F1 Challenge 99-02
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
átalakítottam egy ferrarit non-tobacco-ra, az volna a kérdésem, hogy hogyan tudnám pályaspecifikusan megjeleníteni a játékban.
megnyitottam a .veh file-t, és ott szépen le is van írva, hogy hogyan lehetne megoldani a dolgot, de valahogy nem jött össze.
TrackLivery="2005RH_Spa, Ferrari-NT.bmp"
ezt írtam bele, meg kiterjesztés nélkül is, meg mindenhogyan, de maradt a marlboros skin. nyilvánvaló, hogy valami elkerülte a figyelmemet. minden segítséget szívesen vennék.
Új link:
2002 Mclaren Senna & Prost - Monaco Edition
Elkészült a 2002-es Senna & Prost - McLaren Monaco-i változata.Itt
Elkészült a 2002-es Senna & Prost - McLaren Monaco-i változata.
Download:
Itt
AMD Athlon 64 x2 4200+|ASUS M2N4-SLI|Point of View GF8500gt 512mb @594/1188|2GB dual chanel DDR2 KINGMAX 800mghz|powerLogic 500w táp
Én mindig, és mindenek fölött győzni akarok!!! Go Kimi Go!!Kimi Räikkonen a BAJNOK!!! HAJRÁ FRADI!!
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Én mindig, és mindenek fölött győzni akarok!!! Go Kimi Go!!Kimi Räikkonen a BAJNOK!!! HAJRÁ FRADI!!
Jártam a pokolban és voltam a mennyben,és volt hol szerettem, és volt hol szerettek is,a mennyben sirtam a pokolban nevettem igy senki nem itélkezhet felettem..
(rosz helyre raklya be a kocsikat,...)
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
Megint vagyok végre!
Nemtudja valaki hogy honnan tudom letölteni a Török és a Bahraini pályát?
Ha elegen vannak a gonoszok, nem félnek az igazságtól!!!
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
mi a teendõ?
mit tegyek ?
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Hajrá Magyarország!
Sonkolybusz www.sonkolybusz.hu
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.
Nagyon sajnálom, hogy elhagytalak, nem tartozom többé hozzád. Jó volt veled. Tudom, hiányozni fogok. Üdv: az AGYAD.