7742
Ligák :
F1CL |
HF1L |
IndexF1 | F1CHUN |
KF1L|
VF1CL |
F1BL
---------------------------------------------------------------------------------
RH 2005 :
Base Pack 1.0
-
Track Pack
-
Hotfix
CTDP 2005 :
Base Pack 1.0
-
Service Pack 1.0
EF1 2006 :
2006 modellek RH \'05 módhoz
---------------------------------------------------------------------------------
Minden a játék letöltésére vonatkozó kérdés törölve
lesz, ha megakarod szerezni nézz utána fájlcserélőkön ( Dc++, Torrent )
lMielőtt feltennél egy kérdést, használd az oldal alján található keresőt! A felesleges, ismétlődő kérdések szó nélkül törölve lesznek!
l
-
#5117 F1C-hez lesz még 2007 mod? -
#5116 csatlakozom!! -
#5115 rFACTOR F1 2006 video -
Djemba #5114 hát 2007-ben lejár a szerződése a SONYNAK!!!
de szeintem meghosszabítják ha meg nem akkor jön PC A 2008 -
#5113 De tényleg nekünk pc seknek miért nem csinálnak uj F1 es játékot biztos lenne rá kereslet! De akor is F1C FOREVER!!!! -
#5112 Akkor vegyél ps2-őt vagy ps3at azt játsz vele... ez az F1C többet ér mint az a arcade cucc. De ott van az rfactor sokkal szebb, sokkal jobb, sokkal részletesebb... mi kell neked még? -
spatrik #5111 HIHETETLEN milyen F1-es gameket kapnak a PS 3 tulajok,és mi PC-sek(meg Xbox 360-osok[nekem az van és arra se jön])el kell lennünk egy 4 éves gaméval...gáz -
#5110 rFACTOR -
gallik #5109 Kár!
Esetleg van olyan forma1-es játék, ahol lehet ?
Köszi! -
#5108 szia
ebben a játékban ezt nem lehet beállítani. -
gallik #5107 sziasztok!
Multiban hogy lehet beállítani, hogy gépi ellenfél is legyen ?
Köszi!
(Az F1 2006 modban) Ha ebben nem lehet, van olyan mod amiben lehet ?
Köszi!
-
#5106 OK! THX! -
#5105 semmi gond, félreértés volt, én viccesen próbáltam felhívni a figyelmet, de elsőre nem vetted a lapot. Sebaj, nincs harag! -
#5104 Meglehetett volna ezt így is mondani, nem mindjárt azzal indítani, hgy 2-3 mondatot kimásolok az oldalról és elkezdek "röhögni" rajta.... Mind1 azért kössz ezta példát. Ki fogom javítani a szablyzatot. Neked pedig bocs #5101! -
Laceee #5103 szerver ? isteni ez a háttérkép a hp-n ahogy feketén be van festve, itt-ott került az autóra is a festékből -
#5102 Tessék megnézni, ez egy szabályzat, de nem kell ilyen, csak a lényeget leírni érthetően és tisztán, azokat a szitukat, azokat a szigorokat és azokat a körülményeket amelyek engedettek ill. tiltottak. Pl ez a csak jobbról előzés badarság, ilyen nincs... az hogy valaki honnan előz a kanyarból adódik, mivel vannak jobb ill. bal kanyarok:) + az egyenes... -
#5101 Ja, és neszójjábe! -
#5100 kösz :D -
#5099 én csak felhívtam a figyelmet egy hibára, és a szabályzat általában nem azért van, mert mindegy hogy mit írnak bele. nemtom ez miért bunkóság, de biztos igazad van, thx. -
#5098 hát ne haragduj de egyáltalán nem.a pálya azért van h lehessen rajta előzni és nem csak jobbról.ilyen szabály nem létezik a forma-1ben,nem is lesz mert baromság -
Laceee #5097 ez nem bunkóság, jobban oda kellene figyelni mit raksz ki az oldalra és nem árt néha átgondolni, ilyen felfogással amilyen neked van nem lesz hosszú életü a liga, ha egyátalán össze jönnek az emberek -
#5096 Nem mind1 mit írunk oda?! Elsősorban nem ilyen bunkóknak találtuk ki a ligát mint amilyen Te vagy.... -
#5095 nekem a jobb oldalról előzés tetszik a legjobban, képzeljétek el, h Schumacher azért nem előzött volna meg vkit, mert jobbról nem tudta, balról meg nem lehet. -
#5094 Majd vmire kijavítom....max kiszedem belőle azt a mondatot és helettesítem vmi mással. :) -
#5093 Javítva lesz..... ne aggódj! -
Laceee #5092 Ha valaki megcsúszik a pályán és te mögötte vagy, akkor ne menny neki! Próbáld meg valahogy kikerülni, mert különben kizárunk a versenyből.
Az előzést szigorúan jobb oldalról kell végrehajtani!
Engem ez a két mondat fogott meg igazán asszem ehhez nem kell külön kommentár -
#5091 Sziasztok!
Holnaptól indul a VF1RC liga! Minden csapat szabad, tehát lehet jelentkezni! :) A jelentkezést MSN-en vagy E-mail-ben is megtehetitek, de erről minden le van írva az oldalunkon. Azt, hogy mikor indul a szerver azt nem tudom, mert a másik bírával nem tudtam megbeszélni. További információkat a weboldalunkon találtok. Weboldalunk: VF1RC Ingyenes!! -
#5090 Pályákat külön honnal tudok a 88-hoz leszedni,mert nem a régi építésű pályák vannak benne?Megy pár hiányzik is. -
#5089 1988-as mód
1988 -
#5088 Azt hiszem rFactorhoz készítik. -
#5087 vki nemtudja h A1GP mod véletlenül van-e F1Ch-hoz? -
#5086 Nemlehet. -
#5085 Ha valakinek van kedve kicsit mozizni:)
F1CL Francia Nagydíj - Circuit de Nevers-Magny Cours, összefoglaló videó
F1CL USA Nagydíj - Indianapolis Motor Speedway, összefoglaló videó -
gallik #5084 Sziasztok!
Játék közben lehet vhogy menteni ?
Mert, ha Lan-on játszunk, és pl:vkinek el kell mennie, akkor lehessen folytatni a játékot.A Gp3-ban illetve GP4-ben volt rá lehetőség.
Köszi! -
#5083 Sziasztok hogyha ezt a magyarítást telepítem föl akkor az indítóképernyőnél az intró után lefagy tőle a játék ez mítől van légyszi segítsetek ????!!!!!! Előre is köszi. [URL=http://magyaritasok.hu/index.php?func=dlinfo&mit=783]http://magyaritasok.hu/index.php?func=dlinfo&mit=783[/URL -
Frentzen #5082 F-1 Challange 99-02 (2003RH MOD)
Download -
#5081 csá.
hát elég egyértelmű.LAN-ra akkor menj,ha hálozaton nyomod,de ha nem akkor INTERNET.(ez lesz a jó :) )
kapcsolat típusa,pfff az nekem mindegy.:D.biztos van jelentősége,majd vki megmondja -
#5080 Ha multizok akkor Lan v Interent és a connenction típusa milyen legyen? -
szakika #5079 Szervusztok! Valaki tudja miért nem lehet felmenni Shoma F1-es oldalára???????? Ha valaki tud vmit irjon please!!!! Üdv szaki -
sziszi86 #5078 Mai napon 19 órakor OF1C liga traning Bahrein-be. Holnap futam!!! Jelentkezni még lehet az alábbi csapatokhoz: Renault, Bar, Red bull 2.helye, Williams 2.helye, Minardi, Jordan. Jelentkezés Msn: [email protected]. Ingyenes!!! Weblap