F1 Challenge 99-02
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
van 2007 mód, ami jó? Nekem a 2007 Seth van meg, ennél van jobb?
AMD Sempron 2300+ @1679MHz, Asrock K7VT4A+ VIA, 512+256 166MHz DDR RAM, MSI GeForce 4 MX4 64MB VGA, Maxtor 40GB, Western Digital 80GB, No-Name 300W táp, Toshiba 16x DVD
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
CTDP2005 alap vagy módositott fizika?
T.T.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Meggondolom lehet h indulok nálatok, most úgy alakult az életem. Van még hely egyébként?
T.T.
The only speedometer is in your head.
Indítok egy f1 challenge ligát haverommal. A liga ingyenes lesz, shomateka 2007 moddal fog futni. További infót a http://gportal.hu/portal/mf1cb/ weboldalon találtok.
Kérlek jelentkezzetek minél többen!!!
Pálya : Bahrein
Mod : f1ct 07 ( a jelentkezõk privátban megkapják hogy honnan lehet leszedni+serial)
Versenytáv: 50%
Jelentkezni nálam privátban vagy msnen lehet : [email protected]
Várjuk a jelentkezõket!!
\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"
warez tilos, de nem lehet kapni sehol
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Én mindig, és mindenek fölött győzni akarok!!! Go Kimi Go!!Kimi Räikkonen a BAJNOK!!! HAJRÁ FRADI!!
Én mindig, és mindenek fölött győzni akarok!!! Go Kimi Go!!Kimi Räikkonen a BAJNOK!!! HAJRÁ FRADI!!
GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!
[email protected]
T.T.
2.autóbeálítások
3.gyakorlás
Mostanában amikor online-ba játszom a 2007F1Mania mellett egyre többször látom 2007...GRAND PRIX nevü modot!Az F1mániával nem tudok belépni rá!
Tudja valaki mi ez a mod és honnan lehetne leszedni?
mit kell beálitani?és hol ? plz help
az f1 2007 et tolom multiba amugy.
Hajrá Magyarország!
Ezt a szervercsodát eltávolítottam a programból, így az most nincs benne.
De továbbra sem engedi az elsõ helyrõl való indulást. Nincs erre valami megoldás???
Hajrá Magyarország!
Mostanában amikor online-ba játszom a 2007F1Mania mellett egyre többször látom 2007...GRAND PRIX nevü modot!Az F1mániával nem tudok belépni rá!
Tudja valaki mi ez a mod és honnan lehetne leszedni?
Feltettem a F1CT, és nagyon tetszik de…., van egy kis bibi. Azt vettem észre hogy aki az elsõ helyrõl indulna, mindig a Boxból kell hogy elrajtoljon. De miért ??? Valaki tud rá valami javítást??.
valaki plz tud segiteni?nem modot szedtem le hanem ez egészet de nincs benne a 99_02 idöszak csak 07.
kérdésem mé nem tok online jácani?plz help
T.T.
Néztem sok helyen , de már nem árulják !! /Auchan, Cora, Tesco, 576 /Más ötlet?