F1 Challenge 99-02

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Freedom88
hát honda nagyon nem igy fog kinézni

T.T.

Istencsászár

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Jeff Gordon

The only speedometer is in your head.

Istencsászár
Google

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

kéne az RH 2004 track patch valaki tegye be

Freedom88
dds fájlban lehet, szvsz nem olyan nehéz

T.T.

F1 Challenge '99-'02 Release Date: Jun 24, 2003 <#crazya>
INeedspeed
Ezt jol tettek h nem csinaltak f1 et pc re
minden lokott ra volt kenyszerulve h megtanuljon moddingolni mar akit erdekelt ezt az egy elonyt latom abban h nem csinaltak pc re f1 et 2002 tol

Jártam a pokolban és voltam a mennyben,és volt hol szerettem, és volt hol szerettek is,a mennyben sirtam a pokolban nevettem igy senki nem itélkezhet felettem..

Jeff Gordon
rfactorban azt se tudjuk hogyan kell még egy rajtszámot modosítani...

INeedspeed
En csinaltam f1 modot mar a ligamnak!

Jártam a pokolban és voltam a mennyben,és volt hol szerettem, és volt hol szerettek is,a mennyben sirtam a pokolban nevettem igy senki nem itélkezhet felettem..

antijuve
hálistennek....

ups and downs

Freedom88
hát sokkal egyszerübb mint f1c-ben. Vajon miért nem tudtunk minden csapatra? mert egy autó tipust használ...

T.T.

(Van rá esély, hogy csinál valaki hozzá F1 Módot. Legalábbis jó lenne.)
INeedspeed
Szerintem is ecceru peet en ulead photo expressel festetek vagy javitok autokat es jobb a photoshoppnal sokkal

alonso82
a csapathonlapra felteszed?

alonso82
az jó lenne

Jeff Gordon
egyébként ez nemigaz,ha jó progid van irtó egyszerü,én úgyhallottam,hogy rfactorban nehéz festeni:S

Freedom88
ja igen és ott csak gt-s autókkal lehet menni, rFactorban meg sok mindennel...

T.T.

antijuve
jóvicc volt tényleg

ups and downs

Jeff Gordon
lol.én röhögtem rajta😄

antijuve
az

ups and downs

(Csak megjegyzem: rFactort említed !
Nekem sokkal jobban bejön a GTR2)
Hát !
Freedom88
aztán meg uninstall az egész, és install rf...

hmm, ez szemét volt egy kicsit😛

T.T.

Alap F1 Challenge 99-02 telepítése után xy RH Mód:
1 Base Pack
2 Track Pack
3 esetleg: Hotfix ha van.
Modot telepítek de nem lesz jó valaki segítsen hogy hogyan kell modot telepíteni!
Freedom88
nem olyan egyszerü autót festeni fõleg f1c-ben nem...

T.T.

INeedspeed
SZerintem eleg jo lett a peet bmw sauberje nekem megfelelne igy mindenkinek csinalhatnak sajat autot a ligaba de esetleg csak a masik szezonban mert elosszor be kell bizonytisak h kik ok aztan johet a dolog szep resze 😉

Djemba a retro ligában még van hely.

Jeff Gordon
azt a piros-kék elsö szárnyat odatudom adni ha gondolod😊

alonso82
mindegy azért kösz

antijuve
ja igen,az nekem is van😛

ups and downs

Jeff Gordon
nekem van,csak a mi ligánkhoz készült,ergó rajta a név és rajtszám:S

antijuve
nekem nincs és nem is lesz

ups and downs

alonso82
Peet vagy Bryan, nincs valami más festésetek BMW-hez?

alonso82
igazad van😄

Jeff Gordon
sajnos kép elég gyenge,de a játékban nem mutat rosszul,ezt igazából hasraütés szerüen csináltam,kiváncsi voltam h mutatna.

modot szeretnék telepíteni! Már próbálkoztam de nem lett jó! ha tudsz kérlek segíts!
Istencsászár
Igen szép, csak kicsit sötét a piros és a kék kombó, talán a piros irások egy fehér körvonallal? bár lehet h csak a gyenge kép miatt ilyen.

az elsõ szárnyon lehetne egy kevés fehér, talán a szárny élein ahogy a 2007 ferrarin van
Jeff Gordon
My fantasy BMW:
kép1
kép2

Jeff Gordon
az élet jó.söt sztem kiváló.a vizválasztót arra értettem h merre menjünk majd tovább: rfactor v. maradjon f1ch?? ez komoly kérdés lesz úgyérzem...

ime

INeedspeed
Megadnad a Ligatok linkjet peet megneznem ott az eletet,nem szeretnek kommentet irni ugy ,h halvany lilam sincs a dolgokrol.....😄Amugy en is remelem h jo liga lesz....

pontosabban mi a terved ? modot telepiteni, készíteni...stb
Tudnátok segíteni hogy hogyan tudom a moddolni az f1 challenge 99-02-õt
Istencsászár
Vedd meg, és ne kezd itt is a warezt<#banplz>

rfactor is naon jó csak nekem az 1.020 van meg és azon nem megy minden mód.
1.150 meg kéne egy normális crack de csak rosszak vannak, hiába mondják azt, hogy mûködik de nem jó.(1.070 cracket valaki tud?)

Jeff Gordon
teljes mértékben.remélem a ti ligátok is ilyen lesz.mondjuk mienk ilyen szvsz,de október-november környéke komoly vizválasztó lesz.kiváncsi leszek hogyan alakul majd😊

INeedspeed
Igen a hondanal visszamondtak avval az indokkal h nem lenne eleg ideje az illetonek es inkabb hagy mast es en orultem h ilyen lelkiismeretesen megmondta es igy lehet jelentkezni a hondaba de mas csapatok is jok,Leho94 azt ,h milyen lesz a liga az tolllunk fugg , elsosorban h mennyire tudtok tisztelni es mennyire fog tudni osszeerni a tarsasag szal nem uigy van az.....Egy ligat a ligatagok egyenisege hataroz meg, jol mondom peet? 😄

Jeff Gordon
jaja télleg.ti késöbb kezdtek,és úgy látom a Honda Racing alakulat erösitésre szorulna,mert csak egy pilótájuk van😊