7742
Ligák :
F1CL |
HF1L |
IndexF1 | F1CHUN |
KF1L|
VF1CL |
F1BL
---------------------------------------------------------------------------------
RH 2005 :
Base Pack 1.0
-
Track Pack
-
Hotfix
CTDP 2005 :
Base Pack 1.0
-
Service Pack 1.0
EF1 2006 :
2006 modellek RH \'05 módhoz
---------------------------------------------------------------------------------
Minden a játék letöltésére vonatkozó kérdés törölve
lesz, ha megakarod szerezni nézz utána fájlcserélőkön ( Dc++, Torrent )
lMielőtt feltennél egy kérdést, használd az oldal alján található keresőt! A felesleges, ismétlődő kérdések szó nélkül törölve lesznek!
l
-
#5077 Valaki csinál szerver ( create ), majd a többiek arra felmennek ( join ), ha a szerver keresőben nem jelenik meg a játék akkor direkt ipn keresztül kell ( add ). -
#5076 vanak emberek akik jönének de nem sikerül lécci vegyetek fel vagy irjátok meg mailba h h kell!! -
#5075 Akár onnan is, de ugye te sem gondolod hogy passos szeverre bárki felmehet. Azér van lekódolva mer privát hely. Ha multizni akarsz akkor állj össze emberekkel, mer igy keresőből nemfog menni. A szim nem olyan játék mint a csé hogy bemész azt gémelsz... -
Zsolt01 #5074 Összeállsz 1-2-3.... emberrel egyikőtök szerver és kész.
Vagy Ligába mész. -
#5073 igen nyomok de ot ahoz h betudjak lépni a szobákba ahoz kod kelll azt az ujambol szopikájamki!!!! -
Laceee #5072 ott belépsz és nyomj egy frissitést -
#5071 odáig eljutotam vegyél már fel msn re [email protected] -
#5070 odáig eljutotam vegyél már fel msn re [email protected] -
Zsolt01 #5069 -
#5068 hali! lene egy óriási bajom nem tom h kel multizni a játékol aki tudja lécci vagyen fel msn re minél hamarabb köszi msn:[email protected] -
trial3 #5067 racesimulations.com-ról tölteni kicsit cseles... Ha csak regelsz,de nem vásárolsz acount-ot, gondolom a fizetősöket előre engedi... Nekem is csomó mindent nem engedett elsőre, próbálkozni kell... Várj vmennyit, és próbáld újra!
-
#5066 valami nem jo!!
nemtom letölteni a TrackPack-et a 94-esné a 93-mast meg egyátalán nem. -
#5065 köszi!!
Remélem én is hogy siker lesz :D -
#5064 de.én tudok.
1993mod
1994mod
csak regelni kell, és már mehet is letöltés. soksikert.jószorkozást. -
#5063 Nemtud valaki 1993 vagy 1994-es módot??Már kerestem egy pár helyen de nemtaláltam. -
#5062 akkor megyünk? -
#5061 egyértelmü:D -
#5060 megyünk!!!!:) -
sziszi86 #5059 Eindul a mai napon az OF1C liga. 19:00 futam!!! még van hely,aki szeretne jönni most még megteheti Jelentkezés msnn: [email protected] weblapunk még nincs kész, de müködik: www.of1c.cwi.hu -
#5058 ok aki jelentkezni akar az [email protected] msn címen Tommykka nál megteheti ö a föszervezö de nálam PM ben is lehet van még böven hely és rendes serveren nyomnánk -
#5057 Írtam privit. -
#5056 http://nsof1game.atw.hu/
Akit érdekel egy új F-1 liga kezdöknek és kevésbé kezdöknek az nézze meg ezt az oldalt jelentkezés az oldalon leírt mail címen vagy nálam PM ben -
trial3 #5055 Csá!
Nem tud valaki vmi címet/torrent címet íhol az f1 közvetítések fennt vannak magyarul? Akarok csinálni magamnak "szinkront" a palik hangjával, csak nincs meg egy futam sem, csak angolul...:(
Ha valaki tud lécci írjon privit! -
#5054 sziasztok mi a legjobb 2006os f1 mod? gondolom csak optikai változás van szal mi az ami a legtökélestesebb? -
#5053 F1C Renault Clio V6 Trophy 2003 Mod -
#5052 Írd be alura a keresőbe többször mi benn lesz!!! -
bandika016 #5051 Lécci mondjatok már meg hogy melyik a legjobb 2006-os mod?előre is köszi.
Ja és ha tudjátok linkeljétek is be légyszives.Kösz -
#5050 Hát valahogy úgy gondoltam hogy a míg versenyzek a boxból a dumák magyarok. -
#5049 nincs,legjobb tudomásom szerint. -
#5048 ha olyanra gondolsz mint a fifa07ben, akkor megállapitásod helytálló.
de sztem semmi magyar kommentár nincsen, max magyaritás. -
#5047 Lehet hogy hülye kérdés sőt biztos. De ilyen magyar kommentár van az F1C-hez? Bocs ha hülye kérdés volt. -
bandika016 #5046 És ha jól gondolom akkor nevezzem is át a pálya nevére. -
Tomykka #5045 egy új liga indul jelentkezzetek az alábbi msn címen
[email protected]
a játék célja a szórakozás -
Laceee #5044 Bármennyire hihetetlen de a pályák könyvtárába, ugyanis minden pályának más kamera nézete van -
bandika016 #5043 #5032 valaki tud segíteni légyszives.köszi. -
#5042 Írtam privi-t. vegyél fel MSN-en és ott megbeszéljük. -
Laceee #5041 Hivatalos oldal
a játék SG-s fóruma -
#5040 Köszi a linket! Amúgy bocs a hülye kérdésért, de mi az az rFactor? :D Sajnos nem vagyok benne jártas. -
Laceee #5039 Jó szerver és jó net kapcsolat -
Laceee #5038 itt van egy pár dolog F1 2002-höz, de szerintem szerezd be az F1 Challenge 99-02 vagy az rFactort