7742
Ligák :
F1CL |
HF1L |
IndexF1 | F1CHUN |
KF1L|
VF1CL |
F1BL
---------------------------------------------------------------------------------
RH 2005 :
Base Pack 1.0
-
Track Pack
-
Hotfix
CTDP 2005 :
Base Pack 1.0
-
Service Pack 1.0
EF1 2006 :
2006 modellek RH \'05 módhoz
---------------------------------------------------------------------------------
Minden a játék letöltésére vonatkozó kérdés törölve
lesz, ha megakarod szerezni nézz utána fájlcserélőkön ( Dc++, Torrent )
lMielőtt feltennél egy kérdést, használd az oldal alján található keresőt! A felesleges, ismétlődő kérdések szó nélkül törölve lesznek!
l
-
#5244 Hi és Kellemes Ünnepeket mindenkinek.
Lenne egy kérésem, ha valalki tud adjon egy linket mateka modjához mert az oldalát törölték.És sehol nem találom a modod.Előre is kösz.És mégegyszer kellemes ünnepeket. -
00000 #5243 thx.
memoriát max veszek meg videokari scere winyo laaplap proc meg jo lesz ... ugysem játszoik már annyit.
F1 2006-ot modra értettem!
-
#5242 A proci jó, a többi 1 év múlva semmit sem fog érni, rossz választás, rosszkor, pénzkidobás. -
Laceee #5241 szerintem is télleg off, senkit nem érdekel a konfigod, majd észre fogod venni amikor már kevés lesz a játékokhoz, és linkeld már be az F1 2006 játékot mert én még nem találkoztam vele pc-re -
00000 #5240 egy off kérdés :D
Helosztok!
Alaplap: Asus NForce570 M2N-E AMD AM2 DDR2 PCX SATA2 ATX 2.0
Processzor: AMD Athlon 64 X2 4200 AM2
Processzor hűtő: AMD cooler csapágyas Asus CRUX 754/939/940/X2
Memória: 1 GB DDR2 Ram 800 MHz Samsung
Winchester: Samsung 250 GB. 7200 rpm SATA2-300 8MB 3év gar
Optika: 24/8/40/18x LG H22L DVD-writer drive LightScribe
Ház: ATX Midi Torony 4x5.25 Codegen 400W 6043L G4
Videókártya: GeForce PCX 7600 256 MB DDR GT HDTV Gigabyte
Egy ilyen konfigu gépet rendeltem...
1-2 évig akarok még gamézni aztán elleszek gépügyben :D
Nem játszok nagy gamékkal Fifa 2007, Football manager, F1 2006 meg egy két stratégia...
Sztetek meddig jo ez a konfig és rendesen zuznak a gamék?
Kösz ia választ :)
-
#5239 Nem tudja valaki hogy f1 seven v2.0-ban miért nem működik Dijon, Watkins Glen, Silverstone és Monza?????
-
Laceee #5238 akoVCR -
neilszab #5237 Hali!
Nem tudtok vmi kis segédprogit ajánlani, ami kicsikét több adatot tárol el a futamokról vmi rendezett formában, legalább annyit, mint mondjuk a GP4 (lapchart, leggyorsabb kör, stb). -
#5236 mateka 1.1 modot honnan??? -
#5235 thx
-
#5234 #5204 -
#5233 tudnátok nekem adni 2006os mod linkeket?
[email protected]
Előre is kösz! -
Laceee #5232 ez a leggépigényesebb mod, próbáld a hexeking féle 2006-os modot vagy a 2005RH-t -
#5231 Csak egy 2006-os mod!
Nem angol sajna így nem tudom beazonosítani:
"para acer un acceso directo, tienes k darle al boton derecho del raton al ejecutable del juego, se llama F1 2006, luego, enviar a escritorio, asi lo tendreis facil de ejecutar" -
#5230 Ebben az esetben igen :(
Milyen moddok vannak fent? -
#5229 Csak ez a game szaggat! Valami játék specikus dolog lehet! -
#5228 Igen, teszteltem! Pl.: Rfactor maxon meg de nfs carbon is!!! -
#5227 tesztelted a gépet más játékokkal is?
főleg autós játékokkal.
Gondolom az nem újdonság hogy ezek a hardver-k nem okozhatják a szaggatást.
tehát vagy vmi más is változott, vagy probléma van.
Miután minden driver fent van (nem kell a legfrissebb, inkább egy kipróbált jól müködő), akkor el lehet kezdeni keresni hogy melyik egység felelős a szaggatásért.
Ez innentől már más szakmai topikba tartozik majd, inkább oda írjad az eredményeket.
Magam részéről ajánlom hogy szerezz egy kis progit (nem települ), a hijackthis.exe-t, ez kiloggolja mi megy a gépeden, arra már kérhetsz tanácsokat.
Miután tudod hogy progik nem terhelik feleslegesen, akkor jöhetnek a hardver-k.
Memtesztek, VGAtesztek..stb.
Ki fog derülni.
sok sikert :)
-
#5226 Figyelem!!!
Nagyon szépen kérek minden fórumozót hogy figyelmesen olvassa el és ha van ideje próbáljon meg segíteni, köszönöm!
Nagyon régóta nyomom az f1 challange 99'02'-t! Régen egy p3mas gépen 512 rammal és egy ati 9600xt-vel fullon ment szaggatás nélkül 1024*768ban!
De azóta lecseréltem a gépem egy amd (barton) 2500+ -ra és 1gb ram geforce 7600gs-re!
Ezen a gépen szaggat a játék még minimumon is mint az állat!
Nem tudom hogy mit csináljak vele!
Minden más játék maxon is elmegy akár, de ez ez nem, valamiért megmakacsolta magát!
Nagyon szépen kérek minden fórumozót hogy segítsen ha tud!
Remélem van itt valaki aki hasonló cípőben járt régen és megtalálta a megoldást!
Előre is köszönöm a segítőkészségeteket!
[email protected] -
#5225 hali nekem is elküldenéd?
köszi:D -
#5224 privát ment. -
#5223 na várj. -
#5222 csak 29 másodp... tud felvenni?
ha nem akkor hogy lehet beállítani hogy többet tudjon? -
00000 #5221 már látom :D -
00000 #5220 üdv.
Hexekingmodrol vki egy linket?
Köszi. -
#5219 nincs mit -
#5218 Köszi szépen!(életet mentettél) -
#5217 pontosan amigo:D
egyébként megjelent a vegas 7:) -
#5216 szivesen válaszolok::)
nos.van egy progi,néven nevezve a Fraps.azt elindítod a játék előtt,majd a játékban replay és ott a megfelelő gombbal fel tudod venni a "jelenetet".szóval amit kimentettél az .avi-ban lesz,ezeket berakod vmi vágóprogiba,zenét raksz alá feliratozod(ha akarod) és lemented egyben.nagyjából ennyi.
legalábbis legjobb tudomásom szerint(mert én így csináltam/csinálom) -
#5215 Egy lehet hogy hülye kérdésem had legyen.:S Hogy lehet készíteni videót? (kb.:olyat amiket ide felraktatok??) -
#5214 Nagyon jó a Hexenking-mod, mondjuk GTR 2 után rettentő szokatlan újra F1 autókat irányítani. Állati jó dolog Massa kocsijában ülni. Egyetlen érdekesség az volt, hogy R. Barichello több versenyt is nyert, ami ugye a valódi 2006-os évre nem volt jellemző. De lehet, hogy csak én állítottam el valamit. Összességében Schumi megnyerte a 8. vb-címét, de a csapatvilágbajnokit elbuktuk. -
Laceee #5213 zmodeler, képszerkesztő progi, szövegszerkesztő, mastudio2002, szerencse és hozzáértés ... az utóbbi két programot nemtudom honnan beszerezni -
#5212 Milyen programmal lehet a csapatok versenyzőit változtatni. Ill. milyen programok lehetnek hasznosak egy-egy carset v. mod készítésekor? a MAStudión kívül. -
Laceee #5211 nem -
#5210 és a *.mas fájlt a MAStudion kivül megtudom még nyitni valamivel? -
#5209 Nem tudom kicserélni a bukot amit csináltam az eredetire -
#5208 Persze, elvileg minden kocsi más, rajtszám, esetleg ha név van rajta feltütetve, de ez a bukósisakokra is vonatkozik, hisz az is más mindenkinél. A *.mas fájlban mindkét autó külön van tehát bármelyiket lehet módosítani. -
#5207 Totti! szerinted azt meglehet oldani, h egy csapaton belül mondjuk más legyen a szponzor a kocsitesten? -
#5206 Paint, Corel, Photoshop + amivel akarsz és lehet rajzolni. -
#5205 Köszi!!!
Még egy kérdésem lenne már tudom hogy lehet megnyitni a versenyzők bukosisakjait meg ilyesmi Masstudo stb csak nem tudom mivel szerkesszem meg a sisakot hogy olyan legyen amilyet én akarok milyne progit hazsnáljak a különböző festésekhez mintákhoz mivel érdemes nekiállni?