F1 Challenge 99-02

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ja Hexenkinges kocsik vannak benne azt kihagytam

Én meg a KF1L modjat ajanlom ha mar ajanlgatni lehet<#nyes> >KF1L Mod

INeedspeed
En a F1 Ct modjat ajanlom http://f1ct.indexf1.hu nagyon jo kis mod!

Jártam a pokolban és voltam a mennyben,és volt hol szerettem, és volt hol szerettek is,a mennyben sirtam a pokolban nevettem igy senki nem itélkezhet felettem..

ICEMAN15
Hogy multiba tudjak játszani melyik 2006-osat használjam?Nekem a Shoma van és azzal nem lehet multiba menni mert minden 5.percbe Bahreint kezdi el töltögetni.:S

Én mindig, és mindenek fölött győzni akarok!!! Go Kimi Go!!Kimi Räikkonen a BAJNOK!!! HAJRÁ FRADI!!

Jeff Gordon
a mod törölve lett az oldalról

The only speedometer is in your head.

Sziasztok.

Hexenking-et szeretném kipróbálni, de nem tudom letölteni. Valaki rábökne, hogy elindul-e ?
Az oldallal van gond, vagy nálam !

Esetleg máshol is van Hexenking 2006 Mod ?

Köszi !
antijuve
határozottan NEM

ups and downs

Üdv!

Olyat nem lehetne csinálnni F1CHban hogy egy szezon végén átigazolgassanak a piloták tetszés szerint más csapathoz? 😄
(maneger típusu)
INeedspeed
aha Nah es vegso sorban tudjatok van 1 honlapja a liganak amit hat en csinaltam de MEg kaptam ra a dicseretet ami ugy hangzott hogy " fosnak se jo" nah szoval nincs olyan ember aki tudna csinalni egy f1 liga honlapot nekem ha van valaki akkor kerem jelentkezzen a [email protected] MSN cimen kossz

Jártam a pokolban és voltam a mennyben,és volt hol szerettem, és volt hol szerettek is,a mennyben sirtam a pokolban nevettem igy senki nem itélkezhet felettem..

google a barátod, még mindig...
INeedspeed
nem tudjatok hol kapok f1 bannereket 😛

Freedom88
csak a starter miatt

T.T.

Freedom88
tudom, hiszen az index liga is starterrel ment még anno f1cben

T.T.

antijuve
bug bug bug,mindenben van BUUUUUUUG😛

ups and downs

Istencsászár
Eddig is starter volt. Csak az szív vele aki pár alapszabályt nemtud vele kapcsolatban, pl vírusirtó veszélyes fájlnak nézi ezért blokkolja stb... de ezt kikell kapcsolni azt semmi baj sincs vele.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Freedom88
értem. Majd a starterrel szivtok rendesen, mivel egyik ligatársam mondta h volt olyan h 21:00kor kellett volna kezdeni és még 22:30kor sem tudtak mert mindig volt olyan személy akinek b@szakodott a starter..
Elég lett volna a Server Editiont feltenni, oszt csókolom

T.T.

Istencsászár
Eddig is az õ modját használtuk a tényleg bugos F1c alá, és nem volt olyan verseny egész év alatt ahol valami miatt meg kellett volna szakítani, ismételni stb... szvsz semmi bug nemjött elõ. Mivel õ ért hozzá, tudja frissíteni ha kell, igy nem vitás h azt fogjuk használni, minden fenntartás nélkül.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Jeff Gordon
Totti!nemtudod véletlenül h a CTDP 2005 mod csak eredeti kóddal telepitett rfactorral müködik?

Freedom88
hú, az jó bugos lesz, szólok elõre...

T.T.

Istencsászár
Igen, mozso által készített HF1L-moddal.

Freedom88
CTDP 2005?

T.T.

Jeff Gordon
soksikert.nekem tökéletes az f1c

Istencsászár
Mi is.

Freedom88
ebben egyetértünk, bár mondjuk a CTDP 2005se rossz. iNDEXF1 liga ezzel kezdi meg a bajnokságot márciusban, párhuzamosan az IRL-lel.

T.T.

Istencsászár
Itt lehet megvenni online, dombornyomott kártyával. De érdemes letölteni mivel a teljest ki lehet próbálni demoként, azis valami.

Istencsászár
Pedig azt írtad h karácsonykor kijön 😞(

antijuve
megvenni sehol.letöltöd,aztán vmi a kódért kell fizetni,de Totti ezt jobban tudja.

ups and downs

CTDP 2006 még legalább vagy 3 hónap 50% a fejlesztés

alonso82
Különben hol lehet mevenni az rfactort?

antijuve
én sem,csak szeretem az F1C-t.
de rF jobb grafikailag(másban is biztos jobb,csak azt még nem tudom)

ups and downs

INeedspeed
Egem is hidegen hagy majd mikor jo lessz gepem hozza hogy maxon menjen a graf akkor majd at terek ra amugy en elismerem mert telleg jo a grafikaja viszont ha az f1 ch egy par dologgal ki egeszulne es normalis cegek altal valo modot tudna kesziteni hat az nagyon jo lenne....de nem vagyok anti rfactor!

antijuve
hidegen hagy az rF.majd egyszer átváltok arra valszínû

ups and downs

Jeff Gordon
egyértelmü

Jeff Gordon
nekem erre az évre két mod kell: hexenking 2006 és 2007(ha lesz)
mondjuk nekem rfactor nincs meg.

INeedspeed
mert a konzol az egy kibaszott nagy marhasag ugy mint a ps 1-2-3,xbox,psp stb..... pc a tuti a tobbi az nem

Istencsászár
Nemtudom hogyvagytok vele, de nekem most és erre az évre 1 mod kell, RH v. CTDP 2006, a 2007 nemérdekel azt majd a tvben nézem, persze nem F1c alá hanem rf alá😊

Akinek meg 2007 kell az inkább vegyen konzolt, mer neki más nem számít, akkor meg mit szenved egy szimmel...

antijuve
bazz,hát még be sem mutattak mindent,akkor hogy akarsz festéseket????várjál már még pár honapot

ups and downs

INeedspeed
😊😊😊 Igen Lessz spa is sot az ujj barca is benne lessz remelem 😄

alonso82
Iceman, lesz a bajnokságodban Spa?

Jeff Gordon
még várj egy kicsit.
egyébként festékboltban igazán jó 2007es festékeket árulnak 😄😄

INeedspeed
Ahha.......nem tudja valaki h hol kapok 2007 es festeseket?

Jeff Gordon
igen,elvileg lesz hexenking 2007mod😊

antijuve
én nem...😄D

ups and downs

te is developer vagy nem ? <#buck>
Istencsászár
Mirõl?<#idiota>

valaki csinál 2007 mmodot????

Haliho!

Tudna adni vki linket tesztpályákhoz? Mugello, Vallelunga.

köszi!

ha lehet RH05öst vagy Shoma matek modjára épülöt! 😊
INeedspeed
Aha nah lassan alakul a mod is mar csak emberek kellenenek!

b-type
A társaság nagyon fontos, sztem inkább csatlakozni kell, mint csinálni. Tömött szerverek, vagy ahogy az LFS-nél a-b-c szerverek vannak a sok versenyzõ miatt.
-Ez egy direkt link a mi egyik futamunkról, bár mi/ASclub inkább a kasztnis módokat nyomjuk., de azért egy összeszokott jó arcokból álló mezõny nagyon sokat számít.<#eljen>

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

antijuve
hát jah.eléggé....ugyebár

ups and downs