F1 Challenge 99-02

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

cselt
Ha a szépségre mész akkor CTDP ha pedig a valósághûségre és az élvezetre akkor RH.
Gyocsika
Szerintetek melyik a jobb az RH 2005 vagy a CTDP 2005?
F1 chalenge hez!

Nem tudjátok hogy honnan lehet leszedni az Rh 2004-et? Elõre is kösz!
lac coo

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Képek!
Ezek a képel meik játékból vannak?
Istencsászár
Na mind1 igyis szép 😊, amugy nagyon jó lett, fizika is jó, és apró dolgokra figyeltek, pl sikerült egy kis leparkolással megfõzni a motort 😄:😄

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

lac coo
Szvsz nem ! Vagy csak nem látom 😊))

De leteszteltem :halálba pörgettem egy gumit de akkor is ugyan így nézett ki .

Istencsászár
faxa, gondolom ez nem friss gumi, szvsz koszolódik és kopik ?

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

lac coo
OFF.:

Zsolti9014
köszi szépen, közben rájöttem, de a levezetõ körre magamtól még nem, köszi

Hajrá Magyarország!

a 2006-ban igen, de az csak PS2-re jött ki^^

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

F1C van olyan mint a GP 4 hogy mutatja a fordulatszám mérõt a baloldalon mint rendesen a tv-ben?
F1 Challenge '99-'02 - .PLR fájl tulajdonságok szerkesztése

1. Használd a Windows Notepad-et a .PLR fájl megnyitásához!
2. Ha az alábbiakban írtak közül valamit nem találsz a fájlban, keress rá az Edit/Find (Control+F) segítségével!

jobb fizika:
Half Rate="0" // 0 = super-high physics rate, 1 = normal

jobb gumi fizika:
Tire Sampling="1" // 0 = normal, 1 = extra HAT samples (*slightly* more accurate over sharp curbs, otherwise a waste of CPU)

hátsó terelõszárny és forgó hátsó kerék a tükörben:
Self In Rearview="1" // Show rear wing and rear wheels in rearview

LCD kijelzõn mutassa a motor és elsõ/hátsõ fékhõmérsékleteket:
LCD Display Modes="7" // Add the modes to allow them: 1=status 2=aids 4=engine/brake temps
*azért "7", mert 1+2+4=7

szikrázó kaszni (ütközéskor):
Vehicle Sparks="1" // Whether sparks occur from vehicle-to-vehicle collisions

elõfelvezetõ kör (Recon Lap):
CURNT Reconnaissance="1" // Reconnaissance laps
PRACT Reconnaissance="1" // Reconnaissance laps
QUICK Reconnaissance="1" // Reconnaissance laps
GPRIX Reconnaissance="1" // Reconnaissance laps
CHAMP Reconnaissance="1" // Reconnaissance laps
MULTI Reconnaissance="1" // Reconnaissance laps
RPLAY Reconnaissance="1" // Reconnaissance laps
*legyen: 1, ne legyen: 0

felvezetõ kör (Formation Lap):
CURNT Formation Lap="1"
PRACT Formation Lap="1"
QUICK Formation Lap="1"
GPRIX Formation Lap="1"
CHAMP Formation Lap="1"
MULTI Formation Lap="1"
RPLAY Formation Lap="1"
*legyen: 1, ne legyen: 0

AI Follow Grid="0" // AI follows center of grid locations during recon/formation

Nem rángatja a kormányt AI játékos nézésekor:
Mimic Steering="0" // Mimic AI or pitlane assistance with force feedback

Ki ellen mutassa az LCD kijelzõn a mért részidõt:
Times Comparison="1" // add the following: 1=show leader's split time, 2=show split to leader instead of self

Levezetõ kör
részben a

No AI Control="0" // AI never has control over car (except autopit)

sort átírod

No AI Control="1" // AI never has control over car (except autopit)

(1-et írsz a 0 helyére)
De jöhetne már azért. Nem sietünk. Csak már hiányolom.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Istencsászár
Hova siettek? ott az rh 2005, ctdp 2005... ha lesz rh 2006 akkor max év végén, jövõ év elején.

Zsolti9014
abban igazad van h olyan mod kéne mint RH

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
ok, köszi

Hajrá Magyarország!

Jó, nem szar, de nekem valahogy nem jön be😛. Meg inkább adjanak ki olyan 2006 mod-t, mint az RH 2005 anno. Lefogom írni, mikor legközelebb belépek a játékba, de elõre mondom ill már akkor is írtam:

lelettek butítva az ellenfelek, pusztán az én szórakozásomra van ez az egész, ergo emiatt vagyok Minardival 2-dik helyen, pedig elején még ez a szint is nehéz volt és most meg szárnyalok.

Na de majd leírom.

Zsolti9014
Valaki tud olyan kiegészítõt az F1C-hez ami safety cart vagy felvezetõ kört tartalmaz?

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
Nem akarok beleszólni, de azért más munkáját ne illessük szar jelzõvel.

Egyébként a pontos nehézségi beállításokat légyszíves írd le, amiket használsz.

Hajrá Magyarország!

Vagy ne használd azt a szart. A sima F-1 challenge játékba nem gyakori az elfüstölés, még akkoris, ha 2-re leveszed. Kell neki egy kis idõ, míg történik valami.

köszi

Ahhaaa. Jahh, hát én lemaradtam, mert anno letöltöttem és csak1-2-t játszottam vele, szóval warez témába levagyok maradva rendesen rFactornál

Istencsászár
Talán kapcsold ki a mehanikai meghibásodásokat, vagy rakd nagyobbra a motor hûtését.

Nem tudjátok hogy shoma modjában hogy lehet megszüntettni hogy elfüstöljön a motor mert nálam minden 2. körben elfüstöl.

Istencsászár
Ezen mi meglepõ? 1.070eshez talán van krekk, de azóta nincs, szvsz nincs warez, meg amugyis neten nem lehet törtel játszanik és igy az egész értelmét veszti... aki akar játszani a köv generációval és a legjobb F1el az megveszi hisz kijött tegnap a CTDP 2005...

Istencsászár
Itt megveszed és leszeded a v1150 öset!

rFactorból nincs warez?

na ne már....anno mikor kijött ott volt wanadoo-n, már bocs😛...azóta visszavonták, vagy mi,nem hiszem?vagy csináltak egy újat?az inkább lehet...de, hogy nincs warez...áhhh...van elvilleg😛

Istencsászár
Van benne dx7-8-9 mod is, szóval nem kell neki nagy gép, de akkor nem is fog igy kinézni, hanem ugy mint az F1c, valamint játékban is skálázható a grafika elég erõsen...

Istencsászár
😊)) , sejtettem hogy ez lesz az elsõ kérdés... NINCS WAREZ belõle, vedd meg ITT

Gyocsika
Nem nagyon tudom hogy az rFactor hogy mûködik mármint milyen részeket kell letölteni mi az alap játék neve légyszi ha tudod ird le ezeket!

antijuve
Oks,ha adnak hozzá egy gépet,már megyek is!

ups and downs

Freedom88
Honnan lehet letölteni?

T.T.

lac coo
Vegyetek rFactort kijött a CTDP2005 😉

2002-es Lotus : Nelson Piquet és Nigel Mansell

Click:Ide
Gyocsika
Ez Teckdecknek ment bocs!

Gyocsika
Nézd meg a 4417# es hozzászólásomat!!!

teckdeck
Csõ all!

Nem tudna ajánlani nekem vki egy nagyon jó, és szép 2006-os carsetet? amiben minden file megtalálható!
Elõre is köszy.

Üdv
Teckdeck

Ok! Kösz!
alul a keresõt is használjátok néha , elég csak egy szót beirni <#eljen>
iszonayt=iszonyat

Megvan mindenkinek a maga baja képzeld el és a fejem felett összecsaptak a hullámok, szal nem fogok mások dolgai után szaladgálni és a readme-t iszonayt könnyû elolvasni😛......

Gyocsika
Nézd meg a 4186# hozzászólást ott van egy 2006 os mod
Itt van talán mégItt

Gyocsika
Kösz szépen hogy ilyen segítõkész és rendes vagy és sajnos nagyon sok ilyen ember van a földön tisztelet a kivételnek!!

levi8:
loool....visszaolvasás rúlz. Valaki lentebb leírta,h mittoménki a shomával egyesült és azé nincs shoma oldalán már. nem is használom azt a szar mod-t, de te igen és kitudja?én..lol...olvass vissza😛

Gyorcsika:
Neked meg nem mondom el. Én letöltöttem, kicsomagoltam, elolvastam a readme-t, benne volt a végén, vagy közepén, elején, nemtom már, hogy van ilyen bug a Ferrari tükrével, arra leírták a megoldást, cselekedj aszerint. Szerintem már nincs a gépemen, ha meg igen, akkor se nézem meg, nehogy már én csináljam meg a te cuccod^^

CSá! Nem tud valaki valami jó 2006-os kiegészítést? Elõre is kössz!
Gyocsika
Nagyon fontos lenne hogy lehet a 2006 os mod carset ben a viiszzapillanto tükröm nincs a Ferrarinal?

Kösszi..

My CPU: AMD Athlon 64(tm) 3200+,2GB DDR Ram,Ati X1600Pro 512Mb, Genius 5.1(hangfal)BenQ FP737s-D 1W(80Gb)2W(120Gb)

Beallitasok/szabalyok/ es AI versenyzok zsamat 21-rol 19-re allitod!