7742
Ligák :
F1CL |
HF1L |
IndexF1 | F1CHUN |
KF1L|
VF1CL |
F1BL
---------------------------------------------------------------------------------
RH 2005 :
Base Pack 1.0
-
Track Pack
-
Hotfix
CTDP 2005 :
Base Pack 1.0
-
Service Pack 1.0
EF1 2006 :
2006 modellek RH \'05 módhoz
---------------------------------------------------------------------------------
Minden a játék letöltésére vonatkozó kérdés törölve
lesz, ha megakarod szerezni nézz utána fájlcserélőkön ( Dc++, Torrent )
lMielőtt feltennél egy kérdést, használd az oldal alján található keresőt! A felesleges, ismétlődő kérdések szó nélkül törölve lesznek!
l
-
#6659 holnap haver hozza a játékot ugyhogy megnézzük hogy azzal jó-e -
#6658 megkaptam a privátot, de ide írom, ugyanis ha így nem megy, akkor nem tudok segíteni.
1. a multiplayer játéknál a kapcsolat típusa Internet legyen és utána katt. a Refresh-re, ha nem megy, nemtom mi van.
2. lehet hogy az a baj hogy nem alap f1challengere hanem a seth-re tetted fel. -
#6657 seth 2007-esére tettem fel minden frankó és eddig talált a seth féle mod mostmá ez nemtalál és minden exe engedélyezve van amit a mappában találtam -
#6656 tűzfalad átengedi? -
#6655 letöltöttem az f1mania modot és nem talál játékot multiplayerbeHELP -
#6654 shomateka modba van SC? -
kf1l #6653 Hungarian Sim Racing League kiadta az új 2007 es modját > http://hsrl.game-server.hu/letoltesek.html -
spect16 #6652 Az oldalukon regelni kell.(mania) -
#6651 akkor nemtom, de sztem keress rá google-ben és szedd le máshonnan. Vagy próbáld ki a Shomateka modot. -
#6650 nemlehet kibontani:( -
#6649 total commanderben sem ír kiterjesztést?
próbáld meg úgy hogy jobb gomb és ha ott van olyan hogy kibontás, akkor az a jó. sajnos így látatlanban nem tudok segíteni, de lehet letöltöm még1x csak hogy megnézzem neked (ha lesz időm, mert mindjárt megyek el itthonról). -
#6648 a ligák többsége fizetős igy ha te nem veszel részt akkor nem használod ki a szervert szvsz a te pénzed bánja:) -
#6647 letöltöttem fájltipusnak ezt írja ki:Fájl hogykell megnyitni???? -
#6646 aha, -
#6645 úgy,hogy megfelelö szintet teljesitesz,látsz a pályán,ha gyorsabb kocsi jön mögötted akkor lehúzodsz és elengeded,rajtnál óvatos vagy és körültekintö,mások futamát nem teszed tönkre,normális ligáknál ez a kritérium.
amúgy minden futamon nem kell résztvenni,természetesen,ismét csak normális ligákról beszélünk ugye,elfogadják,ha mondjuk el kell menned otthonról,és ezért muszáj vagy kihagyni adott esetben 2-3futamot. -
#6644 ligába hogylehet bekerülni?hogy működik ez a liga doldog,minden versenyen részt kell venni? -
#6643 remélem nem unod! -
#6642 :DD -
#6641 az ámmmmm....80al száguldozok...kellett nekim sc-s:D -
#6640 safety Carral? izgalmas lehet -
#6639 van..a ligába is azzal nyomom:D -
#6638 van benne safety car?:O -
#6637 f1 mania -
#6636 Szevasztok!ti meik MOD-ot tartjatok legjobbnak???nekem a BFO 2007 van meg, de nem igazan jott be.Olyan kellene nekem ami a tobbsegnek tetszik, es van benne Safety Car!!!Tudnatok nekem ilyet ajanlani??? -
#6635 nincs mit -
#6634 han le luja KÖSZI -
#6633 F1 Mania mod: LINK. -
#6632 tudom hogy oda van írva hogy dcn vagy torrenten nézzek utána -
#6631 honnan töltsem le???? -
#6630 arról én sem tudok.
de egyébként arra céloztam, hogy neten elég sok kisszerver megy az F1 maniaval -
#6629 Én a Shomateka moddal szoktam játszani mostanában de hallottam a hexenking 2007-es modról is de nem tudom hogy mikor jön ki. -
#6628 lépj be egy ligába,az a legegyszerübb ha nem vagy kezdö:) -
#6627 meg F1 maniat láttam ma elég sokat. -
#6626 nemtom h most mivel nyomják a legtöbben,nem játszom kisszerveren.de ha visszaolvasol,akkor ott van pár link,azokat töltsd le (Shomatekaval biztos h jáccanak) -
#6625 az van -
#6624 és milyen modot töltsek le?és honnan? -
#6623 állítsd a kapcsolat típusát Internetre.nyomj egy frissítést aztán ott lesz egy rakás játék elvileg. -
#6622 amilyen van.nem árt azé ha ADSL:) -
#6621 és mi az IP cím? -
#6620 és milyen net kell hozzá?