F1 Challenge 99-02

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

de most meg újraraknám megint a játékot, de 10%nál kihajít hibával...

azt nem is tettem fel
csak ezeket: RH 2005 : Base Pack 1.0 - Track Pack - Hotfix

rakd újra a játékot , az F1CL Carset 2006-ot felesleges felraknod
felraktam ezeket, ugyanúgy nem indul...

nem ezek kellenek?
- RH 2005 Basic Pack v1.0
- RH 2005 Track Pack v1.0
- RH 2005 Hotfix v1.0
- F1CL Carset 2006 v1.0

Hotfix megint csak linking error...

Track Pack meg error.
tiszta szar ez a topik.

Base Pack 1.0 nincs semmi link...

Istencsászár
RH 2005 : Base Pack 1.0 - Track Pack - Hotfix
CTDP 2005 : Base Pack 1.0 - Service Pack 1.0

Dísz-e? én nem ordítok le senkit, csak próbálok rávilágítani a dolgokra...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

De mit írjak be a keresõbe? nem kell rögtön leordítani.

Istencsászár
Mond, hgy irjam ki a bannerba? villogó betükkel? óriás betükkel? de lehet csak neked kéne szemüveget venni vagy olvasni megtanulni.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Az miért van, hogy ha felrakom a játékot, és elindítom akkor mûködik. de rámegyek a 3d setupra, mert szeretném 1024*768ra állítani, beállítottam, és azóta kidob hogy az f1 challenge 99-02 leált.

HI. Ma lesz kormányom, de régen volt kormányom, nagyon jókat nyomtam vele. Most alapjáték van fent, milyen modot tegyek fel?

Zsolti9014
De neten vagy simán gépen akad? Nem akartam senki gépét lebecsülni. Ha neten akkor szerver miatt lehet, bár ehhez én annyira nem értek, simán gépen azért akadhat, mert magas a grafika, vagy nemtom. Nekem a GP2 mod azért akadt, mert a pályákat máshonnan szedte, de ez itt ki van zárva, ha bemásolgattad ahova kell. Nekem lehetett memória miatt, de neked aligha, nemtom mi a gond, a Totti válaszát leszámítva.

Hajrá Magyarország!

Jeff Gordon
igen, soma modban valóban 2006os kocsik vannak, de sztem jól megvan csinálva. nekem tetszik. amig nem jön ki RH(márha kijön) addig jó lesz.

The only speedometer is in your head.

Jeff Gordon
nálam teljesen jól megy.
mondjuk a gépem: 3Ghz, 1024MB ram, X700PRO 256MB. semmmi gondot nem vettem észre😊

Istencsászár
Soma modban mivan? 2006os modellek? mer azok fps zabálók, nemcsoda hogy roszabbul megy mint az rh 05.

Gyocsika
De nekm van egy celeron 2.4ghz 512 mb ram ati radeon 9600Pro 128 mb és a Shoma mod akad. az RH 2005 simán fut max grafikán de észrevettem valamit én ferráris vagyok és mindját ugy kezdtem el játszani hogy a ferrárival és sumival akadt mint állat DE ha például Buttonnal megyek akkor nem akad annyira csak minimálisan?
Mi lehet<#nemtudom>

Zsolti9014
Jah, amúgy én is kérdeztem már hasonlóakat, ilyen válaszokat kaptam, mint amit most én adtam. Nem lehet mindenki tökéletes, de ha te az vagy grat. A gépemre meg 4 évig gyûjtöttem, 2éve megvettem, azóta semmi tuning. Mondom még1szer bocs. Tényleg szánom-bánom bûnömet, de ne hülyézz le!!!!!

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
hát nem a saját konfigomból indulok ki. amúgy azt igazad van hogy nem kalkuláltam bele, h milyen a szerver, de: a kérdésben nem volt benne h neten akad. Nekem sincs vmi hatalmas gépem, errõl pl. a 40GB HDD + a 256MB RAM sokat elmond, de nekem nem akad. Bocs, ha vmivel megbántottam valakit, tényleg nem akartam, de egy ilyen carsetet csinálni sem kis munka, nem kéne ócsárolni, mert másnak meg jól fut. engem sem kéne lehülyézni. de még1szer bocs, legközelebb elszámolok 10-ig, mielõtt ilyet leírok, bocsi. De ti is gondolkozzatok. Nem minden szar ami vkinek nem jó.

Hajrá Magyarország!

Gyocsika
Szóval akkor mit tudok csinálni hogy ne akadozon a 2006?

Starfish
Ehez a kommenthez csak gratulálni tudok. Ugyebár van akinek nem adatik meg hogy egy igencsak erõs gépe legyen, másnak igen. De ettõl még csak úgy spontán egy ilyet bevágni... nc Ostoba tinik viselkednek így. Lényegtelen. Emellett egyetértek, hogy egy nagy sz@r az egész, független attól milyen géped van. ha kicsit is értesz gépekhez, ezen belül szerverekhez, akkor tudhatot, hogy egy normál desktop gép egy átlagos net kapcsolattal nem igen felel meg szervernek... Szar a gépünk, vagy a gépük? Csak nem saját magad kis konfiából indultál ki? Kicsit gondolkozz mielõtt hülyeségeket írsz.

I say now end of the ride, murder suicide Is how I\'ve been feelin\'lately

Istencsászár
Mit gondolsz mi? A 2006os kocsikkal nem lehet online játszani mer marha sok fpst levesznek ezért erre csak az rh 05 a jó. F1cl 2006 = F1cl 2006os szezon ( év ) semmi különleges nincs benne, csak a jónéhány bug javítás, anticheat és ilyesmi...

Dark05
Azért mert egy nagy nulla az egész

Gyocsika
Mos már csak egy gondom van erre válaszoljatok légyszi miért akadozik a shoma mod ha sima 2005 be megyek simán fut de a shoma mod akadozok és mi az a F1CL carset 2006 mod ? elöre is kösz

Gyocsika
Egy gondom van felraktam a Shoma mod ot és nincsenek pályák 2006 ba pedig fenn van a 2005 base és tarck pack és hotfix is mi lehet a baj?

Gyocsika
Az RH 2005 mod nagyon sirály most szedem le majd a Shoma mod ot!

Gyocsika
Az F1CL carset 2006 az mi?

Gyocsika
ha ezeket az RH 2005 meg shoma mod felrakom kell majd krekkelni

Jeff Gordon
ha lebutitod, akkor lehetséges, de ugy nem annyira élvezetes.
nekem a régi gépem ilyen volt:
1,6Ghz
128mega
TNT 64mega
és akadozott

nemtom, probáld meg. de sztem max grafon nem fog menni.

Jeff Gordon
és ehhez mit szólsz?:

hi
mekkora a játék gépigénye?
elmegy egy celeron 1GHz, 256Mb Ram, geforce2 64 Mb -os gépen??????

\\__/) (O.o) ( } { )

Jeff Gordon
egyenlöre a saját gépem a server, és egy haverommal toljuk ketten...

de már jó mert fölraktam azt a hotfix-et!!!
és így jó
Istencsászár
Szarul raktad fel.

mi a baj ha nem tölti be a versenyt rh 2005-tel????
Cairass
9 Ezred Másodperc...
Sikerült felül vagy alulmúlnom a múltkori 13 ezredes célbaérést...

AMD Athlon X2 5200+ (2.7 GHz) CPU I M61 PME-S2 M.Board I DDR2 800 MHz Kingston RAM I GeForce 9600 GSO Extreme 384MB VGA I 160GB Maxtor HDD I Pioneer DVD-RW I XP SP3 I

Melyik serveren jatszol?
Jeff Gordon
igen, miért?
de csak ritkábban

Udv!
Jatszik valaki a Shoma mod-al multiban?
RH05 Basic -> RH05 Trackpack
CTDP is egy moder csapat mint az RH
Gyocsika
Oké megvan honnan lehet letölteni az RH 2005 öt most akkor milyen sorrendbe kell telepíteni rh 2005 hotfix track pack vagy mi
és mi az a CTDP 2005?

Gyocsika
Nem tudom letölteni az RH 2005 ös kiegészítõt nem tudom hogy kell rákkatintok az emacf1 oldalán ott a nevére kijön baloldalt egy ablak aztán mondja hogy registráljak vagymi nem tom meg valami fileplanet
légysz segítsetek nagyon kellene köszi!!!

Istencsászár
Sehogy, még mindig nem jön be és nem is fog, ezerszer kilett tárgyalva.

köszi!!
Safety carrol tudtok vmit? mer berakni betudtam de hogy, akkor jöjjön be amikor kell..
van egy kis problémám a shoma 2006-os modjával nem tudja nekem át küldeni nekem valaki azt az öt hangfájt ami kimaradt
Jeff Gordon
de. van a challenge fökönyvtárban egy ilyen: 2006shoma_mod, ez egy MS-DOS kötegfájl, azt inditsd és menni fog utánna.

Sziasztok!

letöltöttem a shoma modon. Az autók nagyon szépek, de csak az usa pályát látom és annál is kivág. nemtudjátok hogy lehet megoldani a problémát?
Halálmadár
hy
ha valaki tudna segiteni abban hogy hogy kell a MASTUDIO-t elinditani akkor írjon privire
köszi

Jeff Gordon
közben leszedtem a vidit, láttam te csináltad, grat hozzá szép lett. láttam voltak nagy küzdelmek...