7742
Ligák :
F1CL |
HF1L |
IndexF1 | F1CHUN |
KF1L|
VF1CL |
F1BL
---------------------------------------------------------------------------------
RH 2005 :
Base Pack 1.0
-
Track Pack
-
Hotfix
CTDP 2005 :
Base Pack 1.0
-
Service Pack 1.0
EF1 2006 :
2006 modellek RH \'05 módhoz
---------------------------------------------------------------------------------
Minden a játék letöltésére vonatkozó kérdés törölve
lesz, ha megakarod szerezni nézz utána fájlcserélőkön ( Dc++, Torrent )
lMielőtt feltennél egy kérdést, használd az oldal alján található keresőt! A felesleges, ismétlődő kérdések szó nélkül törölve lesznek!
l
-
#5930 nekem ma lesz meg a styleom
-
#5929 ehhh...kösz:D -
#5928 jó az új style leho:D -
#5927 XD -
#5926 igen,igen:)
de az enyém jobb:P -
#5925 tedd azt padevanom:)) -
#5924 Rááldozom a ma éjszakát Bryan mester:D -
#5923 Ha pályát szeretnél, itt pedig van néhány mod. -
MSGábor07 #5922 Sziasztok nem tudtok nekem segíteni melyik a legjobb mód és hogy hol találom meg a san marino 2006 os pályát nagyon kéne lécci mondjatok má valami oldalt köszi -
#5921 szokd meg,mert husz kör után nem lehet megszokni -
#5920 én azzal a moddal kb 15-20 kört mentem és azt mondom mentem már jobbal is...
nem azt mondom hogy nehz, csak furcsa -
#5919 csak nem nehéz? -
#5918 azt elfelejtettem mondani, hogy nekem jó átmenetileg a hexenking is, de nem tetszik a fizikája -
#5917 oooooo :O:OOOO -
#5916 tényleg? észresevettem:) -
tzsoltika #5915 Freedom 88, Jeff Gordon: Milyen egyforma a logótok :P -
#5914 jap -
#5913 csinálnak..rFactor alá -
#5912 minek már 2006os mod? van tökéletes hexenkingtöl,matekától.
már 2007et várjuk:) -
#5911 mármint mire? -
#5910 Az RH megszűnt, vagy nem is csinálnak 2006-os modot? -
kf1l #5909 Ezt komolyan nem hiszem el hallod. Nölj már fel Iceman... -
#5908 majd lesz vmikor -
#5906 Nincs megfelelo ember......hozza amit totti is mond amugy ugy gyujtottem volna ossze h nekem kuldtek volna el nem a szerveresnek de hat Zerokat mar regen ismerem es velem sosem volt komoly vagy lekicsinyitett vagy valami eccer meg ki is dobott a szerverrol na mind1 sompir aki nagyon jo baratom o azt mondta h ha osszegyujtom csak akkor ad szervert mert nem szeretne ha kulon-kulon kuldenek mivel abbol csak baj lesz mivel en nem tudtam osszegyujteni ezert jott a Zeroka otlet mivel mas nem volt!Es komolytalanok voltak a ligatagok 1 par kivetellel EZ van -
Laceee #5905 úgy veszem észre neked kisebbségi érzésed van, ....mint látod nem bátorság kérdése ligát csinálni, nézz körül az autoszimulator.lap.hu-n mennyi liga van, nem ez az első amelyik bebukik, és nem is az utolsó -
#5904 Hogy gyűjtöd össze? elmész házhosz és behajtod?... átutalás ez a kulcszó, amit mindeki megtehet bárhonnan, akár otthonról is... nálatok annyit történt hogy link tróger emberek hitegettek téged, azt nem fizettek be, szvsz nem gondolták komolyan, max élvezték amig ingyen van... ha nem tudtad kiszűrni őket az teljes mértékben a te hibád, palira vettek... bocs a kemény szavakért ( márha annak veszed ) de ez az igazság, elhiszem h a szervezéssel nem volt gond, de olyan embereket kell kiválogatni akik tényleg akarják... ebből most biztos fogsz tanulni és nemköveted el mégegyszer ezt a hibát. -
akaaka #5903 SNAKE!Ugy tünik megszüntették az oldalt amit ajánlottál!
http://snakerfx.extra.hu/ -
#5902 Ti jobban tudjátok biztos.......de ez az első ok,mert ha magyarországon éltem volna akkor begyüjtöttem volna a pénzt, és mikor összegyűlt volna akkor meg elküédtem volna a Szervezéssel egyáltalán nem volt gond! Hanem azokkal akik nem fizettek be.........Te ne tereld el a Szót Snake.....De hát te is tudsz ligát csinálni mint más sőt van bátorságod belekezdeni is jól mondom ugye? -
#5901 nem ő tehetett róla...hanem a ligatagok ígérték meg hogy eddigre befizetik...és nem tették..nem Ő a hibás -
Laceee #5900 én szerintem nem az életkörülményeid miatt bukott meg a liga ahogy zero is irta, ezt csak te kevered bele -
#5899 Ha magyarországon élnék már rég elindult volna a liga a Te szervered nélkül is,mert össze gyüjtöttem volna a pénzt és elküldtem volna sompirnak, na de addig légyszives ne ugass le amig nem tudod a Román életkörülményeket.....MR ZÉRÓ. -
#5898 :D -
#5897 A legjobb F1CHL videó: Grand Prix of San Marino -
kf1l #5896 Tudtam amugy szerencse hogy egy tag fizetett és ő jön hozzánk... Hallod nölj fel a feladathoz aztán csinálj bármit is mert ez szánalom! -
#5895 Madj visszaadja Zeroka azaz csak ostyanak kell vissza adja! -
#5894 lol.és akik befizették a pénzt? azoknak visszadod? -
#5893 F1 BL LIGA NAP ELOTT BEZAR SZERVER PROBLEMA MIATT, AMI A KOMOLYTALAN LIGATAGOKBOL ADODOTT PORBA TIPORTAK A CSOMO FARADOZASAIMAT!SENKI SE VEGYE FEL LIGABA AZOKAT AZ EMBEREKET AKIK A HONLAPON VANNAK MIVEL NEM FIZETNEK ES KOMOLYTALANOK!MEGFOGADOM HOGY TOBBE SOHA NEM ALAPiTOK LIGAT! VISSZ A BF1CL BE :D:D:D:D -
kf1l #5892 Sziasztok Szimulátor barátok! Mindenkinek a figyelmébe ajánljuk a nemrégen indult új szimulátor fórumot : http://szimulatorforum.extra.hu/ . Regisztrálj, csevegj, társalogj, hozz létre izzlésednek megfelelelő témákat, s légy admin egy jó környezetben ha éppen azt szeretnéd. Köszönjük. -
#5891 kösz -
#5890 és akkó mi van?