7742

Ligák :

F1CL
|

HF1L
|
IndexF1
| F1CHUN |

KF1L

VF1CL |
F1BL

---------------------------------------------------------------------------------

RH 2005 :

Base Pack 1.0

-

Track Pack

-

Hotfix

CTDP 2005 :

Base Pack 1.0

-

Service Pack 1.0

EF1 2006 :

2006 modellek RH \'05 módhoz

---------------------------------------------------------------------------------

Minden a játék letöltésére vonatkozó kérdés törölve
lesz, ha megakarod szerezni nézz utána fájlcserélőkön ( Dc++, Torrent )

lMielőtt feltennél egy kérdést, használd az oldal alján található keresőt! A felesleges, ismétlődő kérdések szó nélkül törölve lesznek!

l

• master111
    csa.en felkaptam nemreg.de szeretnek bocsanatot kerni.legyetek szivesek akkor F-1 Mania 2007-hez linket adni!!!Es ha a MOD spanyol vagy valamilyen mas nyelven lenne,azt szeretnem kerdezni hogy a sima I2K-val lehet e majd magyaritani???
  • antijuve
    mint már mondottam volt én nemtok segíteni.meg senki sem kapta fel a vizet most:).remélem te se:D.
  • spect16
    A '07-s modnál nem mellékeltek egy angol nyelvi fájlt?
  • antijuve
    ebben nincs semmi érdekesség.egyszerűen sokkal pontosabb,sokkal finomabb.ez nem érdekesség hanem tény:).nemtom mivel játszottál kormánnyal,végülis nem is érdekes,de én ebben a játékban játszottam bill-lel és kormánnyal is,és hát nem kell mondani h melyiket élvezem/élveztem jobban:).persze ha neked a bill jobb,akkor oké:).nincs ezzel semmi gondom:).
  • master111
    egyszer kertem.elkezdtetek okoskodni hogy magyarositsam a spanyol,F-1 Mania MOD-ot.de nem segitettetek,hnem csak viccet csinaltatok belole.akkor most kicsit en is illetlenul viselkedhetek,nem?!legalabb mondhattatok vna h nem tok linket,vagy vmi.na latom ide is feleslegesen jottem.
  • Attila889
    öhöm...szebb....hmm érdekes megállapitás.Amúgy 2 hét alatt igenis megszoktam.De akkor nem ezzel a játékkal játszottam.De mostmegmár furcsa újból kormánynyal játszani...ár kipróbáltam,és hááát....rettentően furcsa...de én maradok bill.-nél mert én abba vagyok nagyon jó :)
  • antijuve
    a kormányt két hét alatt nem lehet megszokni:).sztem sokkal jobb kormánnyal menni...egyrészt gyorsabb is,másrészt szebb is:)
  • Attila889
    én billentyűvel irányitom,és szerintem nagyon jó.Csak hozzá kell szokni.Én már 7 éve gépezek bill.-el és összeen 2 hetet játszottam kormánnyal és nem élveztem.Meg mondjuk sztem nem passzol a kerek kormány az F1-es kormányhoz :D :D
    Amúgy ha össze-vissza csuszkálsz akkor válts kormányra...de sztem valamit rosszul csinálsz,mert én alap beállitossal egész jól megyek :)
  • Herold
    Érdemes ezt egyáltalán kormány nélkül tolni? Nekem a letölthető car setupok nemigazán jöttek be, de lehet, hogy a billentyűs irányítás miatt. Összevisza csúszkálok folyton.
  • Attila889
    sajna én se..mert csak a hivatalos honlapon GPhungary-ezen van fent.Én más fajta verzióájt nem ismerem ami nem álna meg 89%-nál......
  • antijuve
    jóvan,stilisztika rlz(egyébként igazad van:D).hát aki tud,adjon linket,én nemtok:)
  • Attila889
    meg sztem kicsit bunkóság hogy nah-val kezd.Sziasztok vagy valami...meg elöbb léccy....meg stb...szebben kéne kérni a linket,és akkor adunk neki
  • Attila889
    jah télleg.Akkor valami könyörgést elvárnánk
  • antijuve
    oda vagyon írva végére:)
  • Attila889
    légyszives vagy valami?
  • master111
    nah,link kene F-1 Mania 2007-hez.Az a spanyolos izen,89%nal megall.Ennyi.Masik link kell.lecci
  • Attila889
    de te 500-at mondtál... :D :D
    Jólvan,zárjuk le az ügyet.
  • Zsolti9014
    akkor lehet hogy a szerveré volt módosított, és ahhoz képest van a mismatch. (nemtom, nem értek hozzá).
  • I3andy
    hi nekem az a gondom most már:) hogy amikor közel megyek egy másik kocsihoz akkor lefagy a videó karim geforce 7500 Go ha tudtok segítsetek pls. kössz
  • antijuve
    ligahonlapokon?
  • antijuve
    mert a modokban különböznek a kocsik.egy McLaren jobb mint egy Toyota.bár az is igaz,hogy 3-4 mp-s különbségeknek ettől nem kellene h legyenek.
    lehet h csak jobban mennek:)
  • Herold
    Hol lehetne utánanézni ligás időeredményeknek?
  • Herold
    Erre én is rájöttem, de különböző eltéréseket szinte mindenkinél kiírt amikor beléptek, még annál is, akiről biztosan tudom, hogy semmit nem változtatott a játék fájljain.
  • antijuve
    mismatch.bárki megbütykölheti a kocsit,ez nem mod kérdése...
  • Herold
    Más moddal? Mennyi az elfogadott legjobb eredmény a Hungaroringen, amit még nem cheattel csináltak? Csak hogy tudjam, kit kell kivágni ha csal.
  • antijuve
    nem kicsit
  • Jeff Gordon
    egyszerü,gondolom voltak mismatchek,gondolom akkor tunningolt kocsival jött: könnyebb súly,magasabb fordulatszám,stb. szóval az Ö autója sokkal jobb volt mint pl a tied,ezért.
  • tibi206
    már megbocsáss de ha bemész az van kiírva hogy 492 mód van hozzá
    lehet hogy csak 143 van hozzá de nem annyi van kiírva én pedig nem számoltam össze
  • leho94
    más moddal ment sztem.
  • Herold
    A minap csináltam egy szervert, és az egyik versenyző Hungaroringen 1:10-et futott az időmérőn. Ez hogy lehetséges? Csítelt volna?
  • davidboy
    Sziasztok!
    Kipróbáltam a BFO V2.0 és azt kell mondjam, hogy irányíthatóság szempontjából nagyon jó, de az a problémám, hogy piótafülke nézetbe minden autó kasznija lejt egy kicsit balra. (setup-hoz nem nyultam)
    Neketek is fenn áll ez a hiba?
  • Freedom88
    telepitsd újra
  • I3andy
    ez mér va vagy mi lehet a baja?
  • I3andy
    Hi nekem nem tom mért elindul a játék és amikor aaz intro után kjön h F1 Challenge 99-02 és aztán egyből kilép.
  • Attila889
    már megbocsáss de ott nem 500 mod van.Így könnyü beetetni mást.Különben meg a 87 és a 86 nincs fent....vagyis a 86-os fent va,de csak UPDATE.Mégegyszer mondom UPDATE!Szal légyszives ne hazudj mert így nagy szarba fogsz keveredni.Különben meg csak 143 mod van az F1 CH-hoz!
  • tibi206
    ddr mód kellene hozzá! ha találtok légyszi linkeljetek be egy kettőt
  • tibi206
    www.racesimulations.com
  • tibi206
    de arra
  • Attila889
    nekem is....ha nem a Racesimulationsra gondolsz :D
  • Zsolti9014
    nekem igen