F1 Challenge 99-02

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

a kocsikat milyen proikkal lehet szerkeszteni?

AndrewT
üdv
átalakítottam egy ferrarit non-tobacco-ra, az volna a kérdésem, hogy hogyan tudnám pályaspecifikusan megjeleníteni a játékban.
megnyitottam a .veh file-t, és ott szépen le is van írva, hogy hogyan lehetne megoldani a dolgot, de valahogy nem jött össze.

TrackLivery="2005RH_Spa, Ferrari-NT.bmp"

ezt írtam bele, meg kiterjesztés nélkül is, meg mindenhogyan, de maradt a marlboros skin. nyilvánvaló, hogy valami elkerülte a figyelmemet. minden segítséget szívesen vennék.

Ez elõzõ link tõrõlve.

Új link:

2002 Mclaren Senna & Prost - Monaco Edition

Elkészült a 2002-es Senna & Prost - McLaren Monaco-i változata.Itt
2002 Mclaren Senna & Prost - Monaco Edition

Elkészült a 2002-es Senna & Prost - McLaren Monaco-i változata.

Download:
Itt
Zsolti9014
ja, és ez teljesen publikus, mindenkinek ingyenes.

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
nemtom itt fenn van-e, de nézd meg:
FTP-n csatlakozz: hswftp, jelszó. u.az.

Hajrá Magyarország!

daf xf
Bocs a nagy képért

AMD Athlon 64 x2 4200+|ASUS M2N4-SLI|Point of View GF8500gt 512mb @594/1188|2GB dual chanel DDR2 KINGMAX 800mghz|powerLogic 500w táp

nekem lejön
ICEMAN15
nemvoltak jók a pályák!valamiért nemtöltötte le!

Én mindig, és mindenek fölött győzni akarok!!! Go Kimi Go!!Kimi Räikkonen a BAJNOK!!! HAJRÁ FRADI!!

akyyy
nem akar valaki játszatni ?

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

Masell Williams 1999
Download:Itt
ICEMAN15
Köszike!

Én mindig, és mindenek fölött győzni akarok!!! Go Kimi Go!!Kimi Räikkonen a BAJNOK!!! HAJRÁ FRADI!!

INeedspeed

Jártam a pokolban és voltam a mennyben,és volt hol szerettem, és volt hol szerettek is,a mennyben sirtam a pokolban nevettem igy senki nem itélkezhet felettem..

ICEMAN15
Honnan tudom letölteni az öszes pályát(RH)?
(rosz helyre raklya be a kocsikat,...)

hy fõnök<#wave><#hehe> Már párszor linkelgettem be a liga fórumot ide,de ezt elfelejtettem közölni,hogy ide jöhetnek nem liga tagok is..pedig innen a legegyszerûbb toborozni, na mindegy, megoldva.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

ZAZ
JAJA.

Sonkolybusz www.sonkolybusz.hu

benne van az RH és a CTDP modokban is
ICEMAN15
sziasztok!
Megint vagyok végre!
Nemtudja valaki hogy honnan tudom letölteni a Török és a Bahraini pályát?

Gyerekek! Fórumunk, ami ezzel a játékkal és csak úgy F1-el foglalkozik, megnyitotta kapuit a nem ligatagok számára is, így mostantól már lehet regelni annak is, aki csak egy jót szeretne beszélgetni. Fórum

Ha elegen vannak a gonoszok, nem félnek az igazságtól!!!

San marino-t kedvelem a legjobban , de valamiért itt vagyok a leglassabb a ligatársaimhoz képest ... mit számit ha az ember boldog <#buck>
Melyik pálya a kedvenced?

én játszani szoktam nem chatelni
lac coo
Mer ez nem chat , azé.... 😉

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Miért kihalt ez a topik? van máshol nagyobb életû? ezt jól megaszontam 😊

Istencsászár
"Mielõtt feltennél egy kérdést, használd az oldal alján található keresõt! A felesleges, ismétlõdõ kérdések szó nélkül törölve lesznek!"

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Közben már rájöttem magamtól, elindítottam azt az exe-t. szerintem jó mod.

cselt
Olvasd el mi van leírva a readme-ben. Meg az oldalon is fennvan. Van egy exe asszem amit elindítasz és bemásolja a pályákat.
újratettem a játékot, felraktam az rh 05ös modokat, aztán a shoma 2006osat, mikor elindítom a játékot, és shoma modban kiválasztanán a pályát, cska 1et mutat, indianapolist, rámegyek, és kidob asztalra...

mi a teendõ?

Nem tudsz segíteni moddolásban? adj msn címet

lac coo
Nem így fog ezek csak renderelt képek, bár biztos szebb lesz mint az F1C autóik ...

Ha tényleg így fog kinézni összeszarom magam 😄

lac coo

Feltettem a shoma modot, de a játékban nem jelenik meg. hogy kell telepíteni?

hol van olyan? emrt feltettem, és nem adott ki semmi readme-t.

Luxus elolvasni a readme-t ?
Hi. Feltettem a shoma modot, de a játékban nem jelenik meg. hogy kell telepíteni?

ilyen egy összetákolt mod ismérve , gyanitom több poligonból áll a Ferrari és a Mclaren ... használd a Toyotát <#vigyor3>
Gyocsika
Jobban megnéztem ezt a Shoma mod ot ilyenkor most mi van hogy ha csak a ferrárinál és a mclarennél akad mint állat de ha például a toyotával megyek akkor max grafikán elfut ha leveszem a grafot legalacsonyabbra a ferrárinál és a mclarennél akkor is akad !
mit tegyek ?

b-type
- RH06/Williams
és még pár kép:
- link

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Zsolti9014
a readme-t olvasd végig, le van írva! Be kell másolni a fájlokat a 05RH-ból a 06 mappákba, és csoportos átnevezés, ez részletesen benne van a txt-ben

Hajrá Magyarország!

ZAZ
Sziasztok.Lenne egy kérdésem.Mire jó az Rh2005 módhoz a hot fix.Elõre is kösz.

Sonkolybusz www.sonkolybusz.hu

Vackor1024
Hali, felraktam a Shoma 2006-os módot, az autók tökéletesek de a pályákat nem adja be.Nem tudom, hogy mi a manó miatt csinálja. Ha valaki tudna segíteni nagyon örülnék.

Tudtok jó kerék modokat, amik nagyon faszán néznek ki?

Jeff Gordon
hát ez wow. melyik pályán mentetek?

The only speedometer is in your head.

Ide, ebbe a ligába tutti jöhetsz billel is. Jómagam is ott vagyok. Azt nem tudom, hogy többinél hogy van, de szerintem az nem kérdés, hogy ki mivel tolja, hanem az, hogy mennyire jó.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Amiga
Hi all! Úgy néz ki, rövidesen lesz széles sávom otthon. Az F1-es ligákhoz kormány nélkül is lehet csatlakozni, vagy a billentyûzettel játszók nem csatlakozhatnak?

A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.

ZolEE F1

Nagyon sajnálom, hogy elhagytalak, nem tartozom többé hozzád. Jó volt veled. Tudom, hiányozni fogok. Üdv: az AGYAD.

töltsd le újra
Jeff Gordon
azért ezt nem mondanám...

The only speedometer is in your head.