7742
Ligák :
F1CL |
HF1L |
IndexF1 | F1CHUN |
KF1L|
VF1CL |
F1BL
---------------------------------------------------------------------------------
RH 2005 :
Base Pack 1.0
-
Track Pack
-
Hotfix
CTDP 2005 :
Base Pack 1.0
-
Service Pack 1.0
EF1 2006 :
2006 modellek RH \'05 módhoz
---------------------------------------------------------------------------------
Minden a játék letöltésére vonatkozó kérdés törölve
lesz, ha megakarod szerezni nézz utána fájlcserélőkön ( Dc++, Torrent )
lMielőtt feltennél egy kérdést, használd az oldal alján található keresőt! A felesleges, ismétlődő kérdések szó nélkül törölve lesznek!
l
-
#5805 az -
Zsolt01 #5804 (Csak megjegyzem: rFactort említed !
Nekem sokkal jobban bejön a GTR2) -
Zsolt01 #5803 Hát ! -
#5802 aztán meg uninstall az egész, és install rf...
hmm, ez szemét volt egy kicsit:P -
Zsolt01 #5801 Alap F1 Challenge 99-02 telepítése után xy RH Mód:
1 Base Pack
2 Track Pack
3 esetleg: Hotfix ha van. -
bareszsopte #5800 Modot telepítek de nem lesz jó valaki segítsen hogy hogyan kell modot telepíteni! -
#5799 nem olyan egyszerü autót festeni főleg f1c-ben nem... -
#5798 SZerintem eleg jo lett a peet bmw sauberje nekem megfelelne igy mindenkinek csinalhatnak sajat autot a ligaba de esetleg csak a masik szezonban mert elosszor be kell bizonytisak h kik ok aztan johet a dolog szep resze ;) -
kf1l #5797 Djemba a retro ligában még van hely. -
#5796 azt a piros-kék elsö szárnyat odatudom adni ha gondolod:) -
#5795 mindegy azért kösz
-
#5794 ja igen,az nekem is van:P -
#5793 nekem van,csak a mi ligánkhoz készült,ergó rajta a név és rajtszám:S -
#5792 nekem nincs és nem is lesz -
#5791 Peet vagy Bryan, nincs valami más festésetek BMW-hez? -
#5790 igazad van:D -
#5789 sajnos kép elég gyenge,de a játékban nem mutat rosszul,ezt igazából hasraütés szerüen csináltam,kiváncsi voltam h mutatna. -
bareszsopte #5788 modot szeretnék telepíteni! Már próbálkoztam de nem lett jó! ha tudsz kérlek segíts! -
#5787 Igen szép, csak kicsit sötét a piros és a kék kombó, talán a piros irások egy fehér körvonallal? bár lehet h csak a gyenge kép miatt ilyen. -
Laceee #5786 az első szárnyon lehetne egy kevés fehér, talán a szárny élein ahogy a 2007 ferrarin van -
#5785 My fantasy BMW:
kép1
kép2 -
#5784 az élet jó.söt sztem kiváló.a vizválasztót arra értettem h merre menjünk majd tovább: rfactor v. maradjon f1ch?? ez komoly kérdés lesz úgyérzem...
ime -
#5783 Megadnad a Ligatok linkjet peet megneznem ott az eletet,nem szeretnek kommentet irni ugy ,h halvany lilam sincs a dolgokrol.....:DAmugy en is remelem h jo liga lesz.... -
Laceee #5782 pontosabban mi a terved ? modot telepiteni, készíteni...stb -
bareszsopte #5781 Tudnátok segíteni hogy hogyan tudom a moddolni az f1 challenge 99-02-őt -
#5780 Vedd meg, és ne kezd itt is a warezt -
Djemba #5779 rfactor is naon jó csak nekem az 1.020 van meg és azon nem megy minden mód.
1.150 meg kéne egy normális crack de csak rosszak vannak, hiába mondják azt, hogy működik de nem jó.(1.070 cracket valaki tud?) -
#5778 teljes mértékben.remélem a ti ligátok is ilyen lesz.mondjuk mienk ilyen szvsz,de október-november környéke komoly vizválasztó lesz.kiváncsi leszek hogyan alakul majd:) -
#5777 Igen a hondanal visszamondtak avval az indokkal h nem lenne eleg ideje az illetonek es inkabb hagy mast es en orultem h ilyen lelkiismeretesen megmondta es igy lehet jelentkezni a hondaba de mas csapatok is jok,Leho94 azt ,h milyen lesz a liga az tolllunk fugg , elsosorban h mennyire tudtok tisztelni es mennyire fog tudni osszeerni a tarsasag szal nem uigy van az.....Egy ligat a ligatagok egyenisege hataroz meg, jol mondom peet? :D -
#5776 jaja télleg.ti késöbb kezdtek,és úgy látom a Honda Racing alakulat erösitésre szorulna,mert csak egy pilótájuk van:) -
#5775 jaja..és király liga szerintem -
#5774 A mi ligankban is van hely marciusban indul! -
#5773 mienk már elindult,három futamon vagyunk túl,de ha gondolod irj a vezetöknek!:)
jó liga ami még nem indult el?hmm,jó kérdés.a jobb ligák már elindultak,amik meg nem ott vagy rfactorral mennek,vagy már nincs hely. -
Djemba #5772 egy fizetős jó liga ami még nem idnult el valaki tud??? -
#5771 Kosz a kritikat de ez melyik autonal van? Mert nem mind1iknel van a michelines...Kossz Snake sikerult atirno m a scn filet.A gyengebbek kedveert elmondanam,hogy a SCN fileba a tukor javitast a "MaSFILE=Bahrainmap.mas"....alatt lehet javitani "View=mainview" bekezdes alatt es a tukor a ket zarojel kozott talalhato szoval csak azt kell cserelni {.............}
-
#5770 én is ezután kutatok, eredmény nélkül:( -
kf1l #5769 Hi nincs meg véletlen valakinek a Mateka 2006 mod??? Fontos lenne előre is thx -
#5768 én is annak szántam amit mondtam:) -
#5767 csak építő kritika:) -
#5766 én is felfigyeltem arra, hogy a felfüggesztésen még fent vannak a michelin feliratok, de nem zavaró, mert menet közben nem látszik