F1 Challenge 99-02
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
rfactorhoz link??
This may be due to your browser settings. Please check your security settings and try the link again. Or, go to Tools, Internet Options in your browser and choose Delete Files button. Close all browser windows and try the link again.
Should you reach this error again, please contact Customer Support.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Én mindig, és mindenek fölött győzni akarok!!! Go Kimi Go!!Kimi Räikkonen a BAJNOK!!! HAJRÁ FRADI!!
F1 Challenge/Save/neved/neved.PLR
F4-el megnyitod ás átirogatod
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Én mindig, és mindenek fölött győzni akarok!!! Go Kimi Go!!Kimi Räikkonen a BAJNOK!!! HAJRÁ FRADI!!
Formation Lap="1" felvezetõ kör a rajt elõtt
Reconnaissance="1" levezetõ kör
"1" bekapcsolva
"0" kikapcsolva
ezek elõtt mindig van egy utalás hogy mire vonatkozik:
CURNT jelenlegi
PRACT edzés
QUICK gyors verseny
GPRIX futam
CHAMP bajnokság
MULTI multiplayer
RPLAY visszajátszás
asszem ez kimerítõ válasz volt <#smile>#smile>
Egy kérdés még rfactorhoz a safety car hogy jön elõ mer nekem soha nem válaszoltak a topikba erre mindig csak lehurrogta?
És lehet esetleg safety carral menni?
Nem írja felül, ez teljesen külön álló.
Amúgy nagyon szeretem az rfactor de csak F1 be mert nagyon szép de mondjuk nem játszok vele annyit mint F1C
ups and downs
Annyit azért hadd mondjak, hogy a módot igazából azért csináltam, hogy én magam szórakozottságáról gondoskodjak. Ezt el is értem, nekem megfelel. Majd jön RH2006 meg CTDP, akkor félreteszem, eprsze az profi munka...
A szerzõi jog fogalma
A szerzõi jog a szellemi tulajdonjog azon területe, amely a szerzõi mûvek, azaz bármely, az alkotó szellemi tevékenységbõl fakadó, az irodalom, a tudomány és a mûvészet területén létrehozott egyéni, eredeti alkotás - függetlenül attól, hogy az adott alkotás milyen mûtípusban testesül meg - szerzõinek és az ún. szerzõi joghoz kapcsolódó jogok jogosultjainak védelmét szabályozza. A szerzõi joggal kapcsolatos alapvetõ szabályokat a szerzõi jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény (Szjt.) tartalmazza, de számos egyéb jogszabály <156/1999. (XI. 3.) Korm. rendelet a Szerzõi Jogi Szakértõ Testület szervezetérõl és mûködésérõl; 158/2000. (IX. 13.) Korm. rendelet a reprográfiára szolgáló készülékek körének meghatározásáról; 16/1999. (XI. 18.) NKÖM rendelet a szerzõi és a szomszédos jogok közös kezelését végzõ egyesületek nyilvántartásának szabályairól>156/1999. (XI. 3.) Korm. rendelet a Szerzõi Jogi Szakértõ Testület szervezetérõl és mûködésérõl; 158/2000. (IX. 13.) Korm. rendelet a reprográfiára szolgáló készülékek körének meghatározásáról; 16/1999. (XI. 18.) NKÖM rendelet a szerzõi és a szomszédos jogok közös kezelését végzõ egyesületek nyilvántartásának szabályairól> is rendelkezik szerzõi jogot érintõ kérdésekrõl.
A személyhez fûzõdõ és a vagyoni jogok
A szerzõi jogi jogosultságok az ún. személyhez fûzõdõ és ún. vagyoni jogok összességébõl állnak. A szerzõi jogi jogosultságok az ún. személyhez fûzõdõ és ún. vagyoni jogok összességébõl állnak. A személyhez fûzõdõ jogok
A fent leírtak nem támadásnak minõsülnek, hanem magánvélemény, amit leírtam, tessék úgy kezelni!
Itt van! Ezzel annyi a gond hogy RH 2005-ön nem minden magyar, de az alap játékkal mûködik, neked egy-két dolgot kell rajta javítani max.
Hajrá Magyarország!
Majd hamarosan ismét szedheti aki karja, de egynelõre erre várni kell
Hajrá Magyarország!