7742
Ligák :
F1CL |
HF1L |
IndexF1 | F1CHUN |
KF1L|
VF1CL |
F1BL
---------------------------------------------------------------------------------
RH 2005 :
Base Pack 1.0
-
Track Pack
-
Hotfix
CTDP 2005 :
Base Pack 1.0
-
Service Pack 1.0
EF1 2006 :
2006 modellek RH \'05 módhoz
---------------------------------------------------------------------------------
Minden a játék letöltésére vonatkozó kérdés törölve
lesz, ha megakarod szerezni nézz utána fájlcserélőkön ( Dc++, Torrent )
lMielőtt feltennél egy kérdést, használd az oldal alján található keresőt! A felesleges, ismétlődő kérdések szó nélkül törölve lesznek!
l
-
#4835 bleeee... -
#4834 Eddig is néztem ha olt rá időm, de ezek után mélyen bele kell majd merülnöm:), thx majd megyek! -
#4833 dehonnem. már a Nascarban fog versenyezni, úgyhogy ha lesz kedved szivesen fogadunk abban a topicban:) -
#4832 Persze azért is, meg Monty miatt is... de nem tök mind1:) -
#4831 ja én azthittem azért is van ott, mert te kormányzol egy 10es mekit ha jól emlékszem... -
#4830 2004-be ott a ferrari, 2005ben ott a meki... hogy miért? mer 2 nagyszerű autó volt. -
#4829 azt azért rögtön észrevettem h a #10es McLaren nem maradt ki ebböl a képsorozatból, vajon miért??? nem is értem:D -
#4828 Egyéni probléma... -
#4827 CSak Montoya nem teccik! :D -
#4826 Talán mert pont azért van bent, hogy lassítsa az őrült ámokfutókat! -
#4825 de tök yo, amint pl időmérőn mögékeveredik valamilyen okból, egyből leblokkolok és lelassítok és döcögök mögötte, nemtom mér :D -
#4824 Az 1 dolog:) Single palyerben azt csinálja, mivel egy modell. -
#4823 Na, látod az előfordulhat.
Ez a kérdés csak akkor vetődött fel, amikor már ott figyelt az Rh 2003, 2005, schoma 2006. -
#4822 nálam a Safety Car is versenyzik :D -
#4821 Meg tökre felesleges is lenne,mert a sérülések nem olyanok h igazán értelme legyen az SC-nek -
#4820 Alapból nincs Safety car még moddel sem! Te felraktál valami modot amiben a szerver kocsi a safety car... de ezen kívül semmi jelentősége sincs, csak áll a boxban. -
#4819 jó szerverkocsinak;) -
#4818 mibajod ezzel a bannerrel? sztem nagyon is jó... -
#4817 Pedig úgy láttam, hogy a kocsi skin-je is bent figyel! Akko' mi a rákért? Szokásos EA rejtély... -
#4816 Csak dísznek van, F1C-ben nincs safety car. -
#4815 Helló!
A felvezető kör "aktiválása" megtörtént, de azóta érdekel, hogy a Safety Car-t hogy lehet bevarázsolni a játékba, és milyen szituációkba? -
#4814 Tényleg lehet egy kérdésem nem cseréljük le a Bannert valami újra, el kezdek csinálgatni egyet kettött aztán megmutatom mire jutok és ha tetszik be is rakhatnátok? -
#4813 Köszi mindenkinek a választ! -
#4812 F1CL moddal pl -
#4811 ez attól függ melyik moddal...nem mindegy h mondjuk 2002-vel vagy 2005-tel mész-e.Nálunk INDEX moddal a legjobb idők olyan 1.13.9-ek voltak... -
#4810 A freeweb sajnos sz*rakodik a fizetős lappal, ezért amíg ki nem javítják ITT érhető el a Metosz Online, s benne az F1OB.
@Iceman15 - Fórumon megnézheted ki, mlyik pályán, milyen időket ment gyakorlások közben. Monacoban 1:14.5 volt azt hiszem a legjobb, legalábbis regisztrálásra került idő. Sajnos sokat lassít a 2x-es gumikopás és a dupla adag benzin, de mégtöbbet, hogy hűtést is kell használni. Ha van kedved jelentkezz bátran.
@GyaxyBoy - Sajnos már nem gyártják és a boltokból is elfogyott. Talán e-Bayen még találhatsz, vagy hirdetésekben másodkézből.
-
Zsolt01 #4809 Nem tudok róla !!!
Google kereső és letöltöd ! -
#4808 Meg lehet ezt még valahol eredetiben vásárolni? -
#4807 Hanyas időket mentetek így Monaco-ban?(nagyon nehéz!):s -
#4806 köszentyű!majd kipróbálom így is.
én: Automataváltó (F7)
Kipörgésgátló (F8)
Kormányrásegítés (F1)
Blokolásgátló (F9)
így szoktam menni.
-
#4805 F1CL körülmények:
Gumikopás: 2x
Üzemanyag-fogyás: 1x
Mechanikai hibák: Kikapcsolva
Időjárás: Száraz
Versenytáv: 75%
Autó sérülésének mértéke: 50%
Megengedett segítségek:
Automataváltó (F7)
Kipörgésgátló (F8)
Kuplung-asszisztens (F11)
F1OB szabályok:
Gumikopás: 2x
Üzemanyag-fogyás: 2x
Mechanikai hibák: Normál
Időjárás: Változó
Versenytáv: 50%
Autó sérülésének mértéke: 60%
Megengedett segítségek:
Automataváltó (F7) (csak billentyúzettel játszók)
Kipörgésgátló (F8)
Kuplung-asszisztens (F11) -
#4804 én személy szerint:ABS,TC,néha automataváltó, mi van még??:) -
#4803 Ti mijen segítségeket használtok az F1CL-ben? -
#4802 helyes
csak a lagg miatt néztem egy nagyot,voltak érdekes dolgok;)
további jó versenyzést
és F1C rulez! -
#4801 Tudom a szerverünk egy kicsivel(lehet sokkal) gyengébb, mint a tiétek, de legalább eddig ingyen volt. Sajnos nekünk ebből kellett gazdálkodni. De a futamok legalább jók voltak. A lagg tényleg csak néha jelentett gondot eddig, a videóban markánsabbnak tűnik, mert több lagg miatti baki került bele, mint ahány test-test elleni küzdelem, de azért volt az is bőven, csak ez a videó épp nem azokról szól, talán majd a következő.
Egyébként ezért is váltunk rFactorra, azt jobban bírja a szervergép.
@antijuve - Ez egy crash video, ne ez alapján ítéld meg a liga komolyságát. Igenis komolyan vesszük és betartjuk illetve betartatjuk a szabályainkat. -
#4800 Vagyis nem az utolsó mivel az tegnap volt, hanem az utolsó kiértékelt futam:) -
#4799 Hát nemtom...
Nekünk semmi gond nemvolt laggal ezidáig, pedig milikre szoktunk autózni egymás mögött :), sőt semmi bug nemjött elő versenyen, 100%os megbízható ezévben eddig az F1C.
Utolsó F1CL futam:
F1CL Monaco (video)
És pl ez a videó saját reaply és szvsz semmi lagg nincs rajta... -
#4798 komoly liga.... -
#4797 Igen, sajnos egy-két versenyen küzdöttünk a laggal is, nemcsak egymással :D A szolgáltató le lett már szidva egynehányszor. A lagos kinézethez az is hozzátartozik, hogy nem szerverreplayből készült a videó és az nem mindig tükrözi a valóságot. Mostanában csak az laggol, aki nem tartja be a szabályokat (pl plr átállítása, isdn csatlakozás, más programok kikapcsolása, stb.)
Szerencsére rFactor már jóval fejlettebb netkóddal rendelkezik, így következő évadban már nem kell ilyenek miatt aggódni. Az rFactor versenyeken még egyszer sem volt lagg nálunk, pedig ott is jópár futam és funrace lement. -
#4796 Ez inkább egy crash muvi mint kedvcsináló, de annak jó... és eléggé lagg parádé az egész :/