F1 Challenge 99-02

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

antijuve
loL😊

ups and downs

ma megelégeltem a hondások színvilágát, és alkottam egy újat <#crazya>
elsõ kocsim uh biztos van bõven hiba.. de azért megmutatom <#vigyor0>

és az elmaradhatatlan törésteszt...

ui.: megbütyköltem végre azt a damage.init így mostmár nem csak 400 km/h-nál repkednek az alkatrászek <#hehe>

Go Kimi!
Videe
Már megoldódott. Játék+mod.

Asus P5PL2, Celeron 3,2 Ghz, Asus Geforce 7600 GS Silent,2x 512\\667 DDR2 Kingmax, Maxtor 160GB, Logitech Formula Force EX

ez mi? teljes játék vagy csak mód?

GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!

Videe
Sziasztok! krc 2007hez nincs valami magyarosítás v angolosítás? Amit találtam az f1 c hez felrakja de nem változik semmi!

Asus P5PL2, Celeron 3,2 Ghz, Asus Geforce 7600 GS Silent,2x 512\\667 DDR2 Kingmax, Maxtor 160GB, Logitech Formula Force EX

2007-es ("GRAND PRIX" mod) http://files.filefront.com/F107rar/;7451385;;/fileinfo.html
Rarpass: jegrem
Jeff Gordon
húha,az érdekes.akkor tényleg csak az van,hogy leállitasz mindent,vagyha úgyse,akkor kénytelen leszel a grafikából visszavenni.jókérdés ez miért van...

drivereid akkor gondolom frissek hiszen a bf2 jóval frissebb játék az f1cnél...

na igen,én már régóta itt vagyok,hsw-re csak késöbb regeltem.

egyébként mutatsz az itteni topiclakóknak egy kis csemegét? (az általad készitett hud-ra gondolok<#wink>)

The only speedometer is in your head.

krc 2007 játék modrol van szo,és daemon -al lehet elinditani
Ok, köszi. megnézem...
Hello Peti!

Nah, itt is találkozik ismerõs emberekkel az ember :-D
Hát, õszintén szólva alapban is szaggat. Felraktam pl. a GTA San Andreast vagy a Battlefield 2-t és azok simán futottak, még teljes felbontáson is. Ez viszont vmiért nem megy.
Vagyis nem mod hanem maga a játék 2007-es modban!
2007-es mod! http://lix.in/69f875
RARPass:WHITEFOX
Zsoberpapa!
Elméletileg (2,0GHz; 128MB VCard; 1GB RAM)ezen kellene mennie!Kapcsolj ki minden más futo programot a gépeden,még a leg kissebbet is!
ICEMAN15
Tud valaki olyan módot amiben Le Mans gépezetek vannak??(SportCarChallenge-en kívül)
segítséget elõre is köszi!

Én mindig, és mindenek fölött győzni akarok!!! Go Kimi Go!!Kimi Räikkonen a BAJNOK!!! HAJRÁ FRADI!!

Jeff Gordon
Szia Zsolti!

hát öszintén szólva jó kérdés.hasonlót tapasztaltam már én is,pl Eidos féle F1 World Grand Prixel.notebookon akadozott nálam is.hogy miért lehet ez jó kérdés,hiszen egy gyengébb asztali PCn meg nem volt gond.

egyébként ez akadozás nálad már alapmodnál is jelentkezik?

Hello Mindenkinek!

Vettem egy notebookot és nem értek valamit: amikor az F1 Challenge 99-02-t telepítem és "full"-ra állítom a grafikát, a játék hihetetlenül szaggat :S Ez miért van? A notebook configja sokkal jobb a játék configjánál (2,0GHz; 128MB VCard; 1GB RAM) és mégis akad teljes felbontáson. Nem tudom, miért van ez, de ha valaki tud, pls segítsen. Ez az egyetlen játék, amivel igazán szeretek játszani! Aki tud, kérem segítsen!

Zsoberpapa
jah <#wink>

kinek van egy jókis damage.ini-je, ami igazán izzé-porrá zúzza az autót.. ? ?
mint pl. egy heves pattogás után monaco szalagkorlátai között <#hawaii>

legutobb heidfeld szállt el nekem csúnyán az uszoda elõtt, mégis maradt az autón pár dolog...ahogy a 200-zal belerongyoló ralfschumi is megõrizte a hátsó kerekeit, az autó oldalfala meg nem is horpadt...

pedig ilyenkor öröm, ha a cockpit megmarad...<#hehe>

valami uj téma kellene!
nem?
antijuve
mert te KÖÖ!ccsög vagy😊

ups and downs

Freedom88
akkor én nem is segitettem, sebay..szivesen

T.T.

Freedom88
akkor csináld meg, mert innen tölthetõ le jópár pálya

T.T.

Jeff Gordon
nincsmit.

INeedspeed
Kössz Peet rendes vagy ez már mûxik

Jártam a pokolban és voltam a mennyben,és volt hol szerettem, és volt hol szerettek is,a mennyben sirtam a pokolban nevettem igy senki nem itélkezhet felettem..

Jeff Gordon
próbáld ezt
ez is honlap

Ja, mert benne van a GYIK-ba, h 50 ember tud egyszerre tölteni csak. Én is hiába próbálok tölteni<#nemtudom>

Ja, és megválaszolva saját kérdésem, valszeg a héten <#crazya>
INeedspeed
Thx de nekem nem mûxik a letöltés

Jártam a pokolban és voltam a mennyben,és volt hol szerettem, és volt hol szerettek is,a mennyben sirtam a pokolban nevettem igy senki nem itélkezhet felettem..

Freedom88

T.T.

INeedspeed
Megmondaná valaki hol kapok f1ch hoz pályákat?

Bfo 2007 ujabb verziójáról van vmi hír?
Jeff Gordon
nagyszerü liga az<#eljen>

csak vicceltem<#levele>

antijuve
😄.úgy meg fõleg nem segít😊

ups and downs

Freedom88
de elég csak áthajtani?😄

T.T.

antijuve
ööö,hát.a 9 körös futamaimon a box már nem segített,ha érted mire gondolok😊)

ups and downs

Jeff Gordon
vajon miért?
csak nem negativ tapasztalat?😊))

antijuve
sztem beszélgess el a gumigyártókkal.vagy csak szimplán ne használj négyszeres kopást😊.menj 75%-os futamot😊-biztos nincs rá idõd mi?😊.na mindegy,nemtom.ha engem kérdeznek,én nem vok oda a 9 körön kötelezõ boxokért😊

ups and downs

antijuve
megint itt a pont😄

ups and downs

Freedom88
ezt elõbb nem irtad

T.T.

terasz
A 9. körben voltam másodszor a boxban, tökéletes, friss gumival jöttem ki az ominózus tizedik körre.

ennek fényében a te megoldásos nem jó.
antijuve
hát ott a pont a világbajnoknál😄

ups and downs

Freedom88
mondjuk a kerék elkopott a x4 szorzó miatt?! talán 😄
Gondold el h egy hard kerék olyan 20 kört bir ki normálisan , legalábbis nekem. Ez x4 szorzóval 5 kört jelent.

T.T.

terasz
14 körösre kalibrált verseny (x4 fuel, x4 gumi) kábé 9-10. köre után egyszerûen képtelen voltam a csíkon tartani a gépet. baromira megnõtt a féktáv, alig tudtam bekanyarodni az autóval.

vajon mi "fogyott el"? nem ütköztem, nem csúsztam le..

túlmelegedtek a fékek? vagymi?!
Freedom88
olvass vissza mod

T.T.

Csáztok.Valaki tud valami jó kis 2007-es modotí?Tudna valaki akkor linket.ELÕRE IS KÖSZ.thx
terasz
sziasztok!

korábban felmerült 2 kérdés itt, amelyre nem jött válasz, de negem is érdekelne:

- egyre többször látom online versenyeknél a "GRAND PRIX" mod-ot, többek között magyarok is használják szép számmal. Ennek hol a lelõhelye?

- a www.racesimulations.com -ról sikerült valakinek letölteni? nekem többes regisztrációs próbálkozás után sem küld visszaigazoló e-mailt. fak.
Freedom88
van..keresgélj a hsw.hu-n

T.T.

antijuve
nemtom az milyen:S

ups and downs

Ebben a F1 Challengeben van olyan telemetria segédprogramszerû, mint asszem az F12004-ben?
antijuve
hát igen...

ups and downs

Freedom88

T.T.

INeedspeed
És mint a (volt) F1BL Liga vezetõje szeretném ha kivennétek a bannerbõl a liga linkjét,mert már megszûnt,helyette be lehet tenni az F1cT ligát.
Link: http://f1ct.szasztv.hu/ Köszönöm elõre is!