F1 Challenge 99-02

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zsolti9014
azért sok, mert ez kb. az új ára volt. amúgy a game mindent megér 😄

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
az tényleg sok érte, én úgy tudom, hogy nem baj, ha nem eredeti

Hajrá Magyarország!

Sziasztok,

tört játékkal is lehet indulni a ligában??? Eredetit sehol nem találok, csak 40-50
Euróért, azt meg kicsit sokkal érte😊

köszi
lac coo
Mi van elírva rajta ? 😊)

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Tomo15
Tényleg el van irva<#banplz>
3 év alatt nem tûnt fel nektek hogy el van írva a topic címe? 😛 megszenvedtem a keresõvel mire végül a 99-re ide jutottam 😊

Gyocsika
4186 hozzászólás

Istencsászár
van 2006os mod?<#rolleyes><#fejvakaras>

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Gyocsika
Miért lehet az hogy a 2006 os mod ban a FERRARINÁL a visszapillato tükrök nem az autón vannak hanen a levegõbe és TV kamera nézetbe pedig nincsen kijellezve semmi az LCD kijelzõn

Istencsászár
Ha te tudnád hányszor másolták le az F1CL oldalát ezek +azok, innen+onnan 😊)) egy kezemen nemtudom megszámolni.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

arty
nem lehet h csak kölcsönvették? 😉

Forza.

Dark05
Hát ez szép ha már itt is ez megy

én már nem tudom követni hányan lopták el az F1CL oldal dizájnját <#ejnye1>
Istencsászár
F1CB2 , F1 Racers

mi ebben a közös? igen talált sikeresen leloptátok az oldal desingjét... szánalom erre mást nemlehet mondani

morfeusss
Aki szeretnék átélni a száguldó cirkusz világát, kiprobálni magukat mások ellen, a jobb és elönyösebb pozíciókért harcolva, szervezett körülmények között azok jelentkezését várjuk! Röviden pár szó a bajnokságról! A Bajnokságba összesen 24 fõ részvételét tudjuk biztosítani illetve Tartalék pilóták jelentkezését is elfogadjuk, olyan embereket várunk akik jártasak az ilyen téren, ezalatt azt értem hogy az autót a pályán tudja tartani; nem cikázik; és normális keretek között versenyezz! Mivel az ilyen nagy társaságokhoz szerver szükséges így a liga nem ingyenes! A szervert Mozso (hf1l) ligavezetõtõl béreljük! Aki szeretne utána járhat nincs semmi átverés! A nevezési díj egy évre : - Teljesjogú pilótának 3000Ft/fõ/év ; - Tartalék pilótának 2000Ft/fõ/év. Ez a költség magában foglalja a szerverbérlést; és az évvégi kupákat!

Jelentkezni a következõ email cimen lehet:
[email protected]

Sziasztok!
Pár hete(hónapja?)olvstam vmelyk fórumon,hogy nagyrészt készen van a Seven Mod Part2.Nem tudjátok megjelent már valahol,vagy még mindig készül?
Hello
Felraktam a játékot,meg crackeltem,semmilyen kiegészítõt,modot nem tettem fel,és mégis játék közben lefagy a game percekre és aztán újra megy .Ennek mi lehet az oka?
Erõss gépem van tehát ez nem lehet a baj.
Pl vga:6600

\"A jövő nagy csatáit a páncélosok fogják megvívni.\" Heinz Guderian a páncélosok atyja 1936

Gascoigne
<#eljen>

Ps3 ID: Gascoigne74

Istencsászár

arty
sztem a hozzáállásod elavult 😊 nem a cim utáni évszám a döntõ egy játék minõségérõl 😉

Forza.

Van valakinek valami franko beallitása a 2006os modban az összes pályához???
Istencsászár
Valaki igényes valaki nem kb igyvan ennél is. Aki sínautóra és arcade kocsikázásra vágyik az játszon Ps2õn f1 2006al akár, aki valóban szeretné átélni egy F1es kocsi vezetését azt játszik F1 Cahallengéval 2005ös moddal. Elavult? sokkal szebb mint a ps2es verziók ha neked ez számít.

UltimateGamR
nemtom de ez egy elavult játék , én PS2n a F1 2005tel toltam most meg az F1 2006tal , mentem is tolni !

P4 2,6 GHz | 768 DDR2 ram | LeadTek 6800 Ultra 256 DRR3

Sziasztok!

Nézzétek meg ezt az oldalt:Elõre F-1

Adatok a forma-1 világából.

Elkészûlt a Connew 2002-es modell B-változata.

Download:Click
Gyocsika
van egy ilyen 3 mb safety car mod mit kell vele csinálni?

Shoma 2006 -hoz csináltam müködõ Török pályát.
Ha szépen megkér valaki, más 2006 -os módhoz is megoldhatom. (Ahol nincs.)
Nekem sincs nagy gondom a Shoma 2006 -tal.
Jól müködik.
Nem tom miröl beszéltek nálam megy a soma mod és hibátlan nagyon jo a grafikálya.
Istencsászár
INeedspeed, fogalmazd meg ujra, mintha komolyan gondolnád a szándékot és nem egy kámikáze tizenéves gyerek képét mutatja.!

warass
1000000000 kösz Zsolt01!<#worship>

warass
Légyszi írjátok meg hol találom a török pályát az RH2005 trackpackhoz,
mert így A1 van helyette, ugye...CDTP-vel még nem játszottam, a 2004 nekem
befagy a 2005-el érdemes próbálkozni? Megközelíti az RH mnõséget? Netán jobb?<#wink>

nem
Shevchenko
Sziasztok!Onlinéhez szügséges az eredeti játék?

FORZA MILAN!!!

ZAZ
Az f1col.try.hu-s ligába nem kell semien mód az rh 2005-tel játszunk.Ha minden igaz már csak egy hely van.Tehát gogogo.

Sonkolybusz www.sonkolybusz.hu

Gyocsika
f1col.try.hu lévõ liga ?

Milyen liga?ingyenes,fizetõs, ilyen mod?több info...

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Gyocsika
Azt akarom kérdezni mi kell hozzá hogy lehessen játszani milyen mod ?

Gyocsika
Miért lehet az hogy a 2006 os mod ban a FERRARINÁL a visszapillato tükrök nem az autón vannak hanen a levegõbe és TV kamera nézetbe pedig nincsen kijellezve semmi az LCD kijelzõn!

cselt
Bizony gyertek gyorsan mert már csak 2 szabad hely van és utánna indul a liga.
ZAZ
f1col.try.hu vagy f1col.gepe.hu.Egy 8 személyes liga.Már csak 2-hely van úgy hogy startoljatok rá hamar.

Shevchenko
Nemtudjátok ez mitöl lehet? ! C:\Documents and Settings\Varga Sándor\Asztal\if1l2_mod2_2006.zip: Nem nyitható meg if1l2_mod2_v1.0.exe
A folyamat nem fér hozzá a fájlhoz, mert azt egy másik folyamat használja.

FORZA MILAN!!!

cselt
Már meg ne haragudj de ez hogy jön az F1 Challenge játékhoz? Mert sztem elég messze áll egymástól a két dolog...
Csaó! Látogassatok el a www.mufan.try.hu -ra! Naponta többször früssülõ igényes MANCHESTER UNITED-es weboldal!Temérdek képpel, válogatott videókkal, megannyi érdekességgel szeretett klubunkról! Naprakész hírek, igazolási pletykák és megannyi extra! Ha felkeltettem az érdeklõdésed, nézz be, nem bánod meg! Ne habozz, akár fel is kerülthetsz a weblapra ha elküldöd a UNiteddel kapcsolatos személyes fotóidat! Ne késlekedj, mindenkit szeretettel várok! u.i.: GLORY MAN.UDT.!!! üdv: nisT
Valaki be tudna tenni egy Cockpites kepet? thx
ZAZ
Hellósztok.Kösz a segítséget.Letöltöttem újra és kitudtam telepíteni.Köszi szépen mindend.

Gyocsika
Nagyon király ez a mod nem is akadozik mit a soma mod ez annál 1000* jobbb!!!!!!!!!!

laci 700
Tölsd le újra nekem is ez volt.

singlebe tuttira yo,csak multiba vmiért nekem nem.......

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!