7742
Ligák :
F1CL |
HF1L |
IndexF1 | F1CHUN |
KF1L|
VF1CL |
F1BL
---------------------------------------------------------------------------------
RH 2005 :
Base Pack 1.0
-
Track Pack
-
Hotfix
CTDP 2005 :
Base Pack 1.0
-
Service Pack 1.0
EF1 2006 :
2006 modellek RH \'05 módhoz
---------------------------------------------------------------------------------
Minden a játék letöltésére vonatkozó kérdés törölve
lesz, ha megakarod szerezni nézz utána fájlcserélőkön ( Dc++, Torrent )
lMielőtt feltennél egy kérdést, használd az oldal alján található keresőt! A felesleges, ismétlődő kérdések szó nélkül törölve lesznek!
l
-
#6090 mivel 2005ben egy F1 autót vezettem igy mondhatom h reális.
:))
Mihez képest reális... -
#6089 az RH 2005 az mennyire reális? fizika? érdemes leszedni? -
#6088 ligamód? -
tzsoltika #6087 én a ligamódot meg a BFO-t használom :) azok jók -
#6086 -
#6085 nekem pedig egész jó eredmények születnek. -
#6084 és melyiket használod,vagy melyik a "legreálisabb"? -
tzsoltika #6083 jaja, én már régebben észrevettem, mert mentem már egy futamot malajziában 56 köröst, Kovalainen (Renault) lett az első, A. Davidson (Super Aguri) a második, én meg harmadik (McLaren) 95%-os ellenségerősségen :)
ezért nem használom azt a módot :D -
#6082 valaki? -
#6081 Gagyi a festésed, csak 2005-ös ! -
#6080 F1CL 2007 vs Real F1
Mivel csak a futamról találtam értékelhető belső kamerás felvételt, énis ennek megfelelően megtankolva mentem ( csak low tc ) -
#6079 lehet hogy láma kérdés,de jó lenne ha válaszolnátok rá: azt vettem észre az f1 mania 2007-ben,hogy hiába megyek legnagyobb fokozaton, egy Spyker-es ver egy McLareneset,a Superaguri elől kullog,a ferrari ki se jön az időmérőre,szóval realitás nuku....és ez nagyon idegel,mert szeretnék egy jó kis bajnokságot játszani SINGlE-ben -
#6078 kösz a linket
-
#6077 úgy látom még mindig nem érted a mondanivalóm lényegét... -
#6076 próbáld ki normálisan és rájössz... -
Zsoberpapa #6075 De van. Nézz be ide és itt megtalálod a linkeket: http://www.hsw.hu/forum/viewtopic.php?t=957&postdays=0&postorder=asc&start=90 -
#6074 Miért, mi a bajod a vakokkal? :D
Amúgy lehet hogy te vagy az :D, mert mondom AHHOZ KÉPEST HOGY 4 ÉVES. Jó hogy egyébként van köztük sok különbség, de a nagybetűs rész a hangsúlyos. Én elhiszem, hogy a rF jobb (próbáltam is, tényleg az, de nem volt még pénzem megvenni, tört verzióban meg nem akarom leszedni). -
#6073 sima 2006-os mod nincs?(mert az a modellek a 2005-ös eléggé gyér) -
#6072 jólvan,jólvan..már úgyis rájöttem hogy hogy kell a racesimulatorrol letölteni.... -
#6071 Ittvan, de mostmár tényleg elég a nyavajgásból
Amúgy Google és beírja hogy "F1C MODS" -
#6070 de a 1998 meg fent van hswn,igaz most vmiért azthiszem nem elérhetö az oldal -
#6069 de ott az 1990-es,1998-ig nincs rajta...vagy nem letölthetők :D -
koczka90 #6068 www.f1onlineliga.extra.hu
VB még vannak szabad helyek és INGYENES -
#6067 Mi asszem másfél évig multiztunk az F1C-vel, jó volt.
De már nem az..illetve persze nem tekerem én senki karját hogy inkább az rFactor-t nyomja, hozzáállásom szerint mindenki azt csinálja ami neki jól esik.
A véleményem az amit írtam, és az természetesen nem az F1C ellen irányul, hanem az rFactor mellett. :)
Én már régen nem töltöm be (már fent sincs a gépen), mert pl. számomra már nincs értelme. -
#6066 Mer ott van az az ... oldal www.bhmotorsports.com , esetleg helyetted leszedjem? -
#6065 miért banner?Nem egyszer kérdeztem már..meg nem csak én vok az eggyetlen aki kérdezett ehez hasonlót..nemtom miért rágtok be..meg kül.oda írtam hogy privibe vagy ide linkelve kérem. -
#6064 vagy csak szimplán vak vagy:) Lehet h offlineban nincs, nézdd meg egy online versenyt, aztán akkor más lesz a véleményed -
#6063 igen, igaz, de ha megnézed az f1c-t az 4 éves, rf még most is fejlődik, akkor ahhoz képest nem is olyan nagyok a különbségek. -
#6062 hiába mondod nekik sajnos:( -
#6061 BANNER!!!! -
#6060 Aki tudja hogy a racesimulatoron kivül honnan tudnám leszedni az 1988-as,1990-es,1993,1994,1995,1996,1997,1998-as modokat,meg a mini cooper cup-át,meg a nissan micra cupát az írjon privit vagy írja le itt :D :D :D -
#6059 Oké értem. Nekem is fenn van meg minden szép is jó is hangulatos is csak lehet már jobban megszoktam az F1C. -
#6058 Mert jobb.
Mindenben jobb, de nekem a dinamikus napszakok, és pl. F1-re reálisabb sebességérzet (és még állítható), a beépített felvevő..és akkor már a replay szerkeszthetősége is idejöhet.
Szal motor részéről részletesebb fizika, részletesebb grafika, és részletesebb beállítási lehetőségek.
Term. idejön még a GTR1-2 alól lopott eredetileg licenc-lt cuccok pontossága.
A mindenben jobbat nehéz mind felsorolni. -
#6057 szóval ligára gondolsz magyarul.töménytelen mennyiségű van,úgyhogy választhatsz (azért ha még nem megy jól a gáma,akkor ne vmi profi ligába kezdj:)). -
#6056 Mert nagyságrendekkel tovább lett fejlesztve a fizikai motor (is) !
Élethűbben számol mindent, plusz a multiplayer része is nagyon sokat fejlődött .... -
#6055 Nemrég kezdtem bele az F1-Challange 99-02-be, de nagyon bejött. Nem szoktatok véletlenül ilyen "bajnokság " szerűséget szervezni ? Ahol öszejön x ember, és végignyomtok egy egyész bajnokságot, úgy, hogy minden7-en 1 nap megtartjátok az időmérőt, majd magát a futamot. És a bajonkság végéig ugyanazok az emberek megmaradnak.
Nem tudtok ilyen versenyről ? vagy nincs kedve szervezni valakinek ilyet ? :D -
#6054 Akkor mér játszanánk vele? :) -
#6053 rFacorban nem a szépség a lényeg, ha valaki az miatt játszik vele ill. nem az elvan tévedve de nagyon:) -
#6052 Én is igy vagyok szép meg minden DE F1C a legjobb!!! :D -
akaaka #6051 Hát nem tudom!Nekem is megvan az rfactor,de egyáltalán nem használom,csak a helyet foglalja a gépemen!