7742

Ligák :

F1CL
|

HF1L
|
IndexF1
| F1CHUN |

KF1L

VF1CL |
F1BL

---------------------------------------------------------------------------------

RH 2005 :

Base Pack 1.0

-

Track Pack

-

Hotfix

CTDP 2005 :

Base Pack 1.0

-

Service Pack 1.0

EF1 2006 :

2006 modellek RH \'05 módhoz

---------------------------------------------------------------------------------

Minden a játék letöltésére vonatkozó kérdés törölve
lesz, ha megakarod szerezni nézz utána fájlcserélőkön ( Dc++, Torrent )

lMielőtt feltennél egy kérdést, használd az oldal alján található keresőt! A felesleges, ismétlődő kérdések szó nélkül törölve lesznek!

l

• Endiboy19
    Sziasztok!

Indítok egy f1 challenge ligát haverommal. A liga ingyenes lesz, shomateka 2007 moddal fog futni. További infót a http://gportal.hu/portal/mf1cb/ weboldalon találtok.

Kérlek jelentkezzetek minél többen!!!
  • leho94
    Holnap rendeznénk egy funrace-t 17.00-kor( az időpont még nem biztos )
    Pálya : Bahrein
    Mod : f1ct 07 ( a jelentkezők privátban megkapják hogy honnan lehet leszedni+serial)
    Versenytáv: 50%

Jelentkezni nálam privátban vagy msnen lehet : [email protected]
    Várjuk a jelentkezőket!!
  • akaaka
    Kölön lehet a kormányt érzékenységét is állitani!Csak meg kell találnod!
  • leho94
    kalibráld!lehet hogy az a gond
  • atomeec
    Sziasztok! NA most próbálok harmadjára írni...furcsa ez a 24 órás várakozás, hogy végre írhassak hozzászólást. Na mindegy remélem már sikerül. Szóval van egy MOMO kormányom és csak F1C-vel tudok játszani jelenleg, ez nem baj, csak van egy kicsit idegesítő probléma. A játékban van ugyanis kb 2,5-2,5 centis holtjátéka a kormánynak, mármint nem lötyög, hanem csak 2,5 centi utáán érzi, hogy tekerem. A kormánynak semmi baja, windows tulajdonságoknál pöccre érez minen apró mozdulást, de a játékban nem. Szóval ennek lehet valamit csinálni? Mert a játékban nincs dead zone beállítás, bár lehet, hogy csak a szemem veri ki...Előre is köszi a segítséget.
  • Zsolt01
    Hát ez az !
  • Mike at home
    viccesek vagytok azért
    warez tilos, de nem lehet kapni sehol
  • ICEMAN15
    Megvan innen töltöttem le : www.racesimulations.com
  • ICEMAN15
    Azt hiszem innen : http://ta-room.no-ip.com/f1c_tracks.html de már nem jó v. az oldal
  • tzsoltika
    honnan töltötted le?
  • ICEMAN15
    Valaki esetleg tudja hogy kell feltenni a WTC05_MOD-ot?
  • 1Lntos
    Hali! Aki tudja honnan lehet leszedni az F1mania 2007-et az vegyen fel msnre és közölje velem ha lehet. Kéne nekem is online játszani. Kössz.
    [email protected]
  • antijuve
    ja:D feltétlen:)
  • Freedom88
    ja, mert irreális fizika! Nem efegycé fizika:)
  • Jeff Gordon
    és még rendszám is van a kocsikon,ugye Bryan?:D
  • Istencsászár
    vegyen konzolt azon nem kap 8 secet az f1be az tuti:)
  • leho94
    Super MArioval csak ellessz egy darabig...ha ismeri..XD
  • Freedom88
    aztán ha többi játékkel se boldogulsz uninstall windows, gép ablakon ki, remélem földszinten laksz
  • antijuve
    :DDD
  • Istencsászár
    Vedd vissza az ellenfelek ügyességét, nemvagy elég gyors, vagy használj több segítséget, és esetleg ne billel próbálkozz hanem kormánnyal vagy tanulj meg setupolni... ha ezek közül mind megvolt akkor menj egy pályán több 100 kört, ha az után se megy akkor ne játsz szimekkel.
  • razz
    na plz valaki segitsen
  • leho94
    1.setup beszerzés :D
    2.autóbeálítások
    3.gyakorlás
  • akaaka
    Szevasztok!
    Mostanában amikor online-ba játszom a 2007F1Mania mellett egyre többször látom 2007...GRAND PRIX nevü modot!Az F1mániával nem tudok belépni rá!
    Tudja valaki mi ez a mod és honnan lehetne leszedni?
  • Freedom88
    mindent:)
  • razz
    szevasztok.azt nem értem hogy néhányan hogyan tudnak7-8mp vel gyorsabak lenni körönként miko ful hibátlan kört megyek.
    mit kell beálitani?és hol ? plz help
    az f1 2007 et tolom multiba amugy.
  • Zsolti9014
    tudom, hogy a szerver eltávolítása után is így van, vmelyik fájl szerkesztése lehet hogy megoldhatja a problémát, de nemtom melyik.
  • paler
    Halli Zsolti9014

Ezt a szervercsodát eltávolítottam a programból, így az most nincs benne.
    De továbbra sem engedi az első helyről való indulást. Nincs erre valami megoldás???
  • Zsolti9014
    sztem azért van ez, mert ez alapból egy liga-mod, amelyben van egy szerver-autó is (a lamborghini racing vagy mi a neve). szóval, a liga vezetője irányítja valószínűleg ezt az autót. a netes futamok elején neki van olyan joga, hogy a rajtrácsot módosítsa. így sztem a saját szerver-autóját teszi az első helyre, ami így a boxban lesz, és nem zavarja a "rendes" versenyzőket, akik utána sorban következnek, a 2. rajtkockától.
  • akaaka
    Szevasztok!
    Mostanában amikor online-ba játszom a 2007F1Mania mellett egyre többször látom 2007...GRAND PRIX nevü modot!Az F1mániával nem tudok belépni rá!
    Tudja valaki mi ez a mod és honnan lehetne leszedni?
  • paler
    Halli all

Feltettem a F1CT, és nagyon tetszik de…., van egy kis bibi. Azt vettem észre hogy aki az első helyről indulna, mindig a Boxból kell hogy elrajtoljon. De miért ??? Valaki tud rá valami javítást??.
  • razz
    oh viszaolvastam és már látom a megoldást köc
  • razz
    letöltötem az f1 2007 et azt irták önmagában jo.ez igy is van de miko multizni akartam hibazüentel kidobot.probálgatam és mindig kidobot.
    valaki plz tud segiteni?nem modot szedtem le hanem ez egészet de nincs benne a 99_02 idöszak csak 07.
    kérdésem mé nem tok online jácani?plz help
  • zotyos79
    ok !! Köszi
  • Freedom88
    ez nem rFactor h levédték. Ha letöltöd a netről feltelepited és tudsz menni onlineban nyugodtan..
  • zotyos79
    Köszi a választ ! De azzal nem tudok gondolom a neten játszani vele !! igaz?
  • Freedom88
    F1C nagyon nem vásárolható már..max interneten letölthető
  • zotyos79
    Tud valaki olyan helyet mondani , ahol megvásárolható még ez a játék?
    Néztem sok helyen , de már nem árulják !! /Auchan, Cora, Tesco, 576 /Más ötlet?
  • Freedom88
    ha akarod böngészd, de úgyse lesz sok értelme
  • hertzui
    Akkor az fasza,a kordinátákról meg nem lehet leolvasni ugye?
  • Freedom88
    akkor b@szhatod, szép szóval