F1 Challenge 99-02
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
szerintem gondold át és fogalmazd újra
Persze F1 CH 😊
Estét!
Linkelne vki nekem egy setupot Rh05 2006os modjához? 😊 Shoma 1.3 van fent per pill.. kösz!
Linkelne vki nekem egy setupot Rh05 2006os modjához? 😊 Shoma 1.3 van fent per pill.. kösz!
Tornado jó lett a kocsi grat
Az idõmérõ rendszert egyféleképpen lehet megoldani. Ha kiszeded a teszteket! Azaz 2-3-4 teszt helyén 1-2-3 ETAP lesz. és beállitod rá az idöt. A fizikák meg a kocsik se éppen megfelelöek singlere se multira de elmennek.
én már leszedtem,és ki is próbáltam,sztem nagyon ott van.
király lett.
gratula.
király lett.
gratula.
The only speedometer is in your head.
Sziasztok!
elkészítettem a harmadik kitaláltautómat amely egy Arrows! Hexeking 2006-os modjához!
letöltés: http://www.csabaoldala.atw.hu/kitalaltautok/Arrows_A28.rar
szerintetek jó???
elkészítettem a harmadik kitaláltautómat amely egy Arrows! Hexeking 2006-os modjához!
letöltés: http://www.csabaoldala.atw.hu/kitalaltautok/Arrows_A28.rar
szerintetek jó???
Csaby
Sziasztok!
Volt már vkinek olyan problémája, hogy nem indult a játék laptopon ?
Memória hibát ír ki, hogy kevés a swap memória, hiába állítom feljebb, nem hajlandó elindulni.
Vkinek ötlete ?
Köszi!
Volt már vkinek olyan problémája, hogy nem indult a játék laptopon ?
Memória hibát ír ki, hogy kevés a swap memória, hiába állítom feljebb, nem hajlandó elindulni.
Vkinek ötlete ?
Köszi!
A tokaji aszú a királyok bora, a borok királya
maradj már, új nyelv van születõben <#buck>#buck>
szerinted az F1C képes a 2005-ös F1 szabályok rendes lebonyolítására ?
<#taps>#taps> hatalmas ember vagy mondták már?!
mondjad milyenek vannak!!!
track patch is van hozzá meg idõmérõ rendszer a normál vagy egy 12 körös?
track patch is van hozzá meg idõmérõ rendszer a normál vagy egy 12 körös?
szerinted az f1c képességie túl mutat azon, hogy legyen teljes 2006os mod? mégis mi neked a 2006? kocsik? van, fizika? van, pilóták? van, pályák? nincs
de tevagy az inszájder, hisz a ctdp 2006 majdnem kijött ( csak mégse ) biztos tudod az okát...
jó lenne ha érthetõen kérdeznél, még ha hülyeség is és leg szívesebben törölném veled együtt, csak hát jó rajta nevetni😄
"van egy 2006 mod f1c alá??" biztos van, szerintem nem egy, minek a kérdõjel? ez egy kijelentõ mondat "van egy 2006 mod f1c alá."
de tevagy az inszájder, hisz a ctdp 2006 majdnem kijött ( csak mégse ) biztos tudod az okát...
jó lenne ha érthetõen kérdeznél, még ha hülyeség is és leg szívesebben törölném veled együtt, csak hát jó rajta nevetni😄
"van egy 2006 mod f1c alá??" biztos van, szerintem nem egy, minek a kérdõjel? ez egy kijelentõ mondat "van egy 2006 mod f1c alá."
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
van egy 2006 mod f1c alá???vagy csak kocsik?
most az a kérdés, hogy 2001-es autókkal akarsz menni vagy a 2001-ben kiadott játékkal, mert ha 2001-ben kiadott játékkal akarsz játszani akkor sok szerencsét a kereséshez
szasztok!!
azt monták hogy ti tudtok segiteni
hol lehet letölteni a 2001-es F1-gyet játékot?????????????<#help>#help><#nezze>#nezze>
azt monták hogy ti tudtok segiteni
hol lehet letölteni a 2001-es F1-gyet játékot?????????????<#help>#help><#nezze>#nezze>
nekem kéne a 2010es szezonhoz😄😄
az mikor jön ki?<#hehe>#hehe>
az mikor jön ki?<#hehe>#hehe>
mateka modhoz link?kössz.
nem jo a link!!
Totti! lenne egy elég fura kérdésem:
szóval arról lenne szó,hogyha kicsit megbuherálnám a pálya texturáit,gdb fájlát,akkor elképzelhetö-e az hogy egy adott pályán (pl,Interlagos) lehessen visszafelé menni?
csak egy két funrace erejéig,komoly futamokra nem gondolok.
persze lehet hülyeség:S csak mégis igy elgondolkoztam rajta,hogy valajon lehetséges-e?
szóval arról lenne szó,hogyha kicsit megbuherálnám a pálya texturáit,gdb fájlát,akkor elképzelhetö-e az hogy egy adott pályán (pl,Interlagos) lehessen visszafelé menni?
csak egy két funrace erejéig,komoly futamokra nem gondolok.
persze lehet hülyeség:S csak mégis igy elgondolkoztam rajta,hogy valajon lehetséges-e?
nemtom, nekem így volt, szerintem a gépi ellenfelek intelligenciája (AI) hibája.
Hajrá Magyarország!
Az miért van hogy amikor világbajnokságban megyek és be van állítva az elõfelvezetõ és a felvezetõ kör akkor az ellenfelek a a Monacoi pályán a Rascasnál(vagy elõtte az egyenesbe) falnak mennek. És futamot sem tudom elkezdeni mert majdnem minden kocsi ott van kivéve 1-et 2-õt akik ott szenvednek. Ez miért van?
1.Nincs
2.Nem is lesz.. xD,csak Rfactorra
3.Ez sem lesz,csak Rfactorra
4.Passz..
2.Nem is lesz.. xD,csak Rfactorra
3.Ez sem lesz,csak Rfactorra
4.Passz..
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Van már uj mod?
2006os cdtp kész van már?
RH 2006?
2007es mikorra várható?
kösz.
2006os cdtp kész van már?
RH 2006?
2007es mikorra várható?
kösz.
meglehet csinálni teljesen is,de én most nem akartam azzal szórakozni,csak kiváncsi voltam h Schumi hogyan mutat pl egy mekiben.azért csináltam,poénból.ennyi.
safetycart lehet F1 Chba tenni vagy van vhol neten?? kösz.
én teljes pilotacserére gondoltam.. hogy pl ALonso Merciben Merci overál sisak név 😊)
de sebaj majd az uj modban! azé köcc!
de sebaj majd az uj modban! azé köcc!
hát neked sem igazán sikerült 😄
a mastudio progi link hozzá kösz!
okés scak közben rfaktorozom is amugy a nevet meg a pilotacsxerét már megoldottam az overál csere meg sisak hogy van? 😊
marad a ch rfaktor kaki...
+ hogyan lehet egy pilotát másik kocsiba áttenni?
hol kell átírni, ha lehet kössz!!!
hol kell átírni, ha lehet kössz!!!
F1 Ch-ben lehet menteni két edzés között pl. 1.befejeztem és 2.ról folytatni?
2002ben asszem még lehetett.. thx!
2002ben asszem még lehetett.. thx!
tom de nicnsenek ott 😊
Hali!
Feltettem az R factort ami ugye alapban 2 demo van...
http://www.hsw.hu/index.php?headlinesid=7281
feltettem ezt az f1es csomagot rfactor alá de nem tom kiválasztani az f1et mert csak a demot adja ki... több pénz kell vagy hogy kell beállítani hogy tudjak játszani vele? köszi! + van fent 2006os carsett is ..
Feltettem az R factort ami ugye alapban 2 demo van...
http://www.hsw.hu/index.php?headlinesid=7281
feltettem ezt az f1es csomagot rfactor alá de nem tom kiválasztani az f1et mert csak a demot adja ki... több pénz kell vagy hogy kell beállítani hogy tudjak játszani vele? köszi! + van fent 2006os carsett is ..
Hali!
Valaki , használta már a GDB season tool nevü progit ?
Valaki , használta már a GDB season tool nevü progit ?
továbbra sem<#idiota>#idiota>
még mindig kell hozzá az eredeti játék
még mindig kell hozzá az eredeti játék
A hexeking mod single mod???
thx
thx
letölteni is lehet 😊
Ácsi az rFactor egy teljesen különálló játék nem egy mod. Azt szépen meg kell venni külön és játszani.
Hali 😊
Melyik a legjobb mod sztetek? (rfactor, hexe, soma?)
Legjobb f1es game?
Kössz 😊
Melyik a legjobb mod sztetek? (rfactor, hexe, soma?)
Legjobb f1es game?
Kössz 😊