F1 Challenge 99-02

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jeff Gordon
értem,nem felrovásnak szántam/szántuk.azért ha ez télleg gyorsban készült akkor minden elismerésem.

a mi kinai futamunkra gondoltam,sajnos a videó már nincs serveren,pedig az is jó futam volt nagyon,ha fent lett volna,gondoltam h belinkelem,mint összehasonlitási alapnak.

hát igen,nálunk nincs ilyen "probléma".

grt neki.

Egyébként ezeket a vidiket ugye te Vegassal csinálod?

The only speedometer is in your head.

Istencsászár
Sajnos nem sok idõm maradt arra hogy évad lezáró jelenetekkel szorakozzak, ezt is igy gyorsba csináltam mer mellette millió dolog van amit a meg kell csinálni, szintén ligával kapcsolatos. Egy szezon legjei szavazás lesz a héten, video formában ahol minden jelölt és menõver megtekinthetõ több kategóriában , természetesen majd belinkelem, ilyenek pl mint: év elõzése, balesete, bénázása stb...

Tavalyi futamról nemkészült video, technikai okok miatt, de remek futam volt, ezt az is jelzik h az elsõ 4 pilóta 1.4 mp-n! belül ért célba.

Kb 5-6 aktiv pilóta nem jött már az utolsó 2-3 futamra, sajnos, de ez betudható annak h már mindeki rfactorra van ráállva...

Sunny lett a bajnok.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Jeff Gordon
hát megnéztem én is

1.zenék nagyon jók,sztem is.
2.küzdelmek itt is voltak mint nálunk,sajna nemtalálom a tavalyi kinai vidink linkjét,pedig akkor össze lehetne hasonlitani.
3.télleg kellett volna sztem is vmi extra
4.a nézetekkel is egyetértek,lehetett volna változatosabb,viszont tetszett amikor a boxnál több pilótát is felvettél amint ugratnak.jó kamera volt,grt.

összességében sztem nemrossz vidi,jó kis társaság lehet ez is,én is grt a ligának,és további küzdelmeket rfben.
az elsö futam óta alaposan megfogyatkozott a mezöny,az a vidi is megvan,de ott mintha többen letetek volna:S
egyébként ki lett a bajnok?

Freedom88
Megnéztem a videót!

1. zene jó nagyon kár h nincs jobban zenére vágva a videó. 2.zene érdekes, ilyenben még sose hallottam, de azért jó.
2. szép küzdelmek voltak grt!
3. azt hittem másképp lesz az évadzáró lezárva.
4. nekem a végére unalmas volt a tv kamera
5. nem volt graf hibás a pálya?

Gratula a ligátoknak! sok sikert a fatraktorban

T.T.

Freedom88
nézem, mindjá véleményezem😊

T.T.

Jeff Gordon
vártuk már😄

Istencsászár

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

alonso82
Megadod az e-mail címed, lenne egy nem publikus kérdésem

INeedspeed
februar 25

Jártam a pokolban és voltam a mennyben,és volt hol szerettem, és volt hol szerettek is,a mennyben sirtam a pokolban nevettem igy senki nem itélkezhet felettem..

alonso82
Mikor indul a liga?

INeedspeed
Igen velteltenul letoroltem tegnap az ftp rol de ma leho94 felrakja a fileplanetre es holnap visszalinkelem amugy marciusig minden 2007 es auto meglessz a Bhmotorsports-rol. Az oldal messze nincs meg kesz sokat kell meg dolgoznom rajta!

Jártam a pokolban és voltam a mennyben,és volt hol szerettem, és volt hol szerettek is,a mennyben sirtam a pokolban nevettem igy senki nem itélkezhet felettem..

leho94
hy all
Indult egy liga amibe jelentkezni ezen a címen lehet : [email protected]
-70% hosszú futamok és a F1BL 07 moddal megyünk I Needspeed jóvoltából.
-közepes és haladó versenyzõk jöjjenek ha lehet
Bõvebb infot a beírt címen kaptok.

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"

Freedom88
2007 elején vagyunk.P

T.T.

Jeff Gordon
hát megnézném ezeket a 2007es kocsikat...

antijuve
minek is?😄

ups and downs

Jeff Gordon
egész jó honlap,kár h a modot nem lehet tölteni

INeedspeed
Amugy ha valaki akar meg van 10 hely a ligamba :S Jelentkezhet itt az oldal http://f1bl.extra.hu nezzetek meg nyugodtan !!!!!

INeedspeed
Igaz nem sok videot lattam eletembe de szerintem nagyon jo lett a Totti videoja!

OK, megnyugodtam, majd router nélkül megyek ha szeretnék csinálni szervert.

Mégegyszer köszi a segítséget !

Formula 1 Fan

Freedom88
routerrel sose fogsz tudni nyitni szervert

T.T.

Routerem van, lehethogy tényleg ez a gond, az announce game yes-re van állítva.

Köszi a segítséget, kipróbálom router nélkül.

Formula 1 Fan

antijuve
be van kapcsolva h "játék bejelentése"? 😄😄😄

ups and downs

leho94
a Nod32 nem kavarhat be..nálam is az van.és megy...

cselt
Vagy esetleg ha routered van, akkor az is lehet a ludas.
Hát igen, hamachival lanban mûködik. A Nod32 okozhatja ezt?

Formula 1 Fan

leho94
menj hamachin.

Sziasztok !

Amikor onlineban szeretnék játszani, és megcsinálom a szervert, senki se látja a szerverem, de máshoz tudok csatlakozni. Az a legidegesítõbb hogy régebben minden gond nélkül mûködött az egész. ( A tûzfalam kikapcsoltam.)

Formula 1 Fan

antijuve
jaaa.hahahaha 😄

ups and downs

Freedom88
fogjuk rá h jó is volt😊

T.T.

Jeff Gordon
izé,hát poénnak szántam😛

Freedom88
rohadtul😊

T.T.

Jeff Gordon
tudom,de azért jól hangzott😄

Freedom88
ilyen egyszer sem volt😊

T.T.

Jeff Gordon
az aki megmentette az életedet,és kirántott az égö BAR Hondádból tavaly <#hehe><#hehe><#hawaii>

Freedom88
kö😊)))))

T.T.

antijuve
Freedomnak teljesen igaza van.Hogyha szép elõzések történnek egy futamon,az miért ne legyen benne?És ha 22 perces?Nekem egyáltalán nem unalmas(ebbe ráadásul csomót szereplek😄DD).
A kameraállások is jók sztem,mert ha csak a TV kamerákat alkalmazná a készítõ,egy kicsit unalmas lenne tényleg,így meg sokkal látványosabb sztem.De ízlések és pofonok,sztem ez egy nagyon jó video lett.
Kössz az építõjellegû kritikát Totti!😉

ups and downs

Freedom88
de te ki vagy?😊

T.T.

Jeff Gordon
én is megnézem

Freedom88
rendben, várom

T.T.

Istencsászár
Fontos jelenet nem maradt le, vagy elõtte vagy utána körökön át üldözte annak semmi értelme hogy ott legyen, ha valaki kiváncsi rá ott a ripléj. Holnap felöltök egy jó videot az igazi 2006os Ausztrál gprõl, 11 perc és minden fontos jelenet benne van a mi a versenyen történt, és pedig ott volt dögivel akció.

Freedom88
Na megnéztem a Japán videót, számomra van egy két jelenet mely egyszerüen nem értem miért nem lehetett kicsit tovább venni, úgyérzem elvágtad a fontosnak tünõ részt...
Attól grt! nem rossz, bár a hang hiánycikk

T.T.

Zsolti9014
kösz a válaszokat

Hajrá Magyarország!

Istencsászár
5öt biztos hogy nem, lagg lenne

Freedom88
neccesen

T.T.

Zsolti9014
Azért kérdem, mert néhány baráttal, úgy 5-en egy mini bajnokságot csinálnánk. Azt még vinné, ugye?

Hajrá Magyarország!

Istencsászár
Egy párat.

Zsolti9014
Egy olyan kérdésem lenne, hogy 512es nettel ha létrehozok egy játékot, az hány embert bír el, minimális laggal, mert 2 az tuti. 😄

Hajrá Magyarország!

Freedom88
különbözik a véleményünk mindenképp. Én ötletet még az iNDEXF1 Liga F1C korszakából meritettem, ott is hosszabb volt és számomra nagyon élvezetes.
Azért egy 75% futamról nehogy már 10perc anyag legyen...sztem

T.T.

Istencsászár
Ha valaki a futamot meg akarja nézni ott a replay, ha valaki egy összefoglalót akar ott a video, 20 perc unalmas már. Az összefoglalóba nemkell mindennek bele kerülnie, de a legszebb legjobb akcióknak igen, azmeg 10 percben elfér, legalábbis szerény véleményen szerint.

Freedom88
futamösszefoglaló ne legyen 10perc sztem, akkor minden lényegeset mutassunk meg benne.

T.T.