F1 Challenge 99-02

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hali nem tud nekem valaki segiteni abba hogy melyik modot érdemes letölteni?
Istencsászár
Semmi extra, ezzel a progival irfanview átméreteztem 800*600ba.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Istencsászár
<#zavart2><#rinya><#lama>

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Istencsászár
Nem rád értettem😄😄😄

Az rh-2006-ot mikor adják ki?
Valaki nem tud olyan módot amiben a 2006-os szezon szabályai szerint van az idõmérõ edzés?
lac coo
Jó, majd használom 😊)))

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Dark05
<#zavart2>

Knife
Háát, igaz hogy nagyítással a színek összemosottabbak, de ugyanezért nem is olyan éles. AZ én képemen még olvasható a Kimi felirat a sisakon, vagy a Direxiv a kocsi légbeömlõjén. Tehát ez a szépség szubjektív. De erre se sikerült rájönnöm, hogy csináltad, többféle konverziót próbáltam,de egyik eredménye se lett ilyen. Milyen beállításokat használsz PSben?

\"...Gyerünk Dodó, nagy falat!...\"

Istencsászár
Hihetetlen , 3 napja csak ilyen hszeket törtlök, Mikor adják ki a 2006ot? ( habár ha kicsit képben lenne rájönne hogy az ilyen modokat csak év végén az F1es szezon után pár hónappal adják ki ), vagy honna lehet letölteni a 2006os modot ( alul ott a keresõ, használd kisöcsi )...

Dark05
<#idiota>

lac coo
Soha.....

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Nem tudja vki hogy mikor adják ki a 2006-os RH-t?

Valaki nem tud olyan módot amiben a 2006-os szezon szabályai szerint van az idõmérõ edzés? Elõre is kösz!
Jeff Gordon
1.0 át valaki (akinek megvan) nemtudná feltenni valahova? nagyon megköszönném!

The only speedometer is in your head.

ZolEE F1
ja... csak az 1.0át nem lehet leszdeni vmiért csak az update van fent :\

Nagyon sajnálom, hogy elhagytalak, nem tartozom többé hozzád. Jó volt veled. Tudom, hiányozni fogok. Üdv: az AGYAD.

laci 700
Shoma 2006

Valaki nem tud egy király 2006-os kiegészítést? Elõre is kösz!
arty
irfanviewben lanczos resize720*576ra+minimális sharpen 😊 sztem igy lesz szép egy kép!

(persze, nem árt ha elõtte a game max beállításokkal fut 😊 )

Forza.

Istencsászár
Bár nekem rajta van némi élsimitás is, de ilyen rece lenne 1024ben?
A te képedet átraktam jpg 800*600-ba, ha fórumba akarsz látható képet betenni ez igy már szép és a recék is eltüntek ugy ahogy...

Íme:

b-type
én általában úgy lopok képet, hogy elindítom a photoshop-t, aztán felhúzom a játék grafját (ha nagyon brutált akarok akkor élsimítás állítok a vga-n, és elindítom a játékot, replay-ben, vagy elindítva a játékot megkeresem a nézetet és printscreen a bill-en, akkor be lehet vágólapozni a PS-be, nem kell paint-l bmp-be mentenié s Ps-ben jpg-be menteni, szal ha fut alatta a PS akkor mehet a képlopó egybõl abba.
ott elmentem és kész is...csak ne felejtsd el visszaállítani a graf és vga beállt, mert rereccsen a gép egy izmosabb rajtnál 😊

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Knife
Értem amit mondasz, de nálam Fraps ilyen sz*r minõségû képet csinál. Ide linkeltem egy eredetileg készült alap képet: Kép
Hol használok akkor rossz beállítást? Vagy korrektúrázzam a képeket Photoshoppal? A videók kiváló minõségûek amiket Frapsal veszek fel, nem értem a képek miért ennyire gyengék. Egyébként 2.6.4.-es verziójú a Frapsom.

laci 700
Bocsi Malajziaba kell a beálítás!!!
különben a 2006hoz kellene!(Shoma)

Istencsászár
99,2000,2001,2002,2003,2004,2005 ? Sima F1c v. Rh v. CTDP? csak hogy egy kis közelebbít a dolgoról mer nem mind1.

laci 700
De!!!!
Lécci segítsetek!!

Jeff Gordon
csak nem liga futamod lesz?

laci 700
Ha lehet még este 6 óra elött!!!
Elõre is köszönöm!!!

laci 700
Valaki küldene egy jó beállítást Monaco-hoz!!!!!!
(Ferrari-hoz)

Istencsászár
1024*768 ban Frapsal kiszeded a képeket amit átméretezel 800*600ba és ugy rakod be az már szép pl mint az #3778. A képekkel nincs gond a kocsi modell gyönyörû, csak rettentõen recés ami rontja az összképet...

Jeff Gordon
nálam minden maxon van és 1280*1024es felbontásban üzemel a játék!

Jeff Gordon
hali!
bocs hogy nemírtam este csak f1ch online liga futam volt😊 a Nürburgringen.
ehh, most nézem hogy a képeket is ott készítetted
hát a képpel semmibajom, csak nemtom hogy ez tulajdonképpen melyikk 2006 mod is?

INeedspeed
Hellosztok lenne egy kissebb nagyobb problemam !
Nem mukodott 100% osan a 2006 os season nem szedte le a toyota-t es a mclarent mit tehetnekk valaki tud valami hasonlo oldalt ahol meg vannak ezek a tutuk??<#merges2><#vigyor><#felkialtas>

Jártam a pokolban és voltam a mennyben,és volt hol szerettem, és volt hol szerettek is,a mennyben sirtam a pokolban nevettem igy senki nem itélkezhet felettem..

Knife
A felbontást és a minõséget a fórum miatt butítottam, hogy ne csússzon ki és ne lassítsa be túlzottan. Nem jutott eszembe, hogy linkelni is lehetne a képet. De így könnyebb összehasonlítani a korábbi McLaren festésekkel. Egyébként Fraps nálam nem csinál túlzottan nagyítható képet, mert csak 1024x768-ban fut az F1C. Lehet rajta valahogy anélkül is javítani, hogy míg a replayt nézem feltolok mindent maxra és 1280x1024-be? (Egyébként ezek nem replayekbõl valók hanem menet közbeni fotók.)

Istencsászár
A minõségre értettem, ha nem derült volna ki... milyen felbontás ez 640?
Sztem igényes
Ez vagy Ez

Knife
Oh, erre nem gondoltam. Bocs.
El tudnád mondani miért? Nehogy újra beszennyezzem ilyesmivel ezt a szent helyet. Mik a kritériumok? Mihez tartsam magam? Csak hogy ne legyen igénytelen. Tudnál felrakni egy általad készített demonstrációs példát?
Ezek jobbak? Vagy még mérhetetlenebbül igénytelenek:

Tényleg, mi a mérce?

<#eplus2><#hehe>
Istencsászár
hogy mérhetetlenül igénytelen kép?

Tomo15
Ha jól tudom, már csak rfacot alá lesz.
Knife
És errõl mi a véleményed:

ZAZ
Nem tudja valaki kb mikor jelenik meg az rh2006???Elõre is köszönöm.

Sonkolybusz www.sonkolybusz.hu

Végre megszereztem a játékot,de felraktam és nem indult.
Felraktam a rh2005 season basic version és minden hozzátartozó modot,végre elindult<#vigyor3>.
Lemegy az intró és mikor belépne a menübe,hibaüzenettel kilép,A kellemetlenségér bocssánatot kérünk...
Valakinek nincs ötlete.hogy mi lehet?

Zsolti9014
Megy CD nélkül, de hsw.hu-n van noCD patch is.

Hajrá Magyarország!

Jeff Gordon
azoknak csináltam 2képet két 2006modból (van egy 3.féle 2006modom is😄 az a legszebb) akik összehasonlítási alapot akarnak képezni:
mind2 képen természetesen a McLaren MP4-21 látható, hisz ez a mezõny jelenlegi legszebb autója:S
nos az elsõ képen a Shoma féle modból készült McLarent láthatjátok:

a második képen ugyanez a McLaren ugyanabból a kamerából, ugyazon a pályán (ami egyébként Indianapolis volt), csak ez a McLaren a Tommy féle modból való:

vágül el lehet dönteni melyik a jobb😊

laci 700
Szerintem sokára!
én is várom!!

Jeff Gordon
elvileg már nem lesz!

hali nem tudja valaki mikor jelenik meg a CTDP-mod 2006?
Istencsászár
Érdekes módon nálam mûxik, akkor hogyisvanez?

laci 700
Találtam de nem lehet letölteni!
valaki elküldené nekem mégegyszer!!!
Köszönöm!!!

Jeff Gordon
az se rossz, én most a Tommy félét használom. Itt egy kép róla:

Jeff Gordon
😊