F1 Challenge 99-02
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!
Ki vásárolja vissza? EA?😊 jujj de jó jönnek a nódforszpíd effegyek😄D szvsz a Simbin kezébe kellene adni a jogokat.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Thomekk|lvl70 undead mage|eu ragnaros
www.gportal.hu/bioshock
sehol nem találtam ilyet, ami jó lett volna az meg hibásan mûködött!
plz help! thx
Jártam a pokolban és voltam a mennyben,és volt hol szerettem, és volt hol szerettek is,a mennyben sirtam a pokolban nevettem igy senki nem itélkezhet felettem..
köröket emelni hogy ne 5 kör legyen hanem pl 65?
Válaszotokat elõre is köszönöm!
khm...khm...
Jártam a pokolban és voltam a mennyben,és volt hol szerettem, és volt hol szerettek is,a mennyben sirtam a pokolban nevettem igy senki nem itélkezhet felettem..
khm...khm...
Meg van ez a játék nekem eredetibe és folyton hogyha telepíteni szeretném
akkor valamit kiír hogy ezt nem engedi vagy mit tudom én mindjárt lökök fel
képet róla!
Ez a játék már megvan 2003 óta és akkor még jó volt . Mi lehet a baja?
Kép :
Utána hogyha a "Kihagyást" válaszom megy a játék csak az adott
pálya,kocsi,év nem megy úgy meg nem szeretnék menni ! 😞((
khm...khm...
persze ez követendõ példa,csak szimplán megemlítettem😊
ups and downs
egyébként tényleg jó lett,grat<#eljen>#eljen>
The only speedometer is in your head.
de mindegyik közül sztem legjobb a BFO.F1Maniat még viccböl sem használnám,amikor vannak sokkal jobb magyar modok.ShoMateka lehet,hogy lefogja körözni a BFOt,igazából a 2.0as kiegészitésre várunk régóta,már ami a BFOt illeti.
és még lesz egy Hexenking mod,ami valószinüleg idén is N.1 lesz,bár ez még csak spekuláció.lényeg,hogy én az F1Maniat nem javaslom,legalábbis nekem nem tetszett,és ezért nem is követtem figyelemmel,tehát én linket se tudok adni.nemtudom a többiek hogy vannak vele...
The only speedometer is in your head.
Szeretném kérdezni hogy az F1 mania 2007 és a BFO 2007-en kivül van e másik 2007 es mod?
És legyetek szívesek nekem az F1 mania 2007 hez egy linket adni légyszi!!
Mert nekem megvan de csak olyan verzió hogy nekem kell bemásolni minden egyes fájlt a helyére. Tehát légyszi egy olyat linkeljetek ami saját telepitõvel rendelkezik. Elõre is nagyon köszi!!!!