7742

Ligák :

F1CL
|

HF1L
|
IndexF1
| F1CHUN |

KF1L

VF1CL |
F1BL

---------------------------------------------------------------------------------

RH 2005 :

Base Pack 1.0

-

Track Pack

-

Hotfix

CTDP 2005 :

Base Pack 1.0

-

Service Pack 1.0

EF1 2006 :

2006 modellek RH \'05 módhoz

---------------------------------------------------------------------------------

Minden a játék letöltésére vonatkozó kérdés törölve
lesz, ha megakarod szerezni nézz utána fájlcserélőkön ( Dc++, Torrent )

lMielőtt feltennél egy kérdést, használd az oldal alján található keresőt! A felesleges, ismétlődő kérdések szó nélkül törölve lesznek!

l

• rajfer
    Kösz norbi,de a f1ct honnan tudnám letölteni?
    Egyet tudok de amikor installalom akkor kodot ker.

• norbi56
    F1CT-modba bennevanak a beállítások is
  • allock #6777
    leszedtem Shomateka 2007es(bocs ha rosszul írom) modot, eddig elvoltam Ai-k ellen, ma felmentem net-re játszani, és bármelyik szerverre felmentem csak a 2007es magyar pálya töltődött be nekem mindíg, bármilyen pálya volt berakva a szerverre.. ez mitől van? :S
  • rajfer
    Hellotok!Engem olyan link v oldal érdekelne ahol esetleg 2007 challengre,van autobeallitás az összes pályara.Körübeli beállitás is érdekel.e kösz
  • tzsoltika
    a bannerben van egy link, ott van a letöltések között
  • kimi88
    sztem az messze van az eredeti metálvöröstől... vmi más ötlet ?
  • Jeff Gordon
    BFO 2.0ban benne van
  • kimi88
    sziasztok! megvan valakinek a Ferrari METÁLVÖRÖS festése?, mert az istenért nem birom kikeverni fotosoppal
    kösszentyű
  • Sycsa
    Sikerult megoldanom, ket verzio konyvtarait masolgattam ossze, es kihoztam egy teljesen bugmentes jatekot. Kiraly lett, elegedett vagyok vele. Forza SF!
  • Attila889
    próbálkozzál mondjuk a ....(írok priviben linkeket)
  • leho94
    az mod nélküli csak mellé van vmi mod..
  • Sycsa
    Oke, thx. Az alapjatekot honnan szedjem le? Torrenten nem talaltam mod nelkulit.
  • Zsolti9014
    videokártya illesztőprogramot frissíts, lehet megoldja.
  • Herold
    Például innen.
  • fernandez93
    Sziasztok,azért írok ide mert a grand prix 4 topicba már rég nem irtak..Miért van az hogy felrakom a grand prix4-et és minden fullon high 1024-be és fehér kocka a kilométer óra másik kocsik fehérek meg ilyesmik.Az okozhtja hogy pci expreses videokarim van?Pedig a gépem:Amd Athlon 3000+ 6600gt,1gb ram.
  • Solt
    A Hungaroringen, ez lemaradt!
  • Solt
    Sziasztok! Tudtok nekem segíteni, hogy mik azok a beállítások amik jelentősen befolyásolják az autó viselkedését és sebességét? A 02-es Ferrari-val 1:18:00 körüli időket megyek a "gyári" beállításokkal, de biztos lehetne jobb, ha lenne valami halvány fogalmam, hogy mi mit befolyásol! :)) köszi...
  • Attila889
    mert amúgy csak úgy fog menni rendesen :)
    A módokat meg egyszerü belerakni :)
  • Attila889
    leszeded az alapjátok.És keresel hozzá módokat itt:
    Racesimulation
  • Sycsa
    Sziasztok. Tud valaki adni olyan linket, ahonnan le lehet tolteni az F1 challange-t 2007es moddal, alapjatekkal egyutt? Talaltam egy parat, de mind bugos volt(az egyik kidob a desktopra kerekcserenel, a masik akkor, ha bajnoksagot kezdek), szoval egy 100%osan bugmentes cucc kene. Kosz!
  • master111
    F-1 Mania 2007-et tom hogy n magyarok keszitettek de minden 2. szervernek ez a neve.nekem vmiert jo lenne a safety car.rFactorban van.de itt,vajdasagban,es ezen a heten,tornyoson,aramszunet van a villanypóznák kicserélése miatt.reggel 9kor veszik el,es 16:00 adjak meg. :'( ezert n birom leszedni!!!
  • master111
    talaltam ma multkor is a gp hungary-n.csak az a baj h ntom egyesiteni a fajlokat total commanderbe.meg nem is tom h megeri e egy ejszakaig bekapcsva hagyni a gepet h vegul egy n is jo modot szedjek le.szerintetek melyik a legjobb,magyar csapat altal keszitett MOD?nekem a BFO v1.0 nem igazan jott be.most ShoMateka 2007-et probaltam ki.az eleg jo,szerintem.de F-1 Mania???nemsokat tok rola.meg a BFO v2.0-rol sem.tudnatok informalni???
  • Attila889
    bocs a helyesírási hibákért :D
  • Attila889
    hallod....neked már mondtam egy oldalt enm???Tán olvass vissza egy kicsit!!!!!!!!!!!!!!!
    Olvasd el ezt:
    #6741É
    És megtalálod a linket.Figyelj már oda!Légyszives.
  • leho94
    megdumáltam vele már nem haragszik azt mondta menny nyugodtan oda és írd be f1 mania 2007 download
  • master111
    csa.en meg linket!!!osszevesztem a Google-al!nem akar velem kibekulni!Lecci adjatok linket F-1 Mania 2007-hez!
  • tzsoltika
    én meg kéket :)
  • Jeff Gordon
    én is azt kértem,a ligafórumon:P
    remélem sikerül megkapni:D
  • Freedom88
    én meg egy piros ferrarit kérek!:)
  • Jeff Gordon
    najó legyen gyereknap,tessék
  • Freedom88
    ismered a www.google.co.hu-t?Mindenki jóbarátja, legyen a tiéd is!
  • somogyitomi
    bocsi de én csak egyetr találtam de az se olyan jo pedig vissza mentem januárig
  • Freedom88
    olvass vissza és találni fogsz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • somogyitomi
    hy tud valaki olyan oldalakat ahonnan pályákat lehez le tölteni????????????????????????????
  • Attila889
    ne offoljunk(kül.privibe is meglehet kérdezni :D)...de nyitottam egy oylan topicot ami már van...és a keresőbe nem votl benne...pedig helyesen írtam be!
  • master111
    majd kitorolitek,de aze en megkerdezlek Attila889.mert van nek 1 buntetopontod???
  • Attila889
    az ilyeneket birom :D :D :D
    Már bocs.... master111 :D
  • Attila889
    jah igen.De nekem meg már úgymond szar a kormányom.Nem érzékeli a gép.És semmi telepitő CD,meg ezek nem voltak hozzá.És próbáltam sok mindent tenni az érdekébe h felismerje a gép,de nem jött össze...ez most votl(kb.1 hónapja)...de anno Win 2000-en toltam,ezek szerint XP-n nem megy a kormányom...pedig 4 éves :D
    Top Speed Wheeels márkájú.....van váltó,gázpedál,és a kormányom vannak gombok(mint ha multijet korámnyom lenne :D :D)
  • Attila889
    www.gphungary.hu

Tod a google a barátod lesz,volt,és az is!!
  • Attila889
    hallod..kicsit olvass vissza....| #6730 hs-ben a linkre menj ár...és én nem okoskodtam :D
    Mert akkor nem is írtam ide.....