F1 Challenge 99-02

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Istencsászár
Tudatlnság néha fáj... a Vista megvásárolható, semmi baj sincs vele, csak még nincs rá akkor szükség mivel még a driverek nem kiforrottak hozzá. Egy kis idõnek el kell telnie még, meg felesleges egyenlõre Vistára váltani... amig nem muszály addig nem szükséges, mivel az XP mindenre jó, gyors és stabil kiforrott rendszer.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

leho94
nekem ment a vistán😛😛
de amugy a vistát felesleges felrakni mert még nincs normális verzió..csak vmi szar😄

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"

antijuve
tedd azt

ups and downs

mert most ez van fent de vszínû letörlöm mert szar
miért azzal a köcsög vistaval akarod játszani,
helló ha vki tud segíteni segítsen a F1 Challenge nem megy ezen a köcsög Vistán ha vki tud rá megoldást kérem segítsen íde írjon vagy e-mail címem [email protected]
Freedom88
www.gooogle.co.hu

beirod oszt kiad vmit

T.T.

Hello mindenkinek!
Eléggé új vagyok ebben a modozásban, mondja már meg nem vki, hogy az f1 mania modot honnan lehet leszedni.
Elõre is köszi!
És ezek a leírások merre vannak?

antijuve
amit csak találsz😊.mindent😊.hogy jó legyen😄.vannak ilyen leírások,hogy elvileg mi mire jó,itt most sztem hosszú lenne leírni:S

ups and downs

És mit állítgassak az autón,segítenétek kérlek?

antijuve
meg a csillagok állásától

ups and downs

Freedom88
meg az idõjárástól

T.T.

antijuve
nomeg ezt már mondták😊😛

ups and downs

HUNtalicska93
nomeg vezetési stílustól😊

csak a gémek miatt AMD Sempron 2800+(1.6 Ghz)1,5 GB RAM,ASUS N7600GS Silent 256 MB,Windows XP Winter Edition,csak simán talicskának hívjatok:)

antijuve
nomeg a pályától is nagyon függ

ups and downs

nincs általános beállítás ami minden F1 autóhoz jó, minden autónak más beállitás kell, kivéve a liga modoknak ahol egyenfizika van, ami az egyik versenyzõnek jó beállitás az a másiknak nem biztos hogy jó, magadnak kell beállítani az autót a te vezetési stilusodra
Sziasztok!
Nem tud valaki egy jó beállítást az f1-hez,mert nekem nem nagyon sikerül beállítani a kocsit?Elõre is köszi!

antijuve
na,nyugi van,semmi rossz nem történt.jah,nem a futamgyõzelmek alapján adják a vb-címet,de azér mégis három versenybõl kettõt Ferrari nyert.asszem Hamiltonnál a Bahrain-i futamra gondolsz inkább:S.de ha már ott tartunk,akkor Rájkõnen is bénázott azon a futamon,szóval fifty-fifty.😊).

ups and downs

Istencsászár
Légyszíves ne kezdjétek az egymás pofozását. Vannak tények... Egyéni pontversenyben McLarenes vezet ( holt versenyben 3an, ebbõl is kettõ McLarenes ). Konstruktõribe McLaren vezet. Egyenlõre ez a mérleg, nem futam gyõzelmek alapján adják a vb címet, de Malájban Hamiltonnak is elszurták a dolgot, és nyerhetett volna, HA, de nem igy lett... ez vagy igaz vagy nem ahogy a Maláj a Ferrari szemszögébõl.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

antijuve
ne kételkejd mer láttam mind a három versenyt.ebbõl kettõn Ferrari gyõzelem született,a maradék egyen meg azért nem mert elbénázták,de nagyon.errõl ennyit.

ups and downs

HUNtalicska93
azt látom ADSADSAD:sadASD

csak a gémek miatt AMD Sempron 2800+(1.6 Ghz)1,5 GB RAM,ASUS N7600GS Silent 256 MB,Windows XP Winter Edition,csak simán talicskának hívjatok:)

HUNtalicska93
eddig láttad mind a 3 versenyt? mert eléggé kételkedem....

antijuve
hát a rénó sehol nincs.és a Ferrari a legjobb csapat mostanság...gyorsabbak jelenleg mindenkinél...

ups and downs

leho94
nem...dobozban XDXD

alonso82
hol élsz te szatyorban?😄

HUNtalicska93
haha,szép álom😄😛

leho94
a mezõnyt😛😛

HUNtalicska93
alázó ferrari??? kit aláznak õk?

Istencsászár
Milyen erõsorrend? Az alázó McLarenes vagy az alázó Ferraris?<#zavart2>

HUNtalicska93
reggelt!
a haverom mondta,hogy van egy olyan patch ami az f1 challenge 2007 seth-re épül,és erõsorrendet tesz be a játékba,motorteljesitmény,és mostani erõviszonyok szerint,és 10MB az egész,ti tudtok róla vmit?

Freedom88
há volt...

T.T.

antijuve
hát szombaton volt hol tanulni...<#lama><#worship><#mf2>

ups and downs

Freedom88
de okos vki 😄

T.T.

képeket esetleg???jah és van TV CAM?

=) kár hogy csak 1 textúraként kezeli... pedig elég jó lenne, de én általában lágy gumival megyek és nekem tetszik a fehér csik =)

GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!

antijuve
nahát igen,errõl beszéltem😊

ups and downs

benne, de a kemény gumin is rajta van 😊

antijuve
az F1C egy textúraként kezeli a soft és a hard gumit,így sztem nem valószínû h fehér csíkot találsz majd benne.az idõmérõ sem megoldható ebben a gámában ha jól tom.persze lehet h igen,de sztem nem😄

ups and downs

és benne vannak a szabályok pl a gumin fehér csík idõmérõ?

nekem megvan, elég jó, az f1-mania-ra épül

F1 Challenge 2007 Seth
ez mi???mert sok oldalon föntvan és lehet szedni 900mb

Hi, a kérdésem az lenne, h leszedtem egy 07es szezont, és azt h lehetne megoldani, h oan kijelzõket lássak, mint a TVben(pl.:sorrend,leggyorsabb idõ,stb.)?
elõre is köszi
alonso82
igen alpban L

Istencsászár
Speed Limiter.. alap értelmezett asszem az L.

allock
l vagy f10 talán

#hhwnd

Ha a boxutca segitség nincs bekapcsolva akkor a pályán hogy, lehet felgyorsítani. Már minden gombot megnéztem de egyik se kapcsolta ki a lassítást.
Istencsászár
rFactor<#vigyor>

okés kössz azér

Az autózás a Skodánál kezdődik....a többi csak játék...