7742
Ligák :
F1CL |
HF1L |
IndexF1 | F1CHUN |
KF1L|
VF1CL |
F1BL
---------------------------------------------------------------------------------
RH 2005 :
Base Pack 1.0
-
Track Pack
-
Hotfix
CTDP 2005 :
Base Pack 1.0
-
Service Pack 1.0
EF1 2006 :
2006 modellek RH \'05 módhoz
---------------------------------------------------------------------------------
Minden a játék letöltésére vonatkozó kérdés törölve
lesz, ha megakarod szerezni nézz utána fájlcserélőkön ( Dc++, Torrent )
lMielőtt feltennél egy kérdést, használd az oldal alján található keresőt! A felesleges, ismétlődő kérdések szó nélkül törölve lesznek!
l
-
#5765 igy van....nah meek megnezem mit tehetek, kossz snake
-
Laceee #5764 ha jól emlékszem a pálya scn fálja a hibás , tedd át más jól mükődő pálya scn fájlját, de azis lehet , hogy csak egy bizonyos részt kell átmásolni (nagyon régen csináltam ilyet), valószinü azért nem jók a tükrök mert ezt a pályát zárt kasztnis autókhoz csinálták és azon más helyen vannak a tükrök -
#5763 :D:D:D
lol,viszont valószinüleg már teltház van:P -
#5762 startandgo elég ingyenes:)) -
#5761 jó ingyenes liga nincs.de van egy retro liga,rh04el mennek,1000FT a tagdij ami sztem nem vészes egy teljes évi versenyzésért:) -
Djemba #5760 valaki tud egy jó ingyenes ligát???versenyző vagy tesztpilóta mind1 -
#5759 épp most töltöttem le mielött belinkelted.nem lett rossz,zenék nagyon jók,vannak közte ismerösek is,úgyértem nálunk is szerepelt!:)
Összehasonlitási alapnak! -
kf1l #5758 hi all ismét! A KF1L Ausztrál videoja elkészült. Megnézzem -
#5757 kossz nem vettem olyan tragikusnak csak kozoltem 1 par dolgot mielott megkritizalnad komolyan. Amugy ki tud tanacsot adni nekem abban,hogy hogy lehet az illeto palyan beallitani az auton rendesen a tukrot mivel leszedtem egy palyat es csak az autonak a jobb oldalan megy a tukor es annak is csak a felen? -
#5756 bocs,nem akartalak megbántani,sztem jó lett,csak néhány hibát észrevettem,tudom,hogy még nincs meg az összes autó,soksikert hogy beletedd öket,nem lesz egyszerü.én is foglalkozom/foglalkoztam mod átalakitással,úgyhogy kvázi kissé "kritikusabb" szemmel néztem,sry.de azért télleg jó lesz ez,grt:) -
#5755 de ha már csinálsz modot,akkor ne rontsd el a számozásd majd;) -
#5754 Kossz,a szamozasok abszolut nem szamitanak nem a szamokbol all a bajnoksag , es lesz egy javito patch ra senki se mondta h ez a vegleges mod, kosz az eszreveteleid..jogosak, csak, hogy a szamozasra nem figyeltem,mert nem lenyeg 2006-os hatterek meg azer vannak, mert nicns meg sok 2007 es adatom ,es az autok is emglesznek mind ez nem a tokeletes 2007 es mod akar lenni hanem az kezdeti es marcius 15 re meglesz minden auto ezt garantalom neked!Amugy a ligatagok is meg vannak elegedve az autoval.Es megegyszer mondom,h nem a szamozas donti el egy tarsasag,egy liga jovojet.Amugy meg az elso modom szal na :D -
kf1l #5753 Hi all! Hamarosan beindul a nosztalgia bajnokság lehet jelentkezni! Az oldalon minden információ fennt van... http://f1cb.indexf1.hu . Várunk mindenkit! -
#5752 húúh,hát nem akarlak elkeseriteni,de ezzel még nagyon sok munkád lesz:)
néhány észrevétel:
-Webber kétszer van benne,Williamsben és RedBullban is.
-9 és 10 a rajtszáma a BMW.Sauber F1teamnek és a Williamsnek is
-sztem hülyén jön ki az,hogy kiválasztod a csapatot,és igy jönnek az ikonok,pl:Renault: 4 Kovaleinen, 3 Fisichella. de ez nem csak ott van igy,ezt mondjuk nem nehéz javitani.
-apropó renó: Kiválasztottam Kovaleinent,az ikonon 4es szerepel az autón mégis 3as van:S
-sok autó még hirböl se hasonlit a 2007esre,bár kettö tetszett nagyon,a McLaren és a BMW.azok télleg jól néznek ki,grt.semmi hiba velük:)
-Honda nagyon nem ilyen lesz:) zöld szint igértek:)
-BMWnél a Syntium felirat már nem a "barge boardson" van,hanem kicsit feljebb.nézd csak!:)
-egyébként ami teszett: a Lamborghini racing server autó:) és a menü design,télleg jól nézett ki:) bár egyes csapatoknál hülyén jön ki,hogy a 2007es modell van ott,de a háttér még 2006os.
remélem azért nincs harag,nem lehordani akartam a dolgot,csak néhány észrevételemet tettem közzé,h még jobb lehessen a modotok.mondjuk ez szép teljesitmény ahhoz képest hogy a 2007es szezon még el se kezdödött,szóval azért elismerésem felétek!:) -
#5751 Okay! -
#5750 Ez legyen az utolsó "reklám", egyszer mindent lehet, aki akar ugyis megy, többször nemkell. Mindenki tartsa be. -
#5749 Az telleg jo Circuit! Ismet lehet tolteni a F1 BL 2007-es Modjat,es lehet jelentkezni tovabbra is a ligaba meg van 7 hely!tobb info http://f1bl.extra.hu ;) -
#5748 az van az 1975-ös ben is. -
#5747 próbáld ki a Nordschleife-t fasza nagyon:) -
Zsolt01 #5746 Helyes ! -
Anor #5745 segítséget kértem nem kritikát de kösz -
#5744 Lanba nincs AL. Fék segítséget felejtsd el, ha nem tudod azt aszfalton tartni a kocsit akkor ne is játsz ilyen játékkal:) -
#5743 1.Lanban nem játszottam(de sztem nem lehet beállítani:S)
2.hát ezt se használtam soha,de sztem nem lehet beállítani -
Anor #5742 Hali! Most ismerkedem a játékkal lenne pár kérdésem.
1. Ha lanba egy másik valakivel játszok akkor be lehet állítani hogy legyen a többi versenyső(gép) vagy ne?
2. Be lehet e állítani hogy a fék segítség csak a kanyaroknál legyen de ne kezdjen fékezni ha lemegyek az ideális ívről vagy ha csak jobban megközelítem egy egyenes szakaszban a pálya szélét - ha igen mit kell kikapcsolni hozzá? - eddig GP4-el játszottam ott csak a kanyaroknál volt auto fékezés - Az amatőrők már csak ilyenek
Előre is köszi a segítséget!!! -
#5741 de a mateka féle modból is ki lehet másolni -
#5740 köszi mindkettőtöknek!!! -
#5739 persze.dögivel van itt találsz egyet,csak annyi a teendö,hogy társitod a pálya gdb fájlát jegyzettömbel és a beirod oda ahol sorolva van hogy melyik modoknál müködik,a végére odairod h rh 2005 -
#5738 Elvileg ha a pálya nevét beírod a .gdb fájl-ba (F1_RH2005.gdb), és a tesztpályát beteszed circuits mappába. (csak elvileg!) -
#5737 RH2005-höz léteznek teszt pályák?(pl.:Jerez) -
#5736 tmxd.hu/dwteam magyarorszag legjobb mp3 as oldala -
#5735 Nem, ezt a feldolgozást valahol talátltam -
#5734 nem, istencsászártól -
#5733 Ezt tollem kerded ? -
#5732 a 2. zenét virtual dj-vel csináltad? -
#5731 mondjuk örülj neki hogy müködik spa, mert nekem egy ideig szar volt
-
#5730 töltsd le az rh-t
-
#5729 kösz mégeccer ice!
-
#5728 [email protected] emailem msn pedig [email protected]
-
bodzamaci #5727 Akinek megvan a CTDP 2005 mod, annak spában a buszmegálló sikán még a régi, vagy már az átépített verzió?
Mert nekem valamiért még a régi van benne a 2004es, és a 2005ös modban is. -
#5726 Igen, Vegas 6