7742
Ligák :
F1CL |
HF1L |
IndexF1 | F1CHUN |
KF1L|
VF1CL |
F1BL
---------------------------------------------------------------------------------
RH 2005 :
Base Pack 1.0
-
Track Pack
-
Hotfix
CTDP 2005 :
Base Pack 1.0
-
Service Pack 1.0
EF1 2006 :
2006 modellek RH \'05 módhoz
---------------------------------------------------------------------------------
Minden a játék letöltésére vonatkozó kérdés törölve
lesz, ha megakarod szerezni nézz utána fájlcserélőkön ( Dc++, Torrent )
lMielőtt feltennél egy kérdést, használd az oldal alján található keresőt! A felesleges, ismétlődő kérdések szó nélkül törölve lesznek!
l
-
Bacsa Szabolcs #5163 nekem ez bonyolult
inkáb küld el postán a játékot majd átmásolom -
Laceee #5162 nem társitani kell hanem be mountolni a daemon toolsal:
A daemon tools telepítése után megjelenik egy kis ikon (alul a tálcán jobb oldalt az óra mellett - piros és szürke benne egy villám jellel), erre jobb klikk és válaszd a "Virtual CD/DVD-ROM"-ot (elég ha csak rámész az egérrel, nem kell klikkelni), majd az újonnan megjelent kis menüben alul a "Set number of devices.."-t! itt beállíthatod hogy hány virtuális meghajtód legyen (lehet 1-4ig, ha a disable-t választod nem lesz virtuális meghajtód). Miután ezzel megvagy szintén ebben a menüben legfelül válaszd ki az egyik meghajtót (pl: "Device 0: [ G:] No media") és utána megjelenik a "Mount image", amire ha ráklikkelsz megjelenik a tallózó ablak, ahol kikeresheted a cd-képedet. ha jól csináltad beteszi a cd-képet és ha van autorunod, kezdi is a cd indítását. -
Laceee #5161 probáld a hütőnyilást nagyobbra venni a fékeknél, ha ez bug lenne már rég javitották volna nem gondolod ? nem most jött ki a mód -
neilszab #5160 Észrevettem egy hatalmas bugot a játékban:
Mentem jópár kör gyakorlást (RH05, McLaren, Bahrein), aztán qvalifikációt, aztán nekivágtam egy 5 körös futamnak ugyanazzal a setuppal, de kábé a második kör után megzabálta a kocsim az első féktárcsákat és kicsúsztam a francba.
Ezt nem igazán tudtam mire vélni (a 2,1 centis volt fenn) és kicsit utánajártam. Kipróbáltam más kocsival, pályával, szezonnal, de ua. történt. Végeztem egy kis tesztet, (minden körülmény ugyan az, 4-4 kör Practice, Quali, Warmup, aztán Race) és kiderült, hogy versenyen a kopás sokszorosa a normálisnak (a másik 3mon azonos), a 2.1 centis betét pedig, mintha kábé birkageciből lenne és elgőzölög 3 kör alatt. Nem értem a dolgot...
Jó hát tudom a megoldást, mechanikai hibák off, de hát bazzz...
Jelenleg csak az alap játék és a 2005-ös RH cuccok vannak fönn -
neilszab #5159 A képfájlokat ezekkel lehet társítani:
-Alcohol 120%
-Daemon Tools
-
Bacsa Szabolcs #5158 sziasztok
lenne egy kérdésem! ha letöltötem a játékot akor azt irja ki hogy társitanom kel és mivel kéne társitani? -
Laceee #5157 nem ez bin lemzképfájl, lehet nincs meg hozzá a cue ? ... konvertáld át iso-ba kisebb méret és egy fájl az egész , daemon tools al mountold be -
#5156 gondolom iso fájl -
Bacsa Szabolcs #5155 azt irta ki hogy társitani kel és tudtam mivel kel bisztos hogy te tudod -
Bacsa Szabolcs #5154 nem rád vagyok ideges -
#5152 te hülye vagy.mi a jó büdös francnak kell benyomni húszmillió szmájlit??
egyébként a verzió jó,mert Peetnek működik,hmm érdekes...szóval keresgéld még csak,ha már ilyen okos vagy -
#5151 nem,béna vagy.csak ennyi.és légyszives ne rám legyél ideges,mert én legalább probáltam segiteni(amit már megbántam),attól h te béna vagy még nem én tehetek róla. az a verzió tökéletes.hmm,szia
Totti,majd örülni fog ezeknek a hozzászólásoknak:) -
#5147 nálunk úgy néz ki h jövöre szabad lesz az egyik Renault... -
#5145 hát free ligát én nemtok.miénk 3500Ft-os:P.
de talán többiek tudnak. -
#5144 tudok vmi jó free ligát? -
Bacsa Szabolcs #5143 köszi -
#5142 ott a pont!:))))))))))
-
#5141 tessék,ime csak ne sirj annyit:D
jah, és szivesen:)
F1Challenge alapgáma -
Bacsa Szabolcs #5140 -
#5139 vagy ha már nem,keresd meg google-n vagy mittomén. -
#5138 Elmész a boltba és szépen letöltöd a polcról... -
#5136 lol:) -
#5135 Ja DC++ :)
"Minden a játék letöltésére vonatkozó kérdés törölve lesz, ha megakarod szerezni nézz utána fájlcserélőkön ( Dc++, Torrent )"
Amugy 1 szmájlit is elég berakni nemkell egyből 7et:) -
Bacsa Szabolcs #5134 valami más hejröl lehetne letölteni?
-
Zsolt01 #5133 pl.: Torrent ! -
Bacsa Szabolcs #5132 sziasztok
lene egy kérdésem! honét lehetne letölteni a játékot ???
ja és nagyon hálás lenék érte -
Laceee #5131 rossz helyre vagy rossz sorrendben telepitetted -
#5130 Sziasztok!
Mit csináljak ha feltelepítettem az RH2005 bajnokságot és nincs!
Kell hozzá az RH2004 bajnokság -
#5129 Így utólag nekem is elég lenne a szám címe vagy az előadó vagy mindkettő:) GRAT különben a videóhoz. Visszatérve a zenére: Vagy esetleg nem tudna vki egy linket adni ahonnan le lehetne tölteni? Előre is kössz!!!!! -
#5128 Nekem elég lenne az előadó és a szám címe is. Nagyon király szám meg persze a video se kutya grat hozzá! -
#5127 :) Nekem is eltudná valaki küldeni, cím:[email protected]
Kösz!! -
#5126 Hali!
Vki eltudná küldeni nekem azt a zenét ami az rFACTOR-os videó alatt megy? :D (#5115) E-mail címem: [email protected] !!!THX!!! -
#5125 szép -
#5124 Ezeket tudom :) -
#5123 A szezon után alig 1 hónappal lesifotózók elkaptak 1 ilyen képet... még abban sem vagyok biztos hogy ez igazi... de ez a kettő gép is a képen mp4/21 + az uj szonzor a vodafone az oldalán a Walker helyett. Az új autó januárba készül el és akkor is fogják bemutatni. A téli teszteken az idei auóval fognak menni, talán lesznek látható uj aero elemek amiket a jövő évi kocsihoz is felhasználnak, de inkább most még csak a gumikon van a hangsúly, hogy megszokják és tesztelhessék a B-t. -
#5122 Ez már igazi kép :) Jövőre nem csak a McLaren lesz nagyon más, az egész F-1 teljesen megváltozik.:(
-
#5121 Ez csak egy kitaláció, by LIA66 :)
Alap mp4/21 azokkal az elemekkel felvértezve amiket a Rönó és a Ferrari is használt többek közt az idén. Első szárnyon a 2 kiegészítő szárny vagy az oldaldobozokon található szárnyak... Semmi új 5let, csak ez eddigiek egybegyúrása. Festés is valszeg más lesz, Johnnnie Walker is rajte lesz, és valszeg maga autó is más lesz. -
#5120 gyönyörü darab,ha ilyen lesz akkor télleg jó lesz,nekem tetszik
bár a Johnnnie Walkert hiányolom róla... nemhinném h jövöre nem lenne a McLarenen... -
#5119 valószinüleg igen,de nem lehet majd benne mindent megvalósitani... -
#5118 Láttátok már ezt?: