F1 Challenge 99-02

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hi Nem tudja vki hogy a Rh 2005-be barrichello meg scumi 2szer van így 22 versenyzõ van hogy elhetne ezt kijavitanni?

My CPU: AMD Athlon 64(tm) 3200+,2GB DDR Ram,Ati X1600Pro 512Mb, Genius 5.1(hangfal)BenQ FP737s-D 1W(80Gb)2W(120Gb)

Kinek van meg a Shoma06 1.2 mod? Mert a Shoma oldalarol nem lehet leszedni!😞

A torok palyat honnan lehet leszedni?

nem akarok kötöszködni de ezek a képek Túl nagyok ide a fórumba csinálj 800x600-t
laci 700
Honnan lehet letölteni ezt a mod-ot?

Halálmadár
1988-ból United States,Detroit

Jeff Gordon
ez melyik pálya?

The only speedometer is in your head.

nem tudna valaki adni 1 linket ahol letom szedni az EA nek az f1 2000res manageres progiját?

ALien

Zsolti9014
h ogy van beállítva a nehézség?

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
Vmi manager engem is érdekelne.

Hajrá Magyarország!

mert az f1 2000 hez amit az ea csinált vanak mod ok meg lesném

ALien

No kérem. Ez a kanadai verseny se volt semmi. Márcsak azért is, mert a pilóták világbajnokságában a második helyre kerültem fel 24pontommal és velem holtversenyben áll Mika Hakkinen, Michael az elsõ a maga 47pontjával<#eljen>

Rajt sima volt, aztán csak elõre mentem, hátra már nem<#hehe>. 10-dikrõl indultam, a rajt után 6-dik voltam már és a 4-dik helyen lévõ Rubens Barrrichelllo megelõzése pici gondot okozott. Pár körön át jókat csatáztam vele<#finom>, aztán megelõztem és egy-két körre rá Fisichellát is. Ezután volt egy kis hézag, - 5 mp - én és M.Schumacher, valamint Mika Hakkinen között. Felment 6-ra is, de kemény hajsza volt. Egymásnak adogattuk a gyors köröket. Egyikben egyszer M.S. is futott egy gyorsat és pár tizeddel én mentem jobbat ugyanabba a körben...végül utolértem õket az utolsó 3 körben és egy lekörözendõ bojnak köszönhetem az elsõ helyett. 4-n voltak, egyik stewart elsõ leszorító szárny nélkül, Michaelék ott totyogtak körülöttük én meg egyik kanyarban elzúgtam Michael, majd Mika mellett aki az egyik Saubert akarta lekörözni és a Saubert is magam mögött hagytam. Nyertem ezzel olyan 1 mp, 1,5 mp-t kb. Aztán õk beragattak és 3mp-re duzzasztottam, majd tartottam és nyertem<#hawaii><#eljen>.

Nagy volt, sry, gondoltam leírom így örömömben<#hehe>

Rajt pillanat - pirossal bekarikázott autóval voltam én:

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

az f1 manager 2000cimü gamet hol találom?

ALien

Halálmadár
miért van az hogy szaggat a CTDP2005? !üziket privire várom!

köszi

autoszimulator
ez a kis mnód egy karrier kieg bármely f1es játékhoz, többekközött az f1c-hez is... készitojének a nevét hirtelen nem is tudom, de nézz körül itt, elég jó cuccnak tûnik:

.: mobilize.hu :.

Gilles Villeneuve, Kanada:

Ezt produkáltam idõmérõ utolsó negyed órájában a minardival<#hehe>

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

ZAZ
Engem is érdekelne egy manager játék.Régebben kiadtak már egy párat ha jól tom 2-õt.DE egy jó módis ütõs lenne.

Sonkolybusz www.sonkolybusz.hu

Nem rossz gondolat, de en megelegednek egy jo F1-es szimulatornak vagy egy jo F1 modnak is az F1 Challenge 99-02 ala!)

Javítás:

NA Live 2006=NBA Live 2006

Nemtom ti hogy vagytok vele, de nekem már régóta jól esne egy F-1 menedzser játék. Elmondom hogyan képzelem el. Belépsz a játékba, jó kis intro fogadna, ütõs zene, aztán egy profil választás, majd rögtön egy amolyan útikalauz fogadna, amiben röviden ismertetné veled egy emberke az F-1 világát és szabályait, a játék lényegét - ezt persze lehetne skippelni, aki érti - és ekkor eléd kerülne két lehetõség:
- tervezhetnél magadnak egy saját pilótát. Szó szerint. Te döntenéd el hogyan nézzen ki, születési hely, év idõpont, akkor tetoválások, óra, szemüveg, hajviselet minden ami kell és ezután választanod kéne a számtalan kategória közül, ami Forma-1 világáig vezet majd. Gokart is benne lenne természetesen. Ja és akár az is megoldható lenne, hogy fiatalként, akár gyerekként kezdje az ember és úgy kûzdje fel magát
- Egy, a mostani mezõnybõl meglévõ "kis pilótát2 választanál és vele kéne végig menni a ranglétrán. Michael és a nagyok mondjuk egy ilyen sikeres végig kûzdés után válnának elérhetõvé, hogy ne rögtön a csúcson kezdjünk

Ezután, akárhogy is választasz a kettõ közül, nem a verseny pályán találod magad, hanem egy újabb menübe, ahol a számtalan menedzser közül választhatsz. Mindegyik rangosorolva lenne, hogy milyen kvaliberû menedzserek is õk, mondjuk A+ a kíváló, A a jó A- a már nem annyira jó és így tovább(NA Live 2006ból vettem az ötletet) és lenne egy ilyen kis hordozható laptodot, ahol rendezgethetnéd a dolgaid, tartod a csapattal a kapcsolatot, a menedzsereddel és a többi és a többi. Az elején természetesen francokat kapsz te A3-os menedzsert, hisz kinek kell egy kezdõ, nem igaz? Mondjuk olyan E szintût kapnál, vagy C-t, ha nagy tehetség. Ez vonatkozik az újoncra, természetesen, ha Forma-1-es pilótával mész, ott picit könnyebb a menedzser választás.

Ha ez megvan és újonc vagy, saját magad álltal kreált versenyzõ, akkor kategóriák közül kell választanod. Célszerû gokart, vagy GP2, ezeket a gép ajánlja neked, de mindemellett a világ összes autó sport kategóriája benne lenne (NASCAR is, hogy akár F-1-bõl kilépve ott versenyez, vagy onnan kerülj ide lsd: Montoya) és, ha kategóriát választottál, akkor megint csekkold szépen a laptodod. Azt had tegyem hozzá, hogy midenddig még mindig menüben vagy, autót nem láttál. Most a feladatod az, hogy az adott kategóriában csapatot szerválj magadnak, méghozzá valami középmezõnybelit, ha lehet. Jók persze, hogy nem figyelnek fel rád, kivéve, ha nagy tehetségnek örvendsz. Ezután meghívásokat kapsz pár napon belûl - mert lenne egy naptár is és ott belennének jelölve a dolgaid - és, ha azokon jó lszerepelsz, a csapatok felfigyelnek rád és itt most picit állj. Minden teszt során a teljesítményedhez mérve kapnál bizonyos skill pontokat, amiket te magad eloszthatnál, mint pl gyorsulás, agresszió és atöbbi. Csak ötlet...ez alapján válnál erõssé. HA elosztottad jobb leszel, a következõ meghívásos teszteken jobban teljesítesz, jobb csapatok fognak megkeresni e-mailben, személyesen akár.

Ha sikerült csapatot választanod, akkor jöhet a számtalan szponzor az autódra, overálodra, sisakodra. Én azt javasolnám, hogy szintén - mint a kategóriák - a világ lehetõ legtöbb szponzora és minden szinten (üdítõ,kaja,ruha,cipõ, mittoménmi,vágjátok) kerüljön be, hogy minél több közül választhas. Persze itt se rögtön pl Nike-t szerzõdtetsz vagy mi a szösz, hanem kis szponzort.

Végre ezekután kigurulhatsz az elsõ tesztelésedre, ami már újdonsült csapatodban történik meg. Igen tesztelés, nem verseny. Ugyanis úgymond off seasonba vagy, egy, a te általad kiválasztott kategória lefutott idény végén és most megy minde elõrõl. Csapattársaiddal kell tesztelned hónapokon kerezstül - persze lehet picit gyorsítani a sebességet, átugorni néhány tesztnapot, vagy az egészet - és beállításokat találni magadnak. Ha ez megvan, akkor végre megkezdõdik a szezon a többi csapattal és az õ versenyzõikkel.

Itt is, mint az F-1 Challenge 99-02-be lehet nehézségi szintet választani, pilóták agresszióját, ügyességét felturbózni a szinteken belûl, avagy lebutítani - szezon közbe is, bármikor, kivéve verseny alatt - és a verseny alatt akár bekapcsolni is lehet, elérhetõvé válhat a tv-s közvetítés is. Két angol kommentár lenne, egy Palik féle és egy kissé csendesebb stílusú. Szerintem ez lenne a jó felálás. Szerintem. Aztán persze kiváló grafika, de ugyanakkor nem igényelne a játék egy atomkirály gépet, hanem elfutna gyengébbeken is a játék.

Verseny alatt a mechanikai hibák a valóságnak megfelelõen gyakrabban jönnének elõ - Ha Forma-1-ben vagy, akkor úgy, mint most McLarennek többször lenne, Ferrarinak kevesebbszer, de nekik is lenne, mert õk se hibátlanok, tökéletesek.

Minden verseny után lenne egy rövidke interjú, ahol megkérdeznének téged is, hohyan vélekedsz a futamról. Akárhányadik helyen is végeztél. Itt némi angol tudás szükségeltetik ugyebár, hisz a játék angol lenne, s késöbb lehetne magyarosítani is akár. Így lenne állandó média, botrányok is akár, pletykák és a többi. Gondolom nem kell folytatnom. Értitek úgyis.

A verseny után is, csakúgy, mint a teszteken, amikor csapatot kerestél, teljesítményedhez mérve kapod folyamatosan askill pontokat. Év végén meg, ha ügyes voltál, feljebb léphetsz a következõ kategóriádba, avagy át is ugorhatod, ha nagyon jól teljesítettél.

Miért kell a menedzser? Mert kategória váltásoknál õ az, aki egyengeti útadat, keresi a jó csapatokat számodra. Ám, ha tehetségnek tûnsz, felvehetnek téged más, jobb menedzserek is. Amint haladsz a F-1 felé, úgy válnának alistán elérhetõvé a híres menedzser nevek, pl Briatore, vagy Michael Schumacher mostani menedzsere Willi Webber, vagy hogyan írják már. Bár õ biztosan nem jön hozzád, míg ott van neki Michael, Briatore se tutti. Ha a csapat ismét megvan sé teszteltél, jöhet a következõ szezon és így tovább midenn kategória lépésnél.

Kihangsúlyozom, hogy, ha rosszul teljesítesz, akár vissza uis csúszhatsz alúlra, elfelejtenek és kész, karrierednek lõttek, s a kategóriákból való átlépegetés se mindig jönne egy szezon után.

Ha Forma-1-ben vagy, ott is a helyzet ugyan ez. Menedzser keresés, szponzor, tesztelés majd a verseny.

Azt hiszem ennyi, én már régóta álmodozom egy ilyesféle Forma-1-es játékról, de persze úgyse fogja megcsinálni senki se<#shakehead>

De azért jó álmodozni<#eljen>. Esetleg aki tud angolul, az elküldhetné valami F-1 géjm gyártónak ezt, bár gondolom úgyse fogja<#hehe>. Pedig akkor reménykedhetnénk. Mer ezekkel a leírtakkal aki elkészítené, nagyon jól járna, mert teljesen más szemszögbõl közelítené meg az F-1-t és nagy siker lenne, kaszírozhatna az illetõ. Szerintem

Vélemény?

ZolEE F1
LOL ez nem track mania hogy olyan könnyû legyen pályát csinálni 😊))))))

Nagyon sajnálom, hogy elhagytalak, nem tartozom többé hozzád. Jó volt veled. Tudom, hiányozni fogok. Üdv: az AGYAD.

hali
lelehete tölteni
map editor
hogy pályát lehesen csinálni ?
Van valakinek egy jo setupja a Hungaroringra?

biztosan veszi,csak nem hülye<#hehe>

Istencsászár
<#idiota><#idiota><#banplz> mind1 hagyd nem ide való téma, csak ha már semmi más kommunikációs eszközön nem elérhetõ ezt legalább elolvasta és remélem vette az üzit!

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

segíthetek majd elverni?<#idiota><#hehe>

#4380 neked ment Istencsászár,sry...

hagyjad1gyökér^^....msn-n volt szerencsém sajnos beszélni vele...úgy fikázza mások ligáját meg mindenkit<#boxer><#violent><#mf1><#mf2><#gun>

és fizetõs liga gondolom....

Istencsászár
Nagyon eltüntél, mi a helyzet a pénzel? én a helyedbe leglább jelentkeznék hgy rajta vagyok az ügyön, nem pedig mint egy csaló lelépni azt se szó se hang hetekig... ja a türelmünk meg fogyós, adj el valamit mittudomén, de a maradék pénzünket kérjük vissza... csak annyit mondj mikor küldöd, ujabb lábtörés kéztörés, nincs munkám stb.. nem kifogás. Ha el tudtad költeni akkor vissza is tudod szerezni. Ja hogy mindenzt igy a fórumon a nyilvánosság elõtt? leszarom, fogy a türelem, ha nem tünnél el és jelentkeznél néha...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Van az F1 Challenge mappában egy F1CB_starter.exe azzal inditsd!
Jeff Gordon
ott vagyunk 3an a ligánkból😊

Jeff Gordon
ha érdekel akkor nézz át az F1CHL-Retro topicba😊

Ahamm, még meggondolom és thanks<#wave>

Istencsászár
keress, bár a jó liga alapja a jó szerver, azt pedig nem osztogatják ingyen... 1 évre 5 ezer ft nemsok...

A másik probléma meg az, hogy sok a fizetõs liga, nekem meg nincs mindig pénzem, mert szüleim nem adnak^^...és nem azért, mert szegények,hanem köcsögök,ehh. Ha tudsz nem fizetõs ligát és a színvonal is jó, társaság detto, akkor talán.

nem veszitesz semmit ha kipróbálsz egy ligát , senki nem a toppon kezdte , sokkal élvezetesebb emberek ellen menni
Mert ahhoz többi segítségtõl elkéne búcsúznom<#shakehead>. Itt meg csak F3 és F6 off, többi on. Középhaladó szint a játékba, szóval azért szerintem a többiekhez képest (pl Istencsászár és ligája) még jóval elvagyok maradva és így nem is olyan nagy eredmény ez. Csak a magam kis szórakoztatására jó összvissz<#wink>

Jeff Gordon
grat😊
miért nem versenyzel ligában?

full stat mégegyszer eleje,sry....:

Szerintem az alap játékot is érdemes megbecsülni és nem kell midnenféle modokkal teletömködni. Ha szimpla szórakozásra vágysz, akkor irány a gép ellen, mint én. Nem vagyok profi, középhaladóba tolom és picit feltuningoltam a pilóták agressziójáját és erõsségét, hogy nehéz legyen, de ne annyira. Most mentem Monacoba az 1999-es szezonba Minardival. Pár pillanat kép, ha nem bánjátok:

Rajt:

Cél:

Monaco "full stat1"...lehet vidulni<#hehe>:

http://sgupload.uw.hu/1154623819.jpg

Monaco "full stat 2"<#hehe>:

Malacko20 !!

neked müködik is az amit belinkeltél mert nekem nem megy!!
nekem folyton kilép a játékböl amikor töltené a pályát
valaki adjon egy használhato linket mert
Igaz lehet, hogy kijön, de RH-ék már nem1x írták azt is, hogy rFactor alá nem fognak dolgozni és nézd meg, a HSW-n épp arról volt szó, hogy rFactor alá jön ki a 2006-os mod. Így már csak reménykedni lehet, hogy még F1C alá is kijön. Az rFactort meg sztem megérte megvenni, bár alapból attól tartottam, hogy becsapnak, amikor a pénzt leveszik, de nem történt semmi. Mondjuk az alapjáték sztem nem nagy szám, de sokkal könnyebb moddolni, mint az F1 Challenge '99-'02-t. Rh-ék szavának pedig nem kell hinni, azt mondták, hogy az Expansionpack kijön hamarosan, erre még majdnem fél évet kell várni a véglegesítésre :-(
Nahát igen. Épp ezaz, amiért már nem érdemes fejleszteni rá...
Istencsászár
"versenyzés nemcsak mindig veszekedés meg semmittevés megy" kellemes tapasztalatok 😄 , melyik ingyenes csodaligába voltál ahol ezeket szerezted?😄

Darthmushroom
Hi all! Nem tud valaki egy igyenes f1 ligát ahol megy is a versenyzés nemcsak mindig veszekedés meg semmittevés megy?

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Sziasztok!!!

F-1 challange 99-02 Cars: Itt
cselt
Én azért örülnék ha kijönne mert akkor nem kéne megvenni az rFactort. 8-9 ezer forunt azért nem mind1. Nekem jó volt F1C is.
Tomo15
F1 challengre már hülyeség fejleszteni. Tiszta bug az egész, és a grafikai/fizikai motor is elavultnak mondható.
De nem lesz sajnos mert rFACTOR de mért