F1 Challenge 99-02

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MaverickSXT
nem egyezo verzioknal szokott ez lenni tapasztalatom szerint

Jeff Gordon
Bahreinben én is 5. lettem 😊 de ott még kevesebben voltunk, azon kivül még egy jó futamom volt a Nürburgringi. ezekre tudtam készülni, mi épp tegnap futottuk le barcelonát, siralmasan és esélytelenül köröztem a 10.helyen. mondjuk semmit sem készültem, mert érettségi leköt.
szóval mi most itt tartunk.
sok sikert neked a továbbiakban én neked szurkolok<#eljen>

The only speedometer is in your head.

Istencsászár
Soft gumit rakattam fel, és nem bírta ki a strapát és a nagy iramot ugy kb a futam feléig az élen álltam, de a 2. kiállás elõtt 3 -4 körrel rettentõen elfogyott a tapadás, kb a mögöttem levõk 2-3 kör alatt 3-4 mpt hoztak... azt mivel futam közbe nem lehet keveréket változatatni, igy 3. etapon megint ez volt és megelõztek de ott voltam a 3. helyen. Kakast meg akartam elõzni és nekimentem ( buta manõver ) és kicsúsztam és ott 2en elmentek nekem, igy 5. helyen érten be.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Jeff Gordon
nálunk is a 10es McLaren a nyerö mostanság. mitörtént veled a futamon, hogyhogy nem te nyertél? :S

Istencsászár

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Hali!

Safety cart lehet rakni a játékba??
Mert az nagyon jó lenne!!
Sziasztok.

F1 Seven MOD - 1975 -höz csináltam egy "tabló" képet a játékba szereplõ pilotákról, a betöltéskor jelenik meg !
Pilóta képek stimmelnek ?
Istencsászár
Házilag barkácsolt szerver? akkor 80% hogy lagg.

dienesoft
Sziasztok!

Az elsõ tesztünk során egy kis probléma lépett fel. A szever elkészítése után midnenki belépett és már készen áltunk a tréningre. Észrevettük, hogy nem látjuk egymás autóit! Nem ovlt se lagg, se szagattás, es semmi ami iylen jelre utal, a zászlószabályokat úgyanúgy mutatta (pl senki sehol, és kék zászlót mutat 😊) ) és hát ez egy picit dühítõ volt, hogy ugye mint a rallyban, ugy nem látjuk egymást. Mi lehet a probléma?

Darthmushroom
Lehet jelentkezni hozzánk! f1bl.atw.hu még van 5 hely a 10 személyes ligában saját mod minden ami csak kell és ingyen van! Na várunk minden jelentkezõt! Honlapon mindent meg találtok!

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

köszönöm, de ott sem találtam....azért köszi
Istencsászár
"ha megakarod szerezni" szvsz boltban már pár éve nem kapható! , próbálj utánna nézni "talán" valahol van pár darab eredeti vagy ebay.com.

Kedves Zsizsi! Nem azt kérdeztem hol lehet letölteni,HANEM HOGY HOL LEHET MEGVENNI....ha már idézgetsz írd oda az elejét is. És akkor látod te is, hogy baromságot írtál!
igen van itt
arty
tudsz olvasni? olvass. vissza.

Forza.

hi

van magyaritása a játknak??

\\__/) (O.o) ( } { )

Prazlee
ajánlom nézz utána fájlcserélõkön! boltban nemigen fogod megkapni<#ejnye1>

Egyébként pedig a fórum fejlécében ez olvasható:
"...ha megakarod szerezni nézz utána fájlcserélõkön ( Dc++, Torrent )"

szóval nem csak én gondolom igy hanem Istencsászár is!
sok sikert<#taps>

Üdv:zsizsi

Portugália!!!

Darthmushroom
Darth Mushroom=Cunego

Sziasztok!

Mindenképp meg szeretném szerezni a játékot, de nem találom sehol, boltban sem....Meg tudná vki mondnai, hogy hol lehet megvenni??? Vagy kiírná vki nekem és megvenném, nekem az is jó lenne!!! Ksözi elõre is....
ZAZ
Te most ki vagy?Cunego vagy ferrault.

Sonkolybusz www.sonkolybusz.hu

Darthmushroom
Na végre elindul a ligám! Lehet jelentkezni!
f1bl.atw.hu
Csak gyorsan mert 10 személyes a liga!

ZAZ nem szûnt meg.......
Új fórumunk van a sok oda nem illõ beszólás miatt: http://forums.cjb.net/f1challenge06.html

Ha elegen vannak a gonoszok, nem félnek az igazságtól!!!

HI
Egy kérdésem lenne h miért nem menti el a beállitásokat a játék? pl: beállitom benne h melyik billentyû mit csináljon és mikor újra belépek a játkba akkor kezdhetem elörõl beállitani.

MIÉRT?

\\__/) (O.o) ( } { )

Halálmadár
hy tettem fel új drivereket és még így is szaggat mi a gáz?

ZAZ
Thanks.KB mikor???Ha nem tudod nem baj!!!Ezzel is sokat segítettél csak amibe én voltam ma megszünt azt az elsõ versenyem lett volna.

Darthmushroom
Nem soká indul egy!! F1bl néven majd lehet jelenetkezni!

ZAZ
Sziasztok.Tud nekem mondani valaki egy olyan ligát(kat) ami nem fizetõs?Elõre is köszi.

Köszi!
Köszi!
Halálmadár
a driver-em biztosan jó,mert minden más tökéletesen fut. a felbontást a játékban lebutitottam akkor hogyan tovább

Istencsászár
Honnan tudjuk? Nézz körül a gépeden, driver vagy beállítás hiba lesz.

Halálmadár
hy

miért van az hogy az RH2005 iszonyat beszaggat?
valaki tud segitsen mert ez így tök élvezhetetlen!
köszi<#worship>

nyisd meg a pálya könyvtárát és keresd meg az scn kiterjesztésü fájlt , nyisd meg szövegszerkeztövel és cseréld ki erre :

View=mainview
{
Clear=False
Color=(164, 218, 249)
Size=(1.0, 1.0) Center=(0.5, 0.5)
FOV=(77.75, 62.50)
ClipPlanes=(1.00, 2250.00)
View=rearview
{
Clear=True
Color=(164, 218, 249)
Size=(1.0, 1.0) Center=(0.5, 0.5)
FOV=(62.5, 62.5)
ClipPlanes=(1.00, 150.00)
}
}

a hasonló részt , ez minden pályánál müködik , azért nem müködik a tükröd mert zárt kasztnis autókhoz van beállitva a pálya
jbal
F1 Challange season 2006 base 1.0

Üdv!A seven modban csak a Watkins Glen-i pályán használhatók a visszapillantók,a többi pályán csak a jobb oldali tükör felsõ sarkán látható,ha valaki tud segíteni,azt elõre is köszi!
Cairass
Melyik 2006-ospathet raktad fel?
Ha Shoma06-othasználod, akkor azért lép ki verseny elõtt, mert minden pályát át kell másolni a 2006-os mappákba és csoportos átnevezést eszközölni a fájlokon.
Ha nem azt használod, akkor passz.
Kicsit bõvebben!

AMD Athlon X2 5200+ (2.7 GHz) CPU I M61 PME-S2 M.Board I DDR2 800 MHz Kingston RAM I GeForce 9600 GSO Extreme 384MB VGA I 160GB Maxtor HDD I Pioneer DVD-RW I XP SP3 I

jbal
az miért lehet h ha felrakom az RH 2005-öt meg a 2006-os patchet akkor kilép a játéákból verseny elõtt?

Knife
Scrollozz kicsit feljebb!
Na ugye, hogy megvan.
(Mivel nem írtad egyáltalán melyik évadhoz kell, én ezt ajánlom.)

\"...Gyerünk Dodó, nagy falat!...\"

hali nem tud nekem valaki segiteni honnan tudnám letölteni a Rh Track Pack -et aki tud az irjonmá egy linket köszi
Jeff Gordon
mivel ez egy f1 gém, ezért én csak f1 modokat töltök le tehát én nem játszom mással neten. etcc és nascar modot kipróbáltam, de f1moddal nekem nagyobb feelinget ad a játék...

Jeff Gordon
szivesen, egyébként a nickem Jeff Gordon 😉 csak az avatvaromban a két kedvenc versenyzöm neve látható...

Udv!
Jatszik valaki a Sports Car Challenge Moddal multiban?
a linket amit adtál 3Dale 24Jeff onnan még leszedtem Lemansot is. az is nagyon bejön, jó kis tempós pálya

b-type
Nordschleife brilliáns pálya, nagyon jó, Isle of Man a másik (bár ez elvileg nem hivatalos, és az ai hibás rajta).
felvezetõ körre van megoldás, létezik egy kerülõ útszakasz, de maga a pálya nagy, nagy az idõmérésen is, és nagy a versenyen is.
Meg lehet tanulni, ezt magamon tudom, de nehéz rá csapatot szervezni, mivel sokaknak túl nagy. 😞

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

kösszi mindenkinek a segítséget a ályaberakással kapcsolatben és nagyon tetszik a Nordschleife-i pálya, csak hát ez téjnleg nagyon hosszú és nehéz. remélem nem sokára valakiknek felmerûl az az ötlet hogy újra legyen futam a Nordschleife-i pályán. az nagy durranás lenne csak hát az idõmérõt átkéne alakítani mert egy kör 10 perc. Mégegyszer kösszi

b-type
megnyitod a problémás gdb-t és megnézed pl.:
1985_Fuji
{
_Filter Properties = AND:WEC85
Filter Properties = AND:WEC85,SWC85
RaceLaps = 225

hogy filternek neked mi szerepel. majd megnézed egy olyan pályán amit betölt mod alá, és ha hiányzik bemásolod oda.
ha stimmel, akkor megnyitod az scn-t is pl.:
CUBEASF

//-------------------------------------------------------

SearchPath=VIRTUA_LM\PROTOTYPE C\CIRCUITS\FUJI\1974_1985
SearchPath=VIRTUA_LM\PROTOTYPE C\CIRCUITS\FUJI
SearchPath=VIRTUA_LM\PROTOTYPE C\VEHICLES
SearchPath=VIRTUA_LM\CIRCUITS\FUJI
SearchPath=VIRTUA_LM\PROTOTYPE C\CIRCUITS\COMMON

és itt a circuits elérési utat ellenõrizd, hogy jó-e, ha nem javítsd.

Sajna nekem most nincs fent az F1c, ez is egy maradvány amibõl kiszedtem.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Sarapetike
<#worship><#dumcsi> bol ért az ember de nem bonyolult regeltem is csak 10 k val jött és én azt kértem hogy adjatok egy normális linkent ahonnan jön rendesen(a fizetös link a gyors ha jol megézed te nagyopkos )

Origi COD 4 :) + Origi cod 5 +MW2 is XD COD 4 Szeró 84.2.39.228:28971 (idönként Cod 5 ben üzemel XD)

Jeff Gordon
Figy!
szedd le innen a Nordschleife-i pályát kb. 30mega, tedd be ugyanugy a seasondatán belül a circuits közé, és kész. Nekem müködik ez a verzió, és asszem RH 04 alatt is megy.
Jó szorakozást, csak ne felejst el majd kellö benzint tankolni, mert picit hosszu a pálya😄