november-december körül inuló szezonra várom a jelentkezéseteket a Magyar F1 ligába.
    a liga honlapja:http://magyarf1l.indexf1.hu
    jelentkezni lehet: [email protected] MSn címen, vagy a [email protected] e-mail címen.

A ligáról:
    - 100Mbit-es szerver
    - MF1L 2006-os MOD, amiben a 2006-os időmérő rendszer működik (3 etapos)
    - a futamok vasárnaponként lesznek 15:00-tól

Olyanok jelentkezését várom, akik télleg tudnak jönni. :D
    Úgy röviden ennyi :D a Lényeg hogy gyertek, mert már nincs sok hely :D

Üdv mindenkinek
    Teckdeck
  • teckdeck
    mkapas vegyél fel msn-en. elmondom hogy miért nincs fent az oldalon :D
    [email protected]
  • MSGábor07
    nem tudja nekem fölrakni az istambulgipályát mert kéne Rh 2005_höz
  • levi8
    ZAZ! Vegyél fel msn-en itt a címem [email protected]
  • Istencsászár
    Ird be alulra hogy 2006 mod és olvasgass!
  • Firerock
    Van már 2006os mód??
    ez az Ef1ez jó?
  • Laceee
    miért nem nekik irsz a fórumba ?
  • mkapas
    hy!!

valaki megtudná mondani h honét tudom leszedni ezt a modot? MF1L 2006-os MOD
    ugyanis a magyarf1 liga szerverén már nincs fent
  • Game Hunter
    Mar nem kell, sikerult beallitanom!)
  • ZAZ
    Keresünk egy embert az f1col.try.hu-ra.Ha akarsz akkor gyere.
  • levi8
    Aki tud 1 jó ligát az szóljin!
  • Game Hunter
    Tud valaki egy jo valto beallitast a torok palyara?
  • Zsolti9014
    próbálj hozzászokni a manuális váltóhoz, úgy sokkal jobb időket lehet menni, jobb a kigyorsítás, stb. esetleg még a stabilitást visszakapcsolhatod.
  • Laceee
    Fileplanet letöltés: kapcsold ki a felugró ablakok blokkolását , regisztrálj , lépj be , free public servernél lehet tölteni ... hát tömören ennyi
  • ZAZ
    Ez kell neked:Emacf1.com és ott fent a downloadnál.
  • Istencsászár
    Még több gyakorlás, és kocsi setupolás.
  • Istencsászár
    Csak a leg kézenfekvőbb helyen nem kerested... a készítők oldalán :)
  • Attila56
    SziasztokCsak egy fontos kérdésem lenne.Az RH2003-at és az RH2004-et honnan tudnám leszedni?(tudom nem szabad ilyet kérdezni9de ez fontos lenne,mert mindenhol utána néztem és nincs sehol,vagy em szedhető le mert régi a link :(
    Vlaki segítsen!4!
  • Mityu91
    Sziasztok!
    KB 3 napja játszom a játékkal kormánnyalés a 2006 os moddal és persze az 5t is fent van.
    Akkor belevágok az lenne a kérdésem , hogy kikapcsoltam a segítségeket kivéve az auto váltót és a kipörgésgátlót de így szörnyű körökrt megyek pl a török pályán mentem kb 100 kört és 1.37 a legjobbam míg segítséggel:)) 1.24 :(
    tehát igazából van majdnem 30 mps difi mit tudnátok ajállani van kormányom is!!!
    PLS HELP!!
  • Laceee
    windows reinstall , spyware , trójai vagy egyébb nyalánkságok
  • abraka
    De nem ez a lényeg!!! Közepes grafikán is lemegy simán a rajt szaggatás nélkül, de a néha beszaggat 2-3 mpre valamért!
  • Laceee
    igen - modositsd a hdv-t és az engine.ini-t