F1 Challenge 99-02

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Freedom88
aztán pedig fenntartani az érdeklõdés, konfkliktus helyzeteket jól megoldani stb. az se kis munka...

T.T.

INeedspeed
Ja 1 nehez dolga van az embernek Beszerezni a normalis es jo embereket 1 ligahoz a tobbi az mar konnyebb 1 fokkal nem?

Jártam a pokolban és voltam a mennyben,és volt hol szerettem, és volt hol szerettek is,a mennyben sirtam a pokolban nevettem igy senki nem itélkezhet felettem..

Freedom88
igen, mert sokan beleunnak egy kicsit

T.T.

antijuve
hát mikor hogy...

ups and downs

INeedspeed
ES egy liganak addig nehez mig atesik az elso even utanna mar maskepp mukodnek a dolgok

Jártam a pokolban és voltam a mennyben,és volt hol szerettem, és volt hol szerettek is,a mennyben sirtam a pokolban nevettem igy senki nem itélkezhet felettem..

INeedspeed
tudom de mar van tapasztalatom a fizika elkeszitesseben 😉

b-type
Sztem inkább nevezz be egy már futó megbízható ligába, hidd el több értelme van.
Egyfelõl a sok szimes szétszóródik az nem jó, másfelõl egy mezõnynek megfelelni nagy élmény, bármelyik pozicióban is ér célba a versenyzõ.
a saját fizika megint fázós dolog, nem tudom mennyire értesz hozzá, de egy F1 szimet érdemes vagy alapon hagyni, vagy aktualizálni (ahoz viszont érteni kell hozzá rendesen), nem véletlenül készülnek a nagyobb módok hónapokig...és tesztelés stb.
Egy RH-t amugy sincs értelme átírni szvsz, de egy CTDP-t sem, az alapot meg minek, arra ott vannak az említett módok.

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

KF1L szerverbérlés : [email protected] msn cimen. Mindent elmondanak részletesen.

Speedway
király vagy Tornádó

Iveco Stralis Polska----------kró³ Marek

Freedom88
indexliga de hát õk már letértek eléggé az f1c-rõl, csak a mi ligánkkal vannak szerzõdésbe e téren.

T.T.

INeedspeed
tudom ismerem de nem hiszem hogy neki beleferne a programjaba azt hiszem a Kf1 tol berelnem. kaphatnek egy msn cimet?

Sompirtol bérlik õ az F1CT t vezeti. De lehet a KF1L tõl is bérelni

INeedspeed
en se nagyon ertek a photoshophoz.......a honlap cime amugy amit a tegnap keszitettem : f1bl.extra.hu nem tudjatok amugy honnan tudnak szerzodest kotni 1 100 mbit/s szerverrel?

Jeff Gordon
én is azzal csináltam a ligánk egyedi patchét,elég macerás,photoshoppal egyszerübb lenne,de ahhoz még nem értek:S

The only speedometer is in your head.

csaba90
igen...én is remélem 😄 a ferriari és a mclaren festés már fenn van a többi meg csak test..modellezni nem tudok de gp4-es modelleket meg inkább nem konvertálok....csak a baj van velük.....meg festeni se tudok 😄 amiket festek az painttel van XD

Csaby

INeedspeed
ja hat en elek a kulsoert es az autofestesek csak a az auto szinezesehez kellenenek mert en most inditnek 1 ligat es a fizikam mar meg van hozza....Amugy most latom jonak leirni h partnert keresek aki segit a liga elinditasaban....MsnÉ [email protected]

a bemutatók igen, de az autók nem..., meg lehet majd nézni melyik autó fog hasonlítani a bemutatón bemutatott autóra, mindegyik autót fejlesztik és nem valószinü, hogy nem változtatnak az autón, az autók fizikája milyen lesz ? hasra ütésel csinálják ? véleményem szerint egy jó módot csak az év vége fele lehet csinálni a megfelelõ adatok birtokában, de valakinek csak a külcsíny számít, nem vagyunk egyformák...
INeedspeed
az jo ha frissul remelem fel lessz teve majd az osszes 2007 es auto mert februar 15 ig gondolom be lesznek fejezve a bemutatok😄

Freedom88
hát nem tudok róla😊)

T.T.

csaba90
frissült az oldalam.....www.csabaoldala.atw.hu......

Csaby

antijuve
és nem szakadt meg az izgalomtól?😄

ups and downs

Freedom88
most 1 körrel nyert Canadában, de a többieknek engedélyezve volt h az utolsó sikánt át lehet vágni a zöld részen😄

T.T.

Jeff Gordon
melyik ligára is gondolsz?

antijuve
lol.a topic benne van a 10-ben😄.

ups and downs

Rexor

INeedspeed
Igazad van de nem lessz kibekules....Amugy hol lenne az a liga mikor es kivel es miert? 😄 Bandikaval ketten szivesen mennenk

Jeff Gordon
srácok,srácok,én elhiszem h vannak nézeteltérések közöttetek,de nem hinném h ez a topic lenne a megfelelö hely ennek megvitatására.remélem kibékültök v. vmi ilyesmi.

ON

INeedspeed
Nos ismet Ice vagyok a lenyeg h Bandikanak Teljes mertekben igaza van en is felneztem erre a dologra mar korabban de nem nagyon szeretek kotezkedni senkivel nem olyan a termeszetem de MetaC nak egy 12 eves "versenyzocskene" sikerutl belollem kihoznia azt amit mas nem aztan azelott meg szolon michael schumacher es billy nevezett hazugnak ugyanis volt egy esetunk Usaban mikor Michael Kesett es ugy dontottunk hogy beengedjuk. Semmibaj........bt-n meg veszekedes en javasoltam egy buntit nem emlexem mar ra hogy pontosan mi volt az de javasoltam es persze szolon is billy is mint bt beleegyeztek.Kesobb meg odafajult a helyzet, hogy en voltam a hazug ennyit szolonrol es a tobbi emberrol.En 2 embert tiszteltem ebben a ligaban Es ez Dj Bandika es Napster volt a tobbieket mind ellenem forditottam amugy telleg anagy pingem miatt kuldtek le a szerverrol es nem esett jol plane hogy oylan sokat gyakoroltam.A liga mikor elkezdodott eleg jo volt de utanna mar kezdett hanyatlani ez meglatszik a Videok,Kepek,Interjuk szoban is szval Balagee elhanyagolta a dolgokat.Es nehogy mar meg en oruljek annak h a BF1CL ligaba lehetek,mert a balagee jovoltabol lehetoseget kaptam versenyezni ott van meg 5 millio liga.En sem vagoyk tokeletes a lenagyobb hibam az hogy am ia szivemen a szamon!En is keresek egy normalis ligat Bandival egyutt!Msn:[email protected].

INeedspeed
Na elõször is tisztázzuk hogy Dj Bandika vagyok az f1ct-ben versenyzek és úgy volt hogy Icemannal egy csapatban leszünk a következõ szezontol mert én csak tesztpilótának jelentkeztem egyenlõre.Német nagydíj után Balagee megkért hogy legyek vele az év végéig de mint késõbb kiderült csak azért hogy "kihasználjon" mivel a Magyar Nagydíj elõtti napokban közölte velem hogy én csak 2.pilota vagyok és õt kell segítenem tehát kutyának nézett de naon csunyan de én ebbe csunyán nem mentem bele és amikor versenyen találkoztunk nem engedtem el igaz hogy megelõzött de nem engedtem el.És én onnastol nem szimpizem balagee-t mert kutyának nézett hogy majd nyalom a seggét és hátvédet jáccok neki na ebbol viszont nem eszik ...bocs hogy ezt megosztottam mindenkiivel Dj Bandika voltam és én is keresek vmi jo ligát!!Msn címem:[email protected] aki tud mondani ,ajánlani vegyen fel !!nem vagyok uccso de nem is vok a legjobb!!Iceman egy kicsit jobb nállam!!kössz Iceman hogy írhattam a nevveddel !!Bandika voltam !!csá

INeedspeed
A lenyeg h ez nem rendes liga es kesz

antijuve
nálunk ez úgy van,hogy a két ligavezetõnél jelentkeznek .ott kell idõt menni és VONATOZNI,ami nagyon sokat jelent.mert mehet valaki jó idõket viszonylag,csak ha versenyen egyszerûen tönkreteszi mások versenyét(akaratlanul),az már durva.mi egyszer felvettünk egy ilyen embert,de egy futam után azt mondtuk neki h köszönjük.
a másik h kevesen vagytok:döntsétek el h mit szeretnétek:teltházat csomó vadállattal,vagy mondjuk 13 embert akik normálisan tudnak versenyezni.

ups and downs

Speedway
hi nekem sem megy az ferrari 2007-es megcsinálok mindnet, betölt a pálya aztán kilép

Iveco Stralis Polska----------kró³ Marek

Sajnos ez a módszer nálunk nem a legjobb ugyanis sok ember kellene még, kevesen vagyunk! Én úgy jelentkeztem egy másik ligába, hogy elõtte rengeteget játszottam a játékkal, nem volt gond az elsõ versenyekkel azon kívül hogy 180-as pulzusom volt a rajtnál! Aki az elsõ versenyén van semmit nem kell tennie csak igyekezzen nem balesetet okozni ami nem könnyû fõleg a rajtnál. Illetve nemrégtõl van hogy több alkalomra is a miénk a szerver egy héten. Ezért lesz idõ úgymond "betanítani" az ifjoncokat. HOgy ne legyen csetepaté!
Istencsászár
<#eljen>

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Ha elkerülte a figyelmedet:
Nem az én dolgom a törvények betartatása "énsem vagyok szent"
Elég szánalmas ingyenes modot lenyulni, másolni, átírni és saját néven terjeszteni
Valószinü több jogtiszta szoftverem van mint az átlag embereknek, nemhiszem, hogy ezért szégyenkeznem kellene
Istencsászár
Érdekes meglátások, de eléggé átgondolatlanok.
Álltalában egy versenysorozat kezdete elõtt hetekig csak teszt van ahol mindeki ismerkedik a kocsival, pályával, egymással, hogy az elsõ éles bevetésen eredményesen szerepeljen. Ezt a kiváltságot egy évad közben csatlakozott személy nem tudja megcsinálni, fõleg ha hozzá vesszük h amatõr és most ismerekedik ezzel a világgal. Nem fog az elsõ, második, de még a 3. versenyen sem ugy menni ahogy azt a többiek megszokták. Mintha egy embert bedobnátok a cápák közé, azt max csak a kedve megy el az egésztõl. Az ujoncoknak teszteken kell gyakorolni, hogy felvegyék a ritmust. Lehet lassú 1-2-3 másodpercel is, ha nem ügyetlenekdik a pályán haladó társaival szemben. Ha felkéeszült akkor be lehet dobni a mélyvízbe, és megnézni hogy megy neki, ha nem akkor elbeszélgetni azokról a hibákról amiket elkövetett... és ezt addig tenni amig nem lesznek ilyen dolgok. Máshogy nem megy ennek ez a modja. Akik meg a pályán nem képesek sehogy sem helytállni, ökörködnek és nem nõttek fel a feladathoz azoknak meg kell mondani h nem és kész, de ezt lehet látni futam elõtt is és akkor elkerülhetõ a csetepaté.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Shake neked valószínû minden programod jogtiszta. Illetve gondolom az RH is tesz azért hogy ne kerüljön más kezébe a programja. Egy egy kör és a kozel van a középponthoz az szív. Ennyi
Szóval egyetértünk! Idõkorlát a lámák miatt kellett mert sajnos felvettünk mindenkit akit nem kellett volna. Túl sok volt olyan akit nem érdekelt az egész eljött két versenyre balfaszkodni (egértelmû volt hogy egyetlen egy kört nem ment verseny elõtt) lökdösõdni meg kötekedni illetve az volt neki szórakozás mikor a boxba égethette a gumikat, amitõl mindenkinek szétdurrant a dobhártyája. És ebbe beleuntam, és javasoltam hogy legyen idõkorlát! Azóta is volt jelentkezõ akinek csináltam szervert és megmutathatta, hogy miért szeretne jelentkezni! Vért izzadva 1 tizedel ment belül a limiten az utolsó 5 percben, hát persze hogy fel van véve! Csak van akiben nincs elég versenyszellem.
mindenesetre ez az egy dolog tetszik:

Szigorúan tilos a honlap bármely részét engedély nélkül lemásolni, ellopni; továbbá a liga MOD-jának az engedély nélküli terjesztése, lemásolása, más ligáknak való továbbadása és ottani használata!!!

Ha a szemem nem csal akkor ez a hp Xara Webstyle-al készült, amiben ez a sablon benne van, tehát mindenki számára használható aki megvette ezt a programot

A liga módról csak annyit, hogy nem hiszem hogy az RH hozzájárult a saját fájljaik modósítására és utána saját néven való terjesztésre

Nem az én dolgom a törvények betartatása "énsem vagyok szent", de azért ez a mondat megmosolyogtató a fentebb leirtak tükrében

Azért azis elgondolkodtató, hogy 11 embert ki kellett rúgni a ligából 4-en meg távoztak
antijuve
Idõkvótát nem ismerek...nálunk egyszerûen nem létezik ilyen,mert nincs arra szükség h a 106%-ot bevezessünk...
Én mindenkire büszke vagyok akik nálunk versenyzik,akár elsõ akár utolsó helyen ér is célba.Sõt,sokszor sokkal büszkébb vagyok arra,aki végig küszköd egy versenyt mint aki megnyeri azt...
A ligavezetõt tisztelni kell,de nem lehet mindig igaza.Õ se egy isten.A fékpedálhoz no comment,ez van.
Az h nem tudsz indulni megint csak pech,nem vagy vele egyedül szerintem,aki önhibáján nem tud indulni versenyeken...

ups and downs

Nah szevasztok! Nem tudom ti kik vagytok itt az álnevek alatt, engem Szalai Szolónnak hívnak. Nos mit látom komoly fogalmi problámákkal küzdenek itt többek. Elõször is hadd tisztázzam, hogy Iceman nem lett kirúgva, hanem saját maga döntött úgy, hogy kiszáll. Ennek egyik oka az volt, hogy a tegnapi versenyen 500 ms-es átlagos szinkronizációs idõvel szeretett volna versenyezni, amit mi legfõképpen én nem szerettem volna. Mivel a szabályzat ezt nem engedi. Ahogy azt sem, hogy a limitet meg nem futó versenyzõk induljanak. Nem tudom nálatok indulhatnak? Mert Iceman szorgalmazta, hogy hadd induljanak (érdekes mintha nem olvasta volna a szabályzatot). Az "Akikre büszkék vagyunk" menüpont alatt (rosszul látod) mert azok a nevei vannak akik a legtöbb versenyt nyerték legjobb idõket menték stb.. hiszen rájuk vagyunk büszkék, vagy nem? Az egy másik téma hogy nagyrészt minden rekordot Balagee tart. Nem tudom ti hogy vagytok, vele de de legalább a liga vezetõjét mint személyt lehetne tisztelni ugyanis az Õ jóvoltából vehettek részt ilyen bajnokságokban. Közületek biztosan senki nem találkozott vele, és jobb ha e miatt a tény miatt nem is mondanátok véleményt. Én jómagam 22 éves vagyok, Balagee 17 mégis tudom annyira tisztelni amennyire minimum elvárható. Egyetlenegy versenyen tudtam megverni idõmérõ edzésen és az Õ általa javasolt kormánnyal mentem, aminek a fékpedálja a verseny elsõ kanyarjában csõdöt mondott, és vége is lett a versenyemnek. De eszembe nem jutott Õt hibáztatni. Amit Iceman mûvel az semmi más csak szánalomra méltó. Balagee soha nem mondta senkinek hogy Ice szar versenyzõ, sõt egyre jobban tartott tõle, ami egyértelmû jele annak, hogy elismerte. Nem tudom nálatok van-e olyan versenyzõ aki egyértelmû szándékossággal kilökött egy versenyzõt. Nálunk eddig volt úgy hívták, hogy Iceman. A másik meg az, hogy nem tudom Balagee és Michael Schumacher hogy lehetnek olyan jó barátok, mikor Micheal Schumacher a legnagyobb ellenfele pillanatnyilag? És én miért tudom elviselni hogy az utolsó 4 versenyen indulni sem tudtam saját hibámon kívül? És azt sem értem hogy a többi jó versenyzõ miért ért sokszor egyet Balagee-val és velem is? Aki pedig egy sértõdött ember véleménye alapján ítél meg egy ligát, több mint szánalomra méltó! Akinek esetleg hozzáfûznivalója van vegyen fel msn-re ([email protected]). És a szellemileg visszamaradott korcs önképpel rendelkezõ egyének kíméljenek! Ennyit akartam! Csá
INeedspeed
A liga Hirnevet koszond MetaC nak balagee mert te is olvasod ezt a forumot ! O hozta ki belollem Ha o nem lett volna nicns veszekves es nincs semmi en mondtam eleitol fogva h o nem ligaba valo ugyanis van 1 korhatar a liganal is de egy 12 eves es egy 16 eves pilota kozt akarhogyis de nemi kulombseg van kellett volna hoznod egy olyan szabaly hogy 14 eves kortol johetnek csak versenyezni vagy csak 14 ev alatt es az ugy mar okes de igy nem!

INeedspeed
Mar nem azer en kezdonek szamitok meg de en is jobban elvezetnek egy ligat nem torodik semmivel !

Jeff Gordon
egyértelmüen.egoista bolond,az ilyennekkel nem kell foglalkozni,inkább egy kényszerzubbony kéne neki szvsz,bár már lehet az se sgitene rajta...

INeedspeed
ezt idezte ma balagee nekem utoljara mielott letiltott:"ki a faszt érdekel h rosszat akarsz leszarom mindig is lesznak tagok és le van szarva h te hol akarsz keresztbeetenni de ha ligát indítasz nehogy aszidd h valamibe is segítek, esetleg nehogy aszidd h nemfikázom szarrá a mocskodat" - Gondolom ez elarulja a Szemelyiseget :S

INeedspeed
Amugy meek a ligaba felvetelizni is felveteleizek ha kell akarmit csak egy normalis liga legyen!

INeedspeed
En azert lettem kirugva mert faj masoknak az igazsag. Az hogy mindenki ellenem van es beszoltam nekik h ne sertegessenek na de mind1 a LENGYE H SENKI SE ELENTEKEZZEN EBBE A LIGABA

antijuve
hát lol😄

ups and downs

rockymitymók
a legjobban szegény Iceman-t sajnálom: indok: soha nem jöhet vissza😄

rockymitymók
😊)