F1 Challenge 99-02
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az autózás a Skodánál kezdődik....a többi csak játék...
GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!
Nincs valakinek valami ötlete?
BD(Bus Driver) 4ever Ikarus E94 a kényelmes,elegáns,és megbízható busz. Volánbusz 4ever
Én mindig, és mindenek fölött győzni akarok!!! Go Kimi Go!!Kimi Räikkonen a BAJNOK!!! HAJRÁ FRADI!!
Asus M4A87TD/USB3, AMD Phenom ll X4 4.0ghz, 2x2 Gb ddr3 1600Mz, VTX HD5870 1Gb, LG 22\" Full HD, Seagate Barracuda 1.5Tb sata3, Revoltec Chromus ll 450W
T.T.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
csak a gémek miatt AMD Sempron 2800+(1.6 Ghz)1,5 GB RAM,ASUS N7600GS Silent 256 MB,Windows XP Winter Edition,csak simán talicskának hívjatok:)
BD(Bus Driver) 4ever Ikarus E94 a kényelmes,elegáns,és megbízható busz. Volánbusz 4ever
matekból 5-ös voltam... és nem számoltam utána, az a 80 egy hirtelen kitalált szám volt.
Hajrá Magyarország!
Én is azok között vagyok aki leszedte😊
Tényleg szép munka ügyes vagy!
És feltétlen mindannyian akik leszedték köszönettel tartozunk neked...tehát köszi!😊
Forza Ferrari!! Forza Schumi Pes!!
Ti melyik modot ajánljátok az rFactorhoz?
Köszi jah és bocs, hogy ide írtam csak ti talán értetek is hozzá😊
Forza Ferrari!! Forza Schumi Pes!!
A hexeking mod-hoz van setup?
csak a gémek miatt AMD Sempron 2800+(1.6 Ghz)1,5 GB RAM,ASUS N7600GS Silent 256 MB,Windows XP Winter Edition,csak simán talicskának hívjatok:)
Hajrá Magyarország!
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Én mindig, és mindenek fölött győzni akarok!!! Go Kimi Go!!Kimi Räikkonen a BAJNOK!!! HAJRÁ FRADI!!
és gumicsikozás csak a lágynál van?😊
The only speedometer is in your head.
-Bridgestone gumi csikozás található benne
-Teljes 2007 szezon +2db tesztpálya (Jerez, Valencia)
-Single playerben reális erõviszonyok
-2007-es festések
-A guminak kell 1-2 kör a jobb tapadáshoz
-Magyar menü
-Designos kinézet
4 nap leforgása alatt egy torrent oldalon több, mint 700 ember szedte le, és örülök, hogy nagyon tetszett nekik.
Képet azért nem linkelek be, mert mindenki ismeri a 2007-es festéseket.
Módosítottam a féktárcsa izzását, esõben a féklámpát, emellett azok maradtak a megszokottak. Már tavaly is csináltam 2006-ot, de 1-2 helyen volt és ezt szeretném, ha valaki használná akár ligában is.
Elérhetõségem: [email protected]
Ha érdekel titeket, -majomparade-n van
ups and downs