F1 Challenge 99-02
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Azt a Hü..e is tudja, hogy Nividia ! (Nem kéne idiótázni.)
" driver frissités, directx frissités, játék ujratelepitése " ilyesmik nélkül.
driver frissités, directx frissités, játék ujratelepitése
Forza.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Hát Én nem tudom elképzelni.
Milyen gyártmány ?
Gainward 6600 GT AGP 256 Mb, semmi gondom, (csak volt egy zavaró szoftver - Névnapos program)
Engem is ijezgetett itt egy illetõ, de utánanéztem !
Hát kétlem, hogy tisztába volt a dolgokkal az az Illetõ aki itt rosszat mondott annó a 6600 Gt -rõl.
(Most akarsz venni 6600 Gt milyen gyártmányt ?)

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Én mindig, és mindenek fölött győzni akarok!!! Go Kimi Go!!Kimi Räikkonen a BAJNOK!!! HAJRÁ FRADI!!
Én mindig, és mindenek fölött győzni akarok!!! Go Kimi Go!!Kimi Räikkonen a BAJNOK!!! HAJRÁ FRADI!!
ALien
nemrég kipróbáltam megint,és az egyik magyar szerveren vagy fél órát játszottam de nem dobott ki...de már nem tudom hogy meilyken 😊
fasz szolgáltató, ua az ip cim, saját tûzfala sok mindne megállít, (ezért nem csinálhatok sok helyen saját szervert)
ADSL 1024/128. miért?

Találtam egy Turkey pályát, Kissé át kellett írnom. Így most jó a Shoma 2006-hoz és a saját 2006-os módomhoz.
Használható !
Ami szembetünõ így elsõre: a boxutca kijárata nincs a pályára "bekötve" és a boxutca bejárata sem.
Bal felsõ kép és alsó sor középsõ kép.
De amúgy jól mûködik a pálya :-)
pedig jó lenne ha lehetne neten...
valamint eg ynagy sûrga izé villgo jobb oldalt hogy dugjak valamit a konnektorba
nem tudja valaki milyen portot kéne engedélyezni?
Turkey - 2005RH_Istanbul pályát keresek, ami mûködik is rendesen ! (amiket találtam, azoknál gond van és próbáltam mindent velük)
Légyszíves mutassatok egy jó Turkey páját (Rh 2005 -höz) !!!
Nagyon szépen köszönöm elõre is !!!
2, ez mit jelent
Onkelz racer "2002_WILLIAMS.HDV" mismatch