F1 Challenge 99-02
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a mi kinai futamunkra gondoltam,sajnos a videó már nincs serveren,pedig az is jó futam volt nagyon,ha fent lett volna,gondoltam h belinkelem,mint összehasonlitási alapnak.
hát igen,nálunk nincs ilyen "probléma".
grt neki.
Egyébként ezeket a vidiket ugye te Vegassal csinálod?
The only speedometer is in your head.
Tavalyi futamról nemkészült video, technikai okok miatt, de remek futam volt, ezt az is jelzik h az elsõ 4 pilóta 1.4 mp-n! belül ért célba.
Kb 5-6 aktiv pilóta nem jött már az utolsó 2-3 futamra, sajnos, de ez betudható annak h már mindeki rfactorra van ráállva...
Sunny lett a bajnok.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
1.zenék nagyon jók,sztem is.
2.küzdelmek itt is voltak mint nálunk,sajna nemtalálom a tavalyi kinai vidink linkjét,pedig akkor össze lehetne hasonlitani.
3.télleg kellett volna sztem is vmi extra
4.a nézetekkel is egyetértek,lehetett volna változatosabb,viszont tetszett amikor a boxnál több pilótát is felvettél amint ugratnak.jó kamera volt,grt.
összességében sztem nemrossz vidi,jó kis társaság lehet ez is,én is grt a ligának,és további küzdelmeket rfben.
az elsö futam óta alaposan megfogyatkozott a mezöny,az a vidi is megvan,de ott mintha többen letetek volna:S
egyébként ki lett a bajnok?
1. zene jó nagyon kár h nincs jobban zenére vágva a videó. 2.zene érdekes, ilyenben még sose hallottam, de azért jó.
2. szép küzdelmek voltak grt!
3. azt hittem másképp lesz az évadzáró lezárva.
4. nekem a végére unalmas volt a tv kamera
5. nem volt graf hibás a pálya?
Gratula a ligátoknak! sok sikert a fatraktorban
T.T.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Jártam a pokolban és voltam a mennyben,és volt hol szerettem, és volt hol szerettek is,a mennyben sirtam a pokolban nevettem igy senki nem itélkezhet felettem..
Jártam a pokolban és voltam a mennyben,és volt hol szerettem, és volt hol szerettek is,a mennyben sirtam a pokolban nevettem igy senki nem itélkezhet felettem..
Indult egy liga amibe jelentkezni ezen a címen lehet : [email protected]
-70% hosszú futamok és a F1BL 07 moddal megyünk I Needspeed jóvoltából.
-közepes és haladó versenyzõk jöjjenek ha lehet
Bõvebb infot a beírt címen kaptok.
\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"
Mégegyszer köszi a segítséget !
Formula 1 Fan
Köszi a segítséget, kipróbálom router nélkül.
Formula 1 Fan
\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"
Formula 1 Fan
Amikor onlineban szeretnék játszani, és megcsinálom a szervert, senki se látja a szerverem, de máshoz tudok csatlakozni. Az a legidegesítõbb hogy régebben minden gond nélkül mûködött az egész. ( A tûzfalam kikapcsoltam.)
Formula 1 Fan
A kameraállások is jók sztem,mert ha csak a TV kamerákat alkalmazná a készítõ,egy kicsit unalmas lenne tényleg,így meg sokkal látványosabb sztem.De ízlések és pofonok,sztem ez egy nagyon jó video lett.
Kössz az építõjellegû kritikát Totti!😉
ups and downs
Attól grt! nem rossz, bár a hang hiánycikk
T.T.
Hajrá Magyarország!
Hajrá Magyarország!
Azért egy 75% futamról nehogy már 10perc anyag legyen...sztem
T.T.