F1 Challenge 99-02

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

leho94
jaja..és király liga szerintem

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"

INeedspeed
A mi ligankban is van hely marciusban indul!

Jártam a pokolban és voltam a mennyben,és volt hol szerettem, és volt hol szerettek is,a mennyben sirtam a pokolban nevettem igy senki nem itélkezhet felettem..

Jeff Gordon
mienk már elindult,három futamon vagyunk túl,de ha gondolod irj a vezetöknek!😊

jó liga ami még nem indult el?hmm,jó kérdés.a jobb ligák már elindultak,amik meg nem ott vagy rfactorral mennek,vagy már nincs hely.

The only speedometer is in your head.

egy fizetõs jó liga ami még nem idnult el valaki tud???

INeedspeed
Kosz a kritikat de ez melyik autonal van? Mert nem mind1iknel van a michelines...Kossz Snake sikerult atirno m a scn filet.A gyengebbek kedveert elmondanam,hogy a SCN fileba a tukor javitast a "MaSFILE=Bahrainmap.mas"....alatt lehet javitani "View=mainview" bekezdes alatt es a tukor a ket zarojel kozott talalhato szoval csak azt kell cserelni {.............}

Jártam a pokolban és voltam a mennyben,és volt hol szerettem, és volt hol szerettek is,a mennyben sirtam a pokolban nevettem igy senki nem itélkezhet felettem..

alonso82
én is ezután kutatok, eredmény nélkül😞

Hi nincs meg véletlen valakinek a Mateka 2006 mod??? Fontos lenne elõre is thx

Jeff Gordon
én is annak szántam amit mondtam😊

alonso82
csak építõ kritika😊

alonso82
én is felfigyeltem arra, hogy a felfüggesztésen még fent vannak a michelin feliratok, de nem zavaró, mert menet közben nem látszik

INeedspeed
igy van....nah meek megnezem mit tehetek, kossz snake

ha jól emlékszem a pálya scn fálja a hibás , tedd át más jól mükõdõ pálya scn fájlját, de azis lehet , hogy csak egy bizonyos részt kell átmásolni (nagyon régen csináltam ilyet), valószinü azért nem jók a tükrök mert ezt a pályát zárt kasztnis autókhoz csinálták és azon más helyen vannak a tükrök
Jeff Gordon
😄😄😄
lol,viszont valószinüleg már teltház van😛

antijuve
startandgo elég ingyenes😊)

ups and downs

Jeff Gordon
jó ingyenes liga nincs.de van egy retro liga,rh04el mennek,1000FT a tagdij ami sztem nem vészes egy teljes évi versenyzésért😊

valaki tud egy jó ingyenes ligát???versenyzõ vagy tesztpilóta mind1

Jeff Gordon
épp most töltöttem le mielött belinkelted.nem lett rossz,zenék nagyon jók,vannak közte ismerösek is,úgyértem nálunk is szerepelt!😊
Összehasonlitási alapnak!

hi all ismét! A KF1L Ausztrál videoja elkészült<#idiota>. Megnézzem

INeedspeed
kossz nem vettem olyan tragikusnak csak kozoltem 1 par dolgot mielott megkritizalnad komolyan. Amugy ki tud tanacsot adni nekem abban,hogy hogy lehet az illeto palyan beallitani az auton rendesen a tukrot mivel leszedtem egy palyat es csak az autonak a jobb oldalan megy a tukor es annak is csak a felen?

Jeff Gordon
bocs,nem akartalak megbántani,sztem jó lett,csak néhány hibát észrevettem,tudom,hogy még nincs meg az összes autó,soksikert hogy beletedd öket,nem lesz egyszerü.én is foglalkozom/foglalkoztam mod átalakitással,úgyhogy kvázi kissé "kritikusabb" szemmel néztem,sry.de azért télleg jó lesz ez,grt😊

antijuve
de ha már csinálsz modot,akkor ne rontsd el a számozásd majd😉

ups and downs

INeedspeed
Kossz,a szamozasok abszolut nem szamitanak nem a szamokbol all a bajnoksag , es lesz egy javito patch ra senki se mondta h ez a vegleges mod, kosz az eszreveteleid..jogosak, csak, hogy a szamozasra nem figyeltem,mert nem lenyeg 2006-os hatterek meg azer vannak, mert nicns meg sok 2007 es adatom ,es az autok is emglesznek mind ez nem a tokeletes 2007 es mod akar lenni hanem az kezdeti es marcius 15 re meglesz minden auto ezt garantalom neked!Amugy a ligatagok is meg vannak elegedve az autoval.Es megegyszer mondom,h nem a szamozas donti el egy tarsasag,egy liga jovojet.Amugy meg az elso modom szal na 😄

Hi all! Hamarosan beindul a nosztalgia bajnokság lehet jelentkezni! Az oldalon minden információ fennt van... http://f1cb.indexf1.hu . Várunk mindenkit!

Jeff Gordon
húúh,hát nem akarlak elkeseriteni,de ezzel még nagyon sok munkád lesz😊
néhány észrevétel:
-Webber kétszer van benne,Williamsben és RedBullban is.
-9 és 10 a rajtszáma a BMW.Sauber F1teamnek és a Williamsnek is
-sztem hülyén jön ki az,hogy kiválasztod a csapatot,és igy jönnek az ikonok,pl:Renault: 4 Kovaleinen, 3 Fisichella. de ez nem csak ott van igy,ezt mondjuk nem nehéz javitani.
-apropó renó: Kiválasztottam Kovaleinent,az ikonon 4es szerepel az autón mégis 3as van:S
-sok autó még hirböl se hasonlit a 2007esre,bár kettö tetszett nagyon,a McLaren és a BMW.azok télleg jól néznek ki,grt.semmi hiba velük😊
-Honda nagyon nem ilyen lesz😊 zöld szint igértek😊
-BMWnél a Syntium felirat már nem a "barge boardson" van,hanem kicsit feljebb.nézd csak!😊
-egyébként ami teszett: a Lamborghini racing server autó😊 és a menü design,télleg jól nézett ki😊 bár egyes csapatoknál hülyén jön ki,hogy a 2007es modell van ott,de a háttér még 2006os.

remélem azért nincs harag,nem lehordani akartam a dolgot,csak néhány észrevételemet tettem közzé,h még jobb lehessen a modotok.mondjuk ez szép teljesitmény ahhoz képest hogy a 2007es szezon még el se kezdödött,szóval azért elismerésem felétek!😊

INeedspeed
Okay!

Istencsászár
Ez legyen az utolsó "reklám", egyszer mindent lehet, aki akar ugyis megy, többször nemkell. Mindenki tartsa be.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

INeedspeed
Az telleg jo Circuit! Ismet lehet tolteni a F1 BL 2007-es Modjat,es lehet jelentkezni tovabbra is a ligaba meg van 7 hely!tobb info http://f1bl.extra.hu 😉

ICEMAN15
az van az 1975-ös ben is.

Én mindig, és mindenek fölött győzni akarok!!! Go Kimi Go!!Kimi Räikkonen a BAJNOK!!! HAJRÁ FRADI!!

alonso82
próbáld ki a Nordschleife-t fasza nagyon😊

Helyes !
segítséget kértem nem kritikát de kösz

Istencsászár
Lanba nincs AL. Fék segítséget felejtsd el, ha nem tudod azt aszfalton tartni a kocsit akkor ne is játsz ilyen játékkal😊

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

antijuve
1.Lanban nem játszottam(de sztem nem lehet beállítani:S)
2.hát ezt se használtam soha,de sztem nem lehet beállítani

ups and downs

Hali! Most ismerkedem a játékkal lenne pár kérdésem.
1. Ha lanba egy másik valakivel játszok akkor be lehet állítani hogy legyen a többi versenysõ(gép) vagy ne?
2. Be lehet e állítani hogy a fék segítség csak a kanyaroknál legyen de ne kezdjen fékezni ha lemegyek az ideális ívrõl vagy ha csak jobban megközelítem egy egyenes szakaszban a pálya szélét - ha igen mit kell kikapcsolni hozzá? - eddig GP4-el játszottam ott csak a kanyaroknál volt auto fékezés - Az amatõrõk már csak ilyenek <#crazya>

Elõre is köszi a segítséget!!!<#crazya>

alonso82
de a mateka féle modból is ki lehet másolni

ICEMAN15
köszi mindkettõtöknek!!!

Én mindig, és mindenek fölött győzni akarok!!! Go Kimi Go!!Kimi Räikkonen a BAJNOK!!! HAJRÁ FRADI!!

Jeff Gordon
persze.dögivel van itt találsz egyet,csak annyi a teendö,hogy társitod a pálya gdb fájlát jegyzettömbel és a beirod oda ahol sorolva van hogy melyik modoknál müködik,a végére odairod h rh 2005

alonso82
Elvileg ha a pálya nevét beírod a .gdb fájl-ba (F1_RH2005.gdb), és a tesztpályát beteszed circuits mappába. (csak elvileg!)

ICEMAN15
RH2005-höz léteznek teszt pályák?(pl.:Jerez)

INeedspeed
tmxd.hu/dwteam magyarorszag legjobb mp3 as oldala

Istencsászár
Nem, ezt a feldolgozást valahol talátltam

alonso82
nem, istencsászártól

INeedspeed
Ezt tollem kerded ?

alonso82
a 2. zenét virtual dj-vel csináltad?

alonso82
mondjuk örülj neki hogy müködik spa, mert nekem egy ideig szar volt

alonso82
töltsd le az rh-t

alonso82
kösz mégeccer ice!

INeedspeed

Akinek megvan a CTDP 2005 mod, annak spában a buszmegálló sikán még a régi, vagy már az átépített verzió?
Mert nekem valamiért még a régi van benne a 2004es, és a 2005ös modban is.

Formula 1 Fan

Istencsászár
Igen, Vegas 6