F1 Challenge 99-02
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
szóval mi most itt tartunk.
sok sikert neked a továbbiakban én neked szurkolok<#eljen>#eljen>
The only speedometer is in your head.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Safety cart lehet rakni a játékba??
Mert az nagyon jó lenne!!
F1 Seven MOD - 1975 -höz csináltam egy "tabló" képet a játékba szereplõ pilotákról, a betöltéskor jelenik meg !
Pilóta képek stimmelnek ?

Az elsõ tesztünk során egy kis probléma lépett fel. A szever elkészítése után midnenki belépett és már készen áltunk a tréningre. Észrevettük, hogy nem látjuk egymás autóit! Nem ovlt se lagg, se szagattás, es semmi ami iylen jelre utal, a zászlószabályokat úgyanúgy mutatta (pl senki sehol, és kék zászlót mutat 😊) ) és hát ez egy picit dühítõ volt, hogy ugye mint a rallyban, ugy nem látjuk egymást. Mi lehet a probléma?
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
van magyaritása a játknak??
\\__/) (O.o) ( } { )
Egyébként pedig a fórum fejlécében ez olvasható:
"...ha megakarod szerezni nézz utána fájlcserélõkön ( Dc++, Torrent )"
szóval nem csak én gondolom igy hanem Istencsászár is!
sok sikert<#taps>#taps>
Üdv:zsizsi
Portugália!!!
Mindenképp meg szeretném szerezni a játékot, de nem találom sehol, boltban sem....Meg tudná vki mondnai, hogy hol lehet megvenni??? Vagy kiírná vki nekem és megvenném, nekem az is jó lenne!!! Ksözi elõre is....
f1bl.atw.hu
Csak gyorsan mert 10 személyes a liga!
Új fórumunk van a sok oda nem illõ beszólás miatt: http://forums.cjb.net/f1challenge06.html
Ha elegen vannak a gonoszok, nem félnek az igazságtól!!!
Egy kérdésem lenne h miért nem menti el a beállitásokat a játék? pl: beállitom benne h melyik billentyû mit csináljon és mikor újra belépek a játkba akkor kezdhetem elörõl beállitani.
MIÉRT?
\\__/) (O.o) ( } { )
Sonkolybusz www.sonkolybusz.hu
Sonkolybusz www.sonkolybusz.hu
miért van az hogy az RH2005 iszonyat beszaggat?
valaki tud segitsen mert ez így tök élvezhetetlen!
köszi<#worship>#worship>
View=mainview
{
Clear=False
Color=(164, 218, 249)
Size=(1.0, 1.0) Center=(0.5, 0.5)
FOV=(77.75, 62.50)
ClipPlanes=(1.00, 2250.00)
View=rearview
{
Clear=True
Color=(164, 218, 249)
Size=(1.0, 1.0) Center=(0.5, 0.5)
FOV=(62.5, 62.5)
ClipPlanes=(1.00, 150.00)
}
}
a hasonló részt , ez minden pályánál müködik , azért nem müködik a tükröd mert zárt kasztnis autókhoz van beállitva a pálya
Ha Shoma06-othasználod, akkor azért lép ki verseny elõtt, mert minden pályát át kell másolni a 2006-os mappákba és csoportos átnevezést eszközölni a fájlokon.
Ha nem azt használod, akkor passz.
Kicsit bõvebben!
AMD Athlon X2 5200+ (2.7 GHz) CPU I M61 PME-S2 M.Board I DDR2 800 MHz Kingston RAM I GeForce 9600 GSO Extreme 384MB VGA I 160GB Maxtor HDD I Pioneer DVD-RW I XP SP3 I
Na ugye, hogy megvan.
(Mivel nem írtad egyáltalán melyik évadhoz kell, én ezt ajánlom.)
\"...Gyerünk Dodó, nagy falat!...\"
Jatszik valaki a Sports Car Challenge Moddal multiban?
felvezetõ körre van megoldás, létezik egy kerülõ útszakasz, de maga a pálya nagy, nagy az idõmérésen is, és nagy a versenyen is.
Meg lehet tanulni, ezt magamon tudom, de nehéz rá csapatot szervezni, mivel sokaknak túl nagy. 😞
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
1985_Fuji
{
_Filter Properties = AND:WEC85
Filter Properties = AND:WEC85,SWC85
RaceLaps = 225
hogy filternek neked mi szerepel. majd megnézed egy olyan pályán amit betölt mod alá, és ha hiányzik bemásolod oda.
ha stimmel, akkor megnyitod az scn-t is pl.:
CUBEASF
//-------------------------------------------------------
SearchPath=VIRTUA_LM\PROTOTYPE C\CIRCUITS\FUJI\1974_1985
SearchPath=VIRTUA_LM\PROTOTYPE C\CIRCUITS\FUJI
SearchPath=VIRTUA_LM\PROTOTYPE C\VEHICLES
SearchPath=VIRTUA_LM\CIRCUITS\FUJI
SearchPath=VIRTUA_LM\PROTOTYPE C\CIRCUITS\COMMON
és itt a circuits elérési utat ellenõrizd, hogy jó-e, ha nem javítsd.
Sajna nekem most nincs fent az F1c, ez is egy maradvány amibõl kiszedtem.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Origi COD 4 :) + Origi cod 5 +MW2 is XD COD 4 Szeró 84.2.39.228:28971 (idönként Cod 5 ben üzemel XD)
szedd le innen a Nordschleife-i pályát kb. 30mega, tedd be ugyanugy a seasondatán belül a circuits közé, és kész. Nekem müködik ez a verzió, és asszem RH 04 alatt is megy.
Jó szorakozást, csak ne felejst el majd kellö benzint tankolni, mert picit hosszu a pálya😄