F1 Challenge 99-02
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ha nem akkor hogy lehet beállítani hogy többet tudjon?
Én mindig, és mindenek fölött győzni akarok!!! Go Kimi Go!!Kimi Räikkonen a BAJNOK!!! HAJRÁ FRADI!!
Hexekingmodrol vki egy linket?
Köszi.
Én mindig, és mindenek fölött győzni akarok!!! Go Kimi Go!!Kimi Räikkonen a BAJNOK!!! HAJRÁ FRADI!!
nos.van egy progi,néven nevezve a Fraps.azt elindítod a játék elõtt,majd a játékban replay és ott a megfelelõ gombbal fel tudod venni a "jelenetet".szóval amit kimentettél az .avi-ban lesz,ezeket berakod vmi vágóprogiba,zenét raksz alá feliratozod(ha akarod) és lemented egyben.nagyjából ennyi.
legalábbis legjobb tudomásom szerint(mert én így csináltam/csinálom)
ups and downs
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.
Hajrá Magyarország!
The only speedometer is in your head.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Még egy kérdésem lenne már tudom hogy lehet megnyitni a versenyzõk bukosisakjait meg ilyesmi Masstudo stb csak nem tudom mivel szerkesszem meg a sisakot hogy olyan legyen amilyet én akarok milyne progit hazsnáljak a különbözõ festésekhez mintákhoz mivel érdemes nekiállni?
a kérdésre:én nem tudok róla h lenne Rh2006.
ups and downs
egyébként majd egy év múlva ilyenkor tedd fel ugyanezt a kérdést😊
GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!
vagy töltsd le a Hexenking modot😊
Jártam a pokolban és voltam a mennyben,és volt hol szerettem, és volt hol szerettek is,a mennyben sirtam a pokolban nevettem igy senki nem itélkezhet felettem..
igaz, van egy jópár, asszem nekem volt már vagy 5...
2006os single mod.
van már 2006os single F1? pályák, piloták, autok, stb..
Kössz!
Jártam a pokolban és voltam a mennyben,és volt hol szerettem, és volt hol szerettek is,a mennyben sirtam a pokolban nevettem igy senki nem itélkezhet felettem..
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.
Akkor BUGRIADÓ lefújva! <#taps>#taps>