F1 Challenge 99-02

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

antijuve
privát ment.

ups and downs

antijuve
na várj.

ups and downs

ICEMAN15
csak 29 másodp... tud felvenni?
ha nem akkor hogy lehet beállítani hogy többet tudjon?

Én mindig, és mindenek fölött győzni akarok!!! Go Kimi Go!!Kimi Räikkonen a BAJNOK!!! HAJRÁ FRADI!!

már látom 😄
üdv.

Hexekingmodrol vki egy linket?

Köszi.
antijuve
nincs mit

ups and downs

ICEMAN15
Köszi szépen!(életet mentettél<#vigyor2><#taps>)

Én mindig, és mindenek fölött győzni akarok!!! Go Kimi Go!!Kimi Räikkonen a BAJNOK!!! HAJRÁ FRADI!!

Jeff Gordon
pontosan amigo😄
egyébként megjelent a vegas 7😊

The only speedometer is in your head.

antijuve
szivesen válaszolok:😊

nos.van egy progi,néven nevezve a Fraps.azt elindítod a játék elõtt,majd a játékban replay és ott a megfelelõ gombbal fel tudod venni a "jelenetet".szóval amit kimentettél az .avi-ban lesz,ezeket berakod vmi vágóprogiba,zenét raksz alá feliratozod(ha akarod) és lemented egyben.nagyjából ennyi.

legalábbis legjobb tudomásom szerint(mert én így csináltam/csinálom)

ups and downs

ICEMAN15
Egy lehet hogy hülye kérdésem had legyen.:S Hogy lehet készíteni videót? (kb.:olyat amiket ide felraktatok??)<#help>

Amiga
Nagyon jó a Hexenking-mod, mondjuk GTR 2 után rettentõ szokatlan újra F1 autókat irányítani. Állati jó dolog Massa kocsijában ülni. Egyetlen érdekesség az volt, hogy R. Barichello több versenyt is nyert, ami ugye a valódi 2006-os évre nem volt jellemzõ. De lehet, hogy csak én állítottam el valamit. Összességében Schumi megnyerte a 8. vb-címét, de a csapatvilágbajnokit elbuktuk.

A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.

zmodeler, képszerkesztõ progi, szövegszerkesztõ, mastudio2002, szerencse és hozzáértés ... az utóbbi két programot nemtudom honnan beszerezni <#buck>
Zsolti9014
Milyen programmal lehet a csapatok versenyzõit változtatni. Ill. milyen programok lehetnek hasznosak egy-egy carset v. mod készítésekor? a MAStudión kívül.

Hajrá Magyarország!

nem
Jeff Gordon
és a *.mas fájlt a MAStudion kivül megtudom még nyitni valamivel?

Gyocsika
Nem tudom kicserélni a bukot amit csináltam az eredetire

Istencsászár
Persze, elvileg minden kocsi más, rajtszám, esetleg ha név van rajta feltütetve, de ez a bukósisakokra is vonatkozik, hisz az is más mindenkinél. A *.mas fájlban mindkét autó külön van tehát bármelyiket lehet módosítani.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Jeff Gordon
Totti! szerinted azt meglehet oldani, h egy csapaton belül mondjuk más legyen a szponzor a kocsitesten?

Istencsászár
Paint, Corel, Photoshop + amivel akarsz és lehet rajzolni.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Gyocsika
Köszi!!!

Még egy kérdésem lenne már tudom hogy lehet megnyitni a versenyzõk bukosisakjait meg ilyesmi Masstudo stb csak nem tudom mivel szerkesszem meg a sisakot hogy olyan legyen amilyet én akarok milyne progit hazsnáljak a különbözõ festésekhez mintákhoz mivel érdemes nekiállni?

Istencsászár
Mod ( google nem csak dísznek van, tanuld meg használni, hasznos is lehet még a jövõben! )

Gyocsika
Honnnan lehetne beszerezni a Hexeking féle modot?

Gyocsika
Szóval a Hexeking féle verzió jó? Akkor megnézem!

antijuve
ez teljesen tévhit hogy a nem RH-s vagy CTDP-s modok nem "egészek",persze vannak kivételek.nézd meg a Hexenking modot.minden benne van.az is ami egy RH-ban nincs.sztem érdemes letölteni.

a kérdésre:én nem tudok róla h lenne Rh2006.

ups and downs

Gyocsika
Igen RH vagy CTDP tudod nem ilyen saját házikészítésû hanem teljes normális mit az RH 05

antijuve
de tényleg,most a "komoly" alatt mit értesz?RH,CTDP?

ups and downs

Gyocsika
De tényleg RH2006 lesz valamikor vagy akármilyen úgymond "komoly" mod mostanába?

antijuve
😄DDD

ups and downs

Jeff Gordon
persze.állítólag a jövöhéten jön ki...

egyébként majd egy év múlva ilyenkor tedd fel ugyanezt a kérdést😊

Hali, valaki tud már 2007-es módról?

GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!

erre gondoltál ? <#eplus2>
antijuve
I dont know! racesimen nézted?hsw-n?kzárt dolog h ott nincs

ups and downs

Jeff Gordon
hmmm,sztem próbálkozz a sarki közértel😄
vagy töltsd le a Hexenking modot😊

INeedspeed
renaultos team spirit festest hol kapok mar kerdeztem de latom nem ohajt felelni senki

Jártam a pokolban és voltam a mennyben,és volt hol szerettem, és volt hol szerettek is,a mennyben sirtam a pokolban nevettem igy senki nem itélkezhet felettem..

Jeff Gordon
Shoma is.
igaz, van egy jópár, asszem nekem volt már vagy 5...

antijuve
van egy pár....Shoma,Hexenking satöbbi(ezek magyarok is asszem,leglábbis Hex).

ups and downs

Mod kell hát!!

2006os single mod.
antijuve
aha,akkor jó😊

ups and downs

Istencsászár
Semmire nem gondol, csak benyög valamit, amit elõtte vagy 100an megtettek és akkor nem túlzok... persze nem keni milyen gém ez, mik a játék határai, mi a helyzet az F1 liszenszel pécén. Pedig csak körbe kéne nézni hogy hoppá, mi ennek a játéknak a címe 99-02, mik ezek a modok hozzá és mit is tartalmaznak...

antijuve
hmm?mire gondolsz?mod...?

ups and downs

Üdv!

van már 2006os single F1? pályák, piloták, autok, stb..
Kössz!
ICEMAN15
De jók csak jópár nem a régi építésû és Mexico nem mûkszik.

#5118 ezt honnan tudom leszedni????

INeedspeed
Hol kapok team spirites renault festest plss........

Jártam a pokolban és voltam a mennyben,és volt hol szerettem, és volt hol szerettek is,a mennyben sirtam a pokolban nevettem igy senki nem itélkezhet felettem..

Amiga
Mit lehet errõl a modról tudni? Mert sehol máshol nem hallottam róla. Simán csak felrakom az alapjátékra és hajrá? Minden 2006-os pálya és autó? Reális erõviszonyok (Schumi vs Alonso)?

A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.

a 88-as modhoz vannak pályák is az nem jó ?
INeedspeed
azt szeretnem kerdezni hogy honnan tudom megszerezni a Renault "TEAM SPIRIT"-es festeset......pls segitsetek

ICEMAN15
nemtudjátok hogy hol találok 88-hoz akkori építésû pályákat?<#help>

antijuve
ez vicces😊

ups and downs

Hûûûûû, köszönöm szépen, akkor valszeg itt lesz a bibi. Soha nem értettem pontosan, hogy mi különbség a normal és a time scaled között, pedig így utólag elég egyértelmûnek tûnik a dolog...<#vigyor3>

Akkor BUGRIADÓ lefújva! <#taps>