7742

Ligák :

F1CL
|

HF1L
|
IndexF1
| F1CHUN |

KF1L

VF1CL |
F1BL

---------------------------------------------------------------------------------

RH 2005 :

Base Pack 1.0

-

Track Pack

-

Hotfix

CTDP 2005 :

Base Pack 1.0

-

Service Pack 1.0

EF1 2006 :

2006 modellek RH \'05 módhoz

---------------------------------------------------------------------------------

Minden a játék letöltésére vonatkozó kérdés törölve
lesz, ha megakarod szerezni nézz utána fájlcserélőkön ( Dc++, Torrent )

lMielőtt feltennél egy kérdést, használd az oldal alján található keresőt! A felesleges, ismétlődő kérdések szó nélkül törölve lesznek!

l

• Knife
    off:
    Az oldal most épp karbantartás alatt van ezért nem elérhető, de hamarosan újra megtekinthető.
    on
  • Knife
    Sziasztok!
    Látom kicsit felpezsdült itt az élet, mióta nem jártam erre. Csak szólni szeretnék, hogy akit érdekel a komoly versenyzés, az látogasson el Metosz Online -ra. jelenleg még zajlik a 2006-os bajnokság, de vannak szabad helyek, be lehet szállni. Persze szintfelmérő teljesítése után.
    Kedvcsinálónak itt egy video a bahraini futamtól monacoig bezárólag, néhány bakiról. Ne értsetek félre a versenyzés nem a törésekről szól, de sajnos előfordultak már ütközések, de szerencsére egyre kevesebb.
    Szeretettel és izgalmas versenylehetőséggel várunk mindenkit!
  • edding
    sziasztok mindenki!szeretnék csatlakozni a csapatba,de sehol nem találom, márcsak a soní miatt is.Aki tudna segíteni örök adósa maradnék!Rég óta szeretném, de nem jön össze me nincs sehol.Segítségeket a norbert.kiss@fibermail;;;vagy a nor.kiss@hotmail-re/ez msn/-re várnám.Számítok rátok srácok! köszönettel:Edding
  • Jeff Gordon
    ime egy kép:
    Hungaroring Funrace:

• Jeff Gordon
    nem megy rendesen, tört verzióm van és a pályákat nem teszi bele+néhány kocsit, szóval...

ott van a bannerben az oldal: rsc.
  • Gyocsika
    Linket légyszi!!!
  • Jeff Gordon
    na ma kijött szerintem a legjobb 2006mod a játékhoz, most töltöm de látatlanban is azt mondom, ez a legjobb!:)

majd készitek nektek képeket:)
  • placyd
    Hogy lehet megcsinálni, hogy az AI versenyzők az időmérőn és a practice-n is kb ugyanúgy menjenek?
  • Gyocsika
    Tessék magyarítás
  • szakika
    sziasztok!

Ezekhez van vkinek magyaritása...???

- RH 2005 Basic Pack v1.0
    - RH 2005 Track Pack v1.0
    - RH 2005 Hotfix v1.0
    - F1CL Carset 2006 v1.0

Ha vkinek van adja meg az oldalcímet. Előre is köszike.

• Zsolti9014
    még csak a választ köszöntem, és a sisakjaid nagyon jók, a masstudiot most töltöm le.
  • Cairass
    Boldogulsz a MasStudio-val?

Én csak simán Paint-et használok, pedig fent van a CS2-is.
  • Zsolti9014
    kösz, nagyon jók
  • Cairass
    Thank you!

Mondjuk nem a nulláról festettem, hanem "csak" átdolgoztam őket alaposan.

Amikor McLarennel nyomultam volt egy fehér alapszínű sisakom, homlokmagasságban Vörös "Fly Emirates" felirattal, keep walkingos, west-es és egyéb kis reklámcsíkokkal, tarkón magyar zászlók, névvel, és a sisak tetején ott figyelt egy hatalmas fekete halálfej.
    Azt teljesen a nulláról készítettem el, s 2 szezonon keresztül viseltem apróbb modosításokkal.
    Na az tényleg durva volt, csak sajna archiváláskor elveszett a tömegben...
  • Malacko20
    Hi all! Snake ha lesz időd keress meg msn pls a CTDP vel kapcsolatban. THX
  • Frentzen
    Sziasztok!

Elkészűlt a 2002-McLaren Senna Prost (Marlboro Edition)
    Megtalálod:Itt

Üdv: Frentzen és az Előre F-1 Team
  • Frentzen
    Szia Iceman!

Itt a Masstudio
  • ICEMAN15
    Betudnád tenni azt a MasStudio-t, vagy honnan lehet letölteni?
    e. kössz!!
  • Jeff Gordon
    veszett jól néz ki a Torros, a másik se rossz. grt.
  • Mor3llo
    Nem, mind2nél :(
  • Cairass
    Van egy program(MasStudio), amivel meg tudod nyitni a MAS fájlokat, ami tartalmazza a sisakfestéseket is.

Vannak olyan módok, amiknél csak simán be van rakva a csapat mappájába.
    Amint exportálod a fájlt, hozzá is láthatsz a festésnek!
    Amint kész vagy vissza-importálod a MasStudio-val pontosan oda, ahonnan exportáltad.
    És kész!
    Torro Rossos korszakomból(alsó az enyém)-

Első Ferraris sisakom(alsó az enyém)-
  • Zsolt01
    Csak a 2006 -nál ?
    Nem a Shoma 2006 -ot próbáltad ?
  • Zsolti9014
    hogy kell saját sisakfestést csinálni és berakni
  • Mor3llo
    Sziasztok ! Felrakom az rh 2005-őt, aztán pedig a 2006-ot, majd mikor be akarok lépni egy pályára, mindig kidob a winfosra hibaüzenettel h a ....exe hibát észlelt ezért blabla..mit tegyek ? :(
  • Frentzen
    2002-Lotus

Itt:2002-Lotus
  • Dexantreal
    Pfff....még mindig itt van.
  • Laceee
    Nincs hozzá mert nem teljesen ugyanazokat a szavakat használja mint az alapjáték + más betükészleteket használ ezért ami az egyik betükészletnél jó ékezetes betünek az a másiknál nem és ez két egyforma feliratnál ami több betükészletet is használ elég nehéz összehozni, de nem lehetetlen
  • Cairass
    Poén az volt, amikor haver átjött, én meg nekiálltam a brazil gp-nek.
    Röviden csak annyi, hogy átbeszélgettem a "boxkiállós kört"...
    Addig már összekapartam 9,5 mp előnyt 4. helyről rajtolva.
  • antijuve
    Egészségedre.Én csak egy hatodik helyet rontottam el a spanyol GP-n online ligában.Megpördülés fal,szárny le,egy kör szárny nélkül,felfüggesztés totál káros,végül megelőzött a kelincedik is.Majdnem végigszenvedtem a verseny uccsó öt körét,de az uccsó körben totál telibekaptam a falat és a két első kerék leszállt;)
  • Cairass
    Ebből sportot űzök!
    Minden évadra új sisakfestést készítek.
    Az adott istálló alapszíneit, szponzorait figyelembe véve. Amíg nincs új festés, addig nincs új évad...
  • Cairass
    Mondjuk!
    De még mindig jobb, mint ami nemrég történt velem:
    Hockenheim(30 körös verseny), 29. kör végén (45 mp-es előnyöm van Kimivel szemben) a 2.kört adnám Klien-nek, de miután megelőzöm belém rohan hátulról.
    Köv. pillanat elgurul mellettem a bal hátsó kerekem.
    Gondolhatod milyen boldogan kacsázom végig az utsó kört. Végül 11. lettem... Erre ittam egy Red Bull-t!
  • allock #4764
    saját sisak festésed van?

nekem is van :D
    a Kimi feltúrbózva :DD persze én nickemmel
  • antijuve
    Ha háromszor állsz ki a boxba három kör alatt a saját hibádon kívül,az annak számít?:)
  • Dexantreal
    Nem semmi. Nekem még nem volt ilyen, de grat a helyezéshez.
  • Cairass
    Hali!

Japán nagydíj, Suzuka (100% agresszivítás, 100% pilóta tudás mellett!!!),
    3.boxkiállás: 1. Kimi(Mclaren) 3mp-el elöttem 2. Én - S Tóth (Ferrari) 3. Alonso (Renault) 5 mp-el mögöttem...
    Ebben még semmi különös. De, ami ezután jön az ám a dráma (elképzeltem Palik Lacit, ahogy percekig üvölt egy ilyet látva):
    Egyszerre megyünk ki a boxba.
    Elöttem Kimi lekoccolja a palánkot (bal első kerék, első légterelő leszakad), én félrerántom a kormányt nehogy belerohanjak (ettől megindul az autóm hátulja, keresztbeállok és seggel lekoccolom a palánkot), majd érkezik Alonso, aki simán belémrohan (leszakad a bal első kereke)!
    Nekem az első szárnyam leszakad, a hátsó légterelőm deformálódik, de (hál' isten) nem szakad le.
    Kijövök a boxból, 2 körrel később leintik a futamot: 1. S Tóth, 2. M. Schumi (+12 mp) 3. J.P. Montoya (+23mp)...

A jelenet Alonso perspektívájából (ferrari mögött Kimi bal elsője, Alonso kereke már kirepült a képből):

Volt már vkinek ilyen elmebeteg versenye?
  • Malacko20
    Sziasztok! Van valakinek F1C s CTDP 2005 höz ékezetes magyarosítása? Várom válaszotokat THX
  • Dexantreal
    lol ez a szmájli
  • placyd
    Sziasztok! A 2005RH moddal játszom és az a problémám, hogy practice-n kb reális helyen végzek az időm alapján (pl. Minardival 18-20), de hasonló idővel az időmérőn mindig túl jó helyezést érek el (3-5). Hogy lehet megcsinálni, hogy az AI versenyzők az időmérőn és a practice-n is kb ugyanúgy menjenek?
  • Zsolt01
    A 2006 -ok "alá" Kell a 2005 !!!
    - RH 2005 Basic Pack v1.0
    - RH 2005 Track Pack v1.0
    - RH 2005 Hotfix v1.0
    - F1CL Carset 2006 v1.0
    (sorba)
    De ahonnan letöltötted a 2006 -ot, OTT a 2005 IS !!!
  • szakika
    Énn most letöltöttem erről az oldalról http://f1cl.indexf1.hu/index2.html ezt a fájt f1cl_mod_2006, ilyenkor ha feltelepitem játékot és utána ezt a mod-ot akkor a 2006-os forma 1-es évad fog játékban megjelenni???? Bocs hogy ilyen lámákat kérdezek de nem vagyok még ilyenekben otthon.....???