7742
Ligák :
F1CL |
HF1L |
IndexF1 | F1CHUN |
KF1L|
VF1CL |
F1BL
---------------------------------------------------------------------------------
RH 2005 :
Base Pack 1.0
-
Track Pack
-
Hotfix
CTDP 2005 :
Base Pack 1.0
-
Service Pack 1.0
EF1 2006 :
2006 modellek RH \'05 módhoz
---------------------------------------------------------------------------------
Minden a játék letöltésére vonatkozó kérdés törölve
lesz, ha megakarod szerezni nézz utána fájlcserélőkön ( Dc++, Torrent )
lMielőtt feltennél egy kérdést, használd az oldal alján található keresőt! A felesleges, ismétlődő kérdések szó nélkül törölve lesznek!
l
-
#5284 majd neked elküldöm privbe adj msn-t -
#5283 Értelek téged de akkor se kellene most kieszednie nem? -
#5282 le van tárgyalva, lesz benne másik magyarítás! -
#5281 Jaj nee most akartam nekiállni mert eddig mást töltöttem most ez a hülye magyarítás miatt. :( -
Laceee #5280 nem kell összeszarni magatokat, csak nem adom a nevem lopott módokhoz, egy e-mail-t sem küldőtt hogy használni akarja ennyi..., a magyarításomban benne van a telemetria és a súgó fájl magyaritása, ennyiben is külőnbözik a többi magyaritástól, meg minden magyar benne -
#5279 Akkor a mód most már nem letölthető
Majd hamarosan ismét szedheti aki karja, de egynelőre erre várni kell -
#5278 nincs mit, remélem megtalálom :D
-
#5277 ja, és az enyém akkor készült amikor még nem volt a challengehez semmilyen, igaz nem lett tökéletes. én beküldtem valamelyik oldalnak, aztán nem rakták be, csak néhány változtatás után más nevével. szóval meg tudom érteni, ha vkinek rosszul esik, ha a beleegyezése nélkül csinálnak vmit. -
#5276 köszönöm szépen, ennek örülök -
#5275 Én is csináltam magyarítást még a sima 99-02-höz, megkeresem, feltöltöm valahova és azt felhasználhatod. :D -
#5274 Aztán mivan akkor ha a tied van benne?
Most aztán összeszarjuk magunkat! -
#5273 kiveszem -
#5272 Kép 1
Kép 2Kép 3
Itt vannak javítva a linkek, igy már működik elvileg -
Laceee #5271 nagyon örülök az innen onnan összelopkodott módodnak, de én nem járultam hozzá a magyarításom felhasználásához !!! , úgyhogy nyugottan kiveheted a "módodból" -
#5270 A képek valamiért nem jönnek be, de majd holnap pótolom őket. Bocsánat. -
#5269 Ezt kifejtenéd bővebben? -
#5268 Készítettem gyorsan 3 darab képet, csak úgy előlegnek. Most többre nincs sajnos időm. Ime:
Sauber BMW - Hockenheim
Super Aguri - Albert Park
Midland F1 - Montreal -
#5267 már rég leszedtem,de nem tom telepíteni:P -
#5266 Be fogok tenni talán még ma, de nem garantálom! Holnap biztosan! -
Screenshotokat rakjál be please! -
#5264 bocsánat, 163... (és nem 136) -
#5263 próbáld ki! 136 MB nem a világvége...:) -
#5262 oké!köszi -
#5261 hát ezt neked kell majd eldöntened. nemtudom, hogy neked jobb-e, de annyiból biztosan, hogy itt nem kell semmit felülírogatni meg átmásolgatni , csak egyszerűen fel kell telepíteni az egészet az F1 Challegne könyvtárba. És kész. Aztán hogy neked mennyivel jobb/rosszabb mint a Shoma mod, azt ne tőlem kérdezd -
#5260 és ez jobb mint a shoma f1 2006 mod? -
#5259 A vártnál kissé jobban alakultak a dolgok. Ez annyit jelent, hogy a mód mostantól elérhető!
A letöltési link: http://www.f12006.try.hu/F1_2006_Season.exe
Jó szórakozást mindenkinek! -
#5258 Erre kivácsi leszek! -
#5257 Sziasztok!
Örömmel jelenthetem be, hogy készítettem egy 2006-os módot! Nem az én munkáim találhatóak a módban, hanem innen-onnan összegyűjtve pakoltam bele mindent.
A cél egy működőképes, és egy jól játszhatómód létrehozása volt. Talán sikerült...
RH2005 Előtelepítése szükséges, mert az autók hangfájlait, iiletve még egy-két fájlt az RH2005 módból fog alapul venni a játék.
A mód a FIA 2006-os szabályai alapján működik, azonban a 3 etapos időmér rendszer csak többjátékos módban adja vissza az igazi élményt. A játék ugyanis az 1. és 2. etapot nem számítja bele az eredménybe.
A mód holnap lesz letölthető, majd akkor adom a letöltési linket!
Jó szórakozást kívánok! -
Marci D #5256 a readme-ben nem nagyon vannak leírva a dolgok csak hogy ki mit csinált :( -
Laceee #5255 el kell olvasni a readme-t ? -
Marci D #5254 Sziasztok hogy kell felrakni a MAteka mod-ot? kell hozzá valmi különleges program? vagy csak simán be kell másolni? -
Laceee #5253 hát ez érdekes nekem talált, de a modot törölték, amúgy is a Hexeking féle mód sokkal jobb lett -
#5252 Bocsi de a mateka mod hoz tudnátok adni linket(a googleban kerestem 2006 mod by mateka néven de nam talált semmit) -
#5251 Test Mod 2006 vagyis a hexe mod... -
#5250 shoma modot nem találtam gugliban, hexenkinget köszönöm, a #52204-es hszben meg Test Mod 2006 van -
#5249 ehhez mit szólsz??? kb fél perc alatt megvolt,de mind1is -
#5248 #5204 -
#5247 2007eshez vagy 08ashoz nemkérsz? egyébként gugli a barátod -
#5246 ja, és azt is megköszönném, ha valaki adna egy linket a hexenking 2006-os módhoz is -
#5245 Shoma 2006-os modját hol találom meg?
A honlapja nem elérhető, a mod meg gondolom ott van...
ja, és még egy kérdés: ha az egyik pálya betöltésekor kilép a játékból hibaüzi nélkül mi lehet a baj?