F1 Challenge 99-02
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
Sonkolybusz www.sonkolybusz.hu
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
Szal pls help<#help>#help> és elõre is thanks<#wave>#wave>
ezzel a sebességgel valszeg laggolni fogsz, de próba cseresznye, sztem próbáld meg😊
The only speedometer is in your head.
Totti! te hallottál gokart modról f1ch-hoz?
The only speedometer is in your head.
F1 2006 track pack
F-1 2006 basic pack
a trackl és basic pack nagyon lassan jön le, akármilyen neted van, kemény másfél óra asszem a basic és track pack külön. De megéri...szépek az autók, grafika satöbbi.
Please help!
Shoma06-os móddal tolom a championshipet, de az indianapolisi pálya betöltésekor kidob, ráadásul hazavágja a mentésemet is! Minden más pálya "jól viselkedik" és az átnevezéseket sem csesztem el(legalább is mindent úgy csináltam mint a többi pályán)... Mi lehet a gubanc?
AMD Athlon X2 5200+ (2.7 GHz) CPU I M61 PME-S2 M.Board I DDR2 800 MHz Kingston RAM I GeForce 9600 GSO Extreme 384MB VGA I 160GB Maxtor HDD I Pioneer DVD-RW I XP SP3 I
Mert szerintem szebbek. (2005 -nél is megoldható) Csak valahol eltér kicsit a pályák nyomvonala. Én inkább a szépségre megyek.
Szerintem is a 2002 -es pályák szebbek. Pl.: nagyon sötétek egyes pályáknál az aszfaltok. ...
ALien
Pályát és autót szerkeszteni zmodelerrel is lehet , de a komolyabb 3D szerkesztõ progikkal is lehet , szal nem egyszerü , egyedül egy normális pályát legalább félév megcsinálni hanem több
Vagy elég az utolsót és meglesz az összes (Pl.Season 2005 by Ralph Hummerich v1.0 Track Pack). És van-e a játékhoz szerkesztõ, amivel pályákat ill.autokat lehet késziteni és honnan lehet letölteni, ha van ilyen?
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
( nem kell ujra telepíteni, ha valamit elállítottál akkor csinálj uj profilt és minden vissza áll alapra... )
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Egy biztos, itt nem a kormánynak van baja...
Most vettem egy kormányt Logitech Driving Force EX-t. Egy gondom lenne, a kormány túl késõn regakál a mozdulatokra. Kb 10-15°-ot kell elforgatni hogy kanyarodjon. Próbáltam beállítani de nem nagyon válzotott semmit. A kormány driver fent van.
rFavtor-al is kipróbáltam, avval megy simán.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Aki a honlapunk megtekintése nélkül, most azonnal szeretne jelentkezni, megteheti azt a [email protected], MSN-en!
Amúgy ugyanolyan CTDP MOD, mint ami F1C-hez is van, csak ez az rFactor nevû játékhoz lesz ami tulajdonképpen az F1C utódja ...
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
ALien