F1 Challenge 99-02
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
tört játékkal is lehet indulni a ligában??? Eredetit sehol nem találok, csak 40-50
Euróért, azt meg kicsit sokkal érte😊
köszi
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Jelentkezni a következõ email cimen lehet:
[email protected]
Pár hete(hónapja?)olvstam vmelyk fórumon,hogy nagyrészt készen van a Seven Mod Part2.Nem tudjátok megjelent már valahol,vagy még mindig készül?
Felraktam a játékot,meg crackeltem,semmilyen kiegészítõt,modot nem tettem fel,és mégis játék közben lefagy a game percekre és aztán újra megy .Ennek mi lehet az oka?
Erõss gépem van tehát ez nem lehet a baj.
Pl vga:6600
\"A jövő nagy csatáit a páncélosok fogják megvívni.\" Heinz Guderian a páncélosok atyja 1936
P4 2,6 GHz | 768 DDR2 ram | LeadTek 6800 Ultra 256 DRR3
Ha szépen megkér valaki, más 2006 -os módhoz is megoldhatom. (Ahol nincs.)
Jól müködik.
Itt is vannak, de nem próbáltam itt.
mert így A1 van helyette, ugye...CDTP-vel még nem játszottam, a 2004 nekem
befagy a 2005-el érdemes próbálkozni? Megközelíti az RH mnõséget? Netán jobb?<#wink>#wink>
Sonkolybusz www.sonkolybusz.hu
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
A folyamat nem fér hozzá a fájlhoz, mert azt egy másik folyamat használja.
FORZA MILAN!!!
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!