F1 Challenge 99-02
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
elsõ kocsim uh biztos van bõven hiba.. de azért megmutatom <#vigyor0>#vigyor0>
és az elmaradhatatlan törésteszt...
ui.: megbütyköltem végre azt a damage.init így mostmár nem csak 400 km/h-nál repkednek az alkatrászek <#hehe>#hehe>
Go Kimi!
Asus P5PL2, Celeron 3,2 Ghz, Asus Geforce 7600 GS Silent,2x 512\\667 DDR2 Kingmax, Maxtor 160GB, Logitech Formula Force EX
GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!
Asus P5PL2, Celeron 3,2 Ghz, Asus Geforce 7600 GS Silent,2x 512\\667 DDR2 Kingmax, Maxtor 160GB, Logitech Formula Force EX
Rarpass: jegrem
drivereid akkor gondolom frissek hiszen a bf2 jóval frissebb játék az f1cnél...
na igen,én már régóta itt vagyok,hsw-re csak késöbb regeltem.
egyébként mutatsz az itteni topiclakóknak egy kis csemegét? (az általad készitett hud-ra gondolok<#wink>#wink>)
The only speedometer is in your head.
Nah, itt is találkozik ismerõs emberekkel az ember :-D
Hát, õszintén szólva alapban is szaggat. Felraktam pl. a GTA San Andreast vagy a Battlefield 2-t és azok simán futottak, még teljes felbontáson is. Ez viszont vmiért nem megy.
RARPass:WHITEFOX
Elméletileg (2,0GHz; 128MB VCard; 1GB RAM)ezen kellene mennie!Kapcsolj ki minden más futo programot a gépeden,még a leg kissebbet is!
segítséget elõre is köszi!
Én mindig, és mindenek fölött győzni akarok!!! Go Kimi Go!!Kimi Räikkonen a BAJNOK!!! HAJRÁ FRADI!!
hát öszintén szólva jó kérdés.hasonlót tapasztaltam már én is,pl Eidos féle F1 World Grand Prixel.notebookon akadozott nálam is.hogy miért lehet ez jó kérdés,hiszen egy gyengébb asztali PCn meg nem volt gond.
egyébként ez akadozás nálad már alapmodnál is jelentkezik?
Vettem egy notebookot és nem értek valamit: amikor az F1 Challenge 99-02-t telepítem és "full"-ra állítom a grafikát, a játék hihetetlenül szaggat :S Ez miért van? A notebook configja sokkal jobb a játék configjánál (2,0GHz; 128MB VCard; 1GB RAM) és mégis akad teljes felbontáson. Nem tudom, miért van ez, de ha valaki tud, pls segítsen. Ez az egyetlen játék, amivel igazán szeretek játszani! Aki tud, kérem segítsen!
Zsoberpapa
kinek van egy jókis damage.ini-je, ami igazán izzé-porrá zúzza az autót.. ? ?
mint pl. egy heves pattogás után monaco szalagkorlátai között <#hawaii>#hawaii>
legutobb heidfeld szállt el nekem csúnyán az uszoda elõtt, mégis maradt az autón pár dolog...ahogy a 200-zal belerongyoló ralfschumi is megõrizte a hátsó kerekeit, az autó oldalfala meg nem is horpadt...
pedig ilyenkor öröm, ha a cockpit megmarad...<#hehe>#hehe>
nem?
Jártam a pokolban és voltam a mennyben,és volt hol szerettem, és volt hol szerettek is,a mennyben sirtam a pokolban nevettem igy senki nem itélkezhet felettem..
ez is honlap
Ja, és megválaszolva saját kérdésem, valszeg a héten <#crazya>#crazya>
Jártam a pokolban és voltam a mennyben,és volt hol szerettem, és volt hol szerettek is,a mennyben sirtam a pokolban nevettem igy senki nem itélkezhet felettem..
T.T.
csak vicceltem<#levele>#levele>
ups and downs
ennek fényében a te megoldásos nem jó.
Gondold el h egy hard kerék olyan 20 kört bir ki normálisan , legalábbis nekem. Ez x4 szorzóval 5 kört jelent.
T.T.
vajon mi "fogyott el"? nem ütköztem, nem csúsztam le..
túlmelegedtek a fékek? vagymi?!
korábban felmerült 2 kérdés itt, amelyre nem jött válasz, de negem is érdekelne:
- egyre többször látom online versenyeknél a "GRAND PRIX" mod-ot, többek között magyarok is használják szép számmal. Ennek hol a lelõhelye?
- a www.racesimulations.com -ról sikerült valakinek letölteni? nekem többes regisztrációs próbálkozás után sem küld visszaigazoló e-mailt. fak.
T.T.
Link: http://f1ct.szasztv.hu/ Köszönöm elõre is!