7742
Ligák :
F1CL |
HF1L |
IndexF1 | F1CHUN |
KF1L|
VF1CL |
F1BL
---------------------------------------------------------------------------------
RH 2005 :
Base Pack 1.0
-
Track Pack
-
Hotfix
CTDP 2005 :
Base Pack 1.0
-
Service Pack 1.0
EF1 2006 :
2006 modellek RH \'05 módhoz
---------------------------------------------------------------------------------
Minden a játék letöltésére vonatkozó kérdés törölve
lesz, ha megakarod szerezni nézz utána fájlcserélőkön ( Dc++, Torrent )
lMielőtt feltennél egy kérdést, használd az oldal alján található keresőt! A felesleges, ismétlődő kérdések szó nélkül törölve lesznek!
l
-
#6050 újabb áldozat:) -
#6049 köszi, de átpártolok az rfactor-hoz. szebb és ahhoz is vannak F1 modok. -
#6048 #6046 -
#6047 a bannerban lévő modok a legújabbak vagy keressek újabbat? -
#6046 BFO 2007 -
#6045 BFO 2007 -et akartam írni :D -
#6044 Ez az OBF tényleg sokkal jobb mint az F1 mania jobb hangok miinden szuper! Várom a javitó patchet az uj gumi jelzéssel. mik lesznek még az ujitások? -
#6043 A BFO 07 hez egy linket légyszi adjatok. -
akaaka #6042 szerintem nem tudnak belépni.Bár az internetem feltöltési sebessége igen alacsony,lehet hogy ez a baj! -
tzsoltika #6041 ez nem reklám helye -
#6040 Üdv! www.gphungary.hu Minden ami autószimulátor! -
#6039 eléggé -
#6038 Akkor vmi tiltja a dolgaidat -
Laceee #6037 nem lép be senki vagy nem tudnak belépni ? -
akaaka #6036 nem nincs routerem! -
Laceee #6035 routered van ?
-
akaaka #6034 Sziasztok!
Az miért van hogy más online verseny (futamjára) be tudok lépni,de saját online futamot nem tudok csinálni,nem lép be senki!
Internet v beállitás hiba vagy a játékom crack-kelt és ezmiatt nem megy a dolog!?
segitség!! -
Laceee #6033 a CTDP 2005 is nagyon gyönyörü és jó is, meg legalább szimulátor, és a modellek is jobban hasonlítanak az eredetire... -
#6032 Én pont az F1 miatt vettem anno Ps2 ,és most Ps3 . Mert sajna Pcre nem jelent meg normális F1 es játék 2003 óta .
UI: az R factort is letöltöttem kifizettem és nekem nem tetszik sajna .
Viszont ps 3 as játék nagyon gyönyörű , és jó is .
-
#6031 ezt sajnos én sem tudom :D -
#6030 racesimulator-ban hogy kell letölteni?(bevok regelve,de nem engedi :( ) -
#6029 Egyszerűen nem találok megoldást!
Egy bizonyos idő mulva a játékom el kezd akadni (7-9 fps), pedig elötte rendesen ment (40-43 fps)! Nem tudom mi a hiba oka! Kipróbáltam ezer driverrel másik vga-val és még tuningolt procival is! A végeredméy ugyan az. A játékot elinditom akkor gyors, megyek 5-6 kört és belassul és ugy akad mint állat (tehát képtelenség végignyomni egy versenytávot), ha kilépek a játékból és ujrainditom a játékot az nem megoldás, mert most már rögtön akadni fog már a menu is. Ha ujrainditom a gépet majd utána a játékot akkor már nem akad megint 5-6 körig!
Mivel csak ezzel az egy játékkal van akadás bajom ezért gondolom a játéka hibás nem a gép, mert a stalker is megy gond nélkül és mineden eddigi játék is elment gond nélkül.
Ha valaki tud megoldást az akadásra, vagy hasonló cipőben jár akkor kérem dobjon meg egy privivel, e-mailel vagy nem is tudom, csak segitsetek megoldani.
Mert f1 játék nélkül nem lehet élni! :D
Az rfactort meg ne is ajánljátok, mert még nem találtam hozzá normális f1 modot, mert amit találtam abban az auto függetlenül a beállítástól minden kanyarban kersztbe áll, de nem csak nekem, hanem az ellenfeleknek is ! :D
Szóval akkor minden ötletet szívesen várok és előre is köszönöm! -
#6028 Nekem jobb az f1 mania, a BFO 2007 nagyon akad a gépemen :D -
#6027 a bfo-ban szebb az autók hangja, és szerintem élethűbb az összhatása mint az f1 mania-nak
az f1 mania-nak csak az az előnye, hogy kb minden második szerver mostanában f1 mania -
Djemba #6026 nekem jobban bejön mint a BFO 07 ez szebb sokkal!!!meg az autók jobbak -
#6025 Mér? -
Djemba #6024 BFO 07 JOBB?
most olvastam, hogy a BFO 2.0 készül sok javítással!!! benne lesz az új gumi jelzés is -
Djemba #6023 mé? -
#6022 én, de kritikán aluli -
Djemba #6021 F1 MANIA 2007 MODOT KI PRÓBÁLTA MÁR????? -
#6020 racesimulator-ban hogy kell letölteni?(bevok regelve,de nem engedi :( ) -
#6019 Igen Mateka mod, ahonnan én szedtem le törölték, máshonnan meg nem valószínű, hogy le lehet -
#6018 Tavaly készült valami magyar mod ami a tesztpilótákat és tesztpályákat tartalmazta. Honnan lehet azt leszedni? (elfelejtettem, és nem találom). -
argo001 #6017 Előbb-utóbb az lesz. :( -
#6016 Akkor csinálj te hangot, többet igazán nemtudok segíteni, és kérlek ezzel ezt a témát zárjk is le. -
argo001 #6015 A Ferrari sounds még jó is lenne, ha nem lenne olyan ratyi a minősége. -
argo001 #6014 A 2006 sounds meg egyáltalán nem hasonlít rá.. (válogatós vagyok tudom) -
argo001 #6013 Néztem egyet itt, de nem müxik a hang (a .wav file eléggé ratyi). - amúgy mondtam h V8-as hang kell és ez viszonylag ritka -
#6012 Találd már fel magad, ott a Google, ottvan csomo szimes oldal ahonnan millio hangot tudsz leszedni...
Tessék racesimulations , nagyon bonyolult volt, goggléba 4.nek hozta ki -.- -
argo001 #6011 Bocs de nekem csak egy Ferka kéne...