F1 Challenge 99-02

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Istencsászár
Nagy munka a 22 perc, talán túl hosszú is. Ami nem jött be az a kameraállások, ami a kocsi körül forog és nem túl reális képet ad, inkább a tv kamerákat kellene erõltetni, sokkal szórakoztatóbb, és látványosabb. A felvétel során inkább a tükrözõdéeseket kapcsolja ki és az árnyékokat be, mivel míg az egyik nem látható, addig a másik sokat dob rajta. A zenék jók voltak, a kiirások is, eleje vége is, a futam is, csak túl hosszú volt a video. Egy ilyen összefoglaló ne nagyon legyen 10-12 percnél több.

Szépek a 2006os kocsik, remélem lassan kijön a ctdp 2006 rf alá azt beülhetek az Mp4/21be😊

További sok sikert!

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Jeff Gordon
F1CHL Malaysia race video 2007

azért linkeltem be,mert kiváncsi lennék Totti h mit szólsz hozzá...
én inkább nem kommentálom.fórumon már megtettem

The only speedometer is in your head.

Olvass vissza néha.

Blackhunter
Csá valaki meg tudná mondani h honnan lehet letölteni a 2006-os modot ???????

(\"`-\'\'-/\").___..--\'\'\"`-._ `6_ 6 ) `-. ( ).`-.__.`) (_Y_.)\' ._ ) `._ `. ``-..-\'

Jeff Gordon
na ez elsöre elég bonyolultan hangzik:S

antijuve
Kínában futamgyõztes voltam😄D(szegény Karesz😞((😛).Én szeretem a pályát.
Hát a zene télleg nehéz ügy,de nálunk vhogy mindig úgy van h nekem tetszik szinte mindegyik😊.
A motorhangtól sztem élvezhetõ a zene is(sõt én hiányolom ha nincs),és nekem ad egy különös feeling-et.
De ha válogatsz a stílusok között,akkor bizta mindenkinek jó lesz.

sok sikert Kínára😊

ups and downs

Istencsászár
Na, ezeket találtam:

"- Innen letoltod a Vehicle Templates-eket: www.....hu (PSD file-ok, betolt, megfest es visszamnet DDS-nek, DXT5-os formatumba, ARGB Interpolated-el + Alpha csatorna)
- A DDS eszkozoket itt talalod: http://www.nvidia.com/object/dds_utilities.html (ebben van minden ami kell, de csak a Photoshop PlugIn kell neked belole)
- Ha meg van a festes, akkor megkeresed a ..\GameData\Vehicles\ konyvtarban azt az autot amit hasznalsz es lecsereled a festeset (archivalod, atnevezed stb.)."

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Istencsászár
Passz, épp azon agyalakok hogy abban máshogy van. Valamilyen plugin kell hozzá.

Jeff Gordon
rfactorban könnyü kocsit festeni?:S
mert lehet majd átrajtszámozom az egészet jövöre is a ligánknak

Istencsászár
Igen, az idén nem fekete lesz😊, de valszeg marad ez a dizájn, kicsit még átdolgozva.

Nem valami jó pálya, rfactorban jobban tetszik, fõleg az elsõ kanyar gáz... a tegnapi qualon 3. helyet csíptem el.

Jeff Gordon
jaja,értem hogy a zene nehéz kérdés.van benne valami.én jobban szeretem a pörgös számokat vidi alatt,dehát ez van... vki meg nem

egyébként sztem motorhangal jobb a vidi,a mi ligánk éppen igy szereti nézni😊 nemtom,különbözöek vagyunk😄

hát soksikert kinában mindenkinek,kedves pálya az nekem.14helyröl lettem 5. 😊

a kocsid sztem nagyon jól néz ki,ezekkel a piros szárnyakkal durva nagyon,csak sztem a hátsó szárnyon a név nem nagyon látszik.de erre az egy futamra már gondolom mind1

Istencsászár
A zene mindig problémás dolog. Nehéz megválasztani és mondjuk 30 video után nem 1szerû újat mutatni, de én nem ragadok le egy stílusnál hanem váltogatok, van amikor pörgõs van amikor nem, mivel valakinek ez valakinek az tetszik.

A motorhangot 1szer próbáltam, de a népnek nem jött be, azt mondták h nem élvezhetõ a zene teljes átéléssel😊 ( van benne valami )

Sajnos kevesen voltunk, sokan nem értek rá most mondok egy számot azthiszem 7ten, de ez betudható annak is h utolsó versenyek egyike. A szezonzáró futam ezen a 7végén lesz Kínába, ahol remélhetõleg még mindeneki nekirugaszkodik utoljára az F1Cnek😊

Ha picit gyorsabb tudok lenni, fõleg a futam elején akkor talán elsõ hely is lehetett volna, de hát ez is remek eredmény.

Jeff Gordon
nekem a Pepsi jobban tetszik... :S:S
miért nincs két darab kocsitest a team.mas fájlban?? de kár.ezt a Pepsit megcsináltam volna,nekem nagyon tetszett.

antijuve
jó az a Petronas...Malaysiában is jól jött😄

ups and downs

Jeff Gordon
legalább abba a Pepsis hátsó szárnyba mentél volna bele😄
az annyira jól mutatott volna😄 legalábbis sztem😊
ezért fáj legjobban a szivem:S😄
itt egy kép

antijuve
egyébként nagyjából egyetértek veled
a festésért sry...ezvan.

ups and downs

Jeff Gordon
jaja.remélem holnap nézhetö lesz,majd belinkelem ide is😊

antijuve
majd a maláj vidinket nézd😄-áááhhhh😄DD

ups and downs

Jeff Gordon
na akkor elmondom a véleményemet,hátha nem érdekel😄

szóval ami tetszett:
-az intro nagyon király.elismerésem,föleg az elsö képek,nekem nagyo bejöttek
-ezek a festések nagyon jók,igazán egyedi lett a modotok,sajnos én is ilyen festés mániás vagyok,és kicsit át akartam alakitani a BMWnket,de nem lehetett(csapattársamnak nem tetszett volna)kár😞
-igazán jó kis futam volt,hiába h kevés résztvevö volt,ez volt az utsó f1c futamotok?
-a képminöség is tetetszett

ami nem tetszett:
-tulajdonképpen a zene,tudom ez izlés dolga,de sztem elég lagymatag volt,meg ne sértödj,nem bántásként mondom,de sztem egy két pörgös szám jót tett volna a vidinek.
-ami sztem még hiányzik az a motorhang.

végülis nem lett ez egy rossz videó,gratula a készitönek!
és a második helyhez is grt

Istencsászár

kösz szépen akkor még várok
Jeff Gordon
igen,egy pár béta modell már elkészült,múltkor a rsc honlapján találtam egy Kimi ferrarisat,és egy Alonso Mekiset,de egyik sem tetszett.sztem várj egy két hónapot és akkor tökéletes minöségüek lesznek😊

helló!
érdeklõdni szeretnék hogy a 2007-es sisakokat le lehet tölteni valahonnan, mert a hsw nem találtam
köszi
Jeff Gordon
nm

alonso82
kösz szépen

Jeff Gordon
jaja,sorry.nekem is ez a verzió van,nincs gond vele.

Ja peet már belinkelte az oldalunkról sorry

Tudok adni neked linket vagy belinkelem ide ha kell

Jeff Gordon
innen lehet csak kell hozzá vagy daemon tools fejlett verzió,vagy isobuster és már müködik is. Have fun!

Freedom88
csak warez oldalról lehet

T.T.

alonso82
Egy hülye kérdés: Hol lehet kapni az f1c-t???? A különbözõ warezek állandóan elszaródnak

antijuve
vagy hülye vagy most mivan?😄

ups and downs

Freedom88
azt h miért van az h a Földön azt mondjuk egy veszek egy hold földet, akkor ha Holdon lesz az élet akkor veszük egy föld holdat? Most h van ez?
Vagy nem holdnyugta lesz hanem földnyugta? most akkor mi lesz?

T.T.

Akkor felteszem a kérdést 😄 . Mit szeretnétek tudni?

Jeff Gordon
semmibaj,én majd kisegitelek,épp most tanulom:
Repetitio mater est studiorum!

antijuve
ismétlés a tudás anyja😄(sajna latinul nemtom hogy van)

ups and downs

Freedom88
eezt már leirtad egyszeR😊)

T.T.

2004RH Nosztalgia "Retro" Bajnokságról annyit. Nevezési dij 1000Ft. A Versenyek 2 hetente lennének. A többség szavazata alapján valamelyik nap(Hétköznap). A Versenyek rendes 100mbites szerveren lesznek. A Bajnokság nyertese Kupát kap nyer. Versenytáv 50% lenne de ez még változhat. Ha bármi más kérdés van forduljatok hozzánk nyugodtan. Msn en vagy a Fórumonkon.

antijuve
béke van emberek.
azt is mondhatnám:"nyugodtság van"😄

ups and downs

Jeff Gordon
jól hangzik ez a retro liga😊
bövebb infot nem mondasz erröl?

Jeff Gordon
szerencse h ezt te mondod...

Sziasztok! 2004RH Nosztalgia Bajnokság indul! Melynek csak egy gyõztese lehet! A részvételi dij 1000Ft! Díjazás : 1 Helyezett Kupát Kap! Ugyanitt rFactor FunCup Bajnokság Indul! Szintén van díjazás az elsõ helyezetnek! Részvételi díj 1500Ft! Érdeklödni a http://kf1l.teleline.hu Fórumán lehet vagy msn en : a [email protected] vagy a [email protected] cimen. Várunk mindenkit egy jó társaságba! A Szerverrõl : - 100mbit sávszélesség; rFactor; Call of Duty2; F1C; Race The WTCC és egyéb játékfuttatási lehetõségek. Köszönjük a figyelmet! Sziasztok!

leho94
15-20 hsz-t visszaolvasol megtudod

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"

Hali kéne egy kis help honnan tudom leszedni F1 Challenge 99-02 2006-os patch-ét???
Speedway
thx

Iveco Stralis Polska----------kró³ Marek

Istencsászár
CTDP 2005 1.2 vagy Formula 1 2006 carset v2.0

Freedom88
ctdp 2005...linket nem tudok hirtelen
Amúgy az rFactor online versenyzésben veri az F1C-t, korszerübb netkódja miatt.

T.T.

Speedway
hellósztok
na én is megvettem az rfactort
így alapból nem tetszik
megtudnátok mondani melyik hozzá a legjobb f1-es mod
ha van akkor pls egy link

Iveco Stralis Polska----------kró³ Marek

antijuve
jó taktika😉

ups and downs

Freedom88