7742

Ligák :

F1CL
|

HF1L
|
IndexF1
| F1CHUN |

KF1L

VF1CL |
F1BL

---------------------------------------------------------------------------------

RH 2005 :

Base Pack 1.0

-

Track Pack

-

Hotfix

CTDP 2005 :

Base Pack 1.0

-

Service Pack 1.0

EF1 2006 :

2006 modellek RH \'05 módhoz

---------------------------------------------------------------------------------

Minden a játék letöltésére vonatkozó kérdés törölve
lesz, ha megakarod szerezni nézz utána fájlcserélőkön ( Dc++, Torrent )

lMielőtt feltennél egy kérdést, használd az oldal alján található keresőt! A felesleges, ismétlődő kérdések szó nélkül törölve lesznek!

l

• Istencsászár
    Mod ( google nem csak dísznek van, tanuld meg használni, hasznos is lehet még a jövőben! )
  • Gyocsika
    Honnnan lehetne beszerezni a Hexeking féle modot?
  • Gyocsika
    Szóval a Hexeking féle verzió jó? Akkor megnézem!
  • antijuve
    ez teljesen tévhit hogy a nem RH-s vagy CTDP-s modok nem "egészek",persze vannak kivételek.nézd meg a Hexenking modot.minden benne van.az is ami egy RH-ban nincs.sztem érdemes letölteni.

a kérdésre:én nem tudok róla h lenne Rh2006.
  • Gyocsika
    Igen RH vagy CTDP tudod nem ilyen saját házikészítésű hanem teljes normális mit az RH 05
  • antijuve
    de tényleg,most a "komoly" alatt mit értesz?RH,CTDP?
  • Gyocsika
    De tényleg RH2006 lesz valamikor vagy akármilyen úgymond "komoly" mod mostanába?
  • antijuve
    :DDDD
  • Jeff Gordon
    persze.állítólag a jövöhéten jön ki...

egyébként majd egy év múlva ilyenkor tedd fel ugyanezt a kérdést:)
  • tzsoltika
    Hali, valaki tud már 2007-es módról?
  • Laceee
    erre gondoltál ?
  • antijuve
    I dont know! racesimen nézted?hsw-n?kzárt dolog h ott nincs
  • Jeff Gordon
    hmmm,sztem próbálkozz a sarki közértel:D
    vagy töltsd le a Hexenking modot:)
  • INeedspeed
    renaultos team spirit festest hol kapok mar kerdeztem de latom nem ohajt felelni senki
  • Jeff Gordon
    Shoma is.
    igaz, van egy jópár, asszem nekem volt már vagy 5...
  • antijuve
    van egy pár....Shoma,Hexenking satöbbi(ezek magyarok is asszem,leglábbis Hex).
  • 00000
    Mod kell hát!!

2006os single mod.
  • antijuve
    aha,akkor jó:)
  • Istencsászár
    Semmire nem gondol, csak benyög valamit, amit előtte vagy 100an megtettek és akkor nem túlzok... persze nem keni milyen gém ez, mik a játék határai, mi a helyzet az F1 liszenszel pécén. Pedig csak körbe kéne nézni hogy hoppá, mi ennek a játéknak a címe 99-02, mik ezek a modok hozzá és mit is tartalmaznak...
  • antijuve
    hmm?mire gondolsz?mod...?
  • 00000
    Üdv!

van már 2006os single F1? pályák, piloták, autok, stb..
    Kössz!
  • ICEMAN15
    De jók csak jópár nem a régi építésű és Mexico nem műkszik.
  • Djemba
    #5118 ezt honnan tudom leszedni????
  • INeedspeed
    Hol kapok team spirites renault festest plss........
  • Amiga
    Mit lehet erről a modról tudni? Mert sehol máshol nem hallottam róla. Simán csak felrakom az alapjátékra és hajrá? Minden 2006-os pálya és autó? Reális erőviszonyok (Schumi vs Alonso)?
  • Laceee
    a 88-as modhoz vannak pályák is az nem jó ?
  • INeedspeed
    azt szeretnem kerdezni hogy honnan tudom megszerezni a Renault "TEAM SPIRIT"-es festeset......pls segitsetek
  • ICEMAN15
    nemtudjátok hogy hol találok 88-hoz akkori építésű pályákat?
  • antijuve
    ez vicces:)
  • neilszab
    Hűűűűű, köszönöm szépen, akkor valszeg itt lesz a bibi. Soha nem értettem pontosan, hogy mi különbség a normal és a time scaled között, pedig így utólag elég egyértelműnek tűnik a dolog...

Akkor BUGRIADÓ lefújva!
  • antijuve
    öö igen:))
  • Knife
    Úgy látom nagy talány lett egy igen egyszerű beállítási kérdésből. A mechanikai hibáknak 3 módozata van, úgymint OFF, Normal, Time Scaled. Ha nem OFF módban van akkor teszten mindegy melyik a másik kettő közül. Azonban futamon már igen nagy a különbség. Normal módban a hibák olyan ütemben jönnek elő, ahogy akkor jönnének, ha a teljes (Bahrainben pl 57 kör) távot teljesítené az autó. Akárcsak ha 5 kör a táv, az elhasználódás nem nő. Azonban ha TimeScaled beállítást használsz, akkor teljes terhelést kap az autó motorja és fékrendszere is, olyan mértékben, hogy például az 5 körre beállított versenytávon a 4. körben annyira lesz elhasználódva minden, mintha az 57 körből a 47.ben járnál. Tehát egyértelmű, hogy TimeScaled beállításnál sokkal sokkal hamarabb elkopik minden versenyen mint teszten (hiszen teszten még nem viszonyít semmihez terhelhetőséget).
    Ennek nézz utána, hogy van beállítva nálad!
  • neilszab
    a legtöbb ligánál mechanikai hibák=OFF. /és akkor nincs betétkopás

Leteszteltem még egyszer, 3 kör edzés, majd ugyanazzal a setuppal 3 kör a versenyen, és most végig figyeltem a hőfokot. 5-ös fékhűtés, 2,1-es tárcsa: mindkét esetben 1200-1300 körül volt max, tehát ez most nem játszik.
    Viszont a Brake Pad alapesetben 0,827 cm, ez az edzésen 3 kör alatt elöl 791 lett, a versenyen pedig 0,000 és 0 meg 0!!! A nagyobb tárcsa esetén a különbség nem ilyen drasztikus, te a kopás a normális sokszorosa.

Sztem nézd meg te is, mert egyre tutibb, hogy nemvagyok tök hülye
  • b-type
    Az RH-val régóta bajnokolnak srácok szerte széjjel, én sem hinném hogy ilyen komoly probléma lenne vele.
    Mennyire megy fel a fékhőfok?
  • neilszab
    "probáld a hütőnyilást nagyobbra venni a fékeknél"

Na jó, de azonos hűtőnyilással miért sokszorosa a kopás versenyen, mint máshol (5ös nyilással mentem amúgy). Ismétlem, teljesen azonos kürülmények mellet teszteltem. És ne mond azt, hogy az esetleg eltérő hőmérséklet miat 5-ször gyorsbbban kopik a fék, más eltérés meg nincs.

"ha ez bug lenne már rég javitották volna nem gondolod ? nem most jött ki a mód"
    Igen, ezért nem értem a dolgot én se. Én még csak 1 hónapja játszom vele, és csak most tűnt fel. Teljesen friss telepítés + friss hivatalos RH05 -ös cuccok...

• kf1l
    Sziasztok! Akinek kedve lenne csatlakozni lelkes csapatunkhoz és kiprobálni magát 20-22 ember társaságában a Hexenking féle 2006 os moddal. Az keresen fel minket a [email protected] email cimen. Honlapunk : http://kf1l.teleline.hu ! Ha valaki esetleg bannercserét szeretne az msn a [email protected] vagy a [email protected] cimen tegye meg köszönjük!
  • Laceee
    nem muszály pont az arrows átfesteni csak egy példa volt, az a lényeg, hogy autóneve vagy versenyző neve helmet.bmp legyen
  • Laceee
    festést? pl.:C:\Program Files\EA SPORTS\F1 Challenge 99-02\SeasonData\Vehicles\Arrows\1996_A17/ team.mas fájlban keress ilyen elnevezést,hogy arrowshelmet.bmp csomagold ki, fesd át és rakd abba a mappába ahol a team.mas fájlból kicsogoltad
  • Laceee
    Itt a karácsony, vettes magadnak konzolt
  • Gyocsika
    Hogy lehetne magamnak bukosisakot csinálni?