F1 Challenge 99-02
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ALien
Érdeklõdnék, hogy nem tudnátok -e adni nekem egy linket olyan 2006-os carsethez, ami tartalmazza a 2006-os modelleket és festést is, és fellehet használni egy saját készítésû modba, mert nem szeretek "lopni".
Lécci segítsetek, nagyon jó lenne! 😄
Elõre is köszy <#worship>#worship>
Üdv
Teckdeck
Sonkolybusz www.sonkolybusz.hu
Malacko20=<#lama>#lama><#kocsog>#kocsog><#banplz>#banplz><#taps>#taps><#violent>#violent><#bdead>#bdead><#boxer>#boxer>
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
más pilóták agressziója: 30
más pilóták erõssége: 90
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
kérlek segítsetek,mert a CTDP2005-ben nem tudom hogy miért csuszkál az autó.már a beállításokat rengetegszer átállítottam,de így se jó.
PRIVIRE ÍRJON AKI TUDJA A MEGOLDÁST!
KÖSZI
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
The only speedometer is in your head.
Malacko vagy Daemon vagy akármi is most a nickje ujra alkot, lop, csal, hazudik,
Ismét az F1CL oldalát vette célba hogy lemásolja, lelopja már nemis tudjuk hányadszor csinálja meg ezt...
F1CB a lopott-másolt vagy ahogy tetszik oldal valamint az F1CL oldala
...
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
rFactor 1.070 Full Install szed le ezt tedd fel és utánna ha kéri a cracket adok!!!!!de ha nem indulna akkor adok egy másik rFACTORT!!!!!!!majd írd meg ha leszedted és felteted!!!!!!!!sok sikert
De ehez kell még rFactor 1.070 Crack, Google Keresés-Weben és megtalálod.
De rFactor Crack -es változat nem az igazi, mindig van valami...
SZERINTEM NYOMJAD TE IS AZ rFACTORT CTDP 2005 <#eljen>#eljen><#violent>#violent>
The only speedometer is in your head.
1. 2005rh_4_f1c99-02_base_v1.00
2. 2005rh_4_f1c99-02_trackpack_v1.0
3. Formula_1_Season_2006_base_v1.00
4. Formula_1_Season_2006_track_v1.00
5. Formula_1_Season_2006_UPDATE_v1.00
KELL HOZZÁ AZ RH05???HELP