7742
Ligák :
F1CL |
HF1L |
IndexF1 | F1CHUN |
KF1L|
VF1CL |
F1BL
---------------------------------------------------------------------------------
RH 2005 :
Base Pack 1.0
-
Track Pack
-
Hotfix
CTDP 2005 :
Base Pack 1.0
-
Service Pack 1.0
EF1 2006 :
2006 modellek RH \'05 módhoz
---------------------------------------------------------------------------------
Minden a játék letöltésére vonatkozó kérdés törölve
lesz, ha megakarod szerezni nézz utána fájlcserélőkön ( Dc++, Torrent )
lMielőtt feltennél egy kérdést, használd az oldal alján található keresőt! A felesleges, ismétlődő kérdések szó nélkül törölve lesznek!
l
-
tibi206 #6699 én tok egy helyet ahol 500 valahány mód van hozzá!van hozzá 1988 87 86 stb kell? -
#6698 nincsen hozzá.Én is kerestem már.1987-es van és 8-os de annak az alap modját nem lehet letölteni.Csak az update változatát az meg nem a mod hanem csak egy patch :( -
tibi206 #6697 CSÁ!1989-es módot keresek hozzá!Aki tudja honnan lehet letölteni légyszi linkelje be ide!
-
kimi88 #6696 fujj de ronda! -
#6695 de kár h 2002es kasztnin van:S -
Frentzen #6694 Ferrari F-2002
2007-Specific
A kép:
Download -
Frentzen #6693 Ferrari F-2002
2007-Specific
Download -
#6692 szia
biztos van,én nemtaláltam,de tökfölösleges,mert használni úgyse nagyon tudod...
MAStudio nevü progival
ez igy igaz.soksikert -
raptor22 #6691 sziasztok
a 99-02-höz van safety car? ha van merre találom?
az autora uj skint hogyan tudok csinálni?
mert a mappájában nem képfájlként van a skin. -
#6690 Akkor ne írd ki az oldal címét vagy küldj privát üzenetet -
#6689 nem warezolunk -
#6688 Nekem kéne a game csak kéne egy link. Amúgy az előbb néztem egy német oldalon a 2006-os modról a képeket és ahogy leho94 is írta van benne TV kijelző!! -
rmcf90 #6687 Hát az is fenn volt, csak az annyira nem tetszett, de mondjuk nem emlékszem h abba lett vna TV kijelző :S
-
#6686 Honnan lehet letöletni?
-
#6685 alapbol -
#6684 Honnan???? Ahhoz van TV kijelző? -
#6683 szedd le a GP4-t azt kész. -
#6682 mivel még csak béta verzió jött ki az rF-hez -
#6681 Rfactorhoz van talán de nagyon keveset találni -
#6680 mert f1chez nincs is -
rmcf90 #6679 Hi, nem tudtok vmi olyan patchet, amivel normális TV kijelzőket lehetni betenni a játékba, sehol se találok ilyet! :( Előre si köszi -
#6678 :DDD -
#6677 vegyél inkább és vezesd élőbe:) -
#6676 DDR modot szeretném letölteni hozzá találtam is hozzá egy oldalt de onnan nem tudtam letölteni! Trabant, LAda Zsatava van benne ezért is szeretném kipróbálni. Segítsetek linkeljetek be 1-2 oldalt!
-
#6675 de őt zavarja:P -
#6674 engem nem zavarna hogy Villeneuve megelözi Michalelt:D -
#6673 Jah igen tudom.De eléggé zavaró hogy mondjuk befejeztem a 97-es módot ahol télleg Villenuev lett a progi szerint is a VB-s és utána sorba ő lett a polés egészen 2006-ig...mert megnéztem a többi módban is és ott is mindig ő lett a polés és a nyertes.Szóval nem értem.Ahol Schumi lenne valójában Polés ott Villenuev? :D
Érdekes championship része van a játéknak.Nah mind1.A liga jobb volt,csak ott nem az eredeti nevekkel lehetett versenyezni.De azért köcce hogy megpróbáltál segíteni.Csak tod eléggé zavaró hogy nem Micheal a polés hanem mindig Villenuev.Utána meg én,utána meg Micheal :D :D -
#6672 nagyon egyszerü,Villeneuve a király:D
amúgy 82ben Villeneuve még seholse volt,mint ahogy 07ben se
2006ban természetesen nem a legjobb autója volt
de te sztem a 97es évre gondolsz,és ott normális a Villeneuve fölény,elsö három futamon a többiek azt se tudták anno,hogy hol vannak...
amúgy rh04ben meg Schumacher a legjobb,szóval ezvan,ezt kell szeretni,a program nemtudja visszaadni reálisan az eröviszonyokat,jó pilóták mindig nagyon elöl lesznek majd.... -
#6671 Hellsoztok.Bocs hogy egy adott téma közepébe belekotnyeleskedek de egy kis HELP kéne.Anno én ligáztam.És hát aztán kiléptem,meg később a ligák is feloszlottak.Nah mind1.Szal nekem 1982-től 2007-ig felvannak rakva a modok,és az van hogy most csak úgy lazán championshipben nyomom mert unatkozok és hát mindig Villenuev a polés..és a győztes.Ez mitől van?Ez engem idegesít,de nagyon.Nem lehetne ezt orvosolni? -
#6670 me nem is lehet! -
#6669 nem is tuttam h lehet modot magyaritani!!! -
#6668 magyarosítás -
#6667 es 1 linket is tudtok adni amin nem Spanyol nyelvu MOD található? -
#6666 jó, én csak egy ötletet mondtam, mivel én nem próbáltam Sethre f1 maniat. -
#6665 tegnap csak ujraindítottam a gépet és már talált is játékot:):) -
VO101 tvr #6664 A CREW F1 Seven 75 mod-jával játszik valaki? Milyen tapasztalatok vannak vele? -
nagykovi #6663 Sziasztok.
Elkeztem a seth féle 2007-es mod-al játszani, nekem tetszik, sztem elég jól megcsinálták. Olyan kérdésem lenne, hogy ti be tudtátok állítani, hogy bajnokságban legyen felvezető kör? Én beállítom de mindig visszaáll úgy, h ne legyen. Köszi előre is -
#6662 #6660 A kérdésemhez kéne egy-két tipp hogy mit csináljak a moddal hogy ne csúszkáljon annyit az autó! -
#6661 én is seth féle moddoltra raktam fel a f1maniat,simán jó a multi
viszont jol becumiltam,mert akikkel eddig tudtam gémelni azokkal mostmár nem:( ugyh visszarakom a seth félét -
#6660 Leszedtem hozzá egy külföldi oldalról a PMG 2007 modot! Minden jó csak az autó szinte mindig megpördül a gyorsabb kanyarokban nem tudom mi lehet a probléma??? Lehet hogy az autók fizikájával van gond de nem biztos. Aki tudja mi lehet a probléma segítsen!