7742

Ligák :

F1CL
|

HF1L
|
IndexF1
| F1CHUN |

KF1L

VF1CL |
F1BL

---------------------------------------------------------------------------------

RH 2005 :

Base Pack 1.0

-

Track Pack

-

Hotfix

CTDP 2005 :

Base Pack 1.0

-

Service Pack 1.0

EF1 2006 :

2006 modellek RH \'05 módhoz

---------------------------------------------------------------------------------

Minden a játék letöltésére vonatkozó kérdés törölve
lesz, ha megakarod szerezni nézz utána fájlcserélőkön ( Dc++, Torrent )

lMielőtt feltennél egy kérdést, használd az oldal alján található keresőt! A felesleges, ismétlődő kérdések szó nélkül törölve lesznek!

l

• Tóth Jozsef
    F1 pro 2009 liga
  • Tóth Jozsef
    Keresed a leg jobb ligát hát most megtaláltad: F1 Pro 2009 liga
  • atilla001
    Helo!
    Elindult az F1c Boo-Liga
    Akit érdekel, az itt: http://f1c09booliga.honlapepito.hu megtalálja az oldalt.Ha bármi kérdésed van írj.

Attila
  • Tóth Jozsef
    itt a liga!!!
  • R420
    Hello! Ha van liga jönnék szívesen birkuc 09 -es f1-em van sc lennék kösz!
  • Tóth Jozsef
    Liga
  • Freedom88
    nem tudom, nem értek már ehhez a különmodokhoz. XP alatt futott, normális XP alatt, amig használtam, hiba nélkül ment.
  • Charx
    Köszi, hát ez jó, de hiába indítom xp kompatibilis mód ba akkor se!
  • Freedom88
    nem hiszem h a win7 támogatja, max az XP, sztem már a Vista is kérdéses
  • Charx
    Üdv!
    Olyan problémám akadt hogy nem megy a játék win 7 alatt, se a 2007, se a 2009 delux, se a birkuc verzió! Valakinek megy win 7 alatt a játék, hogy oldotta meg? Előre is köszi!
  • ladaman
    sziasztok!
    azt szeretném kérdezni hogy milyen programmal lehet modelleket készíteni a játékba
    a választ előre is köszönöm!!
  • Tóth Jozsef
    hello!

Én is inditotam egy Indy car-os ligát és azt szeretném kérni mindekitöl hogy ha tetszik neki és szertne induni akkor jelentkezenHICL 2009 liga
  • leng tomi
    sziasztok!!!inditok 1 amolyan ligaféleséget aki szarati az f1-et az jelenkezzen 2009tg illetve2009birkuc -módban játszunk!!!
    www.tomi-liga.5mp.eu nézzétek meg és jelentkezzetek sokan!!csaó
  • GonzaloGerardo
    sziasztok !
    hogy tudnám beállítani a játékot 1680x1050-re a 3d configba 1440x900 a legnagyobb felbontás :(
    gondolom van egy config fájl valahol ahol csak át kell írni, de nem tom hol van...
  • leng tomi
    csao!!!nekem 2009 tg modom van!!!!szerintem nincs benne kers ha mégis van tudnátok segiteni????vagy hogy melyik az a mód amelyikben van!!!és hogy melyik a legjobb mód most szerintetek köszi!!!
  • Ricsi234
    Mi a MSN címed???
  • leng tomi
    csaó!köszi a segitséget!lehet hogy tényleg az a baj!csao!
  • leng tomi
    csao!felvettelek msn-re!!nekem tg 2009-modom van lehet neked nemaz van es ezért nem sikerül!mindeneste föntvagyunk mostmár egy jópáran!!csaó
  • Ricsi234
    Leng tomi fel jössz F1-ezni??
  • Ricsi234
    Kicsit farolgattam

• Ricsi234
    MSN-ed van Leng tomi??Nekem:[email protected]
  • Ricsi234
    ma oké!!
  • antijuve
    2.portforward.com
  • laci 700
    1:Melyik 2009-es módot használod? Mert ha mindenki másik móddal próbál rád csatlakozni nem fog menni...
    2:Ha router-ed van akkor nem tudnak rád csatlakozni, vagy nem is vagy a listán! Próbáld nélküle, vagy van rá megoldás csak nem tudom hogy hol találod!
    3:Lehet hogy nem tudtak rád csatlakozni ezek miatt! Akikkel együtt akarsz menni vedd fel msn-re és ott tudtok beszélni segíteni egymásnak.

Nem a feladás, a legjobb megoldás! ;)
  • leng tomi
    csaó fentvoltem de nemjöttél!pedig jólett volna de hátha egyszer összetudjuk hangolni csaó
  • leng tomi
    na jó én fentvoltam 7-kor nemjött senki nemértem miért!sajna ugynézki fel kell adnom ezt a multiba játszást sajna!na mindeggy!csaósoha nemjönn senki!
  • leng tomi
    csaó!tegnap nemvoltam 7-kor de ma várok mindenkit akit érdekel!2009-mód a játék neve:tomi jatszik!
    kód nemlessz!köszi!bocsi hogy tegnap nemvoltam!csaó
  • Ricsi234
    Szia!Én mennék erre ha lehet??Köszi
  • leng tomi
    csaó!2009-es módom van és minden este7kor akinek van kedve egy jót játszani azt várom!a játék neve tomi jatszik a kód pedig:tomi Akinek van kedve jöjjön!csaó
  • dav111
    Hello!
    Szeretnék segitséget kérni moddoláshoz, mert csináltam egy csapatot az arrowsból és nem ismeri fel a játék. az arrows mappáját átneveztem a csapatoméra, és benne mindent úgy hogy a csapatom neve legyen ott, és még a pilóták fájljaiban is mindent megcsináltam, sőt meg a szezon fájljába is beírtam, de semmi. Ha valaki tud segiteni azt megköszönném. Ha mást nem majd megadom az MSN címem.

Előre is köszi: Dav111
  • leng tomi
    Sziasztok!
    Van F1 challengem 2003-as, szoktam is multiba játszani, de nem nagyon csatlakozik senki, ha valaki szokott még 2003-al játszani az írjon, jó lenne csapatni, vagy ha van valamilyen frissítésetek hozzá, 2005-ös írjatok légyszi honnan tölthetem le. Ha valaki 2003-al játszik ligába vagy stb-be ahhoz szívesen csatlakoznék, mert szerintem elég jól nyomom!
    Köszi: Tomi
  • lippet
    Hali!

FEltettem a 2003-as DTM modot, azután rá akartam tenni a 2007-es modot, de mikor már majdnem betölteni egy 07-es kocsival egy pálya, akkor hibát észlel a játék is kilép! Tudtok rajtam segíteni?
  • Tóth Jozsef
    Hf1M 2009 LigaNézétek meg jó.
  • laci 700
    Azokat online bajnokságokhoz csinálják, és van egy külön ember aki azt irányítja...
  • Ferrari25
    Csáó!az tszeretném kérdezni h rF-ből h lehet kocsit konvertálni?Mert 3D SimEd-el kiszedtem a fájlokat,lecseréltem f1c-ben de az autó nem jelenik meg a menüben!Miket kell kicserélnem?Köszi a választ!CSáó!
  • Ferrari25
    itt: Audio>commentary>pws>PC_RE_MAIN.SDT
    Mastudioval nyitottam meg az SDT Editorával!
  • Ferrari25
    Csak azért mert találtam 1-2 olyan hangot amiben benne van a Safety Car!Amit furcsáltam!Hang készült hozzá de maga a Safety Car nem?
  • Ferrari25
    pf...Kár
  • laci 700
    Sokan próbálták már, és úgy hallottam hogy az F1 C "motorja" nem támogatja. Az AI pilóták nem veszik figyelembe vagy mittomén:D
  • Ferrari25
    Sziasztok!Lehet hülyeséget mondok de...A Safety Cart talán meg tudná oldani valahogyan egy olyan ember az f1c-be aki az f1c-hez és az rfactorhoz is ért!Mert pl rFactorba meg tudná nézni h is működik a safety car és megpróbálhatná megcsinálni ezt F1 C-be!A Speedometert is megoldották!Ezt is meglehetne szerintem így!