7742
Ligák :
F1CL |
HF1L |
IndexF1 | F1CHUN |
KF1L|
VF1CL |
F1BL
---------------------------------------------------------------------------------
RH 2005 :
Base Pack 1.0
-
Track Pack
-
Hotfix
CTDP 2005 :
Base Pack 1.0
-
Service Pack 1.0
EF1 2006 :
2006 modellek RH \'05 módhoz
---------------------------------------------------------------------------------
Minden a játék letöltésére vonatkozó kérdés törölve
lesz, ha megakarod szerezni nézz utána fájlcserélőkön ( Dc++, Torrent )
lMielőtt feltennél egy kérdést, használd az oldal alján található keresőt! A felesleges, ismétlődő kérdések szó nélkül törölve lesznek!
l
-
edding #4875 van már 2006-os fizika mode f1c-hez -
edding #4874 mi az a hotfix:)
? -
edding #4873 Köszike a segítséget:) Így már más a dolog:) -
trial3 #4872 Hali! Nem tudja valaki véletlen, hogy hogy lehet pilótát pályák szerint berakni? Mert Csináltam egy Robert Kubicát,(a vissza olvasásból okulva, nem lopok, nem terjesztek, csak MAGAMNAK )de ő ugye csak a hungaroring óta versenyez... meg ott van de la Rosa is... nem lehet valahol beállítani, hogy csak az adott pályán menjen ő az eredeti pilóta helyett??? -
#4871 jó,de mikor volt már az?mé ne reklámozhatná? -
#4870 nem akarod ezt abbahagyni???
már reklámoztad, elég lesz. -
Malacko20 #4869 F1 Challenge Bajnokság várja azok jelentkezését, akik kiszeretnék próbálni magukat az F1 Szimulátor világában!
Érdeklődni a [email protected] msn címen lehet -
argo001 #4868 Tudom, mit akarsz írni, és tudom, hogy miből áll a mod, és azt még fejlesztgetem.
Reklámozni nem fogom, mer mondom: ezt magamnak csináltam, unalmamban. :) -
#4867 De nem 2006-ban vagy.
Ahoz magát a fizikát kell átírni a valós helyzetnek megfelelően, az aerodinamikát, a motorokat és/de főleg a gumit.
Az hogy csapatokat csináltál még semmi (ha magadnak csináltad még rendben is van, ha viszont terjeszteni/reklámozni próbálnád azt nem árt egyeztetni az autómodellek készítőivel.)
szal egy mod nem a pilótanevektől vagy a festésektől lesz 2006-os.
Nincs bajom a dologgal félre ne érts, csak írom hogy ennél azért összetettebb egy 2006-os év. -
argo001 #4866 Magamnak meg mindegy, mehetnék akár Trabival is, asse érdekelne, a lényeg, hogy 2006-ban vagyok. :P -
argo001 #4865 Nem lopás, nyugi. Ki mondta, hogy loptam? És mit vádolsz itt engem össze-vissza.
Magamnak csináltam, nem a közösségnek, bazmeg. -
#4864 Jóvagy, vagyis össze loptad a modot, mivel a kocsi modelleket nem te csináltad... -
argo001 #4863 Amúgy az, hogy több pilóta legyen, bőven megoldható. A filterbe kell csinálni egy plusz csapatot, majd megadod a vehiclesnél, hogy abban a szezonban versenyezzen. Én már mentem 11 csapattal és (!) még két Safety Car-t is beállítottam, hagy menjen. Igaz, három kör után mindig leköröztem őket. :P -
#4862 nekem ADI-m van,és marha jóóóó -
#4861 jó neked:) -
argo001 #4860 Biztos lesz 2007-es mod, ha a nagy RH meg CTDP nem is jön ki F1C alá, biztos lesznek "magán" modok, amelyek kijönnek F1C alá. Én speciel tegnap dobtam össze magamnak egy 2006-os modot. :) -
Zsolt01 #4859 Hát szerényen próbálok csinálni valamit, ha ... -
#4858 már ha lesz 2007 mod... -
Zsolt01 #4857 Hát Én elsőre arra gondoltam, hogy 2 csapatnál csak 1-1 pilóta lessz 2007 be. Így a csapatok meglennének.
De talán megoldható - átírható a játék, hogy össz pilóta legyen 2007 be. -
bandika016 #4856 Az elmúlt napokban azon gondolkoztam hogy ugyebár jövőre lesz egy új csapat és az Al Drivers csak 21 lehet. És akkor 1 csapat kiesik vagy nem? Szerintetek? -
#4855 1, mikor a szerverétől valamilyen úton-módon eltér a te játékod akkor mismatch keletkezik.
2, banner
3, banner v. magyaritasok.hu
4, Kiindulásnak -
edding #4854 bocsi kijavítanám 99-05-ig:ez a gamém.Köszi -
edding #4853 jah és nagyon jók vagytok!! -
edding #4852 sziasztok!
Egy nagy kérésem lenne hozzátok, vagyin inkább sok.
1-Mi a rák az a mismatch
2-nekem egy f199-02-ig gamém van ehhez nem tudtok kiegészítőket, mert aki frissebb f1-el megy az úgy lealáz mint az állat.
3-Tudnátok valahonnan ehhez magyarosítás linket adni
4-jah meg valami leírást a mechanikai beállításokra, mert szeretnék egy fasza kocsit csinálni, nem azt a szar alapot használniEgyenlőre ennyi lenne. Ne haragudjatok hogy ilyen számotokra hülyeségekkel traktállak benneteket, csak komolyabban szeretnék vele foglalkozni, és szeretnék mindent tuni ezekről a dolgokról a legípróbb részletekig.Szeretném a kocsimat optimális helyzetre emelni. Nagyon köszönöm. Sziasztok all!!!!!!Köszönettel HUN edding -
Frentzen #4851 F-1 Challange 99-06 Kiegészítők Itt!!! -
#4850 Hát az bisztos!Fél napom azon ment el hogy azon agyaltam hol lehet kídot beírni. -
#4849 Hülye skinn miatt nem lehet látni::) -
#4848 köszentyűűűűűűűű!! -
#4847 a jobb also sarokban van két ikon, no arra a sávra kattints középen és elkezd villogni egy jel és akkor irhatod a jelszót. -
#4846 Nekem csak ezt mutatja! -
#4845 Create szerver és ott ahol a nevét beálítod, alatta jelszót is tudsz hozzá adni! -
#4844 sziasztok!
Egy nagyon alap kérdésem lenne!Hogy lehet Multiplayernél megcsinálni azt hogy lelegyen kódolva(mások ne tudjanak belépni csak aki tudja a kodot)?
a választ köszi!! -
#4843 Esetleg megvszed eredetibe, letöltöd a legújabb verziót, és nem lesz vele probléma. szvsz sokkal jobb mint az f1ch... -
#4842 Kicsi a valoszínüsége hogy 2006os modok ( RH, CTDP ) kijönnek F1C alá. Az F1C nem jobb, csak te nem foglalkoztál eleget az rFactorral és a CTDP 2005 moddal. A hangokkal meg nincs gond, nagyon jók lettek. -
argo001 #4841 Igazak a pletykák? Tényleg nem lesz RH2006 F1 Challenge alá, csak rFactor alá?
Kipróbáltam az rfactort... Nem is tudom, nem működnek rendesen a hangok. Az F1C jobb. :P -
#4840 Nem. -
Frentzen #4839 Új Super Aguri a 2005RH-hoz.
Letöltheted:Itt -
Csabikakirály #4838 hali az a gondom lenne hogy lehet-e benne valahogy osztott képernyőny játszani 2-en?? -
#4837 Neked aztán vannak problémáid!
Én örülök, ha a monitorom egyáltalán normálisan működik... -
Zykon Mancs #4836 Hali!
Bocsi, ha offtopic témám van, de jobb ötlet hiányában itt kérdem meg, talán tudtok segíteni.
Egy ideje gondolkodom ezen a Surround View-n, a 3 monitoros megoldáson. Átmenetileg rákötöttem egy másik monitort a régi mellé, remélvén, hogy szélesebb lesz a látómező, erre meg épp a fordítottja történik, mint reméltem: a cockpit nézet szépen kifut a két képernyőn (tükörtől tükörig), és ahelyett, hogy oldalt többet mutatna, lent és fent vágja a képet, így laposítja. A kormány LCD-jének csak a felső egynegyede látható. Lehet erre valami beállítást találni? 3 monitorral csak még rosszabb lesz..
Köszi előre is!