F1 Challenge 99-02
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mondjuk én csesztem el, mert bár a ráfordítóban kifékeztem Montoyát, de megcsúszott a jobb elsõ kerék a rázókövön, s kigyorsításügyileg ugye van pici különbség a 2 kocsi között...
Shoma06-os módját használom, ami nagyon ott van!!!
Fõleg a gumik tapadását találta el!
Az RH2005- ben szerintem picit(mit picit- NAGYON) el van cseszve a gumik viselkedése/tapadása/stb. Ezért aztán Shoma hdv-jét használom a 2005-ös szezonban is.
Sajna tegnap rendesen megszivatott a program: 2006-os évadot toltam, s mikor az Indianapolis-i pályabetöltés kezdõdött kilépett és hazavágta a mentésemet is!
Most újrakezdtem egy 2005-ös szezont Redd Bull-al.
AMD Athlon X2 5200+ (2.7 GHz) CPU I M61 PME-S2 M.Board I DDR2 800 MHz Kingston RAM I GeForce 9600 GSO Extreme 384MB VGA I 160GB Maxtor HDD I Pioneer DVD-RW I XP SP3 I
én egyszer nyertem egy magyar GP.t 0,007el 😄
The only speedometer is in your head.
"Mielõtt feltennél egy kérdést, használd az oldal alján található keresõt! A felesleges, ismétlõdõ kérdések szó nélkül törölve lesznek!"
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
AMD Athlon X2 5200+ (2.7 GHz) CPU I M61 PME-S2 M.Board I DDR2 800 MHz Kingston RAM I GeForce 9600 GSO Extreme 384MB VGA I 160GB Maxtor HDD I Pioneer DVD-RW I XP SP3 I
nézd meg az .scn fájl-ban mi az elérési út, lehet hogy más mappanév kell neki.
Nordschleife-bõl is volt egy-kettõ ha jól emlékszem..
Aztán az is lehet hogy a mod filtere miatt nem látja.
Tehát ha az elérési út jó az pályanév.scn-ben, akkor nézd meg a pályanév.gdb-ben hogy milyen filterek vannak benne, és ha nincs benne annak a modnak a filtere, amivel használnád akkor írd bele.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
kéne hozzájuk valami normális link ahonan jön is nem fizetös::: KÖszi
Origi COD 4 :) + Origi cod 5 +MW2 is XD COD 4 Szeró 84.2.39.228:28971 (idönként Cod 5 ben üzemel XD)
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
Your download has failed. The file you are attempting to download is restricted to an access group that you are not part of.
Valaki tudna adni egy pontos linket ahonnan letudom szedni?

.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
A DTM 92 modról mit tudtok?
Mert láttam az egyik f1-es oldalon,hogy készül de semmi mást.
És már nagyon szeretném tolni.
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
" #2831
Mekkora lol rh2005ben monaco, ha utolsó helyrõl indulsz fentrõl ledob az elsõ kanyar elé, így az utolsóból elsõ leszel 200 méter elõnnyel. : D "
Én is ezt tapasztalom és mivel az RH 2005 -re épül a 2006, tehát annál is !
Van erre megoldás ?
Köszi !
a trackapckot, autopackot, physicspackot, szabálypackot honnan lehet leszedni hozzá ? 😊)
Forza.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
ASUS P8Z77-V, Intel i7 3770K,GTX 680 2GB,16GB DDR, 2TB
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
CTDP 2005 : Base Pack 1.0 - Service Pack 1.0
EF1 2006 : 2006 modellek RH '05 módhoz
Beírod alulra:
RH 2005 mod + Rh 2006 autók 😊))))))))))))))
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!