7742

Ligák :

F1CL
|

HF1L
|
IndexF1
| F1CHUN |

KF1L

VF1CL |
F1BL

---------------------------------------------------------------------------------

RH 2005 :

Base Pack 1.0

-

Track Pack

-

Hotfix

CTDP 2005 :

Base Pack 1.0

-

Service Pack 1.0

EF1 2006 :

2006 modellek RH \'05 módhoz

---------------------------------------------------------------------------------

Minden a játék letöltésére vonatkozó kérdés törölve
lesz, ha megakarod szerezni nézz utána fájlcserélőkön ( Dc++, Torrent )

lMielőtt feltennél egy kérdést, használd az oldal alján található keresőt! A felesleges, ismétlődő kérdések szó nélkül törölve lesznek!

l

• Jeff Gordon
    értem,nem felrovásnak szántam/szántuk.azért ha ez télleg gyorsban készült akkor minden elismerésem.

a mi kinai futamunkra gondoltam,sajnos a videó már nincs serveren,pedig az is jó futam volt nagyon,ha fent lett volna,gondoltam h belinkelem,mint összehasonlitási alapnak.

hát igen,nálunk nincs ilyen "probléma".

grt neki.

Egyébként ezeket a vidiket ugye te Vegassal csinálod?
  • Istencsászár
    Sajnos nem sok időm maradt arra hogy évad lezáró jelenetekkel szorakozzak, ezt is igy gyorsba csináltam mer mellette millió dolog van amit a meg kell csinálni, szintén ligával kapcsolatos. Egy szezon legjei szavazás lesz a héten, video formában ahol minden jelölt és menőver megtekinthető több kategóriában , természetesen majd belinkelem, ilyenek pl mint: év előzése, balesete, bénázása stb...

Tavalyi futamról nemkészült video, technikai okok miatt, de remek futam volt, ezt az is jelzik h az első 4 pilóta 1.4 mp-n! belül ért célba.

Kb 5-6 aktiv pilóta nem jött már az utolsó 2-3 futamra, sajnos, de ez betudható annak h már mindeki rfactorra van ráállva...

Sunny lett a bajnok.
  • Jeff Gordon
    hát megnéztem én is

1.zenék nagyon jók,sztem is.
    2.küzdelmek itt is voltak mint nálunk,sajna nemtalálom a tavalyi kinai vidink linkjét,pedig akkor össze lehetne hasonlitani.
    3.télleg kellett volna sztem is vmi extra
    4.a nézetekkel is egyetértek,lehetett volna változatosabb,viszont tetszett amikor a boxnál több pilótát is felvettél amint ugratnak.jó kamera volt,grt.

összességében sztem nemrossz vidi,jó kis társaság lehet ez is,én is grt a ligának,és további küzdelmeket rfben.
    az elsö futam óta alaposan megfogyatkozott a mezöny,az a vidi is megvan,de ott mintha többen letetek volna:S
    egyébként ki lett a bajnok?
  • Freedom88
    Megnéztem a videót!

1. zene jó nagyon kár h nincs jobban zenére vágva a videó. 2.zene érdekes, ilyenben még sose hallottam, de azért jó.
    2. szép küzdelmek voltak grt!
    3. azt hittem másképp lesz az évadzáró lezárva.
    4. nekem a végére unalmas volt a tv kamera
    5. nem volt graf hibás a pálya?

Gratula a ligátoknak! sok sikert a fatraktorban
  • Freedom88
    nézem, mindjá véleményezem:)
  • Jeff Gordon
    vártuk már:D
  • Istencsászár
    F1CL Szezonzáró Kínai Nagydíj összefoglaló video
  • alonso82
    Megadod az e-mail címed, lenne egy nem publikus kérdésem
  • INeedspeed
    februar 25
  • alonso82
    Mikor indul a liga?
  • INeedspeed
    Igen velteltenul letoroltem tegnap az ftp rol de ma leho94 felrakja a fileplanetre es holnap visszalinkelem amugy marciusig minden 2007 es auto meglessz a Bhmotorsports-rol. Az oldal messze nincs meg kesz sokat kell meg dolgoznom rajta!
  • leho94
    hy all
    Indult egy liga amibe jelentkezni ezen a címen lehet : [email protected]
    -70% hosszú futamok és a F1BL 07 moddal megyünk I Needspeed jóvoltából.
    -közepes és haladó versenyzők jöjjenek ha lehet
    Bővebb infot a beírt címen kaptok.
  • Freedom88
    2007 elején vagyunk.P
  • Jeff Gordon
    hát megnézném ezeket a 2007es kocsikat...
  • antijuve
    minek is?:D
  • Jeff Gordon
    egész jó honlap,kár h a modot nem lehet tölteni
  • INeedspeed
    Amugy ha valaki akar meg van 10 hely a ligamba :S Jelentkezhet itt az oldal http://f1bl.extra.hu nezzetek meg nyugodtan !!!!!
  • INeedspeed
    Igaz nem sok videot lattam eletembe de szerintem nagyon jo lett a Totti videoja!
  • bodzamaci
    OK, megnyugodtam, majd router nélkül megyek ha szeretnék csinálni szervert.

Mégegyszer köszi a segítséget !
  • Freedom88
    routerrel sose fogsz tudni nyitni szervert
  • bodzamaci
    Routerem van, lehethogy tényleg ez a gond, az announce game yes-re van állítva.

Köszi a segítséget, kipróbálom router nélkül.
  • antijuve
    be van kapcsolva h "játék bejelentése"? :D:D:D
  • leho94
    a Nod32 nem kavarhat be..nálam is az van.és megy...
  • cselt
    Vagy esetleg ha routered van, akkor az is lehet a ludas.
  • bodzamaci
    Hát igen, hamachival lanban működik. A Nod32 okozhatja ezt?
  • leho94
    menj hamachin.
  • bodzamaci
    Sziasztok !

Amikor onlineban szeretnék játszani, és megcsinálom a szervert, senki se látja a szerverem, de máshoz tudok csatlakozni. Az a legidegesítőbb hogy régebben minden gond nélkül működött az egész. ( A tűzfalam kikapcsoltam.)
  • antijuve
    jaaa.hahahaha :D
  • Freedom88
    fogjuk rá h jó is volt:)
  • Jeff Gordon
    izé,hát poénnak szántam:P
  • Freedom88
    rohadtul:)
  • Jeff Gordon
    tudom,de azért jól hangzott:D
  • Freedom88
    ilyen egyszer sem volt:)
  • Jeff Gordon
    az aki megmentette az életedet,és kirántott az égö BAR Hondádból tavaly
  • Freedom88
    kö:))))))
  • antijuve
    Freedomnak teljesen igaza van.Hogyha szép előzések történnek egy futamon,az miért ne legyen benne?És ha 22 perces?Nekem egyáltalán nem unalmas(ebbe ráadásul csomót szereplek:DDD).
    A kameraállások is jók sztem,mert ha csak a TV kamerákat alkalmazná a készítő,egy kicsit unalmas lenne tényleg,így meg sokkal látványosabb sztem.De ízlések és pofonok,sztem ez egy nagyon jó video lett.
    Kössz az építőjellegű kritikát Totti!;)
  • Freedom88
    de te ki vagy?:)
  • Jeff Gordon
    én is megnézem
  • Freedom88
    rendben, várom
  • Istencsászár
    Fontos jelenet nem maradt le, vagy előtte vagy utána körökön át üldözte annak semmi értelme hogy ott legyen, ha valaki kiváncsi rá ott a ripléj. Holnap felöltök egy jó videot az igazi 2006os Ausztrál gpről, 11 perc és minden fontos jelenet benne van a mi a versenyen történt, és pedig ott volt dögivel akció.