7742
Ligák :
F1CL |
HF1L |
IndexF1 | F1CHUN |
KF1L|
VF1CL |
F1BL
---------------------------------------------------------------------------------
RH 2005 :
Base Pack 1.0
-
Track Pack
-
Hotfix
CTDP 2005 :
Base Pack 1.0
-
Service Pack 1.0
EF1 2006 :
2006 modellek RH \'05 módhoz
---------------------------------------------------------------------------------
Minden a játék letöltésére vonatkozó kérdés törölve
lesz, ha megakarod szerezni nézz utána fájlcserélőkön ( Dc++, Torrent )
lMielőtt feltennél egy kérdést, használd az oldal alján található keresőt! A felesleges, ismétlődő kérdések szó nélkül törölve lesznek!
l
-
#4916 2004 -
Silver Wolf #4915 Nem tudná valaki feltölteni valamelyik ingyenes feltöltő oldalra a monaco.mas file-t?Akárhányszor telepítem újra ez mindig hibás és csak kihagyni tudom.
Próbálkozok a Minardival de mindig meghal a motor...
Nem 2005 ben volt Baumgartner Zsolt az F1 ben? Mert nálam az RH05 módban nincs benne... -
#4914 Csáó all!
Valaki nme tudna adni nekem egy olyan képet a török renault-ról aminek az eleje teljesen felül nézetből van?
Nagyon jó lenne mert a török feetést csinálom. :D
Előpre is köszy -
#4913 Hy all!
Azt szeretném kérdezni, hogy azt hoygan tudom megoldani, hogy mivel nekem a modomban a tezstpilóták is benne vannak, hogy nekik a sárga kamera legyen?
Mert a vehicles mappában van nekem egy mas file amiben benne van a 3 kamera8piros, fekete sárga) de nem tom hogyan állítsam be hogy a tesztpilótáknak a sárgát kérje be.
Aki tud legyen szíves segíteni.
Előre is nagyon köszönöm
Üdv
Teckdeck -
#4912 honan tom torrent nélkül leszedni? -
trial3 #4911 Ez alatt a rajtsorrend beállítás alatt mit értesz? mert a játékon belül van a véletlenszerű, az 1-21ig te határozod meg, és a "selected season" amin az időmérő dönt... és itt a probléma... mert a gyengébb csapatok mind jobb időket futnak mint az erősebbek... ráadásként, még ki is mennek sokan a 3 kör lefutása után, így őket a gép hátra disqualifikálja...Vagy ha ezt máshol is lehet szerkeszteni, kérlek mond el hol... -
Malacko20 #4910 Sziasztok! Én kértem Snake és nagy köszönet érte sokat segített a munkámban! -
#4909 "pilóták értékeinek átírása":ezt hogy kell?
Amúgy RH mod (mindegyik évadnál ezt csinálja)!A rajtrácson nem változtattam semmit, szóval ettöl nem lehet ! -
#4908 Ha a pilóták értékeinek átírása nem segít, akkor javaslom a beállítások menüpont alatt a "rajtsorrend" átállítását.
Most fejből nem tudnám megmondani, hogy milyen lehetőségek vannak, de asszem létezik olyan, hogy "current season", amely mód esetén a készítők által felállított- rendszerint reális -rajdsorrendet produkálja!
Ha ezt állítottad el, akkor perpill. egy szám szerepel most ott és ez okozza a galibát.
Amúgy melyik módot használod ami ezt hozta össze?
-
tomboy84 #4907 Sziasztok!
Elképzelhető, hogy integrált vga-s laptopon nem indul el a játék? Van egy Intel 915-ös chippes laptopom és indulásnál ezt írja ki: insufficent disk swap space or virtual memory on this computer. Minimum of 150MB swap space required to run F1 Challange 99-02.
Azt étem mi a problémája, de az említett probléma nem áll fenn. Próbáltam már úgy is hogy a Windows vezérelje a virtuális memóriát és úgy is, h én adtam meg neki az értékeket, de sehogyse sikerült.
Valakinek van vmi tippje? -
trial3 #4906 Ez egy olyan kérdés amit má n is feltettem, de nem nagyon kaptam választ... Én a pilóták rcd filejait írtam át, de semmi... A midland meg a SAguri folytn elöl, a Ferrari meg a renault meg sehol... Ez igy elég -
#4905 Nemtudjátok mitöl lehet az hogy megváltozott magátol az erősorrend?( Kiscsapatok erősebbek mint a nagy csapatok,pl.:1.Midland 2.Super Aguri ... 15.McLaren 1... Renault )???
Ha valaki tudna segíteni azt nagyon,nagyon megköszönném!!!
EZEKBEN NEM TUDTOK SEGÍTENI????? -
#4904 Halee mindenki!
Ligát indítok F1 challenge 99-02-ben, aminek MF1L a neve és várom mindenki jelentkezését akit érdekel.
A Futamról:
- 100Mbit-es szerver
- MF1L 2006-os MOD, - amiben a 2006-os időmérőrendzser lesz (3 etapos)
- tesztpilóták is bennelesznek, tehát ha tesztpilóta is jelentkezik a ligába, akkor neki külön megvan az autója
- a Liga 2006. November 5-én fog indulni
- a versenyek időpontja: - amíg nem kezdődik az igazi forma 1 addig: Vasárnap 14:00-15:00 Teszt, 15:00-16:00 Időmérő, 16:00-tól Verseny
- amint elkezdődik az igazi forma1, onnantól a versenyek szombaton lesznek, pontos időpontot még nem tudok mondani
- 80%-os versenytáv lesz, 40%-os töréssel
Jelentkezni lehet: MSN-en: [email protected]
e-mail-ben: [email protected]
Az oldal címe: http://magyarf1l.indexf1.hu
Mindenkit szívesen várok!
Üdv
Teckdeck -
bandika016 #4903 Azt nem tudjátok hogy a kameranézeteket hova kell bemásolni? -
Laceee #4902 régebben valaki kérte a CTDP 2005 magyaritását, hát ezis elkészült: Innen tölthető -
trial3 #4901 De lehet leszedni xy honlapról Turkey update map-et a RH05höz...
kerss rá gógléval... :D -
#4900 Miért az Rh 05-ben nem az A1-ring van török helyett? -
bandika016 #4899 Helló!
Nem tudtok olyan Monacoi pályát ahol az új boxutca van?
Előre is köszi -
#4898 Rakd fel az rh 05-öt -
Csabikakirály #4897 hello
Feltettem az RH2004-rt szép és jó, csak kínai meg a bahreini pálya nem az hanem az A1 ring. HELP ME!!!!!!!!!!!!!! -
trial3 #4896 Hali!
Akinek kell a Honda Kínai festése, az írjon a [email protected] és átküldöm.
Saját gyártmány, nem biztos, hogy mindenkinek jó (nekem a mf1cl 2006os mod van meg, ahoz csináltam)az RH2005 ös autóra pl nem illik rá...
de a 2005ös festés meg más is volt... :P
nem tökéletes, de igyekeztem -
#4895 Nemtudjátok mitöl lehet az hogy megváltozott magátol az erősorrend?( Kiscsapatok erősebbek mint a nagy csapatok,pl.:1.Midland 2.Super Aguri ... 15.McLaren 1... Renault )???
Ha valaki tudna segíteni azt nagyon,nagyon megköszönném!!! -
#4894 Hali all!!!
Azt szeretném kérdezni, hogy nincs meg vkinek a Kínai Hondta festése és a Spyker Midland kínai festés?
Akinek megvan és oda is adná legyen szíves szólni, nagyon kellene!
Előre is köszönöm!
Üdv
Teckdeck -
#4893 Időközben ráakadtam egy oldalra és már a norton is "megengedi" a letöltést...
Termetes egy darab, majd 500 MB...
Kösz a reagálást! -
#4892 passz :( , én már nem használom az F1C-t, esetleg ha nagyon nem találod, és senki nem tud segíteni akkor este felküldöm egy uploader oldalra. -
#4891 Honnan a málnásból lehet leszedni az ETCC Evolution 2003-at? Se Blackhole, de SimWord...
csak egy linket vagy egy fájlnevet! -
#4890 Kösz!
Kipróbálom őket. -
#4889 hát így ránézve, nem sorrendbe(!) szedve:
- ETCC evo
- PCC (Porsche Carrera Cup)
- Prototype C
- SCC (SportsCarChallenge) ez szvsz a (talán) legigényesebb, van benne prototype, GT és NGT osztály is...és még rengeteg érdekes dolog.
-
#4888 Hali!
Tanácsot szertnék!
Blackhole-ról szedtem le 1 módot (BMW M3 challenge), s relatíve tetszik is(bugos rendesen, de remek élmény). DE, van ott még vagy 70 féle mód, de lövésem sincs melyiket érdemes kipróbálni. Valakinek van "nagyonbejöttpróbáldkifeltétlenül" módja? :)
Leginkább 2 üléses módot próbálnék ki, de nem szeretnék 3 napig töltögetni/ próbálgatni... Please help! -
#4887 Köszy Totti!
Olyan képed nincs ami teljesen felülről mutatja az elejét? -
#4886 -
#4885 Kösyz szépen Totti!
Ez hatalmas segítség volt!
Esetéeg ha még egy oylat is tudnál ami oylan szögből van amin jól látszik az oldala is azt megin csak megköszönném :D
-
#4884 Ollé! -
#4883 1
2 -
#4882 az imageshackos képek nemjelenik meg, csak a címet másold be, de ne url-ként meg se link-ként, csak sima üziként :] -
#4881 Hali all!
A Renault Török festésén dolgozom, de sajna nem találtam oylan képet amin az első szárny és az autó elején lévő festés jó nézetben( azaz felülrül) látszódik. :(
Ezért szeretném kérni a segítségeteket, hogy ha valakinek lenne oylan vagy talál oylan képet ahol ezek a részek jól úgy látszódnak az legyen szíves jelezze!
Amúgy így állok a képpel most
A segítséget előre is köszönöm!
Üdv
Teckdeck
-
#4879 F1 Seven Mod v2.0 -
trial3 #4878 A pilótával meg csomót trükköztem... Ami a kocsiknál megy (hogy a pálya mappájába bemásolom a kocsi festését és automatikusan azon a pályán az van) a pilótával nem mükszik... Melyik modban van külön pilóta? mer ott szétnézek...
-
trial3 #4877 Próbálok csinálni egy saját szezont...
csak a kocsik festését, meg a pilótákat akarom átnyomni, és sikerült is próbaként egy új csapatot, + a hungaroringet összerakni... Az egyetlen bibi, hogy vmiért a boxban nincs a falon csak a nagy feketeség... Pedig a TEAM.mas-ban még van is "ferrarigarage.bmp"(abból csináltam csapatot)de nem tetszik neki vmi... a kocsit megjeleníti, de a box fekete... Ezt hol lehet variálni? -
#4876 Lehet hogy meglehet, én az rFactor-ban csináltam már hasonlót,..azaz pályánkénti szabályokat ilyesmit.
De itt már nem emlékszem. :(
Sajna nincs fent, de a RH-CTDP moddokat érdemes átnézni, ha ők megcsinálták akkor valszeg meglehet annak a mintájára.