F1 Challenge 99-02

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

GDDR
Hi
van 2007 mód, ami jó? Nekem a 2007 Seth van meg, ennél van jobb?

AMD Sempron 2300+ @1679MHz, Asrock K7VT4A+ VIA, 512+256 166MHz DDR RAM, MSI GeForce 4 MX4 64MB VGA, Maxtor 40GB, Western Digital 80GB, No-Name 300W táp, Toshiba 16x DVD

Istencsászár
CTDP 2005 + HF1L carset + track pack + F1CL 2007 fizika ami takarja a V8-at és ehhez mért gumit ( kb olyan a gumi mint az idei Bridgestone ).

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Freedom88
hmm, hát nem tudom..végülis, kaphanték majd vmi többlet infót? olvastam a honlapon a dolgokat, elégg tetszik.
CTDP2005 alap vagy módositott fizika?

T.T.

Istencsászár
Kösz! Hát, azt hiszem a BMW 1 vagy 2 ülése szabad, de 1 biztosan, a többi foglalt.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

antijuve
énisénis😄D

ups and downs

Freedom88
elismerésem a videóhoz! mármint az rFactoroshoz.

Meggondolom lehet h indulok nálatok, most úgy alakult az életem. Van még hely egyébként?

T.T.

Freedom88
5-6 embert elbir max lagg nélkül

T.T.

Jeff Gordon
nem akarok károgni,de kevés lesz,szvsz. bár attól függ hányan lesztek

The only speedometer is in your head.

A szervert én fogom csinálni, 4M/256kbit-es netem van.
Istencsászár
Milyen szerveren fog futni?

Sziasztok!

Indítok egy f1 challenge ligát haverommal. A liga ingyenes lesz, shomateka 2007 moddal fog futni. További infót a http://gportal.hu/portal/mf1cb/ weboldalon találtok.

Kérlek jelentkezzetek minél többen!!!
leho94
Holnap rendeznénk egy funrace-t 17.00-kor( az idõpont még nem biztos )
Pálya : Bahrein
Mod : f1ct 07 ( a jelentkezõk privátban megkapják hogy honnan lehet leszedni+serial)
Versenytáv: 50%

Jelentkezni nálam privátban vagy msnen lehet : [email protected]
Várjuk a jelentkezõket!!

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"

Kölön lehet a kormányt érzékenységét is állitani!Csak meg kell találnod!
leho94
kalibráld!lehet hogy az a gond

Sziasztok! NA most próbálok harmadjára írni...furcsa ez a 24 órás várakozás, hogy végre írhassak hozzászólást. Na mindegy remélem már sikerül. Szóval van egy MOMO kormányom és csak F1C-vel tudok játszani jelenleg, ez nem baj, csak van egy kicsit idegesítõ probléma. A játékban van ugyanis kb 2,5-2,5 centis holtjátéka a kormánynak, mármint nem lötyög, hanem csak 2,5 centi utáán érzi, hogy tekerem. A kormánynak semmi baja, windows tulajdonságoknál pöccre érez minen apró mozdulást, de a játékban nem. Szóval ennek lehet valamit csinálni? Mert a játékban nincs dead zone beállítás, bár lehet, hogy csak a szemem veri ki...Elõre is köszi a segítséget.
Hát ez az !
Mike at home
viccesek vagytok azért
warez tilos, de nem lehet kapni sehol

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

ICEMAN15
Megvan innen töltöttem le : www.racesimulations.com

Én mindig, és mindenek fölött győzni akarok!!! Go Kimi Go!!Kimi Räikkonen a BAJNOK!!! HAJRÁ FRADI!!

ICEMAN15
Azt hiszem innen : http://ta-room.no-ip.com/f1c_tracks.html de már nem jó v. az oldal

Én mindig, és mindenek fölött győzni akarok!!! Go Kimi Go!!Kimi Räikkonen a BAJNOK!!! HAJRÁ FRADI!!

honnan töltötted le?

GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!

ICEMAN15
Valaki esetleg tudja hogy kell feltenni a WTC05_MOD-ot?<#confused>

Hali! Aki tudja honnan lehet leszedni az F1mania 2007-et az vegyen fel msnre és közölje velem ha lehet. Kéne nekem is online játszani. Kössz.
[email protected]
antijuve
ja😄 feltétlen😊

ups and downs

Freedom88
ja, mert irreális fizika! Nem efegycé fizika😊

T.T.

Jeff Gordon
és még rendszám is van a kocsikon,ugye Bryan?😄

The only speedometer is in your head.

Istencsászár
<#idiota> vegyen konzolt azon nem kap 8 secet az f1be az tuti😊

leho94
Super MArioval csak ellessz egy darabig...ha ismeri..XD

Freedom88
aztán ha többi játékkel se boldogulsz uninstall windows, gép ablakon ki, remélem földszinten laksz

T.T.

antijuve
😄DD

ups and downs

Istencsászár
Vedd vissza az ellenfelek ügyességét, nemvagy elég gyors, vagy használj több segítséget, és esetleg ne billel próbálkozz hanem kormánnyal vagy tanulj meg setupolni... ha ezek közül mind megvolt akkor menj egy pályán több 100 kört, ha az után se megy akkor ne játsz szimekkel.

na plz valaki segitsen
leho94
1.setup beszerzés 😄
2.autóbeálítások
3.gyakorlás

Szevasztok!
Mostanában amikor online-ba játszom a 2007F1Mania mellett egyre többször látom 2007...GRAND PRIX nevü modot!Az F1mániával nem tudok belépni rá!
Tudja valaki mi ez a mod és honnan lehetne leszedni?
Freedom88
mindent😊

T.T.

szevasztok.azt nem értem hogy néhányan hogyan tudnak7-8mp vel gyorsabak lenni körönként miko ful hibátlan kört megyek.
mit kell beálitani?és hol ? plz help
az f1 2007 et tolom multiba amugy.
Zsolti9014
tudom, hogy a szerver eltávolítása után is így van, vmelyik fájl szerkesztése lehet hogy megoldhatja a problémát, de nemtom melyik.

Hajrá Magyarország!

Halli Zsolti9014

Ezt a szervercsodát eltávolítottam a programból, így az most nincs benne.
De továbbra sem engedi az elsõ helyrõl való indulást. Nincs erre valami megoldás???
Zsolti9014
sztem azért van ez, mert ez alapból egy liga-mod, amelyben van egy szerver-autó is (a lamborghini racing vagy mi a neve). szóval, a liga vezetõje irányítja valószínûleg ezt az autót. a netes futamok elején neki van olyan joga, hogy a rajtrácsot módosítsa. így sztem a saját szerver-autóját teszi az elsõ helyre, ami így a boxban lesz, és nem zavarja a "rendes" versenyzõket, akik utána sorban következnek, a 2. rajtkockától.

Hajrá Magyarország!

Szevasztok!
Mostanában amikor online-ba játszom a 2007F1Mania mellett egyre többször látom 2007...GRAND PRIX nevü modot!Az F1mániával nem tudok belépni rá!
Tudja valaki mi ez a mod és honnan lehetne leszedni?
Halli all

Feltettem a F1CT, és nagyon tetszik de…., van egy kis bibi. Azt vettem észre hogy aki az elsõ helyrõl indulna, mindig a Boxból kell hogy elrajtoljon. De miért ??? Valaki tud rá valami javítást??.
oh viszaolvastam és már látom a megoldást köc
letöltötem az f1 2007 et azt irták önmagában jo.ez igy is van de miko multizni akartam hibazüentel kidobot.probálgatam és mindig kidobot.
valaki plz tud segiteni?nem modot szedtem le hanem ez egészet de nincs benne a 99_02 idöszak csak 07.
kérdésem mé nem tok online jácani?plz help
ok !! Köszi
Freedom88
ez nem rFactor h levédték. Ha letöltöd a netrõl feltelepited és tudsz menni onlineban nyugodtan..

T.T.

Köszi a választ ! De azzal nem tudok gondolom a neten játszani vele !! igaz?
Freedom88
F1C nagyon nem vásárolható már..max interneten letölthetõ

T.T.

Tud valaki olyan helyet mondani , ahol megvásárolható még ez a játék?
Néztem sok helyen , de már nem árulják !! /Auchan, Cora, Tesco, 576 /Más ötlet?
Freedom88
ha akarod böngészd, de úgyse lesz sok értelme

T.T.

Akkor az fasza,a kordinátákról meg nem lehet leolvasni ugye?

Freedom88
akkor b@szhatod, szép szóval

T.T.