F1 Challenge 99-02
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szépek a 2006os kocsik, remélem lassan kijön a ctdp 2006 rf alá azt beülhetek az Mp4/21be😊
További sok sikert!
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
azért linkeltem be,mert kiváncsi lennék Totti h mit szólsz hozzá...
én inkább nem kommentálom.fórumon már megtettem
The only speedometer is in your head.
(\"`-\'\'-/\").___..--\'\'\"`-._ `6_ 6 ) `-. ( ).`-.__.`) (_Y_.)\' ._ ) `._ `. ``-..-\'
Hát a zene télleg nehéz ügy,de nálunk vhogy mindig úgy van h nekem tetszik szinte mindegyik😊.
A motorhangtól sztem élvezhetõ a zene is(sõt én hiányolom ha nincs),és nekem ad egy különös feeling-et.
De ha válogatsz a stílusok között,akkor bizta mindenkinek jó lesz.
sok sikert Kínára😊
ups and downs
"- Innen letoltod a Vehicle Templates-eket: www.....hu (PSD file-ok, betolt, megfest es visszamnet DDS-nek, DXT5-os formatumba, ARGB Interpolated-el + Alpha csatorna)
- A DDS eszkozoket itt talalod: http://www.nvidia.com/object/dds_utilities.html (ebben van minden ami kell, de csak a Photoshop PlugIn kell neked belole)
- Ha meg van a festes, akkor megkeresed a ..\GameData\Vehicles\ konyvtarban azt az autot amit hasznalsz es lecsereled a festeset (archivalod, atnevezed stb.)."
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
mert lehet majd átrajtszámozom az egészet jövöre is a ligánknak
Nem valami jó pálya, rfactorban jobban tetszik, fõleg az elsõ kanyar gáz... a tegnapi qualon 3. helyet csíptem el.
egyébként sztem motorhangal jobb a vidi,a mi ligánk éppen igy szereti nézni😊 nemtom,különbözöek vagyunk😄
hát soksikert kinában mindenkinek,kedves pálya az nekem.14helyröl lettem 5. 😊
a kocsid sztem nagyon jól néz ki,ezekkel a piros szárnyakkal durva nagyon,csak sztem a hátsó szárnyon a név nem nagyon látszik.de erre az egy futamra már gondolom mind1
A motorhangot 1szer próbáltam, de a népnek nem jött be, azt mondták h nem élvezhetõ a zene teljes átéléssel😊 ( van benne valami )
Sajnos kevesen voltunk, sokan nem értek rá most mondok egy számot azthiszem 7ten, de ez betudható annak is h utolsó versenyek egyike. A szezonzáró futam ezen a 7végén lesz Kínába, ahol remélhetõleg még mindeneki nekirugaszkodik utoljára az F1Cnek😊
Ha picit gyorsabb tudok lenni, fõleg a futam elején akkor talán elsõ hely is lehetett volna, de hát ez is remek eredmény.
miért nincs két darab kocsitest a team.mas fájlban?? de kár.ezt a Pepsit megcsináltam volna,nekem nagyon tetszett.
az annyira jól mutatott volna😄 legalábbis sztem😊
ezért fáj legjobban a szivem:S😄
itt egy kép
szóval ami tetszett:
-az intro nagyon király.elismerésem,föleg az elsö képek,nekem nagyo bejöttek
-ezek a festések nagyon jók,igazán egyedi lett a modotok,sajnos én is ilyen festés mániás vagyok,és kicsit át akartam alakitani a BMWnket,de nem lehetett(csapattársamnak nem tetszett volna)kár😞
-igazán jó kis futam volt,hiába h kevés résztvevö volt,ez volt az utsó f1c futamotok?
-a képminöség is tetetszett
ami nem tetszett:
-tulajdonképpen a zene,tudom ez izlés dolga,de sztem elég lagymatag volt,meg ne sértödj,nem bántásként mondom,de sztem egy két pörgös szám jót tett volna a vidinek.
-ami sztem még hiányzik az a motorhang.
végülis nem lett ez egy rossz videó,gratula a készitönek!
és a második helyhez is grt
érdeklõdni szeretnék hogy a 2007-es sisakokat le lehet tölteni valahonnan, mert a hsw nem találtam
köszi
Vagy nem holdnyugta lesz hanem földnyugta? most akkor mi lesz?
T.T.
Repetitio mater est studiorum!
bövebb infot nem mondasz erröl?
Amúgy az rFactor online versenyzésben veri az F1C-t, korszerübb netkódja miatt.
T.T.
na én is megvettem az rfactort
így alapból nem tetszik
megtudnátok mondani melyik hozzá a legjobb f1-es mod
ha van akkor pls egy link
Iveco Stralis Polska----------kró³ Marek