7742
Ligák :
F1CL |
HF1L |
IndexF1 | F1CHUN |
KF1L|
VF1CL |
F1BL
---------------------------------------------------------------------------------
RH 2005 :
Base Pack 1.0
-
Track Pack
-
Hotfix
CTDP 2005 :
Base Pack 1.0
-
Service Pack 1.0
EF1 2006 :
2006 modellek RH \'05 módhoz
---------------------------------------------------------------------------------
Minden a játék letöltésére vonatkozó kérdés törölve
lesz, ha megakarod szerezni nézz utána fájlcserélőkön ( Dc++, Torrent )
lMielőtt feltennél egy kérdést, használd az oldal alján található keresőt! A felesleges, ismétlődő kérdések szó nélkül törölve lesznek!
l
-
Mityu91 #6130 bocs, hogy 2 Xer ment el! -
Mityu91 #6129 Értem 100 kösz!
És szerinted letölcsem az Rfactort vagy nem nagyon éri meg de valószínüleg leszedem kiváncsi vagyok milyen!
Köszi mindent! -
Mityu91 #6128 Értem 100 kösz!
És szerinted letölcsem az Rfactort vagy nem nagyon éri meg de valószínüleg leszedem kiváncsi vagyok milyen!
Köszi mindent! -
#6127 rFactor az újabb, ezáltal sztem a jobb is.
Attól h az F1C-ben jönnek új modok, maga amire épül motor az kicsit elavult már! Ez itt a bibi -
#6126 na akkor ezt módositom.
Szóval ha újra akarod kezdeni és jól akarsz menni akkor
Stab low v. off, TC low v. off, blokkolásgátlót felejtsd el, mert a kormány rásegitést is.
Ha ezzel tudsz stabilan és gyorsan mennni, akkor jó pilóta leszel! -
Mityu91 #6125 Jah és még egy kérdés melyik a jobb az rFactor vagy a 99-2002-2007 mod vagy 06 mind1 de meilyik a jobb játék?
Köszi -
#6124 persze.kapcsold ki öket gyorsban:P
amiket hagyj meg,Stab,TC,Blokkolásgátló,esetleg ha már kicsit elfelejtetted,akkor kezdetben még f1 low szinten(kormányrásegités).
automata fék a legnagyobb baromság,megöli a játékot és még lassit is:) -
Mityu91 #6123 Hello!
Most kezdem újra a játékot és megint meg kell tanulnom jól vzetni azaz segítségek nélkül.
Tudnátok valami tanácsot adni?
Előre is köszi! -
#6122 igy igaz -
#6121 nekem!:) -
tzsoltika #6120 "Ne poénkodj!" - ahogy a magyar tanárom mondaná... -
#6119 minnyá csálok egyet -
#6118 Szevasztok!
Nincs meg valakinek a 2015-ös mod? -
#6117 az okosabbak fejben,tehát te számológéppel:P -
tomip81 #6116 :) igen
-
#6115 a listatipus LANra van állitva amikor játékot keresel?:) -
tomip81 #6114 nem látjuk
ez a baj
pedig hamachival tuti rendben minden, mert más játék alatt müködik a lan.
csak itt nem talál semmit
olvastam,hogy némelyik játéknál "trükközni" kell hamachival
azt hittem itt is ez lehet
de azért köszönöm a gyors reagálást
-
#6113 Mindent lehet, bár a hamachi eléggé nem jó ilyen versenyek lebonyolitásában, de ha mégis úgy akarjátok, akkor LANosan fogjátok egymást látni, erre figyeljetek!
Sok sikert -
#6112 én a tied vagy te az enyim?:))) -
tomip81 #6111 Sziasztok!
Remélem tud valaki segíteni:
a kérdésem a következő lenne:
az F1CT 2007-et lehet hamachival játszani? ha igen, van valami speciális beállítása, mert nekünk nem sikerült. hiába csináltam lan-game-et a másiknál nem találta. -
#6110 amikröl érdemes beszélni 2007mod terén az eleddig három mod:
-BF02007
-F1CT 2007
-és F1 Mania.
tekintve h még az évadnak az elején járunk igy nem dúskálunk 2007es modokban,erre magatól is rájöhetnél... -
lTommyl #6109 nyazsgem! -
lTommyl #6108 kössz! -
#6107 Te vagy az első aki ezt megtudtad...you are a special man -
Laceee #6106 thx , már régóta vártam ezt a hirt -
#6105 és h adjam össze a pontokat? fejben vagy számolómítógéppel?:) -
#6104 2013as mod hamarosan kiadom, részletek ápr 31én -
#6103 nekem jól jönne -
#6102 leginkább úgy h mindig az adott pályával indítod el a saját kicsike szervered és oda belépegetnek az emberek,a pontokat meg irogatjátok vagy nemtom.szval vhogy így -
Laceee #6101 nekem van 26 féle 2008-as modom nem kell ? -
lTommyl #6100 heló mindenkinek! egy olyan kérdésem lenne h hogyan lehet multiban bajnokságot indítani. tudom h van rengeteg liga meg stb de én a haverokal szeretnék indítani egyet "magán" célra. előre is kösszi!! -
szakika #6099 Sziasztok!!! Valaki tud 2007-es mod-ot ezen kivül még: BFO 2007 mod 1.0, asszem F1 Challenge 99-02 játékhoz van...... Előre is köszike!!! -
#6098 Még fel kell dolgozni azt a sokkot ami törént:), nomeg az eddigi leg látványosabb verseny volt sztem, legalábbis volt akció bőven, mondjuk h mennyire vászonra vihetők ezek, majd egy hosszabb elemzés után kiderül... -
#6097 mint pl a Bhmotorsport?
az emacf-ben meg semmi bonyolult nincs.... -
Laceee #6096 még nincs hp, csak a fájlok vannak fent, a fileplaneten regisztrálni kell és kész, belépni és utána a free server alatti linkekre kattintani és elindul a letöltés, Tottinak most más dolga lesz pl. F1CL Ausztrál videó -
tzsoltika #6095 Köszi! Mond meg Istencsászárnak hogy a honlapod cimét tegye ki a bannerba -
tzsoltika #6094 a bannerbe a rakás linket próbálgasd, mert sehol nem érhető el!
Gugli pedig az emacf1.com-ot adja ki, a legtöbbször és onnan a fileplanet-tel lehet letölteni és én azt nem értem :S -
Laceee #6093 RH04 basepack
RH04 trackpack
RH04 expansionpack
ebben a sorrendben is kell telepiteni -
#6092 pölö gigli?vagy bannerban rakás link.ott felül.sok sikert:) -
tzsoltika #6091 Az RH 2004-et honnan tudom letölteni?