F1 Challenge 99-02
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
csak ezeket: RH 2005 : Base Pack 1.0 - Track Pack - Hotfix
- RH 2005 Basic Pack v1.0
- RH 2005 Track Pack v1.0
- RH 2005 Hotfix v1.0
- F1CL Carset 2006 v1.0
tiszta szar ez a topik.
CTDP 2005 : Base Pack 1.0 - Service Pack 1.0
Dísz-e? én nem ordítok le senkit, csak próbálok rávilágítani a dolgokra...
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Hajrá Magyarország!
The only speedometer is in your head.
mondjuk a gépem: 3Ghz, 1024MB ram, X700PRO 256MB. semmmi gondot nem vettem észre😊
Mi lehet<#nemtudom>#nemtudom>
Hajrá Magyarország!
Hajrá Magyarország!
I say now end of the ride, murder suicide Is how I\'ve been feelin\'lately
nekem a régi gépem ilyen volt:
1,6Ghz
128mega
TNT 64mega
és akadozott
nemtom, probáld meg. de sztem max grafon nem fog menni.
mekkora a játék gépigénye?
elmegy egy celeron 1GHz, 256Mb Ram, geforce2 64 Mb -os gépen??????
\\__/) (O.o) ( } { )
és így jó
Sikerült felül vagy alulmúlnom a múltkori 13 ezredes célbaérést...
AMD Athlon X2 5200+ (2.7 GHz) CPU I M61 PME-S2 M.Board I DDR2 800 MHz Kingston RAM I GeForce 9600 GSO Extreme 384MB VGA I 160GB Maxtor HDD I Pioneer DVD-RW I XP SP3 I
Jatszik valaki a Shoma mod-al multiban?
CTDP is egy moder csapat mint az RH
és mi az a CTDP 2005?
légysz segítsetek nagyon kellene köszi!!!
Safety carrol tudtok vmit? mer berakni betudtam de hogy, akkor jöjjön be amikor kell..
letöltöttem a shoma modon. Az autók nagyon szépek, de csak az usa pályát látom és annál is kivág. nemtudjátok hogy lehet megoldani a problémát?
ha valaki tudna segiteni abban hogy hogy kell a MASTUDIO-t elinditani akkor írjon privire
köszi