F1 Challenge 99-02

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gyocsika
Szóval a kkor ez a mod jó single be is?

:S....én nemtom, nekem simán kicsomagolta, minden gond nélkül...esetleg próbáld meg mégegyszer letölteni és úgy...

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

ZAZ
Sziasztok.Letöltöttem a 2006-os módott amit belinkelt Dexantreal csak az az egy próblémám van hogy mikor letöltötte kiakarom bontani a bsicpacot és nem engedi mert azt irja ki hogy sérült file vagy nincs kibontható fálj.Kérlek segítsetek ha tudtok.Köszi.

Sonkolybusz www.sonkolybusz.hu

Gyocsika
Na most kezdtem el letölteni a 2006 os mod ot remélem jó lesz mert a shoma mos az akadozott!!

ja..sztem

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Ez is az RH 2005-re epul?
single és multi,de nekem nem megy a multi,mer hibát észlel és leáll:S

Gyocsika
Ez csak neten használható? Simán nem?

az nem F1-s játék , F1 99-02 Challenge
Jeff Gordon
rFactor.

The only speedometer is in your head.

hali! PC-n mi a legújabb F1es játék??
Na, nekem meg kéne1kis help<#help>. Az a gondom, hogy most lett elegem ebbõl a "2006modbólhogy nemenged felszerverre" és újra aakartam rakni az egész F-1 géjmet...uninstall ikonra kattintok mappán belûl - mivel újra lett rakva a gépem és meglett mentve1része újra rakáskor, ezért programok telepítése és törlése lsitáján nincs fenn - de nem reagál semmit:S....így nemtom újrateelpíteni.

Szal pls help<#help> és elõre is thanks<#wave>

ha arra gondolsz,amit én linkeltem be, akkor válaszom: nem. Nem észleltem semmi felûlírs dolgot......még

ZAZ
Kösz a 2006 módnak a címét.Csak még egy kérdés.Nem az rh 2005-öt írja felül?Mármint autókat meg a pályákat.Elõre is kösz mindent.

Jeff Gordon
az kevés lesz szerintem.
ezzel a sebességgel valszeg laggolni fogsz, de próba cseresznye, sztem próbáld meg😊

Sziasztok. Ahhoz, hogy online-ban lehessen gamelni milyen sebességû net az ajánlott? Nekem sajna 192 kbit sávszélességû van csak <#szomoru1>

Jeff Gordon
igen ez engem is érdekelne.
Totti! te hallottál gokart modról f1ch-hoz?

Hi. Nem tudjátok véletlenül hogy Jacques Villeneuve új zenéjét (accepterais-tu) esetleg honnan lehetne leszedni (mármint a teljes hosszúságú zenét)?
nemtom:S...1csomó msn-es haverom új ligába ment,követtem õket és mondták,hogy ott ezt kell használni..de nemtom hogy..3-n vagyunk már a ligában,akiknek nem megy a multi dolog:S....

Gyocsika
Ez milyen mod új?

laci 700
Ehez a játékhoz van Gokart mód?

F1 2006 Multiplayer MOD v1.1

F1 2006 track pack

F-1 2006 basic pack

a trackl és basic pack nagyon lassan jön le, akármilyen neted van, kemény másfél óra asszem a basic és track pack külön. De megéri...szépek az autók, grafika satöbbi.

ZAZ
Én nem tok semmit.Nekem meg akkor az lenne a kérdésem hogy honnan lehet letölteni.

leszedtem1 2006os modot nem a shomat...van normális basic és track packje...de mikor multiba megyek1szerverre leáll azzal, hogy hibát észlelt..na de mit és hol meg miért?:S valakinek megvana mod és tudna segíteni ebben?:S

Cairass
Hy!

Please help!
Shoma06-os móddal tolom a championshipet, de az indianapolisi pálya betöltésekor kidob, ráadásul hazavágja a mentésemet is! Minden más pálya "jól viselkedik" és az átnevezéseket sem csesztem el(legalább is mindent úgy csináltam mint a többi pályán)... Mi lehet a gubanc?

AMD Athlon X2 5200+ (2.7 GHz) CPU I M61 PME-S2 M.Board I DDR2 800 MHz Kingston RAM I GeForce 9600 GSO Extreme 384MB VGA I 160GB Maxtor HDD I Pioneer DVD-RW I XP SP3 I

Hát igen Én a saját 2006 -omnál ahol van, ott a 2002 -es pályákat használok.
Mert szerintem szebbek. (2005 -nél is megoldható) Csak valahol eltér kicsit a pályák nyomvonala. Én inkább a szépségre megyek.
Hát nem hinném, hogy © np #4179 nála lenne hiba.
Szerintem is a 2002 -es pályák szebbek. Pl.: nagyon sötétek egyes pályáknál az aszfaltok. ...
akkor nálad van a hiba
Felraktam a 2005-ös track packot, de ennél egészen másképp néznek ki a pályák sokkal rosszabb a grafikájuk mint a 2002-nél.
up ...lekerült a topik az elsõ oldalról <#szomoru1>
letöltötem aszt a zmodelert hogy tudom abba az f1 autot berakni és alakitani rajta

ALien

Connew Racing Team 2002

Download:Itt
RH 2005 : Base Pack 1.0 , Track Pack , mind a kettõ kell
Pályát és autót szerkeszteni zmodelerrel is lehet , de a komolyabb 3D szerkesztõ progikkal is lehet , szal nem egyszerü , egyedül egy normális pályát legalább félév megcsinálni hanem több
hinar
Olyan kérdésem lenne, hogy milyen sorrendbe kell az pályákat ill. a modelleket instalálni az alapjátékhoz?
Vagy elég az utolsót és meglesz az összes (Pl.Season 2005 by Ralph Hummerich v1.0 Track Pack). És van-e a játékhoz szerkesztõ, amivel pályákat ill.autokat lehet késziteni és honnan lehet letölteni, ha van ilyen?

Istencsászár
Akkor valami szoftveres a gond, meglepõ módon. ( rakd ujra a drivereket és a gémet is ha nem megy )

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

cselt
Nekem olyan gondom lenne, hogy játszottam neten és a kormány egyszercsak elkezdett rakoncátlankodni. Gondol egyet és hirtelen félreránt az egyik irányba, kigyorsításoknál néha megakad a gáz és kicsit visszaesik a fordulat, a váltások sem mennek tökéletesen nehezen veszi õket van mikor egyszerre kettõt vált. Kérdem én mitõl lehet ez? A kormánynak sztem nincs baja mert másikkal is kipróbáltam és ugyanezt produkálta.
Istencsászár
Állíts a Dead Zone-on ( holtjáték ) valószínü amitt...

( nem kell ujra telepíteni, ha valamit elállítottál akkor csinálj uj profilt és minden vissza áll alapra... )

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Zsizsi34
elõször nekem is ez volt, ezt elvilveg a játékban tudod beállítani (hogy hogy azt konkrétan nem tudom, de nem olyan nagy a beállítás menü, hogy ne tudnád megkeresni). Ha ott nemtalálsz semmi erre vonatkozót, akkor telepítsd újra a játékot, és próbáld meg akkor. Ha akkor sem megy, akkor nemtudom mi a baj.

Egy biztos, itt nem a kormánynak van baja...

Hi!
Most vettem egy kormányt Logitech Driving Force EX-t. Egy gondom lenne, a kormány túl késõn regakál a mozdulatokra. Kb 10-15°-ot kell elforgatni hogy kanyarodjon. Próbáltam beállítani de nem nagyon válzotott semmit. A kormány driver fent van.
rFavtor-al is kipróbáltam, avval megy simán.

Zsizsi34
a ziternetrõl

...egyébként nicht warez!!! ezért büntetõpontot kéne adni!

akyyy
bolt polcáról!

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

volna 1 kérdésem: a GP4-et honnan lehet leszedni.
Zsizsi34
ezt a kocsit a ctdp, vagy az rFactor tette ijenné?
...csak mert nagyon állat!

lac coo
Igen , ez hasonlít a Forme1-re 😊)

Amúgy ugyanolyan CTDP MOD, mint ami F1C-hez is van, csak ez az rFactor nevû játékhoz lesz ami tulajdonképpen az F1C utódja ...

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Egész visszajátszásoknál hogy lehet beállítani hogy lehessen látni a kezelõi felületet,tehát hogy ki hanyadik,stb...?
te sasszem ez egy Minardi
Gyocsika
Errõl még nem is hallottam olyan ez mint a forma 1?De nagyon jóll néz ki!

mivel lehet videot késziteni ebben a gameba a replayt mivel lehet össze vagni???

ALien