F1 Challenge 99-02

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

antijuve
a bnõje telefonszámát😄D

ups and downs

antijuve
😄.mondjuk a modot pl,de érdekes indok annyi szent...

ups and downs

rockymitymók
Needspeed te miért lettél kirúgva? Elloptad Balage mobilszámát?😊)

rockymitymók
Ez brutális😊) Hány ember ki lett rúgva. A legjobb indok: adatlopás😊) Egy ligába mit lehet lopni?😊)

antijuve
a -92 pont az is lol😄DD(ha jól néztem😄)

ups and downs

Jeff Gordon
jaja😄
én is néztem,de érdekes h Balagee a legjobb...

The only speedometer is in your head.

antijuve
lol.ez a liga kész túlélõverseny.kábé 15 embert rúgtak ki😄D

ups and downs

antijuve
jah,kiváncsi lennék h mit tud a ligavezetõ...

ups and downs

antijuve
majd Remit is beszervezzük😄D

ups and downs

Jeff Gordon
lol.télleg.hát istenem,de gagyi...
Bryan sztem ebbe a ligában te utcahosszal vernél mindenkit,és hamar kiutálnának😄

antijuve
az a baj h fizetõs,annyit talán meg nem ér egy jó nagy nevetés😄

ups and downs

antijuve
egyébként nem értem:
van egy befutó kép Németországban ha jól tom
Red Bull van a képen,alatta a felirat:Michael Schumacher,Ferrari
????

ups and downs

rockymitymók
hát az volt:d Egyszer hibáztam, aztán kitiltottak, de utólag nem is bánom, hogy nem vettek fel ilyen ligába

antijuve
érdekes....kész diktatúra😊

ups and downs

Jeff Gordon
lol.érdekes liga lehetett az is...

Jeff Gordon
jah télleg,de lényeg az h befér ha akarna jönni.

rockymitymók
Húh, nekem is volt egy rossz élményem: nyáron úgy éreztem, már eleget gyakoroltam és jelentkezek egy ligába (nevet nem írok). Jelentkeztem is, megnézték hogyan megyek és azt mondták, hogy kipróbálnak egy hétvégén. Csak volt egy bibi, én még nem igazán játszottam multiba 19 emberrel, ráadásul pont monszun volt. Az egyik féktávon picit belecsúsztam a liga egyik vezetõjébe, neki nem lett komolyabb baja, viszont nekem ki kellett állnom a versenybõl. Beírtam a chatbe, hogy elnézést (chatstop ideje alatt), majd amikor vége lett a versenynek msn-en elkezdtek engem szidni.... meg mondták, hogy többet fel ne menjek a szerverre. A másik embert felvették, pedig jóval lassabban ment, mint én. Ráadásul teljes gázzal ment be a boxutcába, úgy hogy majdnem belémjött, de ez senkit se zavart.

antijuve
illetve most ki tudja h hány hely van....Igli...

ups and downs

antijuve
én télleg kipróbálnám funból😄.érdekes egy ligavezetés...

Gatti:hát nem tom,majd megkérdezem tõle😄D

ups and downs

Jeff Gordon
Bryan,nevezzünk be a Toyotához😄😄
azta,most nézem h volt ott egy Gatti nevü versenyzö is,lehet h a mi Gattink lenne?

egyébként ez egy szánalmas ligának tünik,Iceman:soha többet nem jöhet vissza.lol

Jeff Gordon
Mienk az csak fizetös,még van három hely ha gondolod.

Jeff Gordon
ez a liga csúnyán erröl a balageeröl v. kiröl szól,akikre büszkék vagyunk rovatban csak Ö van szinte.lol

antijuve
loál.a "Videók" menüpont alatt replay-ek vannak... 😄D

ups and downs

INeedspeed
Balagee msn cime meg [email protected]

Jártam a pokolban és voltam a mennyben,és volt hol szerettem, és volt hol szerettek is,a mennyben sirtam a pokolban nevettem igy senki nem itélkezhet felettem..

INeedspeed
http://bf1cl.indexf1.hu

Jártam a pokolban és voltam a mennyben,és volt hol szerettem, és volt hol szerettek is,a mennyben sirtam a pokolban nevettem igy senki nem itélkezhet felettem..

antijuve
funból kipróbálnám ezt a ligát😄D.

ups and downs

antijuve
a miénk mondható annak😄

ups and downs

antijuve
osztom a véleményedet.

ups and downs

INeedspeed
Keresnek egy normalis ligat de nem kapok sehol :S

INeedspeed
ertem en en is jo versenyzonek tartom magam de ezt a Balagee nem viselte meg senki es ezert ahogy helyzet adodott hogy ne induljak a futamon hat mindenki tamogatta a dontest h mars le a szerverrol 😞

INeedspeed
tobbet

Istencsászár
LOL, azért mer jobb?😊 Sose fogom megérteni h minek a versengés, ha jobb hát jobb, minden csak gyakorlás-tudás kérdése. Nemtudom máshol hogymegy, de nálunk mindeki kap esélyt, akár többet is. Ha kezdõ ha profi, nyugodtan jelentkezhet és mindenben segítünk neki. Persze ha butaságot csinál akkor meg kapja érte azt a büntetést ami a szabályzatban elõirt, mint mindenki más, ezért nincs is belõle nagy dolog, mivel ott áll feketén fehéren h amit csinált azért ez jár. Utobbi hónapokban pár ujonc csatlakozott, ez egyikük elsõ versenyeken esett kelt, most pedig már ottvan az erõs középmezõnybe és remekül megy.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

INeedspeed
Ez tortent egy masik versenyzovel is akit Zoza-nak hivnak!2 versenyt zsinorban nyert es hat rauszitotta a gore a tobbieket es szegenyt ugy kikozositettek h inkabb nem ment

INeedspeed
BF1CL Forma 1 szimulacios ligaba ne jelentkezzen senki,mert lenezik es terrorban tartjak Tapasztalatombol mondom 5 versenyt dobtam egyes szemelyek miatt! Csak a gyenge versenyzok jelentkezzenek oda mert a fonok nem viseli el ha nalla jobb valaki es ezert rauszitja az egesz ligat es arra kenyszerul az illeto hogy elmenjen mert mindenki ellene lessz.(Iceman... csak tapasztalatbol irtam es azet hogy senki se essen ebbe a helyzetbe mint amibe en estem).

rockymitymók
amúgy az rfactor F1-es módjaival kapcsolatban nincs hiányérzetetek? Valahogy nekem nem adják azt a feelinget, mint az F1C.

rockymitymók
Jah, én is úgy tom, hogy 2008-tól szabad a liszensz.

Blackhunter
Helosztok jo lenne ha valaki segitene. Honnan tudok leszedni kiegészitöket (a 05 és a 06 kéne) és jo lenne ha valaki segitene benne h meg birjam csinálni msn-em:[email protected]

segitségeteket elöre is köszönöm by Blackhunter

(\"`-\'\'-/\").___..--\'\'\"`-._ `6_ 6 ) `-. ( ).`-.__.`) (_Y_.)\' ._ ) `._ `. ``-..-\'

Istencsászár
Ha jól tudom akkor 2007 lesz az utolsó, utána ujra szabad a liszensz vásár.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

antijuve
passzolom a kérdést

ups and downs

Lenne egy kis OFF: Nem tudjátok véletlen, hogy meddig tart még a Sony azon szerzõdése ami megtiltja hogy PC-re F1-es játék jöjjön ki?

antijuve
na,nálunk ebbõl aztán vannak nagy viták mostanában😊)

ups and downs

antijuve
akkor inkább jegelem😊.

ups and downs

Istencsászár
Bárki jöhet aki képes normálisan közelekdni a pályán ugy mint a többiek. De már csak 2 futam van hátra, azt F1C nyugovóra tér és rFactorral kezdõdik meg a 3. szezon.

antijuve
azt mondja setupolni nem nagyon tudnak,úgyhogy majd tanítgatja õket😊)
egyébként RH2005-tel mennek😛

ups and downs

Jeff Gordon
lol😄

antijuve
nem tudom mennyire örülne mondjuk nekem😊
hát tõlem,Bull úgyis levezet vmi kis ligában,ahol a legjobbat kábé három mp-vel veri😄DD

ups and downs

Jeff Gordon
elvileg már úgyis elindultunk vmi másik ligában is😄
csak nem emlékszem a nevére.
télleg Bryan,nem próbálunk meg mégegyet?😄 mondjuk a Totti ligáját?😄

antijuve
kösz a tippet haver,oda nem megyünk akkor 😊)

ups and downs

antijuve
ezt már kérdezted

ups and downs