F1 Challenge 99-02

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gyocsika
Aztán mivan akkor ha a tied van benne?
Most aztán összeszarjuk magunkat!

Zsizsi34
kiveszem

Zsizsi34
Kép 1
Kép 2Kép 3
Itt vannak javítva a linkek, igy már mûködik elvileg

nagyon örülök az innen onnan összelopkodott módodnak, de én nem járultam hozzá a magyarításom felhasználásához !!! , úgyhogy nyugottan kiveheted a "módodból"
Zsizsi34
A képek valamiért nem jönnek be, de majd holnap pótolom õket. Bocsánat.

Zsizsi34
Ezt kifejtenéd bõvebben?

Zsizsi34
Készítettem gyorsan 3 darab képet, csak úgy elõlegnek. Most többre nincs sajnos idõm. Ime:

Sauber BMW - Hockenheim
Super Aguri - Albert Park
Midland F1 - Montreal

leho94
már rég leszedtem,de nem tom telepíteni😛

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"

Zsizsi34
Be fogok tenni talán még ma, de nem garantálom! Holnap biztosan!

Gyocsika

Screenshotokat rakjál be please!

Zsizsi34
bocsánat, 163... (és nem 136)

Zsizsi34
próbáld ki! 136 MB nem a világvége...😊

leho94
oké!köszi

Zsizsi34
hát ezt neked kell majd eldöntened. nemtudom, hogy neked jobb-e, de annyiból biztosan, hogy itt nem kell semmit felülírogatni meg átmásolgatni , csak egyszerûen fel kell telepíteni az egészet az F1 Challegne könyvtárba. És kész. Aztán hogy neked mennyivel jobb/rosszabb mint a Shoma mod, azt ne tõlem kérdezd

leho94
és ez jobb mint a shoma f1 2006 mod?

Zsizsi34
A vártnál kissé jobban alakultak a dolgok. Ez annyit jelent, hogy a mód mostantól elérhetõ!

A letöltési link: http://www.f12006.try.hu/F1_2006_Season.exe

Jó szórakozást mindenkinek!

Gyocsika
Erre kivácsi leszek!

Zsizsi34
Sziasztok!

Örömmel jelenthetem be, hogy készítettem egy 2006-os módot! Nem az én munkáim találhatóak a módban, hanem innen-onnan összegyûjtve pakoltam bele mindent.
A cél egy mûködõképes, és egy jól játszhatómód létrehozása volt. Talán sikerült...
RH2005 Elõtelepítése szükséges, mert az autók hangfájlait, iiletve még egy-két fájlt az RH2005 módból fog alapul venni a játék.

A mód a FIA 2006-os szabályai alapján mûködik, azonban a 3 etapos idõmér rendszer csak többjátékos módban adja vissza az igazi élményt. A játék ugyanis az 1. és 2. etapot nem számítja bele az eredménybe.

A mód holnap lesz letölthetõ, majd akkor adom a letöltési linket!

Jó szórakozást kívánok!

a readme-ben nem nagyon vannak leírva a dolgok csak hogy ki mit csinált 😞

AKKÓ JÓVAN AKKÓ

el kell olvasni a readme-t ?
Sziasztok hogy kell felrakni a MAteka mod-ot? kell hozzá valmi különleges program? vagy csak simán be kell másolni?

AKKÓ JÓVAN AKKÓ

hát ez érdekes nekem talált, de a modot törölték, amúgy is a Hexeking féle mód sokkal jobb lett
Andrews
Bocsi de a mateka mod hoz tudnátok adni linket(a googleban kerestem 2006 mod by mateka néven de nam talált semmit)

Istencsászár
Test Mod 2006 vagyis a hexe mod...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Luko
shoma modot nem találtam gugliban, hexenkinget köszönöm, a #52204-es hszben meg Test Mod 2006 van

Jeff Gordon
Istencsászár
#5204<#zavart2>

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Jeff Gordon
2007eshez vagy 08ashoz nemkérsz?<#csodalk> egyébként gugli a barátod

The only speedometer is in your head.

Luko
ja, és azt is megköszönném, ha valaki adna egy linket a hexenking 2006-os módhoz is

Luko
Shoma 2006-os modját hol találom meg?
A honlapja nem elérhetõ, a mod meg gondolom ott van...

ja, és még egy kérdés: ha az egyik pálya betöltésekor kilép a játékból hibaüzi nélkül mi lehet a baj?

Andrews
Hi és Kellemes Ünnepeket mindenkinek.
Lenne egy kérésem, ha valalki tud adjon egy linket mateka modjához mert az oldalát törölték.És sehol nem találom a modod.Elõre is kösz.És mégegyszer kellemes ünnepeket.

thx.
memoriát max veszek meg videokari scere winyo laaplap proc meg jo lesz ... ugysem játszoik már annyit.

F1 2006-ot modra értettem!

Istencsászár
A proci jó, a többi 1 év múlva semmit sem fog érni, rossz választás, rosszkor, pénzkidobás.

szerintem is télleg off, senkit nem érdekel a konfigod, majd észre fogod venni amikor már kevés lesz a játékokhoz, és linkeld már be az F1 2006 játékot mert én még nem találkoztam vele pc-re
egy off kérdés 😄

Helosztok!

Alaplap: Asus NForce570 M2N-E AMD AM2 DDR2 PCX SATA2 ATX 2.0
Processzor: AMD Athlon 64 X2 4200 AM2
Processzor hûtõ: AMD cooler csapágyas Asus CRUX 754/939/940/X2
Memória: 1 GB DDR2 Ram 800 MHz Samsung
Winchester: Samsung 250 GB. 7200 rpm SATA2-300 8MB 3év gar
Optika: 24/8/40/18x LG H22L DVD-writer drive LightScribe
Ház: ATX Midi Torony 4x5.25 Codegen 400W 6043L G4
Videókártya: GeForce PCX 7600 256 MB DDR GT HDTV Gigabyte

Egy ilyen konfigu gépet rendeltem...

1-2 évig akarok még gamézni aztán elleszek gépügyben 😄

Nem játszok nagy gamékkal Fifa 2007, Football manager, F1 2006 meg egy két stratégia...

Sztetek meddig jo ez a konfig és rendesen zuznak a gamék?

Kösz ia választ 😊

alonso82
Nem tudja valaki hogy f1 seven v2.0-ban miért nem mûködik Dijon, Watkins Glen, Silverstone és Monza?????

akoVCR
Hali!

Nem tudtok vmi kis segédprogit ajánlani, ami kicsikét több adatot tárol el a futamokról vmi rendezett formában, legalább annyit, mint mondjuk a GP4 (lapchart, leggyorsabb kör, stb).

kovecses
mateka 1.1 modot honnan???

Töltsd le, teszteld és ha tetszik vedd meg és támogasd ezzel a készítőket!

kovecses
thx

Istencsászár
#5204<#zavart2>

kovecses
tudnátok nekem adni 2006os mod linkeket?

[email protected]

Elõre is kösz!

ez a leggépigényesebb mod, próbáld a hexeking féle 2006-os modot vagy a 2005RH-t
kovecses
Csak egy 2006-os mod!

Nem angol sajna így nem tudom beazonosítani:

"para acer un acceso directo, tienes k darle al boton derecho del raton al ejecutable del juego, se llama F1 2006, luego, enviar a escritorio, asi lo tendreis facil de ejecutar"

b-type
Ebben az esetben igen 😞
Milyen moddok vannak fent?

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

kovecses
Csak ez a game szaggat! Valami játék specikus dolog lehet!

kovecses
Igen, teszteltem! Pl.: Rfactor maxon meg de nfs carbon is!!!

b-type
tesztelted a gépet más játékokkal is?
fõleg autós játékokkal.
Gondolom az nem újdonság hogy ezek a hardver-k nem okozhatják a szaggatást.
tehát vagy vmi más is változott, vagy probléma van.
Miután minden driver fent van (nem kell a legfrissebb, inkább egy kipróbált jól müködõ), akkor el lehet kezdeni keresni hogy melyik egység felelõs a szaggatásért.
Ez innentõl már más szakmai topikba tartozik majd, inkább oda írjad az eredményeket.
Magam részérõl ajánlom hogy szerezz egy kis progit (nem települ), a hijackthis.exe-t, ez kiloggolja mi megy a gépeden, arra már kérhetsz tanácsokat.
Miután tudod hogy progik nem terhelik feleslegesen, akkor jöhetnek a hardver-k.
Memtesztek, VGAtesztek..stb.
Ki fog derülni.
sok sikert 😊

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

kovecses
Figyelem!!!

Nagyon szépen kérek minden fórumozót hogy figyelmesen olvassa el és ha van ideje próbáljon meg segíteni, köszönöm!

Nagyon régóta nyomom az f1 challange 99'02'-t! Régen egy p3mas gépen 512 rammal és egy ati 9600xt-vel fullon ment szaggatás nélkül 1024*768ban!

De azóta lecseréltem a gépem egy amd (barton) 2500+ -ra és 1gb ram geforce 7600gs-re!
Ezen a gépen szaggat a játék még minimumon is mint az állat!
Nem tudom hogy mit csináljak vele!
Minden más játék maxon is elmegy akár, de ez ez nem, valamiért megmakacsolta magát!

Nagyon szépen kérek minden fórumozót hogy segítsen ha tud!
Remélem van itt valaki aki hasonló cípõben járt régen és megtalálta a megoldást!
Elõre is köszönöm a segítõkészségeteket!

[email protected]

laci 700
hali nekem is elküldenéd?
köszi😄