F1 Challenge 99-02
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
\"...Gyerünk Dodó, nagy falat!...\"
The only speedometer is in your head.
Nagyon sajnálom, hogy elhagytalak, nem tartozom többé hozzád. Jó volt veled. Tudom, hiányozni fogok. Üdv: az AGYAD.
(persze, nem árt ha elõtte a game max beállításokkal fut 😊 )
Forza.
A te képedet átraktam jpg 800*600-ba, ha fórumba akarsz látható képet betenni ez igy már szép és a recék is eltüntek ugy ahogy...
Íme:
ott elmentem és kész is...csak ne felejtsd el visszaállítani a graf és vga beállt, mert rereccsen a gép egy izmosabb rajtnál 😊
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Hol használok akkor rossz beállítást? Vagy korrektúrázzam a képeket Photoshoppal? A videók kiváló minõségûek amiket Frapsal veszek fel, nem értem a képek miért ennyire gyengék. Egyébként 2.6.4.-es verziójú a Frapsom.
bocs hogy nemírtam este csak f1ch online liga futam volt😊 a Nürburgringen.
ehh, most nézem hogy a képeket is ott készítetted
hát a képpel semmibajom, csak nemtom hogy ez tulajdonképpen melyikk 2006 mod is?
Nem mukodott 100% osan a 2006 os season nem szedte le a toyota-t es a mclarent mit tehetnekk valaki tud valami hasonlo oldalt ahol meg vannak ezek a tutuk??<#merges2>#merges2><#vigyor>#vigyor><#felkialtas>#felkialtas>
Jártam a pokolban és voltam a mennyben,és volt hol szerettem, és volt hol szerettek is,a mennyben sirtam a pokolban nevettem igy senki nem itélkezhet felettem..
El tudnád mondani miért? Nehogy újra beszennyezzem ilyesmivel ezt a szent helyet. Mik a kritériumok? Mihez tartsam magam? Csak hogy ne legyen igénytelen. Tudnál felrakni egy általad készített demonstrációs példát?
Ezek jobbak? Vagy még mérhetetlenebbül igénytelenek:
Tényleg, mi a mérce?
Sonkolybusz www.sonkolybusz.hu
Felraktam a rh2005 season basic version és minden hozzátartozó modot,végre elindult<#vigyor3>#vigyor3>.
Lemegy az intró és mikor belépne a menübe,hibaüzenettel kilép,A kellemetlenségér bocssánatot kérünk...
Valakinek nincs ötlete.hogy mi lehet?
mind2 képen természetesen a McLaren MP4-21 látható, hisz ez a mezõny jelenlegi legszebb autója:S
nos az elsõ képen a Shoma féle modból készült McLarent láthatjátok:
a második képen ugyanez a McLaren ugyanabból a kamerából, ugyazon a pályán (ami egyébként Indianapolis volt), csak ez a McLaren a Tommy féle modból való:
vágül el lehet dönteni melyik a jobb😊