7742
Ligák :
F1CL |
HF1L |
IndexF1 | F1CHUN |
KF1L|
VF1CL |
F1BL
---------------------------------------------------------------------------------
RH 2005 :
Base Pack 1.0
-
Track Pack
-
Hotfix
CTDP 2005 :
Base Pack 1.0
-
Service Pack 1.0
EF1 2006 :
2006 modellek RH \'05 módhoz
---------------------------------------------------------------------------------
Minden a játék letöltésére vonatkozó kérdés törölve
lesz, ha megakarod szerezni nézz utána fájlcserélőkön ( Dc++, Torrent )
lMielőtt feltennél egy kérdést, használd az oldal alján található keresőt! A felesleges, ismétlődő kérdések szó nélkül törölve lesznek!
l
-
#5725 értem,nem felrovásnak szántam/szántuk.azért ha ez télleg gyorsban készült akkor minden elismerésem.
a mi kinai futamunkra gondoltam,sajnos a videó már nincs serveren,pedig az is jó futam volt nagyon,ha fent lett volna,gondoltam h belinkelem,mint összehasonlitási alapnak.
hát igen,nálunk nincs ilyen "probléma".
grt neki.
Egyébként ezeket a vidiket ugye te Vegassal csinálod? -
#5724 Sajnos nem sok időm maradt arra hogy évad lezáró jelenetekkel szorakozzak, ezt is igy gyorsba csináltam mer mellette millió dolog van amit a meg kell csinálni, szintén ligával kapcsolatos. Egy szezon legjei szavazás lesz a héten, video formában ahol minden jelölt és menőver megtekinthető több kategóriában , természetesen majd belinkelem, ilyenek pl mint: év előzése, balesete, bénázása stb...
Tavalyi futamról nemkészült video, technikai okok miatt, de remek futam volt, ezt az is jelzik h az első 4 pilóta 1.4 mp-n! belül ért célba.
Kb 5-6 aktiv pilóta nem jött már az utolsó 2-3 futamra, sajnos, de ez betudható annak h már mindeki rfactorra van ráállva...
Sunny lett a bajnok. -
#5723 hát megnéztem én is
1.zenék nagyon jók,sztem is.
2.küzdelmek itt is voltak mint nálunk,sajna nemtalálom a tavalyi kinai vidink linkjét,pedig akkor össze lehetne hasonlitani.
3.télleg kellett volna sztem is vmi extra
4.a nézetekkel is egyetértek,lehetett volna változatosabb,viszont tetszett amikor a boxnál több pilótát is felvettél amint ugratnak.jó kamera volt,grt.
összességében sztem nemrossz vidi,jó kis társaság lehet ez is,én is grt a ligának,és további küzdelmeket rfben.
az elsö futam óta alaposan megfogyatkozott a mezöny,az a vidi is megvan,de ott mintha többen letetek volna:S
egyébként ki lett a bajnok? -
#5722 Megnéztem a videót!
1. zene jó nagyon kár h nincs jobban zenére vágva a videó. 2.zene érdekes, ilyenben még sose hallottam, de azért jó.
2. szép küzdelmek voltak grt!
3. azt hittem másképp lesz az évadzáró lezárva.
4. nekem a végére unalmas volt a tv kamera
5. nem volt graf hibás a pálya?
Gratula a ligátoknak! sok sikert a fatraktorban -
#5721 nézem, mindjá véleményezem:) -
#5720 vártuk már:D -
#5719 F1CL Szezonzáró Kínai Nagydíj összefoglaló video -
#5718 Megadod az e-mail címed, lenne egy nem publikus kérdésem -
#5717 februar 25 -
#5716 Mikor indul a liga? -
#5715 Igen velteltenul letoroltem tegnap az ftp rol de ma leho94 felrakja a fileplanetre es holnap visszalinkelem amugy marciusig minden 2007 es auto meglessz a Bhmotorsports-rol. Az oldal messze nincs meg kesz sokat kell meg dolgoznom rajta! -
#5714 hy all
Indult egy liga amibe jelentkezni ezen a címen lehet : [email protected]
-70% hosszú futamok és a F1BL 07 moddal megyünk I Needspeed jóvoltából.
-közepes és haladó versenyzők jöjjenek ha lehet
Bővebb infot a beírt címen kaptok. -
#5713 2007 elején vagyunk.P -
#5712 hát megnézném ezeket a 2007es kocsikat... -
#5711 minek is?:D -
#5710 egész jó honlap,kár h a modot nem lehet tölteni -
#5709 Amugy ha valaki akar meg van 10 hely a ligamba :S Jelentkezhet itt az oldal http://f1bl.extra.hu nezzetek meg nyugodtan !!!!! -
#5708 Igaz nem sok videot lattam eletembe de szerintem nagyon jo lett a Totti videoja! -
bodzamaci #5707 OK, megnyugodtam, majd router nélkül megyek ha szeretnék csinálni szervert.
Mégegyszer köszi a segítséget ! -
#5706 routerrel sose fogsz tudni nyitni szervert -
bodzamaci #5705 Routerem van, lehethogy tényleg ez a gond, az announce game yes-re van állítva.
Köszi a segítséget, kipróbálom router nélkül. -
#5704 be van kapcsolva h "játék bejelentése"? :D:D:D -
#5703 a Nod32 nem kavarhat be..nálam is az van.és megy... -
#5702 Vagy esetleg ha routered van, akkor az is lehet a ludas. -
bodzamaci #5701 Hát igen, hamachival lanban működik. A Nod32 okozhatja ezt? -
#5700 menj hamachin. -
bodzamaci #5699 Sziasztok !
Amikor onlineban szeretnék játszani, és megcsinálom a szervert, senki se látja a szerverem, de máshoz tudok csatlakozni. Az a legidegesítőbb hogy régebben minden gond nélkül működött az egész. ( A tűzfalam kikapcsoltam.) -
#5698 jaaa.hahahaha :D -
#5697 fogjuk rá h jó is volt:) -
#5696 izé,hát poénnak szántam:P -
#5695 rohadtul:) -
#5694 tudom,de azért jól hangzott:D -
#5693 ilyen egyszer sem volt:) -
#5692 az aki megmentette az életedet,és kirántott az égö BAR Hondádból tavaly -
#5691 kö:)))))) -
#5690 Freedomnak teljesen igaza van.Hogyha szép előzések történnek egy futamon,az miért ne legyen benne?És ha 22 perces?Nekem egyáltalán nem unalmas(ebbe ráadásul csomót szereplek:DDD).
A kameraállások is jók sztem,mert ha csak a TV kamerákat alkalmazná a készítő,egy kicsit unalmas lenne tényleg,így meg sokkal látványosabb sztem.De ízlések és pofonok,sztem ez egy nagyon jó video lett.
Kössz az építőjellegű kritikát Totti!;) -
#5689 de te ki vagy?:) -
#5688 én is megnézem -
#5687 rendben, várom -
#5686 Fontos jelenet nem maradt le, vagy előtte vagy utána körökön át üldözte annak semmi értelme hogy ott legyen, ha valaki kiváncsi rá ott a ripléj. Holnap felöltök egy jó videot az igazi 2006os Ausztrál gpről, 11 perc és minden fontos jelenet benne van a mi a versenyen történt, és pedig ott volt dögivel akció.