F1 Challenge 99-02
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a 2.fljhoz jelszo kell
rákerestem a keresöbe de nem találtam meg hozzá a linket szoval lécci ne törölgesd amiket irok
Sõt, most jut eszembe, hogy kifejezetten Single alkalmazásra készülnek, nem multizásra, de természetesen arra is jó lesz ;-)
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Õ magyar és most modellezett le egy Hondát. Ha valakit érdekelnek a rendek, látogssaon be hozzánk a HSW fórumára :-) Ott az EA F1 Modok menüpont alatt Mateka Mod 2006 c. topicban vannak képek róla. Meg vannak képek a többi autóról is, sõt az egész részleg tele van készülõ 2006-os magyar modokkal. Aki olyan nagy F1 Szimulátor játékos, mint mi, az ne hagyja ki ;-)
Itt olvastam róla ;-)
wooow😄 Keep Walking Totti, tök jó néz ki😉 grt hozzá😊
The only speedometer is in your head.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Én a HSW-n dolgozok és megkérdeztem Shomát és gViskit, hogy honnan tölthetõ le a mod. Shoma oldala és gViski oldala egesült, ezért innen tudjátok letölteni a Shoma06 modot: http://vf1cl.indexf1.hu
Sok sikert hozzá<#wink>#wink>
Nem tudjátok honnan tudom leszedni Massa sisakját??
Elõre is köszönöm!
Ugy hallottam, hogy nem is lesz CTDP 2006, es RH 2006 mod!😞 Igaz ez?
Van a Shoma06 mod-on kivul mas 2006-os mod?
Valaki nem tudja hogy honnan tudom letölteni a 2006-os Hondát??
Elõre is köszönöm!
Hajrá Magyarország!
de la rosa mclarenes sisakját nem tudjátok ide feltenni?
F1-es jogok viszont még sokáíg nem lesznek.
rFactor egy frissebb és jobb leszármazottja az F1C-nek.
Ennyi, de hivatalos F1-es játéknak ez, az F1C volt az utolsó, a jogok nincsenek hivatalos F1-re, de a modderek így megcsinálják...idõvel.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Nem tudaj valaki hogy honnan tudom leszedni a 2006-os Hondát?
Elõre is köszönöm!!