7742

Ligák :

F1CL
|

HF1L
|
IndexF1
| F1CHUN |

KF1L

VF1CL |
F1BL

---------------------------------------------------------------------------------

RH 2005 :

Base Pack 1.0

-

Track Pack

-

Hotfix

CTDP 2005 :

Base Pack 1.0

-

Service Pack 1.0

EF1 2006 :

2006 modellek RH \'05 módhoz

---------------------------------------------------------------------------------

Minden a játék letöltésére vonatkozó kérdés törölve
lesz, ha megakarod szerezni nézz utána fájlcserélőkön ( Dc++, Torrent )

lMielőtt feltennél egy kérdést, használd az oldal alján található keresőt! A felesleges, ismétlődő kérdések szó nélkül törölve lesznek!

l

• Freedom88
    mivel 2005ben egy F1 autót vezettem igy mondhatom h reális.
    :))

Mihez képest reális...
  • HUNtalicska93
    az RH 2005 az mennyire reális? fizika? érdemes leszedni?
  • HUNtalicska93
    ligamód?
  • tzsoltika
    én a ligamódot meg a BFO-t használom :) azok jók
  • Zsolti9014
  • Zsolti9014
    nekem pedig egész jó eredmények születnek.
  • HUNtalicska93
    és melyiket használod,vagy melyik a "legreálisabb"?
  • tzsoltika
    jaja, én már régebben észrevettem, mert mentem már egy futamot malajziában 56 köröst, Kovalainen (Renault) lett az első, A. Davidson (Super Aguri) a második, én meg harmadik (McLaren) 95%-os ellenségerősségen :)

ezért nem használom azt a módot :D
  • HUNtalicska93
    valaki?
  • lac coo
    Gagyi a festésed, csak 2005-ös !
  • Istencsászár
    F1CL 2007 vs Real F1

Mivel csak a futamról találtam értékelhető belső kamerás felvételt, énis ennek megfelelően megtankolva mentem ( csak low tc )
  • HUNtalicska93
    lehet hogy láma kérdés,de jó lenne ha válaszolnátok rá: azt vettem észre az f1 mania 2007-ben,hogy hiába megyek legnagyobb fokozaton, egy Spyker-es ver egy McLareneset,a Superaguri elől kullog,a ferrari ki se jön az időmérőre,szóval realitás nuku....és ez nagyon idegel,mert szeretnék egy jó kis bajnokságot játszani SINGlE-ben
  • HUNtalicska93
    kösz a linket
  • Zsolti9014
    úgy látom még mindig nem érted a mondanivalóm lényegét...
  • Freedom88
    próbáld ki normálisan és rájössz...
  • Zsoberpapa
    De van. Nézz be ide és itt megtalálod a linkeket: http://www.hsw.hu/forum/viewtopic.php?t=957&postdays=0&postorder=asc&start=90
  • Zsolti9014
    Miért, mi a bajod a vakokkal? :D

Amúgy lehet hogy te vagy az :D, mert mondom AHHOZ KÉPEST HOGY 4 ÉVES. Jó hogy egyébként van köztük sok különbség, de a nagybetűs rész a hangsúlyos. Én elhiszem, hogy a rF jobb (próbáltam is, tényleg az, de nem volt még pénzem megvenni, tört verzióban meg nem akarom leszedni).
  • Attila56
    sima 2006-os mod nincs?(mert az a modellek a 2005-ös eléggé gyér)
  • Attila56
    jólvan,jólvan..már úgyis rájöttem hogy hogy kell a racesimulatorrol letölteni....
  • Istencsászár
    Ittvan, de mostmár tényleg elég a nyavajgásból

Amúgy Google és beírja hogy "F1C MODS"
  • Jeff Gordon
    de a 1998 meg fent van hswn,igaz most vmiért azthiszem nem elérhetö az oldal
  • Attila56
    de ott az 1990-es,1998-ig nincs rajta...vagy nem letölthetők :D
  • koczka90
    www.f1onlineliga.extra.hu
    VB még vannak szabad helyek és INGYENES
  • b-type
    Mi asszem másfél évig multiztunk az F1C-vel, jó volt.
    De már nem az..illetve persze nem tekerem én senki karját hogy inkább az rFactor-t nyomja, hozzáállásom szerint mindenki azt csinálja ami neki jól esik.
    A véleményem az amit írtam, és az természetesen nem az F1C ellen irányul, hanem az rFactor mellett. :)
    Én már régen nem töltöm be (már fent sincs a gépen), mert pl. számomra már nincs értelme.
  • Istencsászár
    Mer ott van az az ... oldal www.bhmotorsports.com , esetleg helyetted leszedjem?
  • Attila56
    miért banner?Nem egyszer kérdeztem már..meg nem csak én vok az eggyetlen aki kérdezett ehez hasonlót..nemtom miért rágtok be..meg kül.oda írtam hogy privibe vagy ide linkelve kérem.
  • Freedom88
    vagy csak szimplán vak vagy:) Lehet h offlineban nincs, nézdd meg egy online versenyt, aztán akkor más lesz a véleményed
  • Zsolti9014
    igen, igaz, de ha megnézed az f1c-t az 4 éves, rf még most is fejlődik, akkor ahhoz képest nem is olyan nagyok a különbségek.
  • Jeff Gordon
    hiába mondod nekik sajnos:(
  • Istencsászár
    BANNER!!!!
  • Attila56
    Aki tudja hogy a racesimulatoron kivül honnan tudnám leszedni az 1988-as,1990-es,1993,1994,1995,1996,1997,1998-as modokat,meg a mini cooper cup-át,meg a nissan micra cupát az írjon privit vagy írja le itt :D :D :D
  • Gyocsika
    Oké értem. Nekem is fenn van meg minden szép is jó is hangulatos is csak lehet már jobban megszoktam az F1C.
  • b-type
    Mert jobb.
    Mindenben jobb, de nekem a dinamikus napszakok, és pl. F1-re reálisabb sebességérzet (és még állítható), a beépített felvevő..és akkor már a replay szerkeszthetősége is idejöhet.
    Szal motor részéről részletesebb fizika, részletesebb grafika, és részletesebb beállítási lehetőségek.
    Term. idejön még a GTR1-2 alól lopott eredetileg licenc-lt cuccok pontossága.
    A mindenben jobbat nehéz mind felsorolni.
  • antijuve
    szóval ligára gondolsz magyarul.töménytelen mennyiségű van,úgyhogy választhatsz (azért ha még nem megy jól a gáma,akkor ne vmi profi ligába kezdj:)).
  • lac coo
    Mert nagyságrendekkel tovább lett fejlesztve a fizikai motor (is) !
    Élethűbben számol mindent, plusz a multiplayer része is nagyon sokat fejlődött ....
  • jan5650
    Nemrég kezdtem bele az F1-Challange 99-02-be, de nagyon bejött. Nem szoktatok véletlenül ilyen "bajnokság " szerűséget szervezni ? Ahol öszejön x ember, és végignyomtok egy egyész bajnokságot, úgy, hogy minden7-en 1 nap megtartjátok az időmérőt, majd magát a futamot. És a bajonkság végéig ugyanazok az emberek megmaradnak.

Nem tudtok ilyen versenyről ? vagy nincs kedve szervezni valakinek ilyet ? :D
  • Gyocsika
    Akkor mér játszanánk vele? :)
  • Istencsászár
    rFacorban nem a szépség a lényeg, ha valaki az miatt játszik vele ill. nem az elvan tévedve de nagyon:)
  • Gyocsika
    Én is igy vagyok szép meg minden DE F1C a legjobb!!! :D
  • akaaka
    Hát nem tudom!Nekem is megvan az rfactor,de egyáltalán nem használom,csak a helyet foglalja a gépemen!