F1 Challenge 99-02
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Jártam a pokolban és voltam a mennyben,és volt hol szerettem, és volt hol szerettek is,a mennyben sirtam a pokolban nevettem igy senki nem itélkezhet felettem..
The only speedometer is in your head.
rég láttalak titeket ligatársaim!😊
ups and downs
T.T.
T.T.
Totti:vigyázok és sok sikert😊))
ups and downs
Jártam a pokolban és voltam a mennyben,és volt hol szerettem, és volt hol szerettek is,a mennyben sirtam a pokolban nevettem igy senki nem itélkezhet felettem..
Ezt sokan (pl. a CTDP is) másképpen gondolják.
Az pedig hogy egy liga eredeti játékra épül az sokat elárul a ligáról is
<#eljen>#eljen>.
Egyfelõl stabil, másfelõl áldoznak azért amivel az idejüket töltik.
..és ez így korrekt.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
8 ft nem pénz, 1szer kell megvenni, aki ennyire sem képes, és ellene van, inkább költi a pénzét warezra meg ostoba dolgokra az tegye😊
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Miután kijött a CTDP nemvolt kérdés, csak nem akartuk félbe szakítani a szezont, meg hát miért tennénk, a bajnoki cím sorsa tegnap dõlt el egy futammal a vége elõtt. A 7végén még egy nagy hajrá Kínában és vége az F1C pályafutásának. Rh 2005 a valaha készült legjobb F1 mod lett F1c alá, semmi technikai probléma nem volt vele a 17 futam allatt ( kopp-kopp ).
@antijuve, hmm vigyázz a vérnyomásodra😊
@kf1l, Akinek sok a 8 ezer ft azok, ne is netezzenek. Nekem ha kell egy jó gém megveszem, 2 havonta 1et álltalban, de ennek 2-3szorosát költöm el más hülyeségre... szvsz azt ne mondja senki, hogy nincs rá pénze akinek ott a gépe, ott a nete stb... 1szeri kiadás. A másik h le lehet butítani a grafot dx7re is akár, szal megy gyengébb gépeken. Minden megy törten, csak nem mind1 h hogy, rf-ben vannak olyan dolgok amik csak origival használhatóak, sõt a frissítések is, a modokról meg ne is beszéljünk, van ami nem megy törtel...
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Az F1 Challenge Liga immáron két éve tartó sikeres mûködése után váltásra készül. Az EA féle F1 Challenge 99-02 játéktól búcsút intünk és a frissebb, kifinomultabb rFactor-ral kezdjük meg a következõ szezont. A versenygépekrõl a CTDP 2005 alapjain nyugvó, a liga számára készített F1CL mod gondoskodik.
Akik szeretnék átélni a száguldó cirkusz gyors világát, szervezett körülmények között kipróbálni magukat hús-vér emberek ellen, nagyokat csatázni, küzdeni a jobb idõkért, pozíciókért, kikapcsolódni, kellemesen eltölteni szabadidejüket egy jó társaságban, azok jelentkezését várjuk!
Amit mi tudunk nyújtani:
- 100 Mbites szerver
- futamok lebonyolítása, kiértékelése
- naprakész honlap, frissítésekkel
- kellemes légkör, baráti társaság
Ami az induláshoz szükséges:
- jogtiszta rFactor játékprogram
- kormány játékvezérlõ
- F1CL szabályzat elfogadása, betartása
- éves szerverdíj befizetése
További információ, jelentkezés, kérdés esetén, az alábbi címeken érdeklõdhettek:
Nálam privibe, vagy az adatlapomon található címeken!
Web: f1cl.indexf1.hu
http://media.proxnet.hu/upload/20070129/17390494234.jpeg
Ja és letöltöttem a kf1l modot,és némely autó helyett mondjuk a safety car van és az is versenyzik az helyett..ha vki tud segíteni akkor szóljon<#help>#help>
\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"
Gigabyte Gaming 5 8Gb Kingston DDR3 1600Mhz Intel I7 4790K Shapphire R9 270X
kf1l köcce a modot!!
Én mindig, és mindenek fölött győzni akarok!!! Go Kimi Go!!Kimi Räikkonen a BAJNOK!!! HAJRÁ FRADI!!
könnyen fel lehetne ki lehetne mondjuk találni,mikor mondjuk még a Toro Rosso be se jelentette a felállásást,és még csak 2007 januárja van.két hét alatt nem lesz 2007 mod...hát ennyit
ups and downs
Én mindig, és mindenek fölött győzni akarok!!! Go Kimi Go!!Kimi Räikkonen a BAJNOK!!! HAJRÁ FRADI!!