F1 Challenge 99-02
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
My CPU: AMD Athlon 64(tm) 3200+,2GB DDR Ram,Ati X1600Pro 512Mb, Genius 5.1(hangfal)BenQ FP737s-D 1W(80Gb)2W(120Gb)
ALien
ALien
Rajt sima volt, aztán csak elõre mentem, hátra már nem<#hehe>#hehe>. 10-dikrõl indultam, a rajt után 6-dik voltam már és a 4-dik helyen lévõ Rubens Barrrichelllo megelõzése pici gondot okozott. Pár körön át jókat csatáztam vele<#finom>#finom>, aztán megelõztem és egy-két körre rá Fisichellát is. Ezután volt egy kis hézag, - 5 mp - én és M.Schumacher, valamint Mika Hakkinen között. Felment 6-ra is, de kemény hajsza volt. Egymásnak adogattuk a gyors köröket. Egyikben egyszer M.S. is futott egy gyorsat és pár tizeddel én mentem jobbat ugyanabba a körben...végül utolértem õket az utolsó 3 körben és egy lekörözendõ bojnak köszönhetem az elsõ helyett. 4-n voltak, egyik stewart elsõ leszorító szárny nélkül, Michaelék ott totyogtak körülöttük én meg egyik kanyarban elzúgtam Michael, majd Mika mellett aki az egyik Saubert akarta lekörözni és a Saubert is magam mögött hagytam. Nyertem ezzel olyan 1 mp, 1,5 mp-t kb. Aztán õk beragattak és 3mp-re duzzasztottam, majd tartottam és nyertem<#hawaii>#hawaii><#eljen>#eljen>.
Nagy volt, sry, gondoltam leírom így örömömben<#hehe>#hehe>
Rajt pillanat - pirossal bekarikázott autóval voltam én:
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
ALien
.: mobilize.hu :.
Ezt produkáltam idõmérõ utolsó negyed órájában a minardival<#hehe>#hehe>
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
Sonkolybusz www.sonkolybusz.hu
NA Live 2006=NBA Live 2006
- tervezhetnél magadnak egy saját pilótát. Szó szerint. Te döntenéd el hogyan nézzen ki, születési hely, év idõpont, akkor tetoválások, óra, szemüveg, hajviselet minden ami kell és ezután választanod kéne a számtalan kategória közül, ami Forma-1 világáig vezet majd. Gokart is benne lenne természetesen. Ja és akár az is megoldható lenne, hogy fiatalként, akár gyerekként kezdje az ember és úgy kûzdje fel magát
- Egy, a mostani mezõnybõl meglévõ "kis pilótát2 választanál és vele kéne végig menni a ranglétrán. Michael és a nagyok mondjuk egy ilyen sikeres végig kûzdés után válnának elérhetõvé, hogy ne rögtön a csúcson kezdjünk
Ezután, akárhogy is választasz a kettõ közül, nem a verseny pályán találod magad, hanem egy újabb menübe, ahol a számtalan menedzser közül választhatsz. Mindegyik rangosorolva lenne, hogy milyen kvaliberû menedzserek is õk, mondjuk A+ a kíváló, A a jó A- a már nem annyira jó és így tovább(NA Live 2006ból vettem az ötletet) és lenne egy ilyen kis hordozható laptodot, ahol rendezgethetnéd a dolgaid, tartod a csapattal a kapcsolatot, a menedzsereddel és a többi és a többi. Az elején természetesen francokat kapsz te A3-os menedzsert, hisz kinek kell egy kezdõ, nem igaz? Mondjuk olyan E szintût kapnál, vagy C-t, ha nagy tehetség. Ez vonatkozik az újoncra, természetesen, ha Forma-1-es pilótával mész, ott picit könnyebb a menedzser választás.
Ha ez megvan és újonc vagy, saját magad álltal kreált versenyzõ, akkor kategóriák közül kell választanod. Célszerû gokart, vagy GP2, ezeket a gép ajánlja neked, de mindemellett a világ összes autó sport kategóriája benne lenne (NASCAR is, hogy akár F-1-bõl kilépve ott versenyez, vagy onnan kerülj ide lsd: Montoya) és, ha kategóriát választottál, akkor megint csekkold szépen a laptodod. Azt had tegyem hozzá, hogy midenddig még mindig menüben vagy, autót nem láttál. Most a feladatod az, hogy az adott kategóriában csapatot szerválj magadnak, méghozzá valami középmezõnybelit, ha lehet. Jók persze, hogy nem figyelnek fel rád, kivéve, ha nagy tehetségnek örvendsz. Ezután meghívásokat kapsz pár napon belûl - mert lenne egy naptár is és ott belennének jelölve a dolgaid - és, ha azokon jó lszerepelsz, a csapatok felfigyelnek rád és itt most picit állj. Minden teszt során a teljesítményedhez mérve kapnál bizonyos skill pontokat, amiket te magad eloszthatnál, mint pl gyorsulás, agresszió és atöbbi. Csak ötlet...ez alapján válnál erõssé. HA elosztottad jobb leszel, a következõ meghívásos teszteken jobban teljesítesz, jobb csapatok fognak megkeresni e-mailben, személyesen akár.
Ha sikerült csapatot választanod, akkor jöhet a számtalan szponzor az autódra, overálodra, sisakodra. Én azt javasolnám, hogy szintén - mint a kategóriák - a világ lehetõ legtöbb szponzora és minden szinten (üdítõ,kaja,ruha,cipõ, mittoménmi,vágjátok) kerüljön be, hogy minél több közül választhas. Persze itt se rögtön pl Nike-t szerzõdtetsz vagy mi a szösz, hanem kis szponzort.
Végre ezekután kigurulhatsz az elsõ tesztelésedre, ami már újdonsült csapatodban történik meg. Igen tesztelés, nem verseny. Ugyanis úgymond off seasonba vagy, egy, a te általad kiválasztott kategória lefutott idény végén és most megy minde elõrõl. Csapattársaiddal kell tesztelned hónapokon kerezstül - persze lehet picit gyorsítani a sebességet, átugorni néhány tesztnapot, vagy az egészet - és beállításokat találni magadnak. Ha ez megvan, akkor végre megkezdõdik a szezon a többi csapattal és az õ versenyzõikkel.
Itt is, mint az F-1 Challenge 99-02-be lehet nehézségi szintet választani, pilóták agresszióját, ügyességét felturbózni a szinteken belûl, avagy lebutítani - szezon közbe is, bármikor, kivéve verseny alatt - és a verseny alatt akár bekapcsolni is lehet, elérhetõvé válhat a tv-s közvetítés is. Két angol kommentár lenne, egy Palik féle és egy kissé csendesebb stílusú. Szerintem ez lenne a jó felálás. Szerintem. Aztán persze kiváló grafika, de ugyanakkor nem igényelne a játék egy atomkirály gépet, hanem elfutna gyengébbeken is a játék.
Verseny alatt a mechanikai hibák a valóságnak megfelelõen gyakrabban jönnének elõ - Ha Forma-1-ben vagy, akkor úgy, mint most McLarennek többször lenne, Ferrarinak kevesebbszer, de nekik is lenne, mert õk se hibátlanok, tökéletesek.
Minden verseny után lenne egy rövidke interjú, ahol megkérdeznének téged is, hohyan vélekedsz a futamról. Akárhányadik helyen is végeztél. Itt némi angol tudás szükségeltetik ugyebár, hisz a játék angol lenne, s késöbb lehetne magyarosítani is akár. Így lenne állandó média, botrányok is akár, pletykák és a többi. Gondolom nem kell folytatnom. Értitek úgyis.
A verseny után is, csakúgy, mint a teszteken, amikor csapatot kerestél, teljesítményedhez mérve kapod folyamatosan askill pontokat. Év végén meg, ha ügyes voltál, feljebb léphetsz a következõ kategóriádba, avagy át is ugorhatod, ha nagyon jól teljesítettél.
Miért kell a menedzser? Mert kategória váltásoknál õ az, aki egyengeti útadat, keresi a jó csapatokat számodra. Ám, ha tehetségnek tûnsz, felvehetnek téged más, jobb menedzserek is. Amint haladsz a F-1 felé, úgy válnának alistán elérhetõvé a híres menedzser nevek, pl Briatore, vagy Michael Schumacher mostani menedzsere Willi Webber, vagy hogyan írják már. Bár õ biztosan nem jön hozzád, míg ott van neki Michael, Briatore se tutti. Ha a csapat ismét megvan sé teszteltél, jöhet a következõ szezon és így tovább midenn kategória lépésnél.
Kihangsúlyozom, hogy, ha rosszul teljesítesz, akár vissza uis csúszhatsz alúlra, elfelejtenek és kész, karrierednek lõttek, s a kategóriákból való átlépegetés se mindig jönne egy szezon után.
Ha Forma-1-ben vagy, ott is a helyzet ugyan ez. Menedzser keresés, szponzor, tesztelés majd a verseny.
Azt hiszem ennyi, én már régóta álmodozom egy ilyesféle Forma-1-es játékról, de persze úgyse fogja megcsinálni senki se<#shakehead>#shakehead>
De azért jó álmodozni<#eljen>#eljen>. Esetleg aki tud angolul, az elküldhetné valami F-1 géjm gyártónak ezt, bár gondolom úgyse fogja<#hehe>#hehe>. Pedig akkor reménykedhetnénk. Mer ezekkel a leírtakkal aki elkészítené, nagyon jól járna, mert teljesen más szemszögbõl közelítené meg az F-1-t és nagy siker lenne, kaszírozhatna az illetõ. Szerintem
Vélemény?
Nagyon sajnálom, hogy elhagytalak, nem tartozom többé hozzád. Jó volt veled. Tudom, hiányozni fogok. Üdv: az AGYAD.
lelehete tölteni
map editor
hogy pályát lehesen csinálni ?
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Rajt:
Cél:
Monaco "full stat1"...lehet vidulni<#hehe>#hehe>:
http://sgupload.uw.hu/1154623819.jpg
Monaco "full stat 2"<#hehe>#hehe>:
neked müködik is az amit belinkeltél mert nekem nem megy!!
nekem folyton kilép a játékböl amikor töltené a pályát
valaki adjon egy használhato linket mert
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC