7742

Ligák :

F1CL
|

HF1L
|
IndexF1
| F1CHUN |

KF1L

VF1CL |
F1BL

---------------------------------------------------------------------------------

RH 2005 :

Base Pack 1.0

-

Track Pack

-

Hotfix

CTDP 2005 :

Base Pack 1.0

-

Service Pack 1.0

EF1 2006 :

2006 modellek RH \'05 módhoz

---------------------------------------------------------------------------------

Minden a játék letöltésére vonatkozó kérdés törölve
lesz, ha megakarod szerezni nézz utána fájlcserélőkön ( Dc++, Torrent )

lMielőtt feltennél egy kérdést, használd az oldal alján található keresőt! A felesleges, ismétlődő kérdések szó nélkül törölve lesznek!

l

• INeedspeed
    igy van....nah meek megnezem mit tehetek, kossz snake
  • Laceee
    ha jól emlékszem a pálya scn fálja a hibás , tedd át más jól mükődő pálya scn fájlját, de azis lehet , hogy csak egy bizonyos részt kell átmásolni (nagyon régen csináltam ilyet), valószinü azért nem jók a tükrök mert ezt a pályát zárt kasztnis autókhoz csinálták és azon más helyen vannak a tükrök
  • Jeff Gordon
    :D:D:D
    lol,viszont valószinüleg már teltház van:P
  • antijuve
    startandgo elég ingyenes:))
  • Jeff Gordon
    jó ingyenes liga nincs.de van egy retro liga,rh04el mennek,1000FT a tagdij ami sztem nem vészes egy teljes évi versenyzésért:)
  • Djemba
    valaki tud egy jó ingyenes ligát???versenyző vagy tesztpilóta mind1
  • Jeff Gordon
    épp most töltöttem le mielött belinkelted.nem lett rossz,zenék nagyon jók,vannak közte ismerösek is,úgyértem nálunk is szerepelt!:)
    Összehasonlitási alapnak!
  • kf1l
    hi all ismét! A KF1L Ausztrál videoja elkészült. Megnézzem
  • INeedspeed
    kossz nem vettem olyan tragikusnak csak kozoltem 1 par dolgot mielott megkritizalnad komolyan. Amugy ki tud tanacsot adni nekem abban,hogy hogy lehet az illeto palyan beallitani az auton rendesen a tukrot mivel leszedtem egy palyat es csak az autonak a jobb oldalan megy a tukor es annak is csak a felen?
  • Jeff Gordon
    bocs,nem akartalak megbántani,sztem jó lett,csak néhány hibát észrevettem,tudom,hogy még nincs meg az összes autó,soksikert hogy beletedd öket,nem lesz egyszerü.én is foglalkozom/foglalkoztam mod átalakitással,úgyhogy kvázi kissé "kritikusabb" szemmel néztem,sry.de azért télleg jó lesz ez,grt:)
  • antijuve
    de ha már csinálsz modot,akkor ne rontsd el a számozásd majd;)
  • INeedspeed
    Kossz,a szamozasok abszolut nem szamitanak nem a szamokbol all a bajnoksag , es lesz egy javito patch ra senki se mondta h ez a vegleges mod, kosz az eszreveteleid..jogosak, csak, hogy a szamozasra nem figyeltem,mert nem lenyeg 2006-os hatterek meg azer vannak, mert nicns meg sok 2007 es adatom ,es az autok is emglesznek mind ez nem a tokeletes 2007 es mod akar lenni hanem az kezdeti es marcius 15 re meglesz minden auto ezt garantalom neked!Amugy a ligatagok is meg vannak elegedve az autoval.Es megegyszer mondom,h nem a szamozas donti el egy tarsasag,egy liga jovojet.Amugy meg az elso modom szal na :D
  • kf1l
    Hi all! Hamarosan beindul a nosztalgia bajnokság lehet jelentkezni! Az oldalon minden információ fennt van... http://f1cb.indexf1.hu . Várunk mindenkit!
  • Jeff Gordon
    húúh,hát nem akarlak elkeseriteni,de ezzel még nagyon sok munkád lesz:)
    néhány észrevétel:
    -Webber kétszer van benne,Williamsben és RedBullban is.
    -9 és 10 a rajtszáma a BMW.Sauber F1teamnek és a Williamsnek is
    -sztem hülyén jön ki az,hogy kiválasztod a csapatot,és igy jönnek az ikonok,pl:Renault: 4 Kovaleinen, 3 Fisichella. de ez nem csak ott van igy,ezt mondjuk nem nehéz javitani.
    -apropó renó: Kiválasztottam Kovaleinent,az ikonon 4es szerepel az autón mégis 3as van:S
    -sok autó még hirböl se hasonlit a 2007esre,bár kettö tetszett nagyon,a McLaren és a BMW.azok télleg jól néznek ki,grt.semmi hiba velük:)
    -Honda nagyon nem ilyen lesz:) zöld szint igértek:)
    -BMWnél a Syntium felirat már nem a "barge boardson" van,hanem kicsit feljebb.nézd csak!:)
    -egyébként ami teszett: a Lamborghini racing server autó:) és a menü design,télleg jól nézett ki:) bár egyes csapatoknál hülyén jön ki,hogy a 2007es modell van ott,de a háttér még 2006os.

remélem azért nincs harag,nem lehordani akartam a dolgot,csak néhány észrevételemet tettem közzé,h még jobb lehessen a modotok.mondjuk ez szép teljesitmény ahhoz képest hogy a 2007es szezon még el se kezdödött,szóval azért elismerésem felétek!:)
  • INeedspeed
    Okay!
  • Istencsászár
    Ez legyen az utolsó "reklám", egyszer mindent lehet, aki akar ugyis megy, többször nemkell. Mindenki tartsa be.
  • INeedspeed
    Az telleg jo Circuit! Ismet lehet tolteni a F1 BL 2007-es Modjat,es lehet jelentkezni tovabbra is a ligaba meg van 7 hely!tobb info http://f1bl.extra.hu ;)
  • ICEMAN15
    az van az 1975-ös ben is.
  • alonso82
    próbáld ki a Nordschleife-t fasza nagyon:)
  • Zsolt01
    Helyes !
  • Anor
    segítséget kértem nem kritikát de kösz
  • Istencsászár
    Lanba nincs AL. Fék segítséget felejtsd el, ha nem tudod azt aszfalton tartni a kocsit akkor ne is játsz ilyen játékkal:)
  • antijuve
    1.Lanban nem játszottam(de sztem nem lehet beállítani:S)
    2.hát ezt se használtam soha,de sztem nem lehet beállítani
  • Anor
    Hali! Most ismerkedem a játékkal lenne pár kérdésem.
    1. Ha lanba egy másik valakivel játszok akkor be lehet állítani hogy legyen a többi versenyső(gép) vagy ne?
    2. Be lehet e állítani hogy a fék segítség csak a kanyaroknál legyen de ne kezdjen fékezni ha lemegyek az ideális ívről vagy ha csak jobban megközelítem egy egyenes szakaszban a pálya szélét - ha igen mit kell kikapcsolni hozzá? - eddig GP4-el játszottam ott csak a kanyaroknál volt auto fékezés - Az amatőrők már csak ilyenek

Előre is köszi a segítséget!!!
  • alonso82
    de a mateka féle modból is ki lehet másolni
  • ICEMAN15
    köszi mindkettőtöknek!!!
  • Jeff Gordon
    persze.dögivel van itt találsz egyet,csak annyi a teendö,hogy társitod a pálya gdb fájlát jegyzettömbel és a beirod oda ahol sorolva van hogy melyik modoknál müködik,a végére odairod h rh 2005
  • alonso82
    Elvileg ha a pálya nevét beírod a .gdb fájl-ba (F1_RH2005.gdb), és a tesztpályát beteszed circuits mappába. (csak elvileg!)
  • ICEMAN15
    RH2005-höz léteznek teszt pályák?(pl.:Jerez)
  • INeedspeed
    tmxd.hu/dwteam magyarorszag legjobb mp3 as oldala
  • Istencsászár
    Nem, ezt a feldolgozást valahol talátltam
  • alonso82
    nem, istencsászártól
  • INeedspeed
    Ezt tollem kerded ?
  • alonso82
    a 2. zenét virtual dj-vel csináltad?
  • alonso82
    mondjuk örülj neki hogy müködik spa, mert nekem egy ideig szar volt
  • alonso82
    töltsd le az rh-t
  • alonso82
    kösz mégeccer ice!
  • INeedspeed
    [email protected] emailem msn pedig [email protected]
  • bodzamaci
    Akinek megvan a CTDP 2005 mod, annak spában a buszmegálló sikán még a régi, vagy már az átépített verzió?
    Mert nekem valamiért még a régi van benne a 2004es, és a 2005ös modban is.
  • Istencsászár
    Igen, Vegas 6