F1 Challenge 99-02

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok!

Ha valaki el tudná küldeni az alapjáték F1 Challenge 99-02 Options mappájában található F12K2.osc fájlt, az legyen szíves küldje el az [email protected] e-mail címre! Köszönöm szépen!

Freedom88
de az vasárnap volt😊

T.T.

Aki nemrég kezdett el F1 Challengezni, de szeretné magát kipróbálni egy ligában, és szeretne fejlõdni, vegyen fel msn-re ([email protected]).
Lehet, indítok majd egy ligát, csapatfõnökökkel. 😊 De még nem tuti.

GyaxyBoy
Nem találom sehol az RSDG "test" pályát! Valaki el tudná küldeni nekem, vagy dobna egy linket? Köszönöm!
kz
de ehez is tudnom kéne, hogy milyen verzióval érdemes.

Ez az aláírás helye. Ide mindenki okos dolgokat írogat.

kz
végül is nem fontos, hogy liga legyen.
elég ha összejön a csapat.
mondom, én pl minden hétköznap ebédidõben ráérek.

antijuve
Szia!
Fogalmam sincs mi a legnépszerûbb mod manapság,nem nagyon játszom F1C-t

Ami a ligaidõpontokat illeti:lehet hogy van olyan😊.De ritka mint a fehér holló,ahogy szokták mondani.
Én még nem láttam délelõtt kezdõdõ ligát (kivéve az INDEX-eseket).Jobbat nem tudok,minthogy keresgélsz.

ups and downs

kz
próbáltam visszaolvasni, de nem leltem amit kerestem.

töltöttem le egy F1CH2007 -et, de nem tudom milyen verzió. szólóban jó, de online nem megy. látok hosztokat, de csatlakozáskor kilép.
gondolom nem jó verzió.
mi jelenleg a legnépszerûbb mod?? gondolom azzal majd tudok online tolni.

a másik, hogy látom, hogy sok liga van. és ez jó. de gondolom mindegyik délután, este megy. olyan nincs ami pl ebédidõben van? mer nekem lenne rá igényem.

Van magyarosítás a F1 Challenge 2007 Olimpus F1CRC-hez?
antijuve
szivesen.sok sikert

ups and downs

THX ok majd próbálkozom, a 2 variációval
antijuve
azért mert be van kapcsolva a mechanikai hiba
1.vagy kapcsold ki a mech hibákat
2.vagy csinálj olyan setupot ami kibírja a megpróbáltatásokat (motorra vonatkoztatva:vedd feljebb a hûtõ méretét,és lehetõleg ne pörgesd túl a motort nagyon)

ups and downs

persze az F1 2007 challenge-rõl van szó
Hy All!
Lenne egy olyan kérdésem, hogy miért van az, hogy folyamatosan elfüstõl a kocsim a játékban? kb 1-2 kört tudok menni mikor megjelenik valmi jel a monitor jobb felsõ sarkában, aztán nemsokára elfüstõl a járgány!
Miért van ez?
Zsolti9014
nincs mit, remélem hasznát veszed!

Hajrá Magyarország!

kz
köszi

Minstrel
ja elfelejtettem, hogy Silverstone-ról van szó😊

http://topgearhungary.blogspot.com/

Minstrel
rh2004-hez tudtok valami penge beállítást billentyûzetre? mert emacf1-en fórumban irják, hogy 1:08-at is tudtak menni, de semmi setup vagy hotlap nincs fent.
a findthelimits meg nem mûködik most éppen, eddig 1:12.6xx-at sikerült mennem, de többiek vidáman nyomják az 1:11-eket és oda kevés már ez.

http://topgearhungary.blogspot.com/

Zsolti9014
az elõzõ hozzászólásomat neked szántam.

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
ITT találsz többet is

Hajrá Magyarország!

antijuve
Szia!Sztem nézd meg a GP3 topikban.Én ott láttam vmi linket,amin elvileg patch meg crack van,bár az a hsz már 6-7 éves.

Sajnos többet nem tudok mondani.Nem igen játszottam ezzel a játékkal.

ups and downs

Hellosztok!!!
Nagyon kéne a segicségetek met most töltötem le a Grand Prix 3-mat és kéne hozá egy krek keresek de nem találok aki talál egyet az szóljon nekem itt az e-mail címem:[email protected]

Köszi!!!

Mind a harom(Base Pack 1.0, Service Pack 1.0, Service Pack Fix)benne van egy csomagban.

Zsolti9014
ja, az utolsó linken, ha végignézegeted az oldalakat 1-5-ig, ott lesz egy csomó pálya, olyan is hogy 300-as pályagíûjtemény.

sajnos azt hogy hogyan kell autót-pályát betenni, mgadnak kell kitapasztalni, mert már nem emlékszem.

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
sajnos a cd nincs még meg, lehet nem is lesz, de:

2007-es szezon (csak autók)

Editor a játékhoz, ha emlékezetem nem csal, ez szükséges ahhoz, hogy bármit is betegyek a játékba.

IITT pedig nézelõdhetsz, van sok más.

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
okés, megpróbálom megkeresni, aztán majd leírom, hogy mik vannak, és azokból válogatsz, ami olyan azt feltöltöm. remélem meglesz, mert régen láttam már azt a lemezt.

Hajrá Magyarország!

Hello!

EZ most a CTDP 2005 F1CH-hez? Mit jelent az, hogy allinone, Standalone? Mi a kulonbseg a ketto kozott? Koszonom!)

kz
õõõ...
akkor....
várom, hogy megleld!

Zsolti9014
a Microprose félére gondolsz?
mert ahhoz autófestések + pilótanevek azt hiszem 2005 vagy 2006-os van nekem, meg egy csomó pálya, nem a legújabbak, de van egy csomó cuccom ahhoz a játékhoz, csak a cd-t kellene megtalálni.

Hajrá Magyarország!

antijuve
én nem tom

ups and downs

kz
tudom, hogy ez nem az a topik... de hátha tudjátok.
F1GP2-höz megvannak a 2008-as pályák? ha nincs, akkor mi az utolsó elérhetõ évad?

Zsolti9014
azt hiszem megoldottam, ha mégsem, akkor még írok. 😄

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
Tudnátok nekem segíteni?
A BTCC 93-94 modot keresem, de csak halott linket találtam.
Ha valaki tud segíteni, azt elõre is nagyon köszönöm!

Hajrá Magyarország!

A pályák .SCN fájljában hivathozások vannak, olyan, mint pl.: MASFile=CDB.MAS
Nah oda kell beírni a mód masfájl hivatkozásait,
vagy pedig hiányzik egy fájl (néha meglehet, ilyen is szokott lenni).

Elsõnek az elsõt próbáld meg, ha így sem megy csak utána nézd meg a mód (autó)fájljainak hivatkozásait.
üdv mindenkinek!
Valakinek megvan a PannoniaRing f1ch-re? Fontos lenne.
Jeff Gordon
az a baj azzal a honlappal,hogy általában mindent extrára,vagy uw-re vagy freewebre raknak,tudom is én,és egy idõ után nem elérhetõek.két lehetõség van,vagy tárhely hiány miatt õk törölték(az azért problémás,mert akkor a honlapon olyat mutatnak,ami nincs is..) vagy az egészet a szolgáltató törölte,második valószínûbb.

rossz hír,hogy mateka oldalán sincs fent,tehát majdnem biztosan lehet mondani,hogy sehonnan se tudod leszedni.

The only speedometer is in your head.

ShoMateka Mod 2007 Final Version-t honnan lehetne letolteni, mert a gphungary-n nem elerheto?

GyaxyBoy
Sziasztok!

Nem találom sehol az RSDG "test" pályát! Valaki el tudná küldeni nekem, vagy dobna egy linket? Köszönöm!

[email protected]

(rákerestem a fórumban, de a link már nem él, ami meg van ott adva :S )
Szeretném feltelepíteni a SporCarChallenge-et, és valami telepítési üzenetet ír ki. (valami .NET 1.1.4322 kellene neki)
Kell hozzá ez?
Ha igen, valaki küldje át!

Vagy ha nem így kell föltelepíteni, akkor hogyan kell?
laci 700
Vistán nem megy sajnos az alap játék... De a Birkuc mód elméletileg megy vistán is! még nem próbáltam csak XP-n...

oneal1
hali!

az lenne a problémám hogy akármilyen módot teszek fel a játékhoz, nemtudok velük játszani mert mikor töltené be a pályát akkor kilép a játékból...

Vistám van ha ez számit valamit

!Forza Ferrari!

Hát tényleg kiábrándito a PDK2008!!!!!!!
antijuve
miket nem tudsz vazz

ups and downs

Jeff Gordon
elég egyszerüen.angolosítást kell keresned a neten vhol.két txt fájl asszem,egy telem.txt és egy game.txt

viszont általában ezekhez a modokhoz patchben kiadják az angol nyelvet,általában rar formátumban😊

Hi,

Nekem megvan ez a PDK, de a nyelv az spanyol. Valahogy átlehet állítani angolra?

leho94
Ne várj sokat 😊

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"

Azért keresgéltem a neten és találtam valamit!
PDK2008:
http://dodownload.filefront.com/9703045//ae6b60cd2b1792fe032681c5d7a3e2587492659caef4309ccf8955bbd8e93826ff7eb7cb6974cf41
Most kezdtem el letölteni nem tudom ,hogy milyen!!!!
Jeff Gordon
nyugalom,nemsokára lesz f1rft-bõl átkonvertált 2008 mod f1c-re,másfél-két hónap max azt mondják,az már normális is lesz állítólag.

ilyen "budget" modokkal meg nem érdemes próbálkozni,mert amit ilyen hamar kiadnak,az tutira nem vmi nagy szám

antijuve
részemrõl nincs

ups and downs

Hello!
Vannak akik már használják a 2008 F1 pit-lane modot!
Ezt honnan lehetne letölteni!
Van ötlet?